-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κόβει το καλώδιο της εξωτερικής σειρήνας στο συναγερμό. Μπαίνει μέσα κόβει το τηλέφωνο και πάπαλα. Μένει η εσωτερική σειρήνα η οποία σε μισό λεπτό κόπηκε και αυτή.
Το καλωδιο της εξωτερικης αν κοπει διδει αμεσως σημα στο κεντρο,δεν ξερω μηπως χτυπαει κιολας αμεσα η εσωτερικη σειρηνα,την οποια θα πρεπει να εντοπισει για να την σταματησει.
Την σειρηνα την 'φιμωνουν' με αφρο πολυουρεθανης.
-
Και με ένα σφυρί στη 'φιμώνω' για πάντα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και με ένα σφυρί στη 'φιμώνω' για πάνταωραιος ληστης θα γινεις
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κόβει το καλώδιο της εξωτερικής σειρήνας στο συναγερμό. Μπαίνει μέσα κόβει το τηλέφωνο και πάπαλα. Μένει η εσωτερική σειρήνα η οποία σε μισό λεπτό κόπηκε και αυτή.
Το καλωδιο της εξωτερικης αν κοπει διδει αμεσως σημα στο κεντρο,δεν ξερω μηπως χτυπαει κιολας αμεσα η εσωτερικη σειρηνα,την οποια θα πρεπει να εντοπισει για να την σταματησει.
Την σειρηνα την 'φιμωνουν' με αφρο πολυουρεθανης.
Οι καινούριες σηρήνες είναι πιεζοηλεκτρικές, οχι περιστρεφόμενες, δέν έχουν γρίλιες μπροστά και η σειρήνα που έχει το κουτί μέσα είναι στραμμένη προς τον τοίχο. Οπότε είναι πολύ δύσκολο να τη φιμώσεις με αφρό. Πιστεύω οτι ακόμα και αν καταφέρεις να γεμίσεις το κενό ανάμεσα στη σειρήνα και τον τοίχο, πάλι θα ακούγεται.
Επίσης έχουν ένα διακόπτη (tamper switch) απο τη μεριά που κοιτάει προς τον τοίχο. Αυτός κανονικά είναι πατημένος αλλά αν κάποιος πάει να ξεκολήσει τη σειρήνα απο τον τοίχο ή να ανοίξει το καπάκι της τότε ξεπατιέται και χτυπάει συναγερμός. Το πρόβλημα εδώ είναι οτι μπορεί ο κλέφτης να ξέρει το συγκεκριμένο τύπο εξωτερικής σειρήνας και πού ακριβώς έχει αυτό το διακόπτη και να σπάσει το κουτί με τέτοιο τρόπο ωστε να το απενεργοποιήσει.
Αν κοπεί το καλώδιο θα χτυπήσει η εξωτερική σειρήνα με τη δική της μπαταρία και ταυτόχρονα ενεργοποιηθεί και η ζώνη του tamper. Συνήθως η ζώνη τάμπερ είναι by default ρυθμισμένη ωστε να χτυπάει όλες τις σειρήνες αλλά να μήν στέλνει σήμα στο κέντρο αλλά αυτό αλλάζει απο τις ρυθμίσεις του συναγερμού.
-
Βλέπω κάποιοι προετοιμάζονται για κλέφτες...
-
Απλά έκανα μόνος μου εγκατάσταση συναγερμού πρόσφατα στο σπίτι μου οπότε έχω μάθει τα πάντα
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Mετακομίστε στην επαρχία, να έχει και αυλή ο σκύλος δολοφόνος να ξενοιάσετε ...Αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος.
Ο σκυλος ειναι ευαλωτος και απροστατευτος στην αυλη διοτι ενα σωρο πραγματα μπορει να κανει καποιος για να τον καθαρισει.
Μεσα στο σπιτι ομως αλλαζει υπερ του σκυλου το σκηνικο....Μολις ο κλεφταρακος παραβιασει πορτα η παραθυρο και ειναι ετοιμος να μπουκαρει,να σου η κιντερ εκπληξη να σε περιμενει μεσαΕκτος αν ερθει προετοιμασμενος ντυμενος καπως ετσι......
-
αθανατη επαρχια....
=
-
αμα ομως
τοτε τι? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα ομως
τοτε τι?αμα σου τυχει αυτο, δε μενεις επαρχια αλλα στο Σικαγο, αρα στα παπ@ρια σου
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Mετακομίστε στην επαρχία, να έχει και αυλή ο σκύλος δολοφόνος να ξενοιάσετε ...
Αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος.
Ο σκυλος ειναι ευαλωτος και απροστατευτος στην αυλη διοτι ενα σωρο πραγματα μπορει να κανει καποιος για να τον καθαρισει.
Μεσα στο σπιτι ομως αλλαζει υπερ του σκυλου το σκηνικο....Μολις ο κλεφταρακος παραβιασει πορτα η παραθυρο και ειναι ετοιμος να μπουκαρει,να σου η κιντερ εκπληξη να σε περιμενει μεσαΕκτος αν ερθει προετοιμασμενος ντυμενος καπως ετσι......
Δεν του επιτρεπει ο σκυλος να φτασει μεχρι την πορτα ,τον εχει αντιληφτει πολυ νωριτερα κ σε προειδοποιει .Τα εξυπνα σκυλια γιατ υπαρχουν κ χαζοσκυλα που μπορει να του ανοιξουν κ την πορτα
-
Για κακα συναπαντηματα στο δρομο, το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να αρχισετε να ΦΩΝΑΖΕΤΕ κι αμεσως ΤΡΕΞΙΜΟ. Αρχικα θα αιφνιδιαστει ο κακοποιος αρα θα κερδισετε λιγο χρονο για να ξεφυγετε ενω αν δεν ειστε σε τιποτα χωραφια, θα κινητοποιηθουν και οι περιοικοι αρα δυσκολο να συνεχισει την προσπαθεια...
Για την περιπτωση τωρα που βρειτε καποιον μεσα στο σπιτι δυσκολευει το πραγμα, οτι και να εχετε για αμυνα πρεπει να σκεφτειτε απο πριν, σε ποιες περιπτωσεις σας 'παιρνει' να χρησιμοποιησετε τα οπλα σας. Οταν το πραγμα δυσκολευει προεχει η ζωη μας κι οχι τα υπαρχοντα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αθανατη επαρχια....=
στο μυαλο μου εισαι
-
Κανα δυο κιλα κοκαϊνης ή δεν ξέρω τι θα κάνει κάποιον να σκεφτεί ότι μπήκε στο λάθος σπίτι..
-
Αμα ειχα 1-2 κιλα κοκα για σπρωξιμο, δεν θα με ενοιαζε να μου παρουν την τηλεοραση...Ποσο παει το γραμμαριο ειπαμε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα ειχα 1-2 κιλα κοκα για σπρωξιμο, δεν θα με ενοιαζε να μου παρουν την τηλεοραση...Ποσο παει το γραμμαριο ειπαμε?120 με 150 €/γρ. χ 1.000 = 120.000 με 150.000, ούτε φεράρι δεν παίρνεις.
(Τις κάμερες δεν τις πουλάω. Μπορεί κάποτε να γίνω πλούσιος και τότε θα τις βάλω! )
-
Μ' αυτές τις τιμές, εσύ είσαι ο κλέφτης
-
Καθηγητά μου έχει πέσει η τιμή της κοκαΐνης την τελευταία 10ετία
Πάντως βρίσκεις και στη μισή τιμή από αυτά που λες, δεν ξέρω τι λέει από καθαρότητα όμως -
Ότι πλερώνετε, παίρνετε, κύριοι.
-
Όποιος λέει τέτοια φοβάμαι ότι πρέπει να έχει Golf
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.