-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επιτελους να φυγει ο ιμιτασιον πρωταθλητης να ερθει στο Θρονο ο Θρυλος.Εκει που ανηκει σα σωματειο.1 πρωτάθλημα κάθε 10 χρόνια και θα μας τα κάνει και τσουρέκια ο λετζεντ...
-
Ποσο αισχος ειναι που μπουκαρουν μεσα ολοι οι αποτιλιστοι;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σκατά!Ferrari πίπες! Άρης πίπες! ΠΑΟ πίπες! ΟΣΦΠ πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας.
Τίποτα δεν πάει καλά στα αθλητικά φέτος.
χοχοχο!!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επιτελους να φυγει ο ιμιτασιον πρωταθλητης να ερθει στο Θρονο ο Θρυλος.Εκει που ανηκει σα σωματειο. -
Σωματειο λεμε...
-
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Λο 10 (1), Άντιτς 3 (1), Σπανούλης 24 (3), Ντόρσι 4, Κέσελ 5, Παπαδόπουλος 1, Γκετσεβίτσιους 2, Πρίντεζης 14 (7 ριμπάουντ), Παπανικολάου 8 (7 ριμπάουντ), Μάντζαρης 4, Σλούκας 3 (1).
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 6, Περπέρογλου 11 (3), Μπατίστ 7, Λόγκαν, Σάτο 3, Τσαρτσαρής 1, Διαμαντίδης 13, Βουγιούκας 4, Καλάθης 17 (1), Σμιθ, Καϊμακόγλου 10 (1), Γιασικεβίτσιους 4.
Πόσα χρόνια είχαμε να δούμε πρώτους σκόρερ στις δύο καλύτερες ομάδες φέτος στην Ελλάδα Έλληνες;;;;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επιτελους να φυγει ο ιμιτασιον πρωταθλητης να ερθει στο Θρονο ο Θρυλος.Εκει που ανηκει σα σωματειο.
Μην τον ξενερώνεις τώρα που χαίρεται, άστον τρελό στην τρέλα του
-
νταξ τον calathe δεν τον λες και ρωμιο..
-
Ωωωωωωωωωωωωω
καλως τον djalma ...η ζελα πηρε φετος κατι σε τροπαιο σα σωματειο καπου; Μη μου πεις το κυπελλο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
νταξ τον calathe δεν τον λες και ρωμιο.. -
pasxos μπερδεύεσαι φίλε μου.Νικήσατε άρα πρέπει να χαίρεσαι και να πανηγυρίζεις!!!!15 χρόνια όμως είναι αυτά,μάλλον έχετε ξεχάσει πως γίνεται...
-
Το πήραμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...Πόσο Γαύρος πια?
Άξια το πήρε φέτος ο ΟΣΦΠ !!!
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
pasxos μπερδεύεσαι φίλε μου.Νικήσατε άρα πρέπει να χαίρεσαι και να πανηγυρίζεις!!!!15 χρόνια όμως είναι αυτά,μάλλον έχετε ξεχάσει πως γίνεται...Εχω χορτασει απο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ αθληματα.Αλλα αφου μου δοθηκε η ευκαιρια να σκοτωσω τη Ζελα και στο τελευταιο προπυργιο της μου φτανει και περισσευει.Επομενος στοχος το ταβλι που σα σωματειο ο παο εχει πολλα και πρεπει να φυγει κι απο κει.
-
Τελικά το είδα.
Συγχαρητήρια στον γάβρο, κέρδισε στα σημεία έχοντας τρελή ρέντα και πάθος και γκρίζους όλη την χρονιά (που δεν καθόρισαν αποτέλεσμα στα play off).
Βέβαια το πρωτάθλημα ήταν στημένο με ομολογία τω γάβρων παραγόντων οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε και περισσότεραΤο μάτς στον πόντο πήγε ουσιαστικά (τρίποντο Νίκ που βγήκε), και εάν έμπαινε πιστεύω θα είχαν πειάνει οι γάβροι).
Άντε του χρόνου γερά να βάλουμε τέλος σε αυτή την φαρσοκωμωδία που παίχτηκε φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη.
ΥΓ: Τέλος ο Μαίκ (χαιρέτησε τους πάντες), καιρός για Σόφο μάλλον...
ΥΓ2: πόσα βαρίδια έχει τελικά ο Νίκ.... Μία κλάση πάνω από όλους τους μικρούς της Α1
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Τελικά το είδα.Συγχαρητήρια στον γάβρο, κέρδισε στα σημεία έχοντας τρελή ρέντα και πάθος και γκρίζους όλη την χρονιά (που δεν καθόρισαν αποτέλεσμα στα play off).
Βέβαια το πρωτάθλημα ήταν στημένο με ομολογία τω γάβρων παραγόντων οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε και περισσότεραΤο μάτς στον πόντο πήγε ουσιαστικά (τρίποντο Νίκ που βγήκε), και εάν έμπαινε πιστεύω θα είχαν πειάνει οι γάβροι).
Άντε του χρόνου γερά να βάλουμε τέλος σε αυτή την φαρσοκωμωδία που παίχτηκε φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη.
ΥΓ: Τέλος ο Μαίκ (χαιρέτησε τους πάντες), καιρός για Σόφο μάλλον...
ΥΓ2: πόσα βαρίδια έχει τελικά ο Νίκ.... Μία κλάση πάνω από όλους τους μικρούς της Α1
Μετά το 2009 έπεφτε συνεχώς το επίπεδο του ΠΑΟ. Κάποια στιγμή θα γινότανε το σημερινό. Στα φετινά play off δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ τον ΟΣΦΠ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το πήραμε.Hell yeah
Θα'θελα να ήμουν Πασαλιμάνι τώρα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...
Εχω χορτασει απο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ αθληματα.Αλλα αφου μου δοθηκε η ευκαιρια να σκοτωσω τη Ζελα και στο τελευταιο προπυργιο της μου φτανει και περισσευει.Επομενος στοχος το ταβλι που σα σωματειο ο παο εχει πολλα και πρεπει να φυγει κι απο κει.
Πόσο κόμπλεξ έχεις ρε μεγάλε,ΠΟΣΟ???????????????
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το πήραμε.
Hell yeah
Επιτέλους
Ρε τον είδατε τον Τσουκαλά?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το πήραμε.
Hell yeah
Δεν χάνεις κάτι σημαντικό (αν και προσωπικά συγκινήθηκα ). Καμία σχέση με ό,τι συνέβει μετά την Κωνσταντινούπολη.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)