-
Οι θαντερ δεν εχουν για κανεναν λογο καμια υπερομαδα..Απλα κερδιζουν πολυ απεναντι στις παραδοσιακα δυνατες αλλα γερασμενες ομαδες λογω των εκρηξεων που εχουν κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου,καθαρα επειδη ειναι 3-4 ΠΟΛΥ ταλαντουχα πιτσιρικια.Εχουν πολυ ''ευρωπαικο'' κοινο απο αποψη φανατισμου,δηλαδη φωναζουν,γεμιζουν απολυτα το γηπεδο και γενικα το εχουν μεσα τους αλλα και οι lakers δεν ειναι τυχαια ομαδα.Ο kobe εχει νικησει μονος του πολυ πιο εμπειρες ομαδες και την OKC δε θα την παει για παντα οπως χθες ή οπως σε 1-2 αγωνες με το νταλλας.Συμπερασματικα τους lakers δε τους εχω ξεγραμμενους ακομα γιατι hands down δεν εχασαν σε κανεναν απο τους 2 αγωνες κ ας ηταν κομματια στον πρωτο αγωνα
-
http://www.sport-fm.gr/article/553266
Να δούμε πότε θα σταματήσουν τις μαλακίες...... Άει στο διά.... μα@άκες....
-
συμφωνω μαζι σου φιλε μου..ειναι τραγικο..
παντως το καλυτερο που εχουν να κανουν οι ομαδες ειναι να σηκωθουν να φυγουν,να μην παιξουν εαν οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ οπαδοι αντιδρουν ετσι..
αντε στο διαολο παπαρες -
Ωραία αρχίσαμε....
Την Κυριακή με βλέπω ΟΑΚΑ με τεφλόν κράνος...
Οι μ@λ@κες οι παίκτες γιατί συμφώνησαν να συνεχίσουν;;; Ας φύγουν να πάει στο διάολο το κώλο-παίχνιδο, να μηδενιστεί κάποιος να ηρεμήσουμε! Έλεος! Μαγκία δεν είναι να συνεχίσεις, μαγκία είναι να ξεβρακώσεις τους κάφρους!!
-
Αναβολη με εντολη ΓΓΑ http://www.gazzetta.gr/a1-andron-agonis ... entoli-gga
-
ευτυχως γιατι στην Ελλαδα ειμαστε μπαγλαμαδες!!!
-
κοιτα τους μαλακοκαβληδες που καταφεραν κ ανεβαλλαν τον αγωνα!!!
καλα εκαναν κ τον ανεβαλλαν οι υπευθυνοι παντως!ετσι πρεπει..
η ξενερα ειναι οτι δε θα δω αγωνα αποψε..ευτυχως υπαρχει κ το νβα..αλλα ειναι αργα.. -
Περιμενα πως και πως να το δω το παιχνιδι
-
Μπράβο ζώα !!!
Να μην γίνει κανένας τελικός και ας μην βγει πρωταθλητής. Ετσι κι αλλιώς το έργο το έχουμε ξαναδεί.
-
Κρίμα μόνο για όλους τους νορμάλ ανθρώπους (και των 2 ομάδων) που πλήρωσαν τα διαρκείας τους και τους στερούν την χαρά ορισμένα κωλόζωα!
-
Αυριο λεει η ερτ εχει εκτακτη συσκεψη με σεναριο να παιζει να μην γινει κανενα παιχνιδι... Πρωταθλητες Ευρωπης και μαλακιες...
-
Οι μαλ@κες ειναι ανικητοι τελικα!!!
-
να μην σου πω να γινουν οι τελικοι σε γερμανικο εδαφος να δουμε θα εχουμε εστω ενα μπουλακι να πεταει?
-
Έλεος γαμώ το μπελά μου με τα κωλόζωα. Γυρνάς 9 απ' τη δουλειά να κάτσεις να φας τα σουβλάκια σου και να δεις ματσάκι και στο χαλάνε 5-6 υπάνθρωποι...που να ψοφήσουν με αργό και μαρτυρικό θάνατο!
Ποιος φωστήρας άφησε ασυνόδευτο το πούλμαν? Όλοι οι τσαίοι φυλάγανε το Μπέκαμ σήμερα?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ποιος φωστήρας άφησε ασυνόδευτο το πούλμαν? Όλοι οι τσαίοι φυλάγανε το Μπέκαμ σήμερα?Υπήρχε συνοδεία αστυνομικών λένε...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αυριο λεει η ερτ εχει εκτακτη συσκεψη με σεναριο να παιζει να μην γινει κανενα παιχνιδι... Πρωταθλητες Ευρωπης και μαλακιες...Να βάλουν το Διαμαντίδη να παίξει ένα μονό με το Σπανούλη και 2 παρτίδες βασιλόπουλο και να λήξει το θέμα.
-
Τα @@ μου τα δυο πρέπει να είχε. Άντε να χε 2-3 Δίες. Όλη η δύναμη ήταν Κηφισίας και Β. Σοφίας που είχαν έρθει οι αδερφές να πάρουν τη φωτιά.
-
Χαρμάνιασαν τα παιδιά. Τόσο καιρό χωρίς μπάχαλο λόγω προεκλογικής περιόδου και 'ελπίδας για κάτι καλό', κάπου έπρεπε να βγάλουν τα χοντρά.
-
Nαι, εχει αποθρασυνθει ο Τσιπρας
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα @@ μου τα δυο πρέπει να είχε. Άντε να χε 2-3 Δίες. Όλη η δύναμη ήταν Κηφισίας και Β. Σοφίας που είχαν έρθει οι αδερφές να πάρουν τη φωτιά.Ειχε λεωφορεια μπος πισω καπου διαβασα αλλα τι να εκαναν και αυτοι...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)