-
Δεν ξέρω αν φαίνεται σε όλους οπότε να και το link: youtube.com | Fog Bandit Presentation By Legal Entry Locksmiths 2009
Βέβαια, μόνο φτηνά δεν είναι τέτοια συστήματα...
_
-
Μην αγχωνεστε για τους γειτονες που μπορει να μιλησουν, στην αναγκη τους κανεις κι αυτους να σωπασουν
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δεν ξέρω αν φαίνεται σε όλους οπότε να και το link: youtube.com | Fog Bandit Presentation By Legal Entry Locksmiths 2009Βέβαια, μόνο φτηνά δεν είναι τέτοια συστήματα...
_
Καλό αλλά είναι για εκθέσεις, μαγαζιά και γενικά ενιαίους χώρους. Αλλιώς πρέπει να φτιάξεις ολόκληρο δίκτυο με ατμό ή με ότι είναι αυτό το αέριο σε όλο το σπίτι.
όπως είπα και πριν το βασικό είναι η πρόληψη (για εμάς τους κοινούς θνητούς, όχι για τους ράμπο με τα νεροπίστολα που εκτελούν ληστές με καλάσνικωφ) και μια σχετικά οικονομική και αξιόπιστη λύση είναι σωστά σχεδιασμένος συναγερμός (με παγιδεύσεις σε μπαλκόνια κλπ πριν δηλ. ο άλλος μπει μέσα ειδικά κοντά στο χώρο που κοιμάσαι) και ταυτόχρονη συνδρομή σε εταιρεία security (στην περιοχή μου κοντά στα 40 ευρώ μηνιαίως). -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Ενώ αν σε απειλούνε τέσσερις με καλάσνικωφ και τραβήξεις εσύ πιστόλι θα τους εκτελέσεις όλους ε?
Και μόνο αυτό δείχνει ποοοοοοσο άσχετος είσαι.
Πολύ ράμπο βλέπεις φίλε μου και απ'ότι φαίνεται σε χαλάει.Αν αυτο καταλαβες οτι λεω (κ νομιζεις οτι θα κανω), τοτε δεν ειμαι εγω ασχετος, εσυ εισαι χαζος.
Αν ειναι ηδη μεσα κ με εχουν προλαβει, δεν ξερω τι θα κανω. Αδυνατο να καταλαβω ομως πως θα μπουν μεσα σε σπιτι οπου παντα ειναι κλειδωμενα τα παντα, με ανθρωπο που σχεδον παντα κοιμαται μετα τις 3 το πρωι, χωρις να παρω χαμπαρι τιποτα. Εδω εχω καταλαβει οτι πηγαν να μπουν στο μαγαζι στο ισογειο της πολυκατοικιας (4 οροφοι κατω), στο δικο μου σπιτι δεν θα τους καταλαβω? Βεβαια αυτοι ηταν κ μαλακες, εκατσαν κ εσπασαν τζαμι στις 4 τα ξημερωματα, αλλα κ παλι. Αφηστε κατι χαζους που αφηνουν μισο παραθυρο ανοιχτο κ μετα κλαιγονται στην τηλεοραση 'μπηκαν μεσα κ δεν πηραμε χαμπαρι'.
Α και κατι αλλο. Εχετε ΠΟΛΥ πλακα μερικοι. Καθεστε κ χλευαζετε οποιον λεει οτι δεν θα διστασει να κανει ΟΤΙ χρειαζεται για να αντιμετωπισει καθικια που εχουν σκοπο να κλεψουν, βλαψουν κ σκοτωσουν, επειδη εσεις εχετε μαθει να κανετε μοκο οταν σας πειραζουν κ νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι. Ετυχε (επειδη εχω χρειαστει, για το μαγαζι) να καταφερω να βγαλω κανονικη αδεια κ λεω το αυτονοητο, οτι οποιος μπει μεσα στις ιδιοκτησιες μου θα τον αντιμετωπισω οπως πρεπει, κ εσεις κοροιδευετε. Ραμπο με νεροπιστολα κ λοιπες μαλακιες. Ε, καθιστε κ φατε τους στη μαπα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι κοιμαμαι με το οπλο στο κομοδινο, καθε πρωι το κατεβαζω στο μαγαζι, κ καθε απογευμα το ξαναανεβαζω στο σπιτι. Κ οταν δω καποιον μεσα στο σπιτι μου θα τον απειλησω με το οπλο κ θα απαιτησω να κατσει εκει που ειναι, ακινητος, μεχρι να ερθει η αστυνομια.
Στο αυτοκινητο , οχι;
Και αμα πανε να σε κλεψουνε; -
Θα τους βάλει το φουρνάκι στο κώλο, μα τι ρωτάς και εσυ.
-
Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι κοιμαμαι με το οπλο στο κομοδινο, καθε πρωι το κατεβαζω στο μαγαζι, κ καθε απογευμα το ξαναανεβαζω στο σπιτι. Κ οταν δω καποιον μεσα στο σπιτι μου θα τον απειλησω με το οπλο κ θα απαιτησω να κατσει εκει που ειναι, ακινητος, μεχρι να ερθει η αστυνομια.
Στο αυτοκινητο , οχι;
Και αμα πανε να σε κλεψουνε;Στο αυτοκινητο ΠΟΤΕ, δεν με εμπιστευομαι.
edit [mod]
-
Καλά, σταματάω επειδή σε φοβάμαι
-
edit [mod]
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Η καλύτερη αυτοάμυνα σε τέτοιες καταστάσεις είναι να μην κάνεις τίποτα.
Να κάνεις την κότα για να προστατέψεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου.
Και όποιον ειδικό και να ρωτήσεις θα σου πει αυτό ακριβώς.
Τώρα όσοι λένε θα κάνω, θα ράνω είναι σίγουρο ότι δε θα κάνουν τίποτα. Και καλά θα κάνουν.
Θα πρέπει επίσης να ξέρουν ότι άμα τραβήξεις όπλο θα πρέπει και να είσαι 100% έτοιμος να ρίξεις.
Από την ενασχόληση μου με το κυνήγι και κατά συνέπεια τη μικρή εμπειρία μου και εξικοίωση από χρήση όπλων αλλά και από συζητήσεις με επαγγελματίες σε τέτοια θέματα θα πώ ότι σε αυτήν την περίπτωση (που πρέπει να ρίξεις) έχεις τρεις δυσκολίες:
Η πρώτη είναι ότι πρέπει να γνωρίζεις πάρα πολύ καλά από όπλα είτε δηλ να είσαι κυνηγός ή στρατιωτικός ή μπάτσος. Να έχεις αυτομάτως οπλίσει, απασφαλίσει, σημαδέψει.
Η δεύτερη και μεγαλύτερη δυσκολία είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο εκείινη τη στιγμή να αποφασίσεις να ρίξεις σε άνθρωπο. όσο και αν νομίζουν μερικοί ότι είναι εύκολο. Πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος γι'αυτό.
Η τρίτη και καθοριστική είναι ότι ακόμα και αν ξεπεράσεις τις παραπάνω δύοδυσκολίς θα πρέπει να είσαι τυχερός και εκπαιδευμένος και να τον πετύχεις. Γιατί άμα δεν τον πετύχεις από τη στιγμή που θα έχεις ρίξει μάλλον έχεις μεγάλες πιθανότητες να σε πετύχει ο άλλος. Και μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να πετυχεις κάποιον με μονόβολο όπλο όταν αναγκαστείς να ρίξεις αιφνιδίως χωρίς να σημαδέψεις, χωρίς πιιθανότατα ιισοροπία και χωρίς σταθερό χέρι ακόμα και στα πέντε-έξι μέτρα.
Ηρεμήστε λοιπόν, μη βλέπετε πολύ ράμπο ή άμα βλέπετε μη σας χαλάει και προσπαθείστε να προλάβετε τέτοιες καταστάσεις παρά να τις καταστείλετε. Και αν σας τύχει χτύπα ξύλο (εμένα μου έχει τύχει και ευτυχώς ήμουνα μόνος) κάντε κο κο κο για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας.Αρκετός κόσμος πληροί αυτές τις συνθήκες...
-
Εσυ ας πούμε κοιμάσαι με ένα ΑΡΜΑ κάτω από το μαξιλάρι?
-
Κοιμάται ΜΕΣΑ στο άρμα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εσυ ας πούμε κοιμάσαι με ένα ΑΡΜΑ κάτω από το μαξιλάρι?Τα θέλει ο ποπός σου εσένα...
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.