-
- driver verifier
-
Στην εσωτερικη διαφανη περιοχη των cd (το κομματι μεταξύ της τρύπας και της επιφάνειας όπου γραφονται τα δεδομενα) υπαρχουν συνηθως καποιοι αριθμοι και ενα ειδος barcode, τυπωμενα γυρω απο την τρυπα. Ξερει κανεις σε τι ακριβως χρησιμευουν;
-
δεν βαριεσαι θα τραβηξω ενα format πιο ευκολο ειναι
-
Παιδιά θα ήθελα μερικές πληροφορίες όσον αφορά τα καλύτερα anti-virus και anti-spam ειδικά για outlook email.
Προτείνετε free ή premium editions?
Διάβασα ότι για φέτος το bitdefender έχει πάρει πολύ καλές κριτικές ειδικά στο κομμάτι των antivirus μαζί με τα κλασσικά avg και malware bytes.
Για spam διάβασα για το SPAMfighter PRO αλλά αυτό είναι επί πληρωμή.
Το κακό είναι ότι δυστυχώς οι άδειες διαρκούν για 1 χρόνο μόνο για τα premium ρε γμτ.
Το avast το έχω λειτουργήσει σε υπολογιστή εκτός του κυρίως δικού μου όπου χρησιμοποιώ avg αλλά έχω μερικούς φόβους ότι μπορεί να μη βρίσκει τα πάντα.
Γνώμες;
-
Δεν μπαίνει σε λάθος σελίδες, δεν κατεβάσεις μαλακιες. Αυτό είναι το καλυτερο antivirus
-
το ενσωματωμένο των win8 φτάνει και περισσεύει.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεν μπαίνει σε λάθος σελίδες, δεν κατεβάσεις μαλακιες. Αυτό είναι το καλυτερο antivirusemail εταιρικό
το ενσωματωμένο των win8 φτάνει και περισσεύει.
windows7
-
Microsoft Essentials.
-
Natec RX 22 μόλις 18.90 !!!
http://www.e-shop.gr/natec-nkg-0554-gen ... 2301&sid=1
-
Χρειάζομαι φτηνό πολυμηχάνημα με WiFi, AirPrint και πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης, μια και το 5250 μας άφησε χρόνους. Κάποιος λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να προτιμήσω αυτό;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χρειάζομαι φτηνό πολυμηχάνημα με WiFi, AirPrint και πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης, μια και το 5250 μας άφησε χρόνους. Κάποιος λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να προτιμήσω αυτό;Μια χαρά είναι, απλά έχει ακριβά μελάνια, κοστίζουν περίπου 40€ το XL σετ και 30€ τα Standard Capacity
(ακόμα και τα συμβατά είναι σχετικά ακριβά και δε δείχνουν στάθμη)Εναλλακτικά:
HP Deskjet Ink Advantage 2545 με μελανοδοχεία που κοστίζουν σύνολο 16-17€ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Microsoft Essentials.Μακρυα και αγαπημένα , χώρια που σου κατεβάζει updates ακόμα και αν τα εχεις απενεργοποιήσει.
Καλύτερο free για μένα μέχρι τώρα το panda Cloud.....
-
κατα γενικη ομολογια μονο το bit defender Και το kaspersky αξιζουν τα αλλα ειναι για να περνας την ωρα σου..
-
Tόσα χρόνια τώρα δεν κόλλησα τίποτα με της M$$$.
-
Εξαρτάται και το που μπαίνεις.... Εγώ ας πουμε στο προσωπικό σπίτι δεν έχω καθόλου , κάνω περιοδικούς ελέγχους με portable....
-
ΔΕΝ παίζει ρόλο το πού μπαίνεις, αρκετά με αυτή τη καραμέλα πια!
Ξέρετε πόσα site 'τρώνε' καθημερινά και βάζουν κώδικα; Αν ένα απ'αυτά τα site είναι κάποιο που μπαίνει ένας συχνά και την πατήσει θα χτυπάει το κεφάλι του μετά. Ας υπάρχει μια υποτυπώδης προστασία έστω. -
Σαν μανιακός που είμαι με το να μη μένω από μπαταρία αποφάσισα να αγοράσω μια power bank για να εχω δυνατότητα να φορτιζω όλες τις συσκευές μου σε περίπτωση που μείνω (θα την εχω πάντα καβάτζα στη τσάντα μου για έκτακτες ανάγκες)
Βάσει αυτών που διάβαζα και άκουγα κατέληξα στη συγκεκριμένη της adata
http://www.e-shop.gr/adata-pv100-power- ... TEL.016227Τώρα τη φορτίζω, οπότε εντυπώσεις σύντομα μιας και θα δοκιμάσω να φορτισω ότι μεταφέρω με αυτή για να δω πώς είναι σε πραγματική χρήση.
Να πω ότι δε τη φορτιζω από usb υπολογιστή όπως υποδηλώνει και ο κατασκευαστής (ίσως επειδή δε συνοδεύεται από φορτιστή) γιατί θα ξημερώσω, αλλά με το φορτιστή του tablet μου για να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα
-
Για πιο heavy duty πράγματα ( tablets/ πολλά κινητά) παίζει αυτό:
http://www.mi.com/sg/mipowerbank/
Είναι τουβλάκι όμως ( 250gr) -
Αυτό που πήρα φορτίζει και το tablet μου αν χρειαστεί (4000 mah είναι το n7 ) αλλά και πάλι για ρεζέρβα το θέλω δε κάθομαι να φορτιζω διαρκώς από αυτό
Το κινητό του πατέρα μου πάντως που δοκίμασα το φορτίζει σχεδόν όπως ο φορτιστής πριζας, οπότε όλα καλά
Θα του κάνω όμως τεστ και με το tablet
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Για πιο heavy duty πράγματα ( tablets/ πολλά κινητά) παίζει αυτό:
http://www.mi.com/sg/mipowerbank/
Είναι τουβλάκι όμως ( 250gr)Kαι το δίνουν και ''τζαμπέ''. Με 10400MAh ξεχνάς να το βάλεις στην πρίζα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]