-
Πήρα το Turbo-X Full HD Media Player Oscar (3.5' Sata, HDMI, WiFi, USB2.0 Host) αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα που χα αναφέρει τις προάλλες με το δίκτυο, δεν μπορώ να μπω με τίποτα στον υπολογιστή μου από το δίκτυο, ούτε καν με guest account. Τα κοίταξα όλα, accounts, passwords, user rights management αλλά τζίφος
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πήρα το Turbo-X Full HD Media Player Oscar (3.5' Sata, HDMI, WiFi, USB2.0 Host) αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα που χα αναφέρει τις προάλλες με το δίκτυο, δεν μπορώ να μπω με τίποτα στον υπολογιστή μου από το δίκτυο, ούτε καν με guest account. Τα κοίταξα όλα, accounts, passwords, user rights management αλλά τζίφοςΔες στο 'Network & Sharing Center' πως εχει χαρακτηριστει το δικτυο: Home, Work, Public.
-
Τα χω ψάξει όλα τα σχετικά Γιώργο δεν είναι κάτι απ´αυτά. Κάτι επηρεάζει αλλά δυστυχώς δεν έχω κάποιο παλιό restore point που δούλευε σίγουρα να το γυρίσω.
-
H καρτα δικτυου 'τρεχει' δικο της προγραμμα ή διαχειριζεται απο τα win?
-
Μερικές σκόρπιες ιδέες:
-Καταρχάς δοκίμασε το εξής: άνοιξε το my computer και πάνω στην μπαρα που γράφει computer σβήστο και γράψε \localhost και πάτα enter. Αυτό θα σου δείξει τα shares σου. Αν δέν βλέπεις τίποτα τότε υπάρχει πρόβλημα
-Δώσε static IP και βεβαιώσου οτι IP και μάσκες είναι σωστά σε όλα τα μηχανήματα και το router. Είχα φάει μια φορά τρελό κόλημα με συνδέσεις να κόβονται χωρίς λόγο και η αιτία ήταν οτι σε ένα μηχάνημα είχα βάλει mask 255.255.255.0 αντί για 255.255.0.0 που είχαν όλα τα υπόλοιπα.
-Δοκίμασε να σβήσεις οτιδήποτε firewall ή antivirus έχεις. Μπορεί αυτό να σου μπλοκάρει τα shares
-Έπειτα, ακόμα και αν έχεις επιλέξει 'Turn off password protected sharing', βάλε κάτι (οτιδήποτε) στα κουτάκια username και password στο media player, γιατι μερικές συσκευές μπερδεύονται αν είναι κενά.
-
Δουλεύοντας για κάμποση ώρα με τον firefox 9.0.1, παρατήρησα κάποια κολληματάκια.
Είδα ότι είχε χρησιμοποιήσει 1,7gb ram και άλλα 800mb ο plugin-container με συνολική χρήση ram ~4gb.
Yπάρχει εξήγηση γιατί να παρατηρώ κόλλημα με 8gb ελεύθερα;
Τα πρόσθετα που έχω ενεργοποιημένα είναι adblock plus, downloadhelper, tineye, download statusbar και flashgot ( το οποίο μόλις πήρε πόδι)Γενικά χρησιμοποιώ πολλά tabs
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Δουλεύοντας για κάμποση ώρα με τον firefox 9.0.1, παρατήρησα κάποια κολληματάκια.
Είδα ότι είχε χρησιμοποιήσει 1,7gb ram και άλλα 800mb ο plugin-container με συνολική χρήση ram ~4gb.
Yπάρχει εξήγηση γιατί να παρατηρώ κόλλημα με 8gb ελεύθερα;
Τα πρόσθετα που έχω ενεργοποιημένα είναι adblock plus, downloadhelper, tineye, download statusbar και flashgot ( το οποίο μόλις πήρε πόδι)Γενικά χρησιμοποιώ πολλά tabs
Chrome τελευταία έκδοση με 10+ tabs ανοιχτά και ένα σωρό άλλα προγράμματα με 3 GB RAM πετάει!
-
-
Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια ήθελα αν δεν έχει κανείς να κάνει κάτι πιο βαρετό. Τράβηξα χθες το βράδυ ένα βίντεο ανεβαίνοντας στον Ψηλορείτη με το L200. Με πολύ απλά λόγια πώς μπορώ να το ανεβάσω εδώ στο φόρουμ?
Αλλά ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΩ!!! -
Φτιάχνεις λογαριασμό στο Youtube και ακολουθείς τις οδηγίες εκεί.
Για να τα καταφέρνουν οι Αμερικανοί ( ), θα τα καταφέρεις και εσύ.
Εναλλακτικά πας στο Vimeo που είναι καλύτερης ποιότητας και λιγότερο λαβύρινθος.Ψάχνω για εκτυπωτή. Απ' ότι καταλαβαίνω οι inkjet δεν συμφέρουν, οπότε πάμε για laser. Οι καταραμένοι είναι ακριβοί όμως!
Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι εκτύπωση διπλής όψης και σύνδεση σε δίκτυο και απ' ότι βλέπω γύρω στα 150 ευρώ έχουν.Κοιτάζω και τα πολυμηχανήματα για να έχουμε και σκάνερ και φαξ μαζί, αλλά το φθηνότερο με εκτύπωση διπλής όψης έχει 250 ευρώ, ενώ χωρίς διπλή όψη έχει 180€! Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά;
Υπάρχει κάποια πρόταση; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Φτιάχνεις λογαριασμό στο Youtube και ακολουθείς τις οδηγίες εκεί.
Για να τα καταφέρνουν οι Αμερικανοί ( ), θα τα καταφέρεις και εσύ.
Εναλλακτικά πας στο Vimeo που είναι καλύτερης ποιότητας και λιγότερο λαβύρινθος.Ψάχνω για εκτυπωτή. Απ' ότι καταλαβαίνω οι inkjet δεν συμφέρουν, οπότε πάμε για laser. Οι καταραμένοι είναι ακριβοί όμως!
Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι εκτύπωση διπλής όψης και σύνδεση σε δίκτυο και απ' ότι βλέπω γύρω στα 150 ευρώ έχουν.Κοιτάζω και τα πολυμηχανήματα για να έχουμε και σκάνερ και φαξ μαζί, αλλά το φθηνότερο με εκτύπωση διπλής όψης έχει 250 ευρώ, ενώ χωρίς διπλή όψη έχει 180€! Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά;
Υπάρχει κάποια πρόταση;http://www.plaisio.gr/Peripherals/Print ... CE538A.htm
αυτό ειχα πάρει εγώ τον Απρίλιο απο το Πλαισίο στα 180 ευρώ... Λέω να το πουλήσω τώρα να βγάλω και κέρδος Είμαι στο δευτερο τόνερ έχοντας εκτυπώσει αρκετά και ως τωρα δηλώνω ευχαριστημένος. Δες και απο amazon.de τι παίζει...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ψάχνω για εκτυπωτή. Απ' ότι καταλαβαίνω οι inkjet δεν συμφέρουν, οπότε πάμε για laser. Οι καταραμένοι είναι ακριβοί όμως!
Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι εκτύπωση διπλής όψης και σύνδεση σε δίκτυο και απ' ότι βλέπω γύρω στα 150 ευρώ έχουν.με μονοχρωμη εκτυπωση
-
Festo... δες αυτόν! http://www.amazon.de/Photosmart-Premium ... 480&sr=8-1 Εδω το ΠΛΑΙΣΙΟ τον πουλα 250 ευρω. Το θεμα ειναι οτι έχει χαμηλο κοστος εκτυπωσης οπερ σημαινει και πολυ φτηνα μελανια....
Γενικα αγραφος κανονας:
φτηνος inkjet= κοστος μελανιων μεγαλο
ακριβός inkjet = κοστος μελανιων χαμηλο -
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μερικές σκόρπιες ιδέες:-Καταρχάς δοκίμασε το εξής: άνοιξε το my computer και πάνω στην μπαρα που γράφει computer σβήστο και γράψε \localhost και πάτα enter. Αυτό θα σου δείξει τα shares σου. Αν δέν βλέπεις τίποτα τότε υπάρχει πρόβλημα
-Δώσε static IP και βεβαιώσου οτι IP και μάσκες είναι σωστά σε όλα τα μηχανήματα και το router. Είχα φάει μια φορά τρελό κόλημα με συνδέσεις να κόβονται χωρίς λόγο και η αιτία ήταν οτι σε ένα μηχάνημα είχα βάλει mask 255.255.255.0 αντί για 255.255.0.0 που είχαν όλα τα υπόλοιπα.
-Δοκίμασε να σβήσεις οτιδήποτε firewall ή antivirus έχεις. Μπορεί αυτό να σου μπλοκάρει τα shares
-Έπειτα, ακόμα και αν έχεις επιλέξει 'Turn off password protected sharing', βάλε κάτι (οτιδήποτε) στα κουτάκια username και password στο media player, γιατι μερικές συσκευές μπερδεύονται αν είναι κενά.
- όλα οκ
- ακόμα και όλα εκτός παρά μόνο τον βασικό υπολογιστή δεν
- μπαα
- ούτε
πάω για φορμάτ
-
Mηπως ξερει καποιος πως μπορω να δουλεψω αυτο το προγραμμα με τα win7??
To κινητο εχει windows mobile 6.1 επανω. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To κινητο εχει windows mobile 6.1 επανω.Αμα αλλαζες στις ρυθμισεις τη συμβατικοτητα σε win sp3 η sp2?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
To κινητο εχει windows mobile 6.1 επανω.Αμα αλλαζες στις ρυθμισεις τη συμβατικοτητα σε win sp3 η sp2?
-
Λοιπον δεξι κλικ->ιδιοτητες->συμβατοτητα/compatability->και διαλεξε να τρεχεις το προγραμμα σε οποιες προηγμενες εκδοσεις των widnows θες!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρε παίδες θέλω μια γνώμη...ο υπολογιστής μου έχει ένα πολύ καλό m/b στην εποχή του το asus m3a79 t-deluxe το οποίο και συνδυάζω εδώ και 3,5 χρόνια απροβληματιστα με έναν phenom 9950be και μια 4870 1gb! Μ' εχουν βάλει στην πρίζα για αναβάθμιση και προβληματίζομαι....
Επειδή δεν θέλω να πάρω νέο m/b(που συνεπάγεται και νεες μνήμες)...αξίζει να βάλω έναν καλό phenom ii (εξαπύρηνο 1090-1100 ή 975-980 λέω) με 150€ -170€ και μια κάρτα επιπέδου 560ti ή 6950 γνωρίζοντας ότι αφενός η γενιά των επεξεργαστών που λέω είναι ξεπερασμένη αφετέρου οι καρτες γραφικών ειναι κοντά στο τέλος της ...καριέρας τους;
Μήπως καλύτερα να τ' αφήσω όπως είναι και να περιμένω την νέα γενιά; Δεν θέλω να σπρώξω παραπάνω χρήμα και θέλω ένα αξιοπρεπή μηχάνημα για την επόμενη 2τία!Σημειώνω ότι δεν είμαι hardcore 'παιχνιδάς' αλλά λόγω κατοχής καλής τηλεόρασης θέλω ν' απολαύσω τα λίγα παιχνίδια που θα παίξω σε υψηλή ανάλυση.τελικά παρήγγειλα τον phenom ii 975...συμβατό με socket am2+ τώρα θα πρέπει να βρω και μια κάρτα γραφικών ν' αντικαταστήσει την πανάξια 4870 1gb...το ποια θα είναι αυτή άγνωστο ακόμα αφού σκέφτομαι να περιμένω την νέα σειρά 7 της ati (7950;;;) ή να πάρω μια 570 από την nvidia...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]