-
Σοκαριστικό
-
BOPE
εδω ειναι η μερα που οι ντηλερς εκλεψαν ενα τανκ(τομα)
πρωην BOPE (ναι για τον χοντρο λεω ) πυροβολει και σκοτωνει εναν
εδω ειναι η πρωτη μερα εκκαθαρισης μιας φαβελας για να κατεδαφιστουν τα κτηρια και να φτιαξουν νεες υποδομες
ολα αυτα ειναι τυπικες μερες στην βραζιλια..
-
Ένοπλος άνοιξε πυρ σε Γυμνάσιο και αυτοκτόνησε
http://www.zougla.gr/kosmos/article/eno ... ise-805278
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ένοπλος άνοιξε πυρ σε Γυμνάσιο και αυτοκτόνησεhttp://www.zougla.gr/kosmos/article/eno ... ise-805278
Μάλλον θα είχε ψυχολογικά προβλήματα
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ένοπλος άνοιξε πυρ σε Γυμνάσιο και αυτοκτόνησε
http://www.zougla.gr/kosmos/article/eno ... ise-805278
Μάλλον θα είχε ψυχολογικά προβλήματα
Αναμφίβολο φίλε μου. εάν απλά είχε θυμό, δεν θα αυτοκτονούσε…..
Το θέμα είναι ότι κυκλοφορούν όπλα, χωρίς να ζητούνται από τους χειριστές, ψυχολογικές εξετάσεις. Και σίγουρα φυλάσσονται σε ερμάρια με λουκουμάδες!!!!!!......
Α. -
Αλβανία: Απέδρασαν επικίνδυνοι κακοποιοί - ενδέχεται να προσπαθήσουν να περάσουν στην Ελλάδα
Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, οι κακοποιοί ενδέχεται να προσπαθήσουν να περάσουν στην Ελλάδα ή την ΠΓΔΜ και η κυβέρνηση της χώρας έχει ενημερώσει σχετικά τις ελληνικές και σκοπιανές αρχές.«Οι κρατούμενοι, όλοι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για φόνους, είναι οπλισμένοι», ανέφερε η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας που χαρακτήρισε τους δραπέτες ως «επικίνδυνους».
Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, οι δραπέτες κατάφεραν να αφοπλίσουν τους φρουρούς των φυλακών, ενώ η νύχτα και ου κακές καιρικές συνθήκες έχουν «προστατεύσει» τη διαφυγή τους. Οι αλβανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της απόδρασης από τη φυλακή Ντρένοβα όπου φιλοξενούνται 320 κρατούμενοι Συνολικά στα 22 σωφρονιστικά ιδρύματα της Αλβανίας είναι έγκλειστοι 4.537 κρατούμενοι.
Η αλβανική αστυνομία δίνει αμοιβή 5.000 ευρώ για οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες για τους κακοποιούς.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/2 ... z2lYIKAaIq
Λετε να εχουμε καινουργια περιπετεια οπως το καλοκαιρι που ψαχνανε τους αλλους στα βουνα ?
-
Ολα τα ειχαμε , αυτο μας ελειπε..
-
Πηγαν οι δικοι μου στο εξοχικο την προηγουμενη βδομαδα και παλι τα ιδια. Ειχαν μπει μεσα,εψαχναν για λεφτα και αφου δεν βρηκαν τιποτα ηπιαν κατι ουισκι φαγαν φυγανιες ξηρους καρπους και οτι αλλο υπηρχε.
Πλεον θα ζουμε με αυτο ρε γμτ?
Δλδ να παω να παρω ενα ουισκι τωρα και να του βαλω οξυ μεσα και να το αφησω στην καβα?? -
Πω, **τρομερή **ιδέα. Καθαρτικό ρε. Duphalac στο bailey's
Αφού δεν γίναν ζημιές... πάλι καλά.
-
Καλά ρε τσιπηδες, ούτε ένα ζαμπόν τυρί δεν είχατεστο ψψυγείο να φάνε ένα τοστ οι άνθρωποι;
Την άλλη φορά θα το βρεις γεμάτο αφίσες Red Bull F1 Team.(Μάλλον το σπίτιεέχει 'σταμπαριστει' ως easy money και δυστυχώς μόνο αν τους πετύχετεεπ ααυτοφώρω θα αλλάξει κάτι)
-
Οντως τρομερη. Μετα θα χρειαστει και συνεργειο απολυμανσης για το μπανιο...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Οχι οχι παιδια μη μας το χεσουν κιολας.!!!
Οταν ειχαν μπει περσυ ειχαν παρει ολο το λαδι που ειχαμε βγαλει καθως tv και κατι αλλα ψιλοκοκο!!!
Ειχαν σπασει και την σιδερια κανονικα μαζι με το αλουμινιο+τζαμι. 300+€ ζημιαΤωρα αφηναμε σχεδον ανοιχτα για να μην κανουν ζημια, απλα για να 'καταλαβουν' οτι ρε μαλακες εξοχικο ειναι και δε θα βρειτε ουτε μισο ευρω ουτε τπτ.
Παλι ειχαν κατεβασει ρουχα και παπλωματα κατω, ειχαν σκισει 1-2 μαξιλαρια αλλα αφου δεν βρηκαν τπτ οπως προειπα καναν παρτακι..
Φοβος μας ειναι πλεον μην με το χειμωνα που ερχεται ΜΠΟΥΝ μεσα για να μεινουν+ζεσταθουν!!
Και πανε οι γονεις μου και τους βρουν μεσα και γινει κανενα κακο...!!!
-
Αφησε μερικα φαγητα που δεν χαλανε (κατι ειπες για ξηρους καρπους) με ποντικοφαρμακο. Αλλα κοιτα μη τη πατησεις εσυ ή οι δικοι σου.
-
Ρακέτες θα τους πάει μετά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οντως τρομερη. Μετα θα χρειαστει και συνεργειο απολυμανσης για το μπανιο...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Αν προλάβουν να φτάσουν μέχρι το μπάνιο...
-
To έχω ζήσει το συναίσθημα αυτό, δις. Και στο σπίτι και στο εξοχικό -πριν βάλω τα σκυλιά. Στο εξοχικό μπήκαν από το παράθυρο, ανοίξανε τα αλουμίνια χωρίς να κάνουν ζημιά στο παράθυρο και πήραν έναν τενεκέ λάδι, 2 μπουκάλια αναψυκτικό και κάτι παλιές βιντεοκασσέτες (:rant: ). Στο σπίτι μπήκαν από το παράθυρο του φωταγωγού, αλλά δεν πήραν τίποτα γιατί δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την πόρτα ασφαλείας και την έκανα γιατί δεν είχαν χρόνο.
Στο εξοχικό οι γείτονες έλειπαν, πλέον μια φορά πήγε να γίνει κάτι και άκουσαν τα σκυλιά να γαυγίζουν. Πήραν την αστυνομία τηλέφωνο και εμάς καπάκι. Το αποτέλεσμα ήταν οι τσιγ.. εε αθίγγ... εεε οι Ρομά, να χτυπήσουν το περιπολικό και να ξεφύγουν. Στην περίπτωση του σπιτιού μου, έχω απέναντι 3 πολυκατοικίες και ουδείς δεν είδε -όλως τυχαίως- τίποτα. Ενώ αν πάω καμιά γκόμενα στο σπίτι, θα παρατηρήσουν και το string που θα φοράει.
-
Στην Αθηνα την ειχαμε πατησει κοντα στον 15αυγουστο του 1995.
Ξυπνησαμε και μου ειπε ο πατερας μου να παω στο πορτοφολι του να παρω 200 δρχμ για να του παρω μια εφημεριδα.
Και ηταν αδειο...αφου αλλαξαμε 10 χρωματα ειδαμε οτι ελειπε και ενα 500αρικο που ειχα αφησει εγω στην τσαντα της μανας μου...Ειχαμε αφησει το προηγουμενο βραδυ το παραθυρακι του μπανιου ανοιχτο..αυτο που ανοιγει ομως στην μεση..
Τεσπα μην τα πολυλογω κοιμομασταν και εγινε η δουλεια. Ευτυχως που δεν ξυπνησε καποιος απο μας..Η παπαρια ειναι πως θα φευγαμε διακοπες την επομενη και ειχε σηκωσει λεφτα ο πατερας μου.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Πω, **τρομερή **ιδέα. Καθαρτικό ρε. Duphalac στο bailey'sΑφού δεν γίναν ζημιές... πάλι καλά.
Καλή ιδέα το καθαρτικό Πόσες φορές έχουν μπει στο εξοχικό;
-
Ουψ τωρα το ειδα.
Απο το 1990-91 που το εχουμε ,εχουν μπει 5 φορες. 3 προ κακγελων και 2 αφου ειχαμε βαλει καγκελα σε ολες τις πορτες/παραθυρα.Τωρα που σκεφτονται να πανε σε λιγες μερες ηδη αναρωτιουνται τι θα συναντησουν παλι..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πηγαν οι δικοι μου στο εξοχικο την προηγουμενη βδομαδα και παλι τα ιδια. Ειχαν μπει μεσα,εψαχναν για λεφτα και αφου δεν βρηκαν τιποτα ηπιαν κατι ουισκι φαγαν φυγανιες ξηρους καρπους και οτι αλλο υπηρχε.Πλεον θα ζουμε με αυτο ρε γμτ?
Δλδ να παω να παρω ενα ουισκι τωρα και να του βαλω οξυ μεσα και να το αφησω στην καβα??Πάλι??? Αλλα τι ρωτάω,αφου έχουμε υπουργό με τα εξοχικά θα ασχολούμαστε?? Αφου δεν σας έχουν πάρει και τα σίδερα για σκραπ μην μιλάς καθόλου!! Που στην ευχή είναι το σπίτι,προς μπογδάνι μεριά ή προς αι γιάννη και ολο το προτιμούν??
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.