-
Πρέπει να είναι μεγάλο το μπλέξιμο.
Δεν το ξέρω ούτε θέλω να το μάθω.Για τα πιο ελαφριά, ξέρω από γνωστούς. Πχ αυτός κάνει τρύπα στο πόδι (κάποιου που σου χρωστάει λεφτά) με μόνο 100 ευρώ. Μετά όμως κάθε βδομάδα ζητάνε πενηντάρικο, κάθε φορά που σε βλέπουν κανά εικοσάρικο και το αρχικό κατοστάρι θα βγει δυο χιλιάρικα.
Τέτοιους τύπους δεν τους μιλάς ποτέ, άσχετα αν σε ρωτάνε κάθε τόσο 'αφεντικό καμιά δουλειά έχεις για μας;'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και αν της ανοίξουν τώρα το λαρύγγι για αντεκδίκηση, θα λες τα ίδια ?
Ο κύκλος του αίματος όταν ανοίξει δύσκολα κλείνειΘα λεω αυτο που λεω κ τωρα, 'κριμα που εφαγε μονο τον ενα'.
Ναι, πολύ ωραίο χιούμορ.
Αν είναι τέτοιοι οι Αλβανοί ας του βρει η ΧΑ καλά παιδιά να τους δώσει και τις οικονομίες του να καθαρίσουν ακόμα ένα Αλβανό.
Αμα είσαι μερακλής και αγοράζεις ακριβές, πχ silver tip - hollow point, μπορεί να σου βγαίνει ακριβά ο κάθε ληστής αλλά θα ευχαριστιέσαι με το αποτέλεσμα.
Ρε παλικαρι, μπηκαν σε ενα σπιτι, μετα προσπαθησαν να μπουν σε αλλα δυο εκ των οποιων στο δευτερο καποιος πυροβολησε, κ μετα ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στο πρωτο (το οποιο ειχε κ συναγερμο κ ειχε χτυπησει την πρωτη φορα). Κ τωρα σου λενε οτι καποιος που ξερει τους συγκεκριμενους ειναι σιγουρος οτι θα ζητησουν 'εκδικηση', οπως εχουν κανει κ σε αλλους. Τι αλλο θες για να καταλαβεις οτι καποιοι δεν αξιζουν να ζουν κ οτι ειδικα οι συγκεκριμενοι δεν πρεπει να ζουν αναμεσα μας? Να σου ερθουν συστημενοι? Θα ειναι αργα.
-
Αρα αφού 'δεν αξίζει να ζουν' εμείς θα είμαστε οι δικαστές Ντρέντ που βγάλαμε και εκτελέσαμε την απόφαση ε ?
Σου υπενθυμίζω ότι τον ληστή τον καθάρισε σε φάση vigilante έξω από το σπίτι του. -
ποιο ειμαστε εμεις για να αποφασιζουμε ποιος ζει και ποιος οχι?
-
που το διαβάσατε αυτό για το ξαναγύρισε στο ίδιο;
Αυτό που διάβασα (και άκουσα) ήταν ότι ΔΕΝ ξαναγύρισε.
Όταν άκουσε τον πυροβολισμό του γείτονα, άρπαξε το όπλο και έφυγε από το σπίτι να τον κυνηγήσει.Manosk, για πόσα χρόνια φυλακή μιλάμε;
Αναλόγως της απαντήσεως, kacey πιστεύεις ότι θα άξιζε τον κόπο να τα φας αυτά τα χρόνια;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν τα ειχε αφησει κλειδωμενα τα οπλα κ στην επιστροφη ειχαν ανοιξει το λαρυγγι της μανας του με το μαχαιρι που την ειχαν ηδη απειλησει την πρωτη φορα, θα ελεγε τα ιδια?επίσης μην κάνεις αυτό που κατηγορείς, δλδ μην απαντάς με υποθετικά σενάρια και περιπλοκές.
Ας μείνουμε στο τι συνέβη, έστω 'επισήμως'.
-
Δεν ξερω. Αλλα δεν μπορει να απαντηθει αυτη η ερωτηση ρε παλικαρι μου, γιατι αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΓΑΝ Κ ΝΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ. Μπροστα σε αυτο το ενδεχομενο, εσυ θεωρεις οτι θα αξιζαν τα χρονακια? Μπροστα στο ενδεχομενο οι ιδιοι που εφαγες, να εσφαζαν τη μανα σου ΑΥΡΙΟ, θεωρεις οτι αξιζουν αυτα τα χρονακια? Για προσπαθησε να απαντησεις.*.
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αρα αφού 'δεν αξίζει να ζουν' εμείς θα είμαστε οι δικαστές Ντρέντ που βγάλαμε και εκτελέσαμε την απόφαση ε ?
Σου υπενθυμίζω ότι τον ληστή τον καθάρισε σε φάση vigilante έξω από το σπίτι του.ποιο ειμαστε εμεις για να αποφασιζουμε ποιος ζει και ποιος οχι?
Αυτοι που θα εσφαζαν/πυροβολουσαν στη πρωτη ευκαιρια. Οι αμεσα ενδιαφερομενοι δηλαδη.
*Για αλλη μια φορα: οταν σας συμβει κατι αντιστοιχο, θα στρωσετε ολοι...
-
οπότε δλδ κι εσύ απαντάς με υποθετικές περιπλοκές σεναρίων.
-
Κοίτα kacey, το να μπουν μέσα στο σπίτι σου με απειλητικές κατά της ζωής ή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας διαθέσεις και να τους τη μπουμπουνίσεις, το καταλαβαίνω ως ένα σημείο.
Το να μπούν και να φύγουν λόγω συναγερμού και να βγεις παγανιά εκτός σπιτιού και να καθαρίσεις όχι έναν αλλά και τους δύο, που λες εσύ, επειδή 'μπορεί αύριο να ξαναγυρίσουν και να σφάξουν τη μάνα μου για εκδίκηση' και 'τέτοια ζώα δεν αξίζει να ζουν' είναι ξεκάθαρα φάση δικαστής Ντρέντ.
Δηλαδή δεν θα είναι δικαιολογημένος αύριο ο ξάδελφος τους, που σου ξέφυγε να μπει να καθαρίσει και σένα και όλο σου το σόι ?
Οπως καταλαβαίνεις αυτή η ιστορία δεν έχει τέλος (και έχει ιστορικά αποδειχθεί αυτό σε Κρήτη, Μάνη Σικελία, Κορσική κα. μέρη με βεντέτες)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
οπότε δλδ κι εσύ απαντάς με υποθετικές περιπλοκές σεναρίων.Το ενδεχομενο να την εχουν στημενη κ να επιστρεψουν οταν θα τους ευνοουν οι συνθηκες, ειναι στανταρακι. Οι απιστευτες παπαριες που διαβαζω εδω μεσα περι αδεσποτων σφαιρων, φυψολογικων προβληματων σε βαθος 20ετιας κ κατι αλλα τετοια, οχι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κοίτα kacey, το να μπουν μέσα στο σπίτι σου με απειλητικές κατά της ζωής ή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας διαθέσεις και να τους τη μπουμπουνίσεις, το καταλαβαίνω ως ένα σημείο.Το να μπούν και να φύγουν λόγω συναγερμού και να βγεις παγανιά εκτός σπιτιού και να καθαρίσεις όχι έναν αλλά και τους δύο, που λες εσύ, επειδή 'μπορεί αύριο να ξαναγυρίσουν και να σφάξουν τη μάνα μου για εκδίκηση' και 'τέτοια ζώα δεν αξίζει να ζουν' είναι ξεκάθαρα φάση δικαστής Ντρέντ.
Δηλαδή δεν θα είναι δικαιολογημένος αύριο ο ξάδελφος τους, που σου ξέφυγε να μπει να καθαρίσει και σένα και όλο σου το σόι ?
Οπως καταλαβαίνεις αυτή η ιστορία δεν έχει τέλος (και έχει ιστορικά αποδειχθεί αυτό σε Κρήτη, Μάνη Σικελία, Κορσική κα. μέρη με βεντέτες)
Εγώ δεν το θέτω καν στην ηθική του βάση.
Μπορώ να δεχτώ μάλιστα ότι και μόνο με την εικόνα της μάνας σου με το μαχαίρι στο λαιμό 'θολώνεις', και δεδομένου ότι έχεις πρόσβαση σε όπλο και ικανότητα χειρισμού του να κάνεις ό,τι έκανε το παιδί.ΑΛΛΑ
Είναι διαφορετικό να λες (στον εαυτό σου ) γάμησα τη ζωή μου γιατί είδα τη μάνα μου με μαχαίρι στο λαιμό και τον καθάρισα επί τόπου
και ΠΟΛΥ διαφορετικό να λες γάμησα τη ζωή μου γιατί ΑΝ...ΘΑ...ΜΠΟΡΕΙ...ΑΝ..ΤΟΤΕ.Γιατί βλέπεις kacey αυτό το περί 'αν σου γίνει θα στρώσεις' αντιστρέφεται, και σου λέω ότι αν είχες γαμήσει τη δική σου ζωή για ΚΑΝΕΝΑ πραγματικό αποτέλεσμα παρά μόνο τα ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ, μπορεί να έστρωνες κι εσύ.
Αλλιώς με τις ζωές των άλλων κι εγώ ξέρω να λέω 'άξιζε άξιζε'. -
kacey
η άποψή σου είναι ξεκάθαρη και δεν μπαίνω στον κόπο να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Η γενίκευση όμως του στύλ 'όποιος το παθει θα συμφωνήσει μαζί μου' είναι εντελώς αβάσιμη. Δεν εκφράζεις μία απόλυτη αλήθεια με την οποίαν διαφωνούν μόνο όσοι δεν έχουν αρκετή πείρα.
-
@mjacob
Το ίδιο λέμε -
προσπαθώ να το κρύβω εντέχνως ότι μπορεί να έχουμε τις ίδιες απόψεις για κάποιο θέμα
-
-
Κάπου διάβασα ότι το δεύτερο απ'τα αδέρφια που είχαν πυροβοληθεί με καλάσνικοφ πέθανε τελικά και όταν το έμαθε η μάνα του πέθανε κι αυτή από εγκεφαλικό. Ξέρει κανένας αν ισχύει;
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Κάπου διάβασα ότι το δεύτερο απ'τα αδέρφια που είχαν πυροβοληθεί με καλάσνικοφ πέθανε τελικά και όταν το έμαθε η μάνα του πέθανε κι αυτή από εγκεφαλικό. Ξέρει κανένας αν ισχύει;Και μετά απο 3 μέρες πέθανε και η γάτα, γιατί δεν έμεινε κανείς να την ταϊσει.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Κάπου διάβασα ότι το δεύτερο απ'τα αδέρφια που είχαν πυροβοληθεί με καλάσνικοφ πέθανε τελικά και όταν το έμαθε η μάνα του πέθανε κι αυτή από εγκεφαλικό. Ξέρει κανένας αν ισχύει;
Και μετά απο 3 μέρες πέθανε και η γάτα, γιατί δεν έμεινε κανείς να την ταϊσει.
Δεν ψοφάνε τόσο γρήγορα οι γάτες.
Εγώ γνωρίζω πως η γάτα έφαγε το χρυσόψαρο, η μικρή ανηψιά δεν άντεξε τον χαμό του χρυσόψαρου και αυτοκτόνητσε, ο πατέρες της σκότωσε την γάτα για εκδίκηση και τον κατήγγειλαν σδτην φιλοζωϊκή. Αυτή τη στιγμή είναι κλεισμένος σε ένα κουτί για σκύλους... -
Τώρα, αν τυχόν μάθετε, μια στο μύριο ρε παιδί μου, ότι συνέβησαν όντως τα παραπάνω, τι θα πείτε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τώρα, αν τυχόν μάθετε, μια στο μύριο ρε παιδί μου, ότι συνέβησαν όντως τα παραπάνω, τι θα πείτε;Τίποτα, τι θα έπρεπε να πούμε δηλαδή? Απαγορεύεται το χιούμορ μήπως?
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.