-
Ο χρήστης ae70gts έγραψε:
Για εμάς, οι ληστές είναι θηράματα κι έχουμε license to kill χωρίς περιορισμούς πυρομαχικών. Απλώς, υπάρχει ημερήσιο όριο, νομίζω μέχρι 5, μετά πληρώνουμε πρόστιμο.
Νομιστεράκια?
μακαρι να ηταν αμερικη εδω να αγοραζα κανα barret model
αν παρεις 50 αρι barrett να το βαλεις στην ταρατσα ... ριξε και ενα καλλυμα παραλλαγης απο πανω ...
ναι και πως ακριβως θα φυλαω το σπιτι μου απο την ταρατσα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Για εμάς, οι ληστές είναι θηράματα κι έχουμε license to kill χωρίς περιορισμούς πυρομαχικών. Απλώς, υπάρχει ημερήσιο όριο, νομίζω μέχρι 5, μετά πληρώνουμε πρόστιμο.
Νομιστεράκια?
αν παρεις 50 αρι barrett να το βαλεις στην ταρατσα ... ριξε και ενα καλλυμα παραλλαγης απο πανω ...
πηγαινε στην απεναντι ταρατσα
-
Ράντζο, νυχτερινή όραση και μην ξεχάσεις να πάρεις και mp3 μαζί για να περνάει η ώρα !!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ράντζο, νυχτερινή όραση και μην ξεχάσεις να πάρεις και mp3 μαζί για να περνάει η ώρα !!!Να φωναξω και τις παλιοσειρες να μου κανουν αναγνωριση?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Νομιστεράκια?
πηγαινε στην απεναντι ταρατσα
σωστος!!!
-
αμα ειναι να το κανεις σωστα θα το κανεις σωστα
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ράντζο, νυχτερινή όραση και μην ξεχάσεις να πάρεις και mp3 μαζί για να περνάει η ώρα !!!Λάθος. Με το MP3 δεν θα ακούει. Και ο σκουφος (το χειμώνα) να ΜΗΝ καλυπτει τα αυτια.
Οχι τσιγάρο (φλογα), οχι ζεστα ποτά (ατμος), καλό ντυσιμο, και φαγητο χωρις περιτυλιγμα για αποφυγη θορύβου.Trident Sniper School
-
Τι το θες το σπιτι;Νοικιασε την ταρατσα μονο!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι το θες το σπιτι;Νοικιασε την ταρατσα μονο!!Μετα τι θα φυλαει;;;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
θα βαλω ταμπελα
'προσοχη σπιτι' -
μπορει να νοικιασει μια ταρατσα και να παρει εργολαβια τις γυρω πολυκατοικιες
οποιος πλησιαζει στα 10μετρα απο την εισοδο, πεφτει.- -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπορει να νοικιασει μια ταρατσα και να παρει εργολαβια τις γυρω πολυκατοικιες
οποιος πλησιαζει στα 10μετρα απο την εισοδο, πεφτει.- -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κρυαδες...
Εγω σκεφτομαι το εξης: μηχανη καπνου συνδεδεμενη με τον συναγερμο. Οποτε χτυπησει ο συναγερμος, αδειαζει ενα ολοκληρο μπιτονι κ γεμιζει το σπιτι καπνο.Και εγώ θεωρούσα γαμάτες αυτές τις συσκευές καπνού, αλλά τελικά κατέληξα οτι μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.
Σκοπός του συναγερμού σπιτιού είναι με την εξής σειρά:
- Να αποτρέψει κάποιον απο το να μπεί στο χώρο
- Αν έχει ήδη μπεί, να τον κάνει να βγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα
- Να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη και τις αρχές για το συμβάν
Θεωρητικά οι μηχανές καπνού στοχεύουν στο 2. Όμως πρέπει να είναι τέτοια η τοποθέτηση της μηχανής καπνού και η διαμόρφωση του χώρου ωστε κατα κάποιο τρόπο, ο καπνός να πηγαίνει προς τον εισβολέα και να τον 'σπρώχνει' προς την έξοδο. Αυτό σε ένα τυπικό σπίτι ή διαμέρισμα δέν είναι δυνατόν να γίνει και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις έναν πανικόβλητο εισβολέα που θα θέλει να φύγει αλλά δέν θα μπορεί να βρεί την έξοδο.
-
-
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=234747
Λευκάδα
Δημοτικός σύμβουλος νεκρός από το ίδιο του το όπλο
07/11/2012 14:28Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Λευκάδας ο τραγικός θάνατος του δημοτικού συμβούλου Κυριάκου Κονιδάρη από το ίδιο του το κυνηγετικό όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε την στιγμή που προσπαθούσε να το βάλει μέσα στο αυτοκίνητο του!
Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Βαυκερή Λευκάδας και ο άτυχος δημοτικός σύμβουλος τραυματίστηκε βαρύτατα στο πόδι μπροστά στα μάτια του αδελφού του, ο οποίος τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, στάθηκε αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι χειρουργοί του νοσοκομείου, οι προσπάθειες ανάνηψης του Κυριάκου Κονιδάρη που είχε διακομιστεί νεκρός κράτησαν μια ώρα χωρίς όμως να καταφέρουν να τον επαναφέρουν. Η πλήρης διατομή της μηριαίας αρτηρίας από τα σκάγια, είχε ως αποτέλεσμα την ακατάσχετη αιμορραγία και τον θάνατό του από τη μεγάλη απώλεια αίματος.
-
'Οπλο και μέτρα ασφαλείας, είναι σαν τον π.....σο με τ' @@, αλλα για κάποιους αυτό είναι λεπτομέρεια, που δυστυχώς όμως κοστίζει ζωές.
Συγχωρεμένος να ΄ναι.... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=234747Λευκάδα
07/11/2012 14:28Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Λευκάδας ο τραγικός θάνατος του δημοτικού συμβούλου Κυριάκου Κονιδάρη από το ίδιο του το κυνηγετικό όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε την στιγμή που προσπαθούσε να το βάλει μέσα στο αυτοκίνητο του!
Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Βαυκερή Λευκάδας και ο άτυχος δημοτικός σύμβουλος τραυματίστηκε βαρύτατα στο πόδι μπροστά στα μάτια του αδελφού του, ο οποίος τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, στάθηκε αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι χειρουργοί του νοσοκομείου, οι προσπάθειες ανάνηψης του Κυριάκου Κονιδάρη που είχε διακομιστεί νεκρός κράτησαν μια ώρα χωρίς όμως να καταφέρουν να τον επαναφέρουν. Η πλήρης διατομή της μηριαίας αρτηρίας από τα σκάγια, είχε ως αποτέλεσμα την ακατάσχετη αιμορραγία και τον θάνατό του από τη μεγάλη απώλεια αίματος.
Κριμα αλλα θυμος.Τοσο ανευθυνος; Το ειχε οπλισμενο;
-
Υπαρκτός δαρβινισμός
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=234747
Λευκάδα
Κριμα αλλα θυμος.Τοσο ανευθυνος; Το ειχε οπλισμενο;
αυτο σε πειραξε? το οτι το ειχε γυρισμενο στον εαυτο του?
-
Αμα δεν ηταν οπλισμενο, δεν θα ειχε θεμα.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.