-
Που ξέρεις ότι θα παραμείνουν ίδιες οι κατηγορίες των sprint ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Που ξέρεις ότι θα παραμείνουν ίδιες οι κατηγορίες των sprint ?Υποθέτω...Βασιζόμενος στις εμμονές παρελθόντων ετών....Μακάρι να αλλάξει κάτι, γιατί με την παρούσα κατάσταση, είναι μονόδορομος...
-
Ελπίζω και γω να αλλάξει
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αυτό πάντως που αδυνατώ να κατανοήσω είναι το γιατί τόσα χρόνια προσπαθούν να διώξουν τους νέους και τους μη έχοντες, από τους πιο προσιτούς θεσμούς...Οργανώνεις σπρίντ και βάζεις στην ίδια κατάταξη το Ν1 με το κιτ-καρ, το Ν2 με τα τέρατα ΕΕ10 κοκ....Με τι κίνητρο, πέραν της προσωπικής διασκέδασης, να ξεκινήσει κάποιος και να έχει σταθερή παρουσία σε έναν σχετικά οικονομικό θεσμό;
Άλλο το πρόγραμμα, άλλο η προκήρυξη. Νομίζω ότι θεσμοί όπως 'Έπαθλο Αττικής' ή 'Β. Ελλάδος' ή 'Έπαθλο Πελοπονήσου' όπου μπλέκονται σπριντ με ράλλυ είναι αδύνατο να γίνουν χωρίς κλάσεις στα σπριντ. Πώς αλλιώς θα υπάρχει κοινή βαθμολογία; Άρα, ας περιμένουμε και την προκήρυξη. Χωρίς να ξέρω τίποτα εκ των έσω (άσχετος είμαι) πιστεύω ότι θα σε δικαιώσει.
Το πρόγραμμα, σαν πρόγραμμα, νομίζω ότι είναι πολύ καλό για τους λόγους που ανέφερα. Επίσης, είναι πραγματικά καινοτομικό και αν μη τι άλλο ας σεβαστούμε ότι κάποιος τόλμησε να κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή προσπαθώντας να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο υπαρκτό πρόβλημα.
Το βασικό επιχείρημα του γιατρού περί μικρών λεσχών και συνεργασιών είναι ίσως το μόνο που με έβαλε σε σκέψεις, αλλά το θέμα των συνεργασιών εν τέλει ας γίνει σε τοπικό επίπεδο. Για παράδειγμα, χθες βράδυ με πήρε φίλος και έκανε παράπονα για την Πτολεμαϊδα, λέγοντας ότι εκεί έδιναν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους και τώρα ο αγώνας είναι εκτός. Με το χαζό μου μυαλό αναρωτιέμαι πού είναι το πρόβλημα να συνδιοργανώσει η Πτολεμαϊδα με τη γειτονική Κοζάνη το σπριντ, ή ακόμα και να ζητήσουν να μετατρέψουν το σπριντ σε μίνι ράλλυ 2χ2 με μια ειδική δίπλα στην κάθε πόλη. Έτσι θα υπάρχουν θεατές και από τις δύο, θα μοιραστούν έξοδα, κόστος επάθλων στους πρώτους κ.λπ. Λύσεις συνδιοργάνωσης και συν-προβολής πόλεων υπάρχουν, όπως π.χ. να γίνεται εκκίνηση-τερματισμός στη μία πόλη και service park στην άλλη. Αυτό ισχύει για περιπτώσεις όπως Πάτρα-Αίγιο, Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, Κόρινθος-Ναύπλιο (εκεί να δεις θεϊκός αγώνας που μπορεί να στηθεί στην περιοχή ανάμεσα στις δύο πόλεις) κ.λπ. Αν λειτουργούμε ακόμα ως Έλληνες που προσπαθεί ο ένας να φάει τον άλλο, ε, δε μας φταίνει οι άλλοι. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Αυτό πάντως που αδυνατώ να κατανοήσω είναι το γιατί τόσα χρόνια προσπαθούν να διώξουν τους νέους και τους μη έχοντες, από τους πιο προσιτούς θεσμούς...Οργανώνεις σπρίντ και βάζεις στην ίδια κατάταξη το Ν1 με το κιτ-καρ, το Ν2 με τα τέρατα ΕΕ10 κοκ....Με τι κίνητρο, πέραν της προσωπικής διασκέδασης, να ξεκινήσει κάποιος και να έχει σταθερή παρουσία σε έναν σχετικά οικονομικό θεσμό;
Άλλο το πρόγραμμα, άλλο η προκήρυξη. Νομίζω ότι θεσμοί όπως 'Έπαθλο Αττικής' ή 'Β. Ελλάδος' ή 'Έπαθλο Πελοπονήσου' όπου μπλέκονται σπριντ με ράλλυ είναι αδύνατο να γίνουν χωρίς κλάσεις στα σπριντ. Πώς αλλιώς θα υπάρχει κοινή βαθμολογία; Άρα, ας περιμένουμε και την προκήρυξη. Χωρίς να ξέρω τίποτα εκ των έσω (άσχετος είμαι) πιστεύω ότι θα σε δικαιώσει.
Το πρόγραμμα, σαν πρόγραμμα, νομίζω ότι είναι πολύ καλό για τους λόγους που ανέφερα. Επίσης, είναι πραγματικά καινοτομικό και αν μη τι άλλο ας σεβαστούμε ότι κάποιος τόλμησε να κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή προσπαθώντας να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο υπαρκτό πρόβλημα.
Το βασικό επιχείρημα του γιατρού περί μικρών λεσχών και συνεργασιών είναι ίσως το μόνο που με έβαλε σε σκέψεις, αλλά το θέμα των συνεργασιών εν τέλει ας γίνει σε τοπικό επίπεδο. Για παράδειγμα, χθες βράδυ με πήρε φίλος και έκανε παράπονα για την Πτολεμαϊδα, λέγοντας ότι εκεί έδιναν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους και τώρα ο αγώνας είναι εκτός. Με το χαζό μου μυαλό αναρωτιέμαι πού είναι το πρόβλημα να συνδιοργανώσει η Πτολεμαϊδα με τη γειτονική Κοζάνη το σπριντ, ή ακόμα και να ζητήσουν να μετατρέψουν το σπριντ σε μίνι ράλλυ 2χ2 με μια ειδική δίπλα στην κάθε πόλη. Έτσι θα υπάρχουν θεατές και από τις δύο, θα μοιραστούν έξοδα, κόστος επάθλων στους πρώτους κ.λπ. Λύσεις συνδιοργάνωσης και συν-προβολής πόλεων υπάρχουν, όπως π.χ. να γίνεται εκκίνηση-τερματισμός στη μία πόλη και service park στην άλλη. Αυτό ισχύει για περιπτώσεις όπως Πάτρα-Αίγιο, Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, Κόρινθος-Ναύπλιο (εκεί να δεις θεϊκός αγώνας που μπορεί να στηθεί στην περιοχή ανάμεσα στις δύο πόλεις) κ.λπ. Αν λειτουργούμε ακόμα ως Έλληνες που προσπαθεί ο ένας να φάει τον άλλο, ε, δε μας φταίνει οι άλλοι.Αγαπητε scn,
Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα, διοτι
-
Υποσχεθηκαν δυο βραδυα δωρεαν φιλοξενεια η οποια ομως ειχε προγραμματιστει στους ξενωνες της αστυνομιας, οπου οχι πρωινο δεν υπηρχε αλλα ουτε καν σεντονια στα κρεβατια !!!
-
Βασικοτερο. Ενω ο αγωνας τους ηταν σπριντ, δεν υπηρχε δρομος να ενωσει τον τερματισμο με την αφετηρια και η οργανωση καταστρατηγωντας καθε γενικο κανονισμο σπριντ, μαζεψε ολα τα αυτοκινητα μετα τον τερματισμο και αφου περιμεναν δυο ωρες (χωρις να ειναι σε καθεστος Park ferme) τους κατεβασε ολους μαζι στην εκκινηση. Μετα, ο πρωτος ειχε 15 λεπτα service και ο τελευταιος δυο ωρες !!!
-
Αυτος που εβγαζε τα αποτελεσματα, τα πηρε μαζι του και πηγε για υπνο, με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθουν ολοι οι αγωνιζομενοι και να ξεκινησουν το ταξιδι της επιστροφης, τουλαχιστον δυο ωρες αργοτερα.
Αυτα να πεις στον φιλο σου και πριν και αν ξαναπαρεις το μερος καποιου, ρωταγε πριν, για να μην εκτιθεσαι.
Φιλικα,
'el-em'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αγαπητε scn,
Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα, διοτι
- Υποσχεθηκαν δυο βραδυα δωρεαν φιλοξενεια η οποια ομως ειχε προγραμματιστει στους ξενωνες της αστυνομιας, οπου οχι πρωινο δεν υπηρχε αλλα ουτε καν σεντονια στα κρεβατια !!!
- Βασικοτερο. Ενω ο αγωνας τους ηταν σπριντ, δεν υπηρχε δρομος να ενωσει τον τερματισμο με την αφετηρια και η οργανωση καταστρατηγωντας καθε γενικο κανονισμο σπριντ, μαζεψε ολα τα αυτοκινητα μετα τον τερματισμο και αφου περιμεναν δυο ωρες (χωρις να ειναι σε καθεστος Park ferme) τους κατεβασε ολους μαζι στην εκκινηση. Μετα, ο πρωτος ειχε 15 λεπτα service και ο τελευταιος δυο ωρες !!!
- Αυτος που εβγαζε τα αποτελεσματα, τα πηρε μαζι του και πηγε για υπνο, με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθουν ολοι οι αγωνιζομενοι και να ξεκινησουν το ταξιδι της επιστροφης, τουλαχιστον δυο ωρες αργοτερα.
Αυτα να πεις στον φιλο σου και πριν και αν ξαναπαρεις το μερος καποιου, ρωταγε πριν, για να μην εκτιθεσαι.
Φιλικα,
'el-em'
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση και καλό είναι τέτοια πράγματα να λέγονται δημοσίως. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Απλώς μετέφερα τη διαμαρτυρία ενός ανθρώπου και δεν πήρα το μέρος του. Ο άνθρωπος αυτός, μάλιστα, δεν είναι καν της λέσχης αλλά απλός αγωνιζόμενος από άλλη περιοχή που έτρεξε εκεί και του άρεσε ότι υπήρχαν χρηματικά έπαθλα. Η άποψή μου, όπως είπα και σε εκείνον, είναι ότι πολύ καλώς μειώθηκαν οι αγώνες και δυστυχώς πάνω στη μείωση κάποιοι θα μείνουν χωρίς αγώνα, εκτός και αν συνεργαστούν με κάποια διπλανή λέσχη.
Παρεμπιπτόντως, δε μου έχετε απαντήσει ένα ερώτημα που σας έθεσα πιο πριν σχετικά με Λαμίας-Μπράλο. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ελπίζω και γω να αλλάξειΜακαρι να μπουν κατηγοριες στα σπριντ,
Και για να μην μεγαλοπιανομαστε και πουμε μετα οτι δεν δουλεψε το μέτρο, επειδη δεν θα ειναι δυνατον σε καποιους αγωνες να συμπληρωνουν ολες οι κατηγοριες,
καλο θα ειναι να βαθμολογουνται οι 3 πρωτοι ακομα και αν εκκινησουν 4 πληρωματα!!(οχι 5 οπως ισχυει στα ραλυ)
η να μπορουσε να βρεθει μια φορμουλα ωστε να παιρνουν βαθμους οι 3 πρωτοι ακομα και οταν εκκινουν 3-4 αυτοκινητα σε μια κατηγορια! -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Αγαπητε scn,
- Υποσχεθηκαν δυο βραδυα δωρεαν φιλοξενεια η οποια ομως ειχε προγραμματιστει στους ξενωνες της αστυνομιας, οπου οχι πρωινο δεν υπηρχε αλλα ουτε καν σεντονια στα κρεβατια !!!
- Βασικοτερο. Ενω ο αγωνας τους ηταν σπριντ, δεν υπηρχε δρομος να ενωσει τον τερματισμο με την αφετηρια και η οργανωση καταστρατηγωντας καθε γενικο κανονισμο σπριντ, μαζεψε ολα τα αυτοκινητα μετα τον τερματισμο και αφου περιμεναν δυο ωρες (χωρις να ειναι σε καθεστος Park ferme) τους κατεβασε ολους μαζι στην εκκινηση. Μετα, ο πρωτος ειχε 15 λεπτα service και ο τελευταιος δυο ωρες !!!
- Αυτος που εβγαζε τα αποτελεσματα, τα πηρε μαζι του και πηγε για υπνο, με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθουν ολοι οι αγωνιζομενοι και να ξεκινησουν το ταξιδι της επιστροφης, τουλαχιστον δυο ωρες αργοτερα.
Φιλικα,
'el-em'
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση και καλό είναι τέτοια πράγματα να λέγονται δημοσίως. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Απλώς μετέφερα τη διαμαρτυρία ενός ανθρώπου και δεν πήρα το μέρος του. Ο άνθρωπος αυτός, μάλιστα, δεν είναι καν της λέσχης αλλά απλός αγωνιζόμενος από άλλη περιοχή που έτρεξε εκεί και του άρεσε ότι υπήρχαν χρηματικά έπαθλα. Η άποψή μου, όπως είπα και σε εκείνον, είναι ότι πολύ καλώς μειώθηκαν οι αγώνες και δυστυχώς πάνω στη μείωση κάποιοι θα μείνουν χωρίς αγώνα, εκτός και αν συνεργαστούν με κάποια διπλανή λέσχη.
Παρεμπιπτόντως, δε μου έχετε απαντήσει ένα ερώτημα που σας έθεσα πιο πριν σχετικά με Λαμίας-Μπράλο.Και βεβαια θα ειναι δυο ξεχωριστοι αγωνες.
Αλλοι θα τρεχουν στο Ραλλυ Λαμιας και αλλοι στο σπριντ Μπραλου.
Οι μεν πρωτοι στο τελος του Μπραλου θα πανε δεξια για να κανουν και τις υπολοιπες ε.δ. οι δε δευτεροι, θα πανε αριστερα για να κανουν παλι τον Μπραλο.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Αυτό που κι εμένα ενοχλεί είναι η απουσία του Αχαιός, αλλά από την άλλη ίσως παραξένευε η ύπαρξη του ΑΟΠ με τρεις αγώνες τη στιγμή που καμία άλλη ερασιτεχνική λέσχη δεν έχει πάνω από δύο.
Ο δευτερος ποιος αγωνας ειναι?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ο δευτερος ποιος αγωνας ειναι?Έχει την Πιτίτσα, μια Τρίπολη και έναν αγώνα καρτ, δηλαδή 3 αγώνες και όχι 2 όπως είχα γράψει γιατί δεν είχα δει το καρτ.
-
'Για τα μπάζα'...Τι, επιτροπές τι, υπο επιτροπές...Τι, βαστάζοι, τι, υποβαστάζοι...Μυαλά κουρασμένα-παλιά-γέρικα χωρίς ιχνος φρέσκου αέρα και χωρίς να υπάρχει το σθένος και η πυγμή, να θέλει πραγματικά κάποιος να γράψει το ονομά του η Ιστορία των Ελληνικών αγώνων, ως ευεργέτης...
Η ουσία είναι οτι ακόμα μια φορά, ακόμα και τώρα που 'εφυγε η ΕΛΠΑ' και 'ήρθε η ΟΜΑΕ' Πρωταρχικός ρόλος είναι να σώσουμε το ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. Και στα Παπ@ρι@ μας ολα τα υπόλοιπα. Ο ευκολότερος Τρόπος διάσωσης ποιος? Να ξανατρέξουν οι μ@λ@κες...
Θέλω να μου πεί ενας σοβαρός εδω μέσα, Πως πιστευει η ΟΜΑΕ, οτι οι Ελληνες οδηγοί αγώνων Ραλλυ, θα χρησιμοποιήσουν τις χορηγίες τους και θα πείσουν τους χορηγούς ευκολότερα, αφού πλέον εντάσεται και το Ακρόπολης μέσα...Δλδ, το περσινό πρόβλημα΄, για τις λίγες Ελληνικές συμμετοχές, ήταν οτι μας απέκλειαν οι χορηγοί, διοτι δεν εντάσαμε στο αγωνιστικό μας προγραμμα το Ραλλυ Ακρόπολης?
2) ή μήπως δεν βρέθηκε βασικός - σοβαρός χορηγός πέρσι για το Ακρόπολης, εξαιτίας του οτι η φοβερή αυτή εταιρεία προώθησης, δεν κατάφερνε να πείσει τους ενδιαφερόμενους χορηγούς, λόγω του οτι το Ακρόπολης δεν μετρούσε στο Ελληνικό Π.Ρ?Εχει μεγάλη πλάκα...Και επειδή κατάλαβαν οτι αν συνέχιζε να ειναι μικτό, το Πρωτάθλημα, και εβαζαν το Ακρόπολης μέσα, θα 'ετρωγαν' πολύ ξύλο (οι επίτροποι και υπο επίτροποι)απο το 70% των ασφάλτινων συμμετοχών. 'Ξανασκαρφίστηκαν', λοιπόν, την φαϊνή ιδέα του ξεχωριστού...Σαν το παλιό καλό κρασί δλδ...
Φαντάζομαι...λοιπόν την εικόνα...Να πηγαίνει ο 'Προωθητής' του Ράλλυ Ακρόπολης, στον υπευθυνο χορηγιών, πχ της BP, και να του ζητάει χρήματα...Και ο Μαρκετινκ Μανατζερ να απαντά...: ΑΑΑΑΑ, αμα δεν προσμετρά και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα το Ράλλυ Ακρόπολης, δεν πέρνεις φράγκο... Ποιός? Αυτός που εκτός απο τον Ιαβέρη, (ισως τον Βωβό), τον RIVALDO, τον Ronaldinio και τον Ιμ-μπαγάσα, δεν εχει ιδέα...περι το αν γίνονται αγώνες ράλλυ στην Ελλάδα...
Τσοντάρεται να σωθεί το Ακρόπολης...
ΥΓ:ααα, επίσης το παιχνιδάκι-ξαναξεκίνησε, ε?Χωμάτινος = Ανδρας...Διαβάστε την πρώτη παράγραφο απο την ανακοίνωση της ΟΜΑΕ...Δεν είναι τυχαίο? ε?
'Ακόμη πιο σημαντικό για τους Έλληνες αγωνιζόμενους θα είναι φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο
βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινώσει η FIA θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27 Μαΐου. Ο αγώνας εκτός του ότι θα φέρει στη χώρα μας, για μια ακόμη χρονιά τα κορυφαία ονόματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα αποτελέσει και μια σπουδαία ευκαιρία για τους Έλληνες αγωνιζόμενους να κερδίσουν βαθμούς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, κάτι που είχε σταματήσει να συμβαίνει από το 2001 και έπειτα.'
Αυτή είναι η πρώτη παράγραφος, που αλλωστε διαφημιστικά και μαρκετινίστικα, αυτή ΜΕΤΡΑΕΙ... -
Ο χρήστης van έγραψε:
'Για τα μπάζα'...Τι, επιτροπές τι, υπο επιτροπές...Τι, βαστάζοι, τι, υποβαστάζοι...Μυαλά κουρασμένα-παλιά-γέρικα χωρίς ιχνος φρέσκου αέρα και χωρίς να υπάρχει το σθένος και η πυγμή, να θέλει πραγματικά κάποιος να γράψει το ονομά του η Ιστορία των Ελληνικών αγώνων, ως ευεργέτης...Η ουσία είναι οτι ακόμα μια φορά, ακόμα και τώρα που 'εφυγε η ΕΛΠΑ' και 'ήρθε η ΟΜΑΕ' Πρωταρχικός ρόλος είναι να σώσουμε το ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. Και στα Παπ@ρι@ μας ολα τα υπόλοιπα. Ο ευκολότερος Τρόπος διάσωσης ποιος? Να ξανατρέξουν οι μ@λ@κες...
Θέλω να μου πεί ενας σοβαρός εδω μέσα, Πως πιστευει η ΟΜΑΕ, οτι οι Ελληνες οδηγοί αγώνων Ραλλυ, θα χρησιμοποιήσουν τις χορηγίες τους και θα πείσουν τους χορηγούς ευκολότερα, αφού πλέον εντάσεται και το Ακρόπολης μέσα...Δλδ, το περσινό πρόβλημα΄, για τις λίγες Ελληνικές συμμετοχές, ήταν οτι μας απέκλειαν οι χορηγοί, διοτι δεν εντάσαμε στο αγωνιστικό μας προγραμμα το Ραλλυ Ακρόπολης?
2) ή μήπως δεν βρέθηκε βασικός - σοβαρός χορηγός πέρσι για το Ακρόπολης, εξαιτίας του οτι η φοβερή αυτή εταιρεία προώθησης, δεν κατάφερνε να πείσει τους ενδιαφερόμενους χορηγούς, λόγω του οτι το Ακρόπολης δεν μετρούσε στο Ελληνικό Π.Ρ?Εχει μεγάλη πλάκα...Και επειδή κατάλαβαν οτι αν συνέχιζε να ειναι μικτό, το Πρωτάθλημα, και εβαζαν το Ακρόπολης μέσα, θα 'ετρωγαν' πολύ ξύλο (οι επίτροποι και υπο επίτροποι)απο το 70% των ασφάλτινων συμμετοχών. 'Ξανασκαρφίστηκαν', λοιπόν, την φαϊνή ιδέα του ξεχωριστού...Σαν το παλιό καλό κρασί δλδ...
Φαντάζομαι...λοιπόν την εικόνα...Να πηγαίνει ο 'Προωθητής' του Ράλλυ Ακρόπολης, στον υπευθυνο χορηγιών, πχ της BP, και να του ζητάει χρήματα...Και ο Μαρκετινκ Μανατζερ να απαντά...: ΑΑΑΑΑ, αμα δεν προσμετρά και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα το Ράλλυ Ακρόπολης, δεν πέρνεις φράγκο... Ποιός? Αυτός που εκτός απο τον Ιαβέρη, (ισως τον Βωβό), τον RIVALDO, τον Ronaldinio και τον Ιμ-μπαγάσα, δεν εχει ιδέα...περι το αν γίνονται αγώνες ράλλυ στην Ελλάδα...
Τσοντάρεται να σωθεί το Ακρόπολης...
ΥΓ:ααα, επίσης το παιχνιδάκι-ξαναξεκίνησε, ε?Χωμάτινος = Ανδρας...Διαβάστε την πρώτη παράγραφο απο την ανακοίνωση της ΟΜΑΕ...Δεν είναι τυχαίο? ε?
'Ακόμη πιο σημαντικό για τους Έλληνες αγωνιζόμενους θα είναι φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο
βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινώσει η FIA θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27 Μαΐου. Ο αγώνας εκτός του ότι θα φέρει στη χώρα μας, για μια ακόμη χρονιά τα κορυφαία ονόματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα αποτελέσει και μια σπουδαία ευκαιρία για τους Έλληνες αγωνιζόμενους να κερδίσουν βαθμούς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, κάτι που είχε σταματήσει να συμβαίνει από το 2001 και έπειτα.'
Αυτή είναι η πρώτη παράγραφος, που αλλωστε διαφημιστικά και μαρκετινίστικα, αυτή ΜΕΤΡΑΕΙ...Εκ μερους ολων των επιτροπων-υποεπιτροπων, βασταζων και υποβασταζων,αφου τα ισοπεδωνεις ολα, αν δεν σου αρεσει, κατσε σπιτι σου.
Κανενας δεν σε υποχρεωσε να κανεις κατι που δεν σου αρεσει.
Δεν θα μας λειψεις !!!'el-em'
-
Και εσύ ως τι απαντάς? Ως φερέφωνο της ΟΜΑΕ? Των επιτροπών?
ή μήπως εχεις βάλει αυτό το 'αθλιο' χέράκι σου?
Διοτι δυστυχώς ετσι οπως ξανα εγιναν απο ολους εσάς τους καταστροφείς-φωστηρες, δεν θα εχω σπίτι...Αφού ΑΓΩΝΕΣ δεν θα υπάρξουν ή αν υπάρξουν θα πάνε κατα διαόλου...Φωστήρα...!Αλλα βέβαια, επειδή είσαι ο πρώτος που 'πετάχτηκε'- αρα σε ενόχλησε η κριτική- αρα εχεις συμφέροντα-αρα κάτι θα κονομίσεις...απο το Ακρόπολης, ε? Για αυτό αυτή η επίθεση...Κρίμα γιατι νόμιζα οτι ειχαμε ανακωχή...
Εμ απο ενα Ακρόπολης, δεν σώνεται το Ελληνικό Πρωτάθλημα...Ξύπνα Ελ-Εμ? Το μέλλον σου ειναι να αρχίζεις να εκπαιδευεις νέα παιδιά...Οχι να ονειρευεσαι αλλο ενα Ακρόπολης...
Εγώ εφτασα τα 38 και ηδη νιώθω μεγάλος για να κάνω Πρωταθλητισμό...Υπάρχουν πιο νέοι απο εμένα...και γρηγορότεροι μακράν.Για τα 'παιδιά' μου προσπαθώ να φροντίσω...ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Να εχουν αξιοπρεπεις αγώνες!
Χρόνια Πολλά!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Και εσύ ως τι απαντάς? Ως φερέφωνο της ΟΜΑΕ? Των επιτροπών?
ή μήπως εχεις βάλει αυτό το 'αθλιο' χέράκι σου?
Διοτι δυστυχώς ετσι οπως ξανα εγιναν απο ολους εσάς τους καταστροφείς-φωστηρες, δεν θα εχω σπίτι...Αφού ΑΓΩΝΕΣ δεν θα υπάρξουν ή αν υπάρξουν θα πάνε κατα διαόλου...Φωστήρα...!Αλλα βέβαια, επειδή είσαι ο πρώτος που 'πετάχτηκε'- αρα σε ενόχλησε η κριτική- αρα εχεις συμφέροντα-αρα κάτι θα κονομίσεις...απο το Ακρόπολης, ε? Για αυτό αυτή η επίθεση...Κρίμα γιατι νόμιζα οτι ειχαμε ανακωχή...
Εμ απο ενα Ακρόπολης, δεν σώνεται το Ελληνικό Πρωτάθλημα...Ξύπνα Ελ-Εμ? Το μέλλον σου ειναι να αρχίζεις να εκπαιδευεις νέα παιδιά...Οχι να ονειρευεσαι αλλο ενα Ακρόπολης...
Εγώ εφτασα τα 38 και ηδη νιώθω μεγάλος για να κάνω Πρωταθλητισμό...Υπάρχουν πιο νέοι απο εμένα...και γρηγορότεροι μακράν.Για τα 'παιδιά' μου προσπαθώ να φροντίσω...ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Να εχουν αξιοπρεπεις αγώνες!
Χρόνια Πολλά!
Δεν θα σου απαντησω για να μην εκτραχινθει η κουβεντα παλι.
Χρονια πολλα,
'el-em'
-
Τελικά καλά λένε πως αυτό το άθλημα δεν σώζεται με τίποτα
(ή μήπως σώζεται?) -
Tωρα καταλαβα κι σαν ο πλεον ρομαντικος και αισιοδοξος γερος , οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σωθει ..... ουτε με σφαιρες (που λεγαμε καποτε) ..............
Μονον το Ακροπολις τους ενδιαφερει να σωθει ολους τους που παιρνουν την σκυταλη της αρχης !
(και οχι μονον ...και τους αλλους που παραιτουντε κατα καιρους )Ειναι η μοιρα του σ'αυτην την χωρα , της φαιδρης πορτοκαλιας , της μουτσουνας , της κονομας , της αρπαχτης , της δηθεν το αγαπαμε ......................αι σιχτηρ σας σιχαθηκα μικροτητες .
Ακομα δεν εχουν αλλαξει χρωμα τα μελανια που εγραφαν , κι οι πλεον τσαμπατζιδες οδηγοι αγωνων οι δημοσιογραφοι , οτι ** **και σεβαστηκαν την λογικη αυτη και εξαφανισαν τον αγωνιστικο καρκινο απ'το προγραμμα , νασου τα αστερια της νεας αρχης που θα εφτιαχναν το αθλημα απ'το μηδεν , με λυσεις που θυμηζουν αυτους τους αχριους που κυβερνουν την χωρα μας και τις δικες τους λυσεις ..........πιο δασος δηλ.?...... ενα δενδρο βλεπουν τα γκαβα τους ,που λεγεται Ακροπολις .
Ηδη πεσανε οι διαπλεκομενοι στην διαφημιση για τα θυματα-πελατακους του σουπερ μοστρα αγωνα ,στα φατσομπουκια , ωστε να εδραιοθουν οι μαλακιες των φιλων τους , και στα παπαρια τους τα (στην κυριολεξια) των αγωνων , των ξεφτιλε πρωταθληματων , αν θα γινουν , οπως γινουν , και ποτε θα γινουν ..................
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'Για τα μπάζα'...Τι, επιτροπές τι, υπο επιτροπές...Τι, βαστάζοι, τι, υποβαστάζοι...Μυαλά κουρασμένα-παλιά-γέρικα χωρίς ιχνος φρέσκου αέρα και χωρίς να υπάρχει το σθένος και η πυγμή, να θέλει πραγματικά κάποιος να γράψει το ονομά του η Ιστορία των Ελληνικών αγώνων, ως ευεργέτης...
Εκ μερους ολων των επιτροπων-υποεπιτροπων, βασταζων και υποβασταζων,αφου τα ισοπεδωνεις ολα, αν δεν σου αρεσει, κατσε σπιτι σου.
Λώρη, συγνώμη κιολας που επεμβαίνω, αλλά νομίζω πως ο Βασίλης εκφράζει την γνώμη του και εκπροσωπεί τον εαυτό του μόνον και κανέναν άλλον.
Αυτό του δίνει το δικαίωμα να επιλέγει το ύφος του, να γίνεται σκληρός, ίσως και άδικος και ισοπεδωτικός αν έτσι νομίζει,(χωρίς βέβαια να προσβάλλει), αλλά εσύ όμως πλέον εκφράζεις το τμήμα ενός φορέα (της ΟΜΑΕ) που εκπροσωπεί όλους (και μένα βέβαια) και το επίπεδο των απαντήσεών σου επιβάλλεται να είναι σε υψηλά στάνταρ, με ευγένεια, ψυχραιμία, θετική διάθεση, χωρίς ειρωνείες. Αυτά τουλάχιστον προσδοκώ εγώ προσωπικά ως Μιχάλης από σένα.
Ουσιαστικά είμαστε τόσο λίγοι, που δεν περισσεύει κανείς και δεν έχουμε την πολυτέλεια να στέλνουμε κανέναν στο σπίτι του. Ας κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν και ας διώξουμε εκείνα που μας χωρίζουν …
Χρόνια Πολλά, σε όλους, με υγεία και αγάπη !!!
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Εκ μερους ολων των επιτροπων-υποεπιτροπων, βασταζων και υποβασταζων,αφου τα ισοπεδωνεις ολα, αν δεν σου αρεσει, κατσε σπιτι σου.
Λώρη, συγνώμη κιολας που επεμβαίνω, αλλά νομίζω πως ο Βασίλης εκφράζει την γνώμη του και εκπροσωπεί τον εαυτό του μόνον και κανέναν άλλον.
Αυτό του δίνει το δικαίωμα να επιλέγει το ύφος του, να γίνεται σκληρός, ίσως και άδικος και ισοπεδωτικός αν έτσι νομίζει,(χωρίς βέβαια να προσβάλλει), αλλά εσύ όμως πλέον εκφράζεις το τμήμα ενός φορέα (της ΟΜΑΕ) που εκπροσωπεί όλους (και μένα βέβαια) και το επίπεδο των απαντήσεών σου επιβάλλεται να είναι σε υψηλά στάνταρ, με ευγένεια, ψυχραιμία, θετική διάθεση, χωρίς ειρωνείες. Αυτά τουλάχιστον προσδοκώ εγώ προσωπικά ως Μιχάλης από σένα.
Ουσιαστικά είμαστε τόσο λίγοι, που δεν περισσεύει κανείς και δεν έχουμε την πολυτέλεια να στέλνουμε κανέναν στο σπίτι του. Ας κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν και ας διώξουμε εκείνα που μας χωρίζουν …
Χρόνια Πολλά, σε όλους, με υγεία και αγάπη !!!
Αγαπητε Μιχαλη,
Εσυ,ενας τοσο σοβαρος και εξυπνος ανθρωπος με τοσο βαθια γνωση του αντικειμενου, δεν περιμενα ποτε να επεμβεις σε μια αντιπαραθεση μου, δινοντας δικιο μαλιστα στον Βασιλη, που ψαχνει υποστηριξη και πεδιο, ωστε να βγαλει ολα τα σωψυχα του.
Εκανες λαθος, διοτι
1.'Εκφραζει την γνωμη του και εκπροσωπει τον εαυτο του', προσβαλλοντας προσωπα και καταστασεις!!!
2.Ειμαι μελος μιας επιτροπης της ΕΘΕΑ και δεν εχω τιποτα να κανω με την ΟΜΑΕ, μελος της οποιας ειναι η λεσχη στην οποια ανηκεις. Οποτε υποδειξεις δεοντολογιας, δεχομαι μονο απο μελη της ΕΘΕΑ. Δεν μιλησα εκ μερους της ΟΜΑΕ, οποτε σιγουρα δεν εξεθεσα καποιο μελος της.
Αν,αγαπητε Μιχαλη, δεν αρεσε σε καποιο μελος της ΟΜΑΕ ο τροπος που υποστηριξα τα μελη της ΕΘΕΑ, θα επρεπε η ιδια η ΟΜΑΕ να το εχει κανει εδω και καιρο, ωστε να μην αναγκαζομαστε σαν μοναδες να υπερασπιζομαστε τα αυτοννοητα!!!
3. Εκ μερους των ανθρωπων που εφαγαν δυο μηνες για να βγει αυτο το προγραμμα, πηρα το θαρρος και μιλησα στον Βασιλη, την στιγμη που με τα γραφομενα του ,τους (και μας) προσεβαλλε χαρακτηριστικα.
Αν δεν το καταλαβες (και αυτο ειναι το πιο σημαντικο) προσεβαλλε και την ΟΜΑΕ, η οποια ορισε αυτες 'τις επιτροπες-υποεπιτροπες, τους βασταζους και τους υποβασταζους' !!!
Αν εσυ προσωπικα εχεις συνηθισει να σε μειωνουν και να σε προσβαλλουν, συγνωμη αλλα εγω δεν το εχω συνηθισει και θα αντιδρω, παντα.
4. Στην ζωη μου, εχω μαθει να μιλαω και να φερομαι, οπως μου φερονται οι αλλοι. Για τον λογο αυτον χρησιμοποιησα αυτον τον τροπο απαντησης, διοτι ο συνομιλητης μου, αυτον καταλαβαινει.
5. Εχεις σκεφτει ποτε, οτι υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων που αν δεν ειναι σε καποια θεση η αν δεν υιοθετουνται οι θεσεις τους, τοτε ολοι οι αλλοι ειναι αχρηστοι και ανικανοι ?Χρονια πολλα και σε εσενα.
'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tωρα καταλαβα κι σαν ο πλεον ρομαντικος και αισιοδοξος γερος , οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σωθει ..... ουτε με σφαιρες (που λεγαμε καποτε) ..............Μονον το Ακροπολις τους ενδιαφερει να σωθει ολους τους που παιρνουν την σκυταλη της αρχης !
(και οχι μονον ...και τους αλλους που παραιτουντε κατα καιρους )Ειναι η μοιρα του σ'αυτην την χωρα , της φαιδρης πορτοκαλιας , της μουτσουνας , της κονομας , της αρπαχτης , της δηθεν το αγαπαμε ......................αι σιχτηρ σας σιχαθηκα μικροτητες .
Ακομα δεν εχουν αλλαξει χρωμα τα μελανια που εγραφαν , κι οι πλεον τσαμπατζιδες οδηγοι αγωνων οι δημοσιογραφοι , οτι ** **και σεβαστηκαν την λογικη αυτη και εξαφανισαν τον αγωνιστικο καρκινο απ'το προγραμμα , νασου τα αστερια της νεας αρχης που θα εφτιαχναν το αθλημα απ'το μηδεν , με λυσεις που θυμηζουν αυτους τους αχριους που κυβερνουν την χωρα μας και τις δικες τους λυσεις ..........πιο δασος δηλ.?...... ενα δενδρο βλεπουν τα γκαβα τους ,που λεγεται Ακροπολις .
Ηδη πεσανε οι διαπλεκομενοι στην διαφημιση για τα θυματα-πελατακους του σουπερ μοστρα αγωνα ,στα φατσομπουκια , ωστε να εδραιοθουν οι μαλακιες των φιλων τους , και στα παπαρια τους τα (στην κυριολεξια) των αγωνων , των ξεφτιλε πρωταθληματων , αν θα γινουν , οπως γινουν , και ποτε θα γινουν ..................
Εσυ, δεν θα επρεπε να επιτρεψεις στον εαυτο σου να εκφραζεται με αυτον τον τροπο, οταν σου προταθηκε θεση στην νεα ΕΘΕΑ, την οποια την επομενη ημερα αρνηθηκες !!!
Γιατι κυριε Χρηστο μας ?
Ο τροπος που αντιδρατε οικογενειακως, υποδηλωνει πλεον ξεκαθαρα οτι δεν μπορειτε να δειτε τιποτα περα απο την προσωπικη σας κονομα.
Νομιζετε οτι ο κοσμος αρχιζει και τελειωνει στα αγαπημενα σας saxoραλλα. Μονο το συμφερον του μαγαζιου σας σκεφτεστε και απο εκει και περα το χαος.
Κοπτεστε για τους αγωνιζομενους που τρεχουν στην ασφαλτο. Για πειτε μας ποσοι απο τους οδηγους σας ακολουθησαν (και στηριξαν) ολοκληρο το πρωταθλημα φετος ? Ο εξης ΚΑΝΕΝΑΣ !!!
Ο Γιωργος Κυριακοπουλος εκανε δυο αγωνες και ο Δημητρης αλλους δυο.
Αυτη η στηριξη των αγωνων, σας δινει το δικαιωμα να ισοπεδωνετε το συμπαν ?Στο κατω κατω, τι σας πειραξε το Ακροπολις να μετραει στο πρωταθλημα χωματος, το οποιο δεν συναντιεται με τους δρομους σας ?
Καθιστε στην ασφαλτο σας, καντε αυτο που (νομιζετε) οτι ξερετε και αφηστε το χωμα να τραβηξει τον δικο του δρομο.
Τις εκφρασεις 'αι σιχτιρ' 'τους αρρωστους που παιρνουν την σκυταλη της αρχης' 'να εδραιωθουν οι μαλακιες των φιλων τους' και αλλες, στις επιστρεφω διοτι η παιδια μου δεν με βοηθαει να τις καταλαβω.
Αν νομιζετε οικογενειακως οτι ειστε οι μονοι που ξερετε να προσβαλλετε, κανετε μεγαλο λαθος!!!'el-em'
Υ.Γ. Καλυτερα να μην το συνεχισουμε, διοτι θα χοντρινει πολυ το πραγμα. Γραψατε και σας απαντησα και τελος.
-
Που είναι το περίεργο που αρνήθηκε και γιατί πρέπει να μην έχει αντίθετη άποψη εφόσον αρνήθηκε; Και εγώ αρνήθηκα να μπω σε επιτροπές γιατί ούτε στις δυνατότητες της ηγεσίας πιστεύω, ούτε περισσότερο θεωρώ σωστό να αποφασίζω στον ελεύθερο μου χρόνο μια φορά τη βδομάδα για θέματα που θα επηρεάσουν το καθημερινό ψωμί επαγγελματιών (πόσο μάλλον να βγάλω ανακοίνωση για χορηγούς και άλλα ωραία έχοντας καθυστερήσει περισσότερο από ποτέ να τελειώσω την αποστολή μου). Άρα δεν έχω το δικαίωμα να ρωτήσω σε τι ακριβώς αποσκοπεί του σπορ το πανάκριβο, ακροπολικό χωμάτινο πρωτάθλημα; Γιατί αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα, όχι το 'τι σας ενοχλεί αφού δεν είστε ανάμεσα στους 3 που θα το ακολουθήσουν'.
Προγραμμα 2012