-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Web surfing (ΙΕ)πες αλήθεια, για να μας μπριζώνεις τα γράφεις, ε?
-
Γιατί, τι κακό έχει ο ΙΕ11;
-
Εννοείς εκτός του ότι δεν τρέχει σε ΧΡ ?
-
Αλέξανδρε βάλε ένα καλό τροφοδοτικό αφού πρόκειται για 'μουλάρι'
δεν είμαστε σε στρδο που έπεφτε ο server και μου έσκαγε ο επχιας με το deer στο χέρι..
'τι είναι αυτό του λέω; αυτό είναι σάπιο!! '
'είναι καλά αυτά μου λέει, σκύλια'
'ναι, είναι τόσο καλά που το προηγούμενο μόλις κάηκε και αχρηστεύτηκαν όλοι οι υπολογιστές'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εννοείς εκτός του ότι δεν τρέχει σε ΧΡ ?Προφανώς. Για αυτό ως τώρα έπαιζε ο Chrome.
Αλέξανδρε βάλε ένα καλό τροφοδοτικό αφού πρόκειται για 'μουλάρι'
Καλά μην νομίζεις πολλές ώρες λειτουργίας. Κανένα 20ωρο την εβδομάδα.
-
Ναι και πάλι όμως οι αυξομειώσεις τάσεων και λοιπά θέματα θα καραδοκούν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αλέξανδρε βάλε ένα καλό τροφοδοτικό αφού πρόκειται για 'μουλάρι'δεν είμαστε σε στρδο που έπεφτε ο server και μου έσκαγε ο επχιας με το deer στο χέρι..
τωρα σοβαρα... σου εσκαγε δλδ ετσι?
-
Αν σε ενδιαφέρει laptop:
http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g ... PER.910282...και δεν χρειάζεται να παρεις και οθονη.
-
http://www.trustedreviews.com/Dell-Latitude-D630_Laptop_review
Back to the future το λάπτοπ της δουλειάς που μου έδωσαν προσωρινά.
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Τι γλυκο ελαφακι corsair!!!!
Εγω ανησυχω για εναν δισκο μου..Δεν θυμαμαι την μαρκα αλλα ειναι 1μιση τερα. Αρκετες φορες πιο παλια τον εχανε. Δλδ στο my computer δεν τον εμφανιζε..Κουνουσα λιγο τα καλωδια και ολα οκ. Μετα κανει αρκετες φορες οταν κανω copy paste απο εκει ενα τακ τακ τακ τακ και εκεινη την ωρα δειχνει να κολλαει την μεταφορα η να pauzarei την οθονη αν βλεπω πχ ενα βιντεακι απο κει..
Κινδυνευει?
-
Αμα κάνει τακ τακ τον ήπιες , και έσυ και ο δίσκος. Άμεσα backup και βουρ για αλλον....
-
ω ρε λουστη!!! Και εχω ολες τις φωτο εκει!!!
-
Ξεκινα σιγα σιγά και με μικρά αρχεία καθε φορά μεταφορά για να μπορέσεις να τα πάρεις αλλιως στα ζορίσματα θα σου κολάει και δεν θα τα καταφέρεις ποτε...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τι γλυκο ελαφακι corsair!!!!Εγω ανησυχω για εναν δισκο μου..Δεν θυμαμαι την μαρκα αλλα ειναι 1μιση τερα. Αρκετες φορες πιο παλια τον εχανε. Δλδ στο my computer δεν τον εμφανιζε..Κουνουσα λιγο τα καλωδια και ολα οκ. Μετα κανει αρκετες φορες οταν κανω copy paste απο εκει ενα τακ τακ τακ τακ και εκεινη την ωρα δειχνει να κολλαει την μεταφορα η να pauzarei την οθονη αν βλεπω πχ ενα βιντεακι απο κει..
Κινδυνευει?
Να αλλάξεις καλώδια δοκίμασες;
-
Οχι Δημητρη και δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο. Απλα δεν το εχω το θεμα. Μπορει να αγγαρεψω τον κομπιουτερα ξαδελφο να ερθει να το δει μια μερα.
Μπακ απ ομως θα κανω απο σημερα κιολας.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οχι Δημητρη και δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο. Απλα δεν το εχω το θεμα. Μπορει να αγγαρεψω τον κομπιουτερα ξαδελφο να ερθει να το δει μια μερα.Μπακ απ ομως θα κανω απο σημερα κιολας.
ή μπακαπ κανεις ή αντιγραφη αυτα που θες το ίδιο τον ταλαιπωρείς και τελειώνει η ζωη του.καλυτερα μην το χρησιμοποιεις καθόλου.
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
@RealzeusΑν σε ενδιαφέρει laptop:
http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g ... PER.910282...και δεν χρειάζεται να παρεις και οθονη.
Σε ευχαριστω αγαπητε αλλα θελω desktop.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αμα κάνει τακ τακ τον ήπιες , και έσυ και ο δίσκος. Άμεσα backup και βουρ για αλλον....Έτσι ακριβώς,
Πολύ μικρό ενδεχόμενο επειδή είπες για τα καλώδια κάποιο καλώδιο να μην πατάει καλά και να κάνει επανεκκινήσεις.BACKUP ΧΘΕΣ!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οχι Δημητρη και δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο. Απλα δεν το εχω το θεμα. Μπορει να αγγαρεψω τον κομπιουτερα ξαδελφο να ερθει να το δει μια μερα.Μπακ απ ομως θα κανω απο σημερα κιολας.
To HD Sentinel τι σου βγάζει?
-
Τι ειναι αυτο Πανο?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]