-
γιατι ακομη συγκρινουμε την βραζιλια μπορω να μαθω? εχετε καταλαβει οτι μιλαμε για διαφορετικου ειδους και επιπεδου βιας εκει?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α ωραια, οποτε ο 2ος εχει 37 δευτερολεπτα να πυροβολησει τον αστυνομικο. 1 αρκει. Καταλαβε το. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ. Αν ηταν (σιγουρα) μονος του, το συζηταγαμε.Στα 37'' εμφανίστηκε. Δε σημαίνει ότι δεν ήταν ήδη εκεί. Η κάμερα μετά τον πυροβολισμό 'βαράει' στα ουράνια.
-
Γιατι δεν εχει καμμια σημασια που βρισκεσαι οταν ο αλλος κραταει ενα οπλο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kacey καταλαβαίνεις πως αυτό που λες είναι 1000% παράνομο; Η Αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να δικάζει, καταδικάζει και να εκτελεί!
οταν εχει ο αλλος οπλο δεν υπαρχει δευτερη σκεψη ειδικα στην βραζιλια γιατι εκει ειτε θα την φας ειτε θα την φανε μεσες καταστασεις οταν παιζουν οπλα δεν υπαρχουν
Αυτο που δεν καταλαβαινουν, ειδικα απο το :
Ντάξει, αν θεωρείς πρότυπο διαχείρισης της εγκληματικότητας τη Βραζιλία πάω πάσο... Με την εγκληματικότητα που υπάρχει λογικό να αντιδρούν διαφορετικά.
που το λες κ εσυ απο πανω ('ειδικα στη Βραζιλια'), ειναι οτι δεν εχει καμμια σημασια αν ειναι στη Βραζιλια ή στην Ελλαδα ή αν εχεις απεναντι σου ενα συμπαθη κοντουλη Κινεζο. Οταν εχεις ενα οπλο απεναντι σου, οταν ο αλλος το βγαζει κ σε απειλει για να σε κλεψει κ κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει κανενα ενδοιασμο να το χρησιμοποιησει κιολας, δεν παιζει κανενα ρολο η εθνικοτητα, οι τοπικες συνθηκες, το ποσο hardcore ή softcore ειναι οι ντοπιοι εγκληματιες ρε παιδι μου. Υπαρχει το ποιος θα πατησει πρωτος τη σκανδαλη. Κ μετα απο αυτο το τελος.
Μετα τον πυροβολισμό που είδαμε σταμάτησε η εγκληματικότητα στην Βραζιλία;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kacey καταλαβαίνεις πως αυτό που λες είναι 1000% παράνομο; Η Αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να δικάζει, καταδικάζει και να εκτελεί!
οταν εχει ο αλλος οπλο δεν υπαρχει δευτερη σκεψη ειδικα στην βραζιλια γιατι εκει ειτε θα την φας ειτε θα την φανε μεσες καταστασεις οταν παιζουν οπλα δεν υπαρχουν
Ντάξει, αν θεωρείς πρότυπο διαχείρισης της εγκληματικότητας τη Βραζιλία πάω πάσο... Με την εγκληματικότητα που υπάρχει λογικό να αντιδρούν διαφορετικά.
που το λες κ εσυ απο πανω ('ειδικα στη Βραζιλια'), ειναι οτι δεν εχει καμμια σημασια αν ειναι στη Βραζιλια ή στην Ελλαδα ή αν εχεις απεναντι σου ενα συμπαθη κοντουλη Κινεζο. Οταν εχεις ενα οπλο απεναντι σου, οταν ο αλλος το βγαζει κ σε απειλει για να σε κλεψει κ κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει κανενα ενδοιασμο να το χρησιμοποιησει κιολας, δεν παιζει κανενα ρολο η εθνικοτητα, οι τοπικες συνθηκες, το ποσο hardcore ή softcore ειναι οι ντοπιοι εγκληματιες ρε παιδι μου. Υπαρχει το ποιος θα πατησει πρωτος τη σκανδαλη. Κ μετα απο αυτο το τελος.
φυσικα και εχει σημασια δεν υπαρχουν πολλα μερη στον κοσμο που ετσι απλα σκοτωνουν η που να υπαρχουν φαβελες που μονο με τανκς ελικοπτερα(και αυτα με δυσκολια αφου εχουν ακομη και Α/Α ) και με ειδικες δυναμεις στρατου και αστυνομιας μπαινεις μεσα..
εκει αμα εισαι αστυνομικος ειναι to kill or to be killed αλλου ισως και να επιαναν τον δραστη η να τον πυροβολησουν σε κανα χερι η τιποτα τετοιο στην βραζιλια δεν ξερεις που θα σου ξεφυτρωσει η επομενη σφαιρα.. -
Ξερεις εσυ οτι αν ο συγκεκριμενος (που απειλει με οπλο για να κλεψει κ μετα του εμφανιζεται μπατσος) ηταν Ελληνας στην Ελλαδα, δεν θα 'σκοτωνε ετσι απλα'?
Ρε σεις, πλακα μου κανετε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξερεις εσυ οτι αν ο συγκεκριμενος (που απειλει με οπλο για να κλεψει κ μετα του εμφανιζεται μπατσος) ηταν Ελληνας στην Ελλαδα, δεν θα 'σκοτωνε ετσι απλα'?Ρε σεις, πλακα μου κανετε?
ε ναι εδω ρωτανε πρωτα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μετα τον πυροβολισμό που είδαμε σταμάτησε η εγκληματικότητα στην Βραζιλία;
Σίγουρα όχι Βασίλη μου…… μα συνεχίζει με -1 εγκληματία..........
Α. -
Ναι, βεβαιως.
Τι αλλα;Τα παιδια, καλα;
Οι δουλειες;
Ποτε να περασω να καθαρισουμε με ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ τους κυλινδρους;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξερεις εσυ οτι αν ο συγκεκριμενος (που απειλει με οπλο για να κλεψει κ μετα του εμφανιζεται μπατσος) ηταν Ελληνας στην Ελλαδα, δεν θα 'σκοτωνε ετσι απλα'?Ρε σεις, πλακα μου κανετε?
Η διαταγή έχει δοθεί, δεν περιμένουν να βγάλει ο ύποπτος όπλο, βγάζουν πρώτοι. Έτσι αναστέλλονται εγκληματικές ενέργειες από ΙΧ εγκληματίες.
Χρόνια το έλεγα και το έγραφα, μα χρειάστηκε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να εφαρμοστεί. Δεν αντιμετωπίζεις την βία με χάδια!. Πόσα χρόνια είχαν κριμένες της αύρες?.
Πόσα όργανα της τάξης δεν μπήκαν στα νοσοκομεία ή τα νεκροταφεία?. Τους έδιναν μια πιστόλα και τους αφαιρούσαν το δικαίωμα της χρήσεις……….
Μαζί σου με 1000 φίλε!.
Α. -
Είμαι ο μόνος που βλέπει το δεξί χέρι του κλέφτη να πηγαίνει στο όπλο του όταν τον πυροβολεί ο αστυνομικός, έ?
-
Δεν είναι κλέφτης, αλλά ληστής, πράγμα πολύ χειρότερο.
Το βασικό κριτήριο για χρήση όπλου από την αστυνομία πρέπει να είναι η αντικειμενικά άμεση απειλή κατά της ζωής πολίτη ή άλλου αστυνομικού, αδιάφορο αν ο εγκληματίας έχει πυροβόλο όπλο ή όχι.
Μη φτάσουμε μόνο σε επίπεδα ΗΠΑ, όπου η εγκληματικότητα ανθεί παρ΄όλο που έχει συμβεί να σκοτωθεί αθώος κοσμάκης από την αστυνομία (αν είχε λάθος χρώμα) όταν πήγε να βγάλει το δίπλωμα / ταυτότητα από την εσωτερική τσέπη του σακακιού... -
http://en.wikipedia.org/wiki/Batalhão_de_Operações_Policiais_Especiais
obrigado
θα ηταν χρησιμοι μερικοι τετοιοι στο Μενιδι/Ζεφυρι
-
αυτοι δεν ρωτανε ουτε συλλαμβανουν πιστευω να το ξερεις καλα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αυτοι δεν ρωτανε ουτε συλλαμβανουν πιστευω να το ξερεις καλα..εκει που λεω να πανε δε χρειαζονται ερωτησεις...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
εκει που λεω να πανε δε χρειαζονται ερωτησεις...
πιστευω να ξερεις την περιπτωση των sas στο μπελφαστ ε?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για ριξε, εχω διαβασει μερικα πραγματα για το θεμα 'The Troubles'
-
για ριξε, εχω διαβασει μερικα πραγματα για το θεμα 'The Troubles'
-
Εχω υποψη μου τα γεγονοτα, τι σχεση εχουν με το Μενιδι?
-
Εχω υποψη μου τα γεγονοτα, τι σχεση εχουν με το Μενιδι?δεν θα βαλεις τετοια ατομα στο μενιδι απλο ειναι και τοτε που εβαλαν τα ΕΚΑΜ μεσα στο μενιδι ΕΝΑΣ να εβγαζε οπλο εκει θα γινοταν μακελειο και απο τις δυο πλευρες διοτι απλα δεν ειναι εκπαιδευμενοι σαν αστυνομικοι..
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.