-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
εγώ πήρα μια ποιο gaming εκδοχή γιατί είχα συνηθίσει στο βάρος, G500s, ασύρματο που γίνεται ενσύρματο με καλώδιο usb που το φορτίζει. 60-70€
Εγώ έχω το G500 κανά δύο χρόνια ( και τώρα τελευταία έχει φάει κάτι τούμπες γιατί το μεταφέρω) ----> σαν να το πήρα τώρα, δεν έχει αλλάξει τίποτα
Γενικά νομίζω ακριβή gaming σειρά ----> αθάνατα
( Όχι ότι τα πιο φθηνά δεν είναι)μολις πηρα το g600 εγω δεν ξερω μου μοιαζει πολυ γουτσου γουτσου ποντικι αλλα καπου χανει
G700 εδώ, ό,τι κι οι από πάνω (εκτός από καμπάλα).
Το θέμα είναι οτι δεν ήταν φτηνό, άλλαξα ήδη ενα με εγγύηση στους 3-4 μήνες (αφού με ψιλοσπάσαν τον πούτσο -αν και τους δικαιολογώ γιατί ηταν μυστήριο το πρόβλημα) και στον 1.5 χρόνο που έχω αυτό άρχισε να κάνει τα ίδια με αυτό που ήταν χαλασμένο.
Μ'αρεσει πολύ ως ποντίκι αλλα το σκέφτομαι να ξαναπάρω το ίδιο (ή άλλο logitech) λόγο των προβλημάτων.
Gaming αισθητική = καλύτερα να καρφώσω πρόκα στο πιτσοκέφαλο.
Κοιτούσα να M$ Sculpt Ergonomic και το Steelseries Sensei ( ).
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μου την σπαει που τα κουμπια ειναι λιγακι πιο ευαισθητα απο οτι περιμενα και δεν θελω να τα παταω στα windows
Δε ρυθμίζονται με το πρόγραμμα;
εγώ έχω ακόμα το mx του Κιούση
δεν εχω ιδεα ακομη ψαχνω να δω πως σταματαει η αλλαγη χρωματος στα κουμπια
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τα μελάνια μου είναι τα: PGI-525PGBK, CLI-526BK - C - M - Y. Αυτή την στιγμή του φοράω ΟΕΜ (απο αγγλία) αλλα είναι το δεύτερο σετ και τα αναγνωρίζει κανονικά.http://www.intersys.gr/default.asp?pid= ... =9208&la=1
Χμμμ... Ο mg3550 δεν είναι συμβατός με τα cli-526 αλλά με τα 540/541. Μήπως μου λες λάθος το μοντέλο?
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τα μελάνια μου είναι τα: PGI-525PGBK, CLI-526BK - C - M - Y. Αυτή την στιγμή του φοράω ΟΕΜ (απο αγγλία) αλλα είναι το δεύτερο σετ και τα αναγνωρίζει κανονικά.
http://www.intersys.gr/default.asp?pid= ... =9208&la=1
Χμμμ...
Συγγνώμη, MG5350
Χαζομάρα μου. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τα μελάνια μου είναι τα: PGI-525PGBK, CLI-526BK - C - M - Y. Αυτή την στιγμή του φοράω ΟΕΜ (απο αγγλία) αλλα είναι το δεύτερο σετ και τα αναγνωρίζει κανονικά.
http://www.intersys.gr/default.asp?pid= ... =9208&la=1
Χμμμ...
Συγγνώμη, MG5350
Χαζομάρα μου.Ok.
Μήπως έχουν μαζευτεί πολλά έγγραφα στην ουρά εκτύπωσης. Δοκίμασες να εκτυπώσεις μόνο μαύρο ή μόνο έγχρωμο?
-
Ξεκόλλησε μόνο του!!!
Ευχαριστώ για την βοήθεια!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Επειδή το MX performance που έχω άρχισε να κάνει περίεργα ( ) τι υπάρχει σε mouse άσπαστο αθάνατο άφθαρτο.Αμα κάνει περιεργα απλαάνοιξε το και καθάρισε το. ¨Εχω 2 τέτοια και στο 4ο χρόνο βαριάς χρήση κάναν παρόμοια συμπεριφορά , κυρίως το κλικ ηταν διπλο κλπκλπ . Βγάζεις τις 2 -3 βιδουλες απο κάτω και ανοιγει , καθαρίζεις το χνούδια και το ξανακλείνεις. Μετά είναι σαν καινούργιο.....
(Αν δεν το θές και θα το πετάξεις το παιρνω εγώ , είναι απο τα αγαπημένα μου και με βολευει απίστευτα.....)
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Επειδή το MX performance που έχω άρχισε να κάνει περίεργα ( ) τι υπάρχει σε mouse άσπαστο αθάνατο άφθαρτο.
Αμα κάνει περιεργα απλαάνοιξε το και καθάρισε το. ¨Εχω 2 τέτοια και στο 4ο χρόνο βαριάς χρήση κάναν παρόμοια συμπεριφορά , κυρίως το κλικ ηταν διπλο κλπκλπ . Βγάζεις τις 2 -3 βιδουλες απο κάτω και ανοιγει , καθαρίζεις το χνούδια και το ξανακλείνεις. Μετά είναι σαν καινούργιο.....
(Αν δεν το θές και θα το πετάξεις το παιρνω εγώ , είναι απο τα αγαπημένα μου και με βολευει απίστευτα.....)
Αυτή τη μαλακία με το μονό>διπλό μου έκανε και το πρώτο και άρχισε να το κάνει και αυτό. Άνοιξα, ψέκασα τον Omron με σπρέι επαφών και μετά με αέρα και συμμάζεψα. Θα δείξει πως θα πάει. Εμφανή μάκα δεν είχε πάντως.
-
ερωτηση
με 8gb ram η καταργηση του Page file θα ωφελησει τιποτα η τσαμπα θα προσπαθησω?
-
μην το κλείσεις αν δεν έχεις θέμα χώρου, το χώρο που δεσμεύει για το hibernate κλείσε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ερωτησημε 8gb ram η καταργηση του Page file θα ωφελησει τιποτα η τσαμπα θα προσπαθησω?
μετά από εκτεταμένες δοκιμές πριν χρόνια κατέλληξα στο να το αφήσω όπως είναι το page file. Δεν κέρδιζα κάτι ουσιαστικό.
-
Μαλιστα αλλα οκ το hibernate το χρειαζομαι ετσι και αλλιως οποτε τα αφηνω οπως εχουν
το cpuz δειχνει 800 mhx φανταζομαι πρεπει να το κανω Multiply η δειχνει αλλα νταλων?
-
στις μνήμες ή στον επεξεργαστή?
αν νομίζεις ότι τρέχει κάτι ανέβασε ένα screenshot καλύτερα
-
1600 bios 800 στο cpuz μαλλον καπου χανει το cpu z
-
δε χάνει πουθενά το gpuz απλά όταν λέμε 1600, είναι με πολλαπλασιαστή, 800 είναι κανονικά
ότι λέει το cpuz το πολλαπλασιάζεις x2
όπως και στις μνήμες των gpu, πολλαπλασιάζεις x4
η πραγματική σου συχνότητα είναι 800 καλά τα λέει
-
Αν έχεις ssd μετακόμισε ή κάνε disable το pagefile.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αν έχεις ssd μετακόμισε ή κάνε disable το pagefile.η πλακα ειναι οτι ειχα ξεχασει να το κανω αυτο μετα το format και τωρα το ειδα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ερωτησημε 8gb ram η καταργηση του Page file θα ωφελησει τιποτα η τσαμπα θα προσπαθησω?
Αυτό που κάνω εγώ και συστήνουν γενικά είναι να βάλεις σταθερό χώρο και όχι μεταβλητό πχ 2048 έως 2048 ώστε να μην χρησιμοποιεί τυχαίο χώρο ο δίσκος και καθυστερει...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτό που πήρα φορτίζει και το tablet μου αν χρειαστεί (4000 mah είναι το n7 ) αλλά και πάλι για ρεζέρβα το θέλω δε κάθομαι να φορτιζω διαρκώς από αυτόΤο κινητό του πατέρα μου πάντως που δοκίμασα το φορτίζει σχεδόν όπως ο φορτιστής πριζας, οπότε όλα καλά
Θα του κάνω όμως τεστ και με το tablet
Λοιπόν επανέρχομαι με εντυπώσεις
Πρώτα από όλα θα πω πόσο με έχει εντυπωσίασε το γεγονός ότι το power bank φορτίζει τα περισσότερα πράγματα με ταχύτητα φορτιστή τοίχου, αν και το ίδιο φορτίζει αρκετά πιο αργάΣε κάτω από τρεις ώρες έχει δώσει όλο το ζουμί του, ενώ θέλει ίσως και πέντε να γεμίσει
Ένα άλλο πράγμα που είχα προσέξει φορτίζοντας πράγματα από δω και από κει, ήταν ότι δίνει (κάνοντας τα μαθηματικά) γύρω στα 3000 mAh και όχι 4200 όπως διαφήμιζε
Αποφασίζω λοιπόν να το βάλω στο άδειο tablet μου που έχει ακριβώς 4000 να δω τι θα γίνει.
Πήγε λοιπόν από το 8% στο 82%, δηλαδή μου έδωσε το 74% των 4000 = 2960 mAh (το power bank άδειασε τελείως εννοείται)Βέβαια η ίδια η συσκευή της adata γράφει πίσω ότι η χωρητικότητά της είναι 4200 mAh, αλλά η RATED χωρητικότητά της είναι 2900 mAh.
Οπότε μάλλον αυτό είναι και το νούμερο που με ενδιαφέρειΈχει κάποιος πιο ειδικός με μπαταρίες να μου δώσει κάποιες επιπλέον διευκρινίσεις;
Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου δηλαδή άνετα δίνεις αρκετή ενέργεια σε πράγματα που θες όταν έχεις ανάγκη με αρκετά ικανοποιητική ταχύτητα
-
Το power bank πόσο θέλει για να φορτίσει?
Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]