-
Στα ίδια παίζουμε Βασίλη, εξαιρουμένου ίσως του καρπού που πρέπει να έχω πιο λεπτό. Εγώ πρότεινα το απλό GT2 έναντι του Pro, ως φθηνότερο για να δεις κατ' αρχάς αν σου κάνουν τα smartwatches. Αν το οικονομικό δεν σε απασχολεί, πάρε το Pro!
-
Πήγα σήμερα σε ένα Γερμανό και είχε το απλό , όχι το Προ .
Το έβαλα στο χέρι και κουμπώνει οριακά στην τελευταία τρύπα και μετά το λουράκι δυσκολεύεται να μπει στην θηλιά .
Αλλά με ξενέρωσε το υλικό στο λουράκι , ενώ αμέσως άρχισε να ιδρώνει το χέρι μου ...
Θα το ξαναδώ αναλυτικότερα και θα σας πω .
-
Πήγα σήμερα σε ένα Γερμανό και είχε το απλό , όχι το Προ .
Το έβαλα στο χέρι και κουμπώνει οριακά στην τελευταία τρύπα και μετά το λουράκι δυσκολεύεται να μπει στην θηλιά .
Αλλά με ξενέρωσε το υλικό στο λουράκι , ενώ αμέσως άρχισε να ιδρώνει το χέρι μου ...
Θα το ξαναδώ αναλυτικότερα και θα σας πω .
Μην κολλάς στο λουράκι. Υπάρχουν άπειρα λουράκια και μπρασελέ στα 22 χιλιοστά (είναι το φάρδος εκεί που πιάνουν) για να αλλάξεις το μαμίσιο. Και τα βρίσκεις παντού: στο ebay, στα ρολογάδικα κτλ. Αν το πάρεις και ζορίσεσαι με το δικό του, έλα να σου δώσω εγώ κάποιο από τα δικά μου. Μερικά είναι τελείως αχρησιμοποίητα.
-
Μεχρι αυτά τα λεφτά που λέει ο χαρίζμα, μπορεί να είναι 'καλή αγορά' ένα smart watch... αλλά να πληρώνει κάποιος άλλο ένα κινητό και να το φοράει στον καρπό του, δεν το βλέπω να αξίζει... βασικά γι αυτό ασχολήθηκα με τέτοια ρολόγια, γιατί το Samsung υποτίθεται κυκλοφορούσε με e-sim και θα μπορούσε να είναι βασική συσκευή αντί για κινητό, αλλά μόνο στην Αμερική από συγκεκριμένη εταιρεία με ξεχωριστό συμβόλαιο διατέθηκε αυτό το μοντέλο. Και για μένα εκεί σταματάει το ουσιαστικό ενδιαφέρον, δε νομίζω να ξαναγοράσω τέτοιο ρολόι.
Ίσως ένα με 50-100€ αλλά μέχρι εκεί, αν διαρκεί αρκετές μέρες η μπαταρία και έχει βασική συνδεσιμότητα με το κινητό, με μόνο ουσιαστικό όφελος να ειδοποιήσαι για τις κλήσεις όταν έχεις το κινητό αθόρυβο στη τσέπη ή τη τσάντα και τα ευδιάκριτα ευμεγέθη ψηφιακα νούμερα για την ώρα. Μέτρηση βημάτων, παλμών κι άλλα τέτοια ανόητα κάνουν όλα, κι αυτά του κιλού με ένα 20άρικο. Και η φίτνες χρήση είναι κι αυτή μια μόδα, μονοψήφιο ποσοστό κάνει κάποια ουσιαστική χρήση δυνατοτήτων, απλά παρέχουμε στις εταιρείες οικιοθελώς ακόμη πιο λεπτομερή και προσωποποιημένη καταγραφή των προτιμήσεών μας...
-
Προς το παρόν θα το ψάξω όταν ανοίξουν τα μαγαζιά που θα έχω χρόνο να δοκιμάσω διάφορα .
-
Ποτέ δεν ήμουν του ρολογιού στο χέρι, φοράω μόνο σε καμιά έξοδο για κοσμητικούς λόγους. Είμαι γενικά αρκετά πρακτικός τύπος και από τη στιγμή που έχω πρόσβαση στο να βλέπω την ώρα στο κινητό μου ή στο καντράν του αυτοκινήτου μου αρκεί. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, μαθητής ακόμα που με ρωτάγανε οι παππούδες στο δρόμο αν ξέρω τι ώρα είναι.. είχε αξία τότε η ερώτηση, πλέον δε θυμάμαι την τελευταία φορά που με ρώτησε κάποιος τι ώρα είναι.
Θέλω να πώ οτι αν ο λόγος που τα κοιτάς περιέχει και λόγους ευκολίας όπως το να βλέπεις μηνύματα και κλήσεις εύκολα και γρήγορα τότε go for it. Αλλιώς είναι σα να βάζεις μπελά στο κεφάλι σου με φορτίσεις κτλ κτλ . Άσε που δε θα είναι ποτέ τόσο όμορφο όσο ένα κλασσικό παραδοσιακό ρολόι.
Η κοπελιά μου έχει ένα απλό xiaomi mi band και είναι ταμαμ για τη δουλειά της σε όλα τα επίπεδα, λες και σχεδιάστηκε για αυτήν ακριβώς, τσάμπα πράμα, έχει βγάλει τα λεφτά του εκατό φορές.
Edit : Έφαγα flashback! Αληθινή ιστορία.. πιτσιρίκος 90's something διακοπές με τους παππούδες στην Σάμο, βλέπαμε σε τούρκικο κανάλι που πιάναμε τον Ιππότη της ασφάλτου. Ε να βλέπεις μεταγλωτισμένο τον Μάικλ Νάιτ να μιλάει στο ρολόι και να λέει 'Kit Kit, gel burdan' ! Ακόμα το θυμάμαι και λύνομαι στα γέλια... Ο πρώτος με smartwatch βρε γατιά!
-
Εδώ ο Κέρκ μίλαγε στο σηματάκι της μπλούζας του....
-
Εμένα το (όχι και κάτι τρομερό) smartwatch Huawei GT μου προσφέρει τα εξής:
-
Ειδοποίηση για κλήσεις (με δυνατότητα απόρριψης μόνο) και μηνύματα (όχι μόνο SMS, αλλά και διαφόρων εφαρμογών).
-
Καταγραφή δραστηριοτήτων, ύπνου και καρδιακών παλμών.
-
Συνεχή ανανέωση της εμφάνισης του με εναλλαγή wathfaces.
-
Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Με τη χρήση που κάνω βγάζω 20 μέρες. Πρακτικά το φορτίζω κάθε δεύτερη Κυριακή.
-
VFM. Το αγόρασα σε εξαιρετική τιμή και με 12 άτοκες δόσεις.
-
Ρολόι (μην ξεχνιόμαστε) ορατό σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και απόλυτο σκοτάδι. Χωρίς ρολόι δεν μπορώ.
-
-
Εδώ ο Κέρκ μίλαγε στο σηματάκι της μπλούζας του....
Αυτό ήταν πραγματικό wearable, να το βγάλει στην αγορά ένας εντρεπρενερ, την 'έξυπνη κονκάρδα', να heστεί στο τάληρο...
-
Next gen console πήρε κανείς? Για κάποιο περίεργο λόγο ήθελα ένα xbox series x ή PlayStation 5 μόνο που άργησα να ασχοληθώ.. Ούτε προπαραγγελιες δε δέχονται και ακούω για διαθεσιμότητα από Απρίλη..
-
Τα ψαχνω πολυ. Σκεφτομαι να παρω μια.
Ποια σκεφτεσαι να παρεις και γιατι;
-
Ότι παίζω εδώ και χρόνια είναι στον Η/Υ. Οπότε δεν έχω προίκα σε παιχνίδια και αξεσουάρ η φίλους σε καμμία απο τις δύο πλατφόρμες. Παλία είχα Playstation πάντως. Ούτε έχω κάποιο κόλλημα με exclusives μιας και είμαι casual gamer πλέον ότι και να πάρω θα μου πέσουν τα σαγόνια και θα το χαρώ.
Έτεινα προς Xbox Series X γιατί διάβασα καλά λόγια για το game pass που και ανώτερο είναι του αντίστοιχου του playstation αλλά και πιο φτηνό.
Το Ps5 έχει ανώτερο χειριστήριο όμως. Ρεαλιστικά θα έπαιρνα όποιο έβρισκα διαθέσιμο πρώτο.. Μπας και παρήγγειλε κανείς και το μετάνιωσε να μας κάνει πάσα το priority ? Ρωτάμε μιας και ποτέ δε ξέρεις...
-
Καλα τα λες.
Και εγω για xbox λεω.
Εχει 2 terraflops καλυτερη σε αποδοση καρτα γραφικων, οπως και cpu,
Επισης εχει μια υπηρσια που με 150 ευρω το ετος εχεις ολους τους τιτλους καθε χρονιας. Κατεβάζεις το παιχνιδι το παιζεις, το βαριέσαι, κατεβαζεις αλλο. Χωρις να αγοραζεις το καθ ενα. Και σκεψου καθε ενα κοστιζει 30-70 ευρω.
Δηλαδη εξαιρετικη υπηρεσία για 150 ευρω το ετος.
Το ps5 εχει καποιους αποκλειστικους τιτλους που ειναι εξαιρετικοι, π.χ 'the last of us 2' και ενα απιστευτο χειριστήριο.
Και τα δυο υποσηριζουν τεχνολογια γραφικων Ray tracing (αυτο ειναι το next gene που αναφεροξν) και με κλειδωμενα τα fps.
Π.χ 4k -60 fps ή 1080p-120 fps.
Σε δυο εβδομαδες εξαντληθηκε ολη η παραγωγη και των δυο.
-
Είναι και θέμα developers η απόδοση. Πιο δυνατό το xbox αλλά μέχρι στιγμής σε σύγκριση στην πράξη διάβασα ότι το ps5 υπερτερεί στους περισσότερους τίτλους.
Εδώ γράφουν για ενα τρικ που βγαίνει πολύ φτηνό το game pass στο xbox.
https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/
-
Πολυ σωστα, η sοny εχει αγορασει καποιες εταιριες κατασκευης πλστφορμας γραφικων και θα εχει απολυτη συμβατοτητα με το μηχανημα της, βασικα ηδη το εχει κανει.
Αργα η γρήγορα, θα εξελιξει και η microsoft.
Και εγω τα διαβασα αυτα τα αρθρα, και ειπα να παω προς sony, αλλα σε διαφορες συζητησεις διαβασα πως αργα η γρηγορα θα βρει τον βηματιαμο της και η microsoft και θα αποδοσει καλυτερα η κονσολα λογω κλαυτερης gpu.
Μαλιστα σε καποιες απευθειας συγκρισεις του ray tracing το xbox δειχνει μια ελαφριά ανωτεροτητα. Πιο εντονο το φαινομενο του ray tracing δηλαδη. Η καρτα σηκωνει περισσοτερα δεδομενα.
Μεχρι να ξαναβγουν τον Απριλη θα εχουν γινει και οι αναβαθμισεις των παιχνιδιων πανω στο Xbox και θα ολοκληρωθει πιστευω.
Κακα τα ψεματα η sony ηταν πολυ πιο προετιμασμενη για την προώθηση και μπασιμο στην αγορα.
Ωραιο λινκ , δεν το ηξερα το κολπο αυτο....ισχυει αραγε και σημερα. Αν ναι να το κανω.
Υ.γ εχω να παιξω παιχνιδια 10 ετη σχεδον, αν και παντα τα εβλεπα στο youtube, και τωρα με την καραντινα μου ηρθε η ιδεα επιτελους να παιξω και να το ευχαριστηθώ.... αλλα οπως λες αδεια τα ραφια.
-
Από φίλους που παίζουν με κονσόλες έχω την πληροφορία ότι σε κόστος χρήσης (pass κτλ) απέχουν πολύ, με το Xbox να είναι πολύ λογικό και το PS φαρμακείο. Οπότε εγώ θα πήγαινα στο Xbox.
-
Εχω την αισθηση οτι ειναι ελαφρως καλυτερο το xbox αλλα και παλι δυσκολα το εντοπιζεις.
Τι λετε;
-
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]