-
Γενικά, είναι δυνατή η κατάσχεση μισθού για χρέη προς το δημόσιο, αλλά υπό πολύ στενές προϋποθέσεις. Ψιλοβαριέμαι τώρα να το ψάξω (παλιότερα είχα δημοσιεύσει σχετικές πληροφορίες), αλλά γενικά προϋπήρχε αυτή η δυνατότητα.
edit:
viewtopic.php?p=1676559#p1676559
Μάλλον επεκτείνεται η δυνατότητα κατάσχεσης μισθού, αν ισχύουν τα παραπάνω. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Πράγματι,
Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει αρχή και τέλος στα χαράτσια. Μέχρι πότε; Για 10 χρόνια όπως είπε πριν λίγο ο Σόϊμπλε ; ποιός ζει και ποιος πέθανε μέχρι τότεπαίδες εγώ θα πληρώσω κ τα δυο.
το θέμα είναι ότι θα πληρώνουμε όσο ο μαλάκας ο gap θα υπογράφει συμβάσεις που δεν μπορούν να εκπληρωθούν λόγω της ύφεσης κ λόγω της μαλακίας τους. Όπως λέγαν όλοι οι οικονομολόγοι ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ
Κ 500.000 ευρώ να λείπουν από το στόχο που έχουμε υπογράψει, οι τροϊκανοι θα τα ζητάνε. Όσο έχουμε κ τρόμπες σα το ρέππα* κ τις φοβερές ιδέες τους για 'προσωπικές διαφορές' κ μετατάξεις αντί απολύσεων... δηλαδή πράγματα που εχουν υπογράψει αλλά δεν εφαρμόζουν θα πληρώσουμε κ άλλα
*βγήκε η κουφάλα στο μέγκα κ έκανε τον ανήξερο για το ενιαίο μισθολόγιο κ τη συνενόηση με τους εφοριακους για την προσωπική διαφορά που έκανε το καλοκαίρι αυτός μαζί με το χοντρομπαλα κ ήταν ο κύριος λόγος που εξόργισε την τροϊκα Λες κ μόνοι τους οι εφοριακοί επινόησαν την προσωπική διαφορά κ ακύρωσαν τις τότε απεργίες τους έχοντας συναντηθεί μαζί του... ΜΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ
ο λίάτσος (? )στο μέγκα όμως του την είπε πολύ χοντρά, πολύ πιο χοντρά απο τις 'φίρμες' δημοσιογράφους -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αρα, συμφωνα με αυτα που λετε, καποια στιγμη θα την πληρωσετε.Όσο κι αυτοί που χρωστάνε εδώ και 10ετίες στο δημόσιο; Δε νομίζω...
Γιατί δεν τα παίρνουν πρώτα από αυτους τότε; Γιατί να τα δώσω εγώ τώρα;
Η μητερα μου είναι στα 74 , θα της μπιπ το γκιώνη. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αρα, συμφωνα με αυτα που λετε, καποια στιγμη θα την πληρωσετε. Κ κατα ΠΑΣΑ πιθανοτητα αυξημενη. Κ εμενα προσωπικα η φορολογικη ενημεροτητα ειναι Α+Ω γιατι εχω δικια μου επιχειρηση, οποτε...Παντως αν εχετε καμμια καλη ιδεα, πειτε μου, γιατι η δικια μου ειναι $$$$.το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα πεθανουμε
οπως βλεπεις, δεν ειναι θεμα κυριως εαν θελει καποιος να πληρωσει, αλλα εαν μπορει να πληρωσει. Δε μπαινω καν σε θεματα οπως, αν ειναι κοροιδια, αν ειναι αντισυνταγματικο, αν αν αν...
-
Βρείτε από πότε έχει ζητηθεί το ενιαίο μισθολόγιο (αρχές '11 τουλάχιστον). Υπολογίστε το όφελος ανά μήνα και πολλαπλασιάστε επι 9 (τουλάχιστον). Μετά βάλτε δίπλα και τα ποσά που θα μαζέψουν από τα χαράτσια.
ΥΓ: ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ!
ΥΓ2: Υπάρχει κόσμος (εφοριακοί) που πιάστηκαν στα πράσα να εκβιάζουν και να παίρνουν μαύρα πουρμπουάρ και δεν έχει ακουστεί τίποτα ούτε για πρόστιμα (που θα πρεπε να μιλάμε για πόθεν έσχες και δήμευση), ούτε για απόλυση.
Για όλα φταίει η μασωνική στοά Ντιριντάχτεν που σύμφωνα με προφητείες του Νοστράδαμου είχε προγραμματίσει να υποδουλώσει το γένος των ΕΛ από το 1683.Όσο κι αυτοί που χρωστάνε εδώ και 10ετίες στο δημόσιο;
Είναι το ίδιο ο premium πελάτης με τον μη πελάτη;
-
παιδιά, νομίζω πως πια όποιος χρωστάει κ δεν είναι πριμιουμ όπως λέει ο φίλος, θα τα πληρώσει τελικά. Κ καθολου να μην κάνουν μηχανογράφιση σωστή, που πια εχουν κανει, θα το βρει μπροστά του στην εκκαθαριση για τη νεα χρονια
-
Αν όμως δεν έχει πληρώσει το 30-40% των πολιτών ;
-
Εφορια τέλος και για μένα γιατί έσοδα μηδέν και εδώ και καιρό πληρώνουμε απο τις αποταμιεύσεις. Οι αποταμιεύσεις πλέον κοντεύουν να στερέψουν ενώ τα χαράτσια τελειωμό δέν έχουν.
Όσο για τη ΔΕΗ, επειδή πληρώνω μέσω ebanking, θα βάλω μόνο το ποσό που αναλογεί στο ρεύμα και θα αφαιρέσω το χαράτσι. Είχα βάλει μικρότερο ποσό παλιότερα κατα λάθος και απλά το υπόλοιπο πήγε στον επόμενο. Στον επόμενο λογαριασμό θα κάνω πάλι το ίδιο. Απο τη στιγμή που θα πληρώνω έστω μέρος του ποσού πιστεύω δέν θα κόψουν το ρεύμα.
-
Αν όμως δεν έχει πληρώσει το 30-40% των πολιτών ;βρε και ολοι να πληρωσουν, σε 3 μηνες στην ιδια θεση θα ειμαστε. Δε το εχετε μαθει πλεον το κολπο?
-
Αν όμως δεν έχει πληρώσει το 30-40% των πολιτών ;θα μπουνε στο λογαριασμό σου κ θα τραβηξουν από τη μισθοδοσία σου. Οπως γίνεται εδώ κ πάρα πολλά χρόνια στην αμερική. ΤΕΛΙΚΑ θα στα παρουν, δεν υπαρχει περιπτωση. απλά άμεσα, κ η τροικα τα μισά δεν τους είχε πει πως θα παρουν από ότι υπολογίζουν?
-
αληθεια, γιατι δε πανε να κοψουνε το ρευμα στα σπιτια 1000 μεγαλοφοροφυγαδων που ειναι γνωστοι μαλιστα;
θα εχουν τα @@@@ να το κοψουν σε κοσμο που χρωσταει 100-200-1000€ για ενα χαρατσι; Για να δουμε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν όμως δεν έχει πληρώσει το 30-40% των πολιτών ;
βρε και ολοι να πληρωσουν, σε 3 μηνες στην ιδια θεση θα ειμαστε. Δε το εχετε μαθει πλεον το κολπο?
+1000
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έχω φίλο με 7ψήφιες καταθέσεις και μεγάλη ακίνητη περιουσία ο οποίος χρωστά εδώ και 3-4 χρόνια κάνα 2χίλιαρο € - λόγω κλήσεων στάθμευσης κυρίως που έχουν χτυπήσει ταβάνι - και δεν έχει φορολογική ενημέροτητα και τους γράφει στα @@ του. Απλά δεν έχει φορολογική ενημερότητα, δεν την χρειάζεται σε τίποτα, δεν έχει αγοράσει ή πουλήσει τίποτα από ακίνητα στη ζωή του και ζει περίφημα με το μισθό του, τα νοίκια του και τις καταθέσεις τουΤην ίδια ώρα, 2000+ Km μακρύτερα:
http://www.hmrc.gov.uk/factsheets/ef1.pdf[spoiler=:3nlwwnk1]Distraint, sometimes referred to as Distress, is a process where we can visit your
home or business, seize your possessions and arrange for them to be sold at a
public auction. You must act quickly – if we take your goods it could close down
your business.The visit to seize your possessions
An officer of HM Revenue & Customs will call, generally without notice, at your home
or business premises. You can ask the officer to show you proof of identity.Distraint
The officer will ask you for payment. If you don’t pay, the officer will make a list of
your possessions on a C204 D i st rai nt not i ce and i nv ent or y form. Your possessions can
be sold to pay what you owe.
Your choices
• Sign the C204 D i stra i nt no t i ce a nd i nv ent o r y form. Usually, the goods can stay on
your premises. You can use the goods but you cannot sell them or give them away.
• Don’t sign the C204 D i stra i nt no ti ce and i nv ent o r y form. We can take the
goods immediately.The list could include
• your car, van or lorry
• office equipment
• furniture and electrical items
• personal belongings,
(individuals only)
• stock.The list will not include
• necessary tools of your trade, unless
there are no other distrainable goods
• household items, such as bedding and
cooking equipment
• your home
• items subject to a hire purchase
agreement.Selling your goods
If you don’t pay within five calendar days of the date of the visit, an independent
auctioneer will take away your possessions for sale.Costs
You must also pay the cost of valuing and selling at public auction.
Money raised
If the sale does not raise enough money to cover what you owe, we will take you to
court to recover the balance.[/spoiler:3nlwwnk1] -
Έτσι είναι ο Έλληνας, ο ατρόμητος.
Γράφει στ' @@ του τους πάντες, όσο δεν τον πειράζουν.
Έτσι και του χώσουν κανένα αγγουράκι, τσιρίζει 'ΧΟΥΝΤΑ', σηκώνει μπαϊράκι, ζητάει να πληρώσουν οι άλλοι και απαγγέλει αποσπάσματα από τον Μπακούνιν που έχει στη βιβλιοθήκη του, κάτω από τον Φορολογικό Κώδικα. -
Εφορία θα πληρώσω, γιατί ακόμη αντέχω (ο χαμηλός μισθός και η ανεργία της συζύγου για το μισό 2010 έπαιξαν το ρόλο τους) ...
Το τέλος ακινήτου θα το πληρώσει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού . -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά οι ΟΥΝΝΟΙ σου επιβάλλουν το χαράτσι. Εκτός κι αν δεν σε χαλάει.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά οι ΟΥΝΝΟΙ σου επιβάλλουν το χαράτσι. Εκτός κι αν δεν σε χαλάει.
Είσαι πολύ λάθος.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Είσαι πολύ λάθος.
Σε ποιό σκέλος είμαι λάθος;
Όσον αφορά το πρώτο, δεν νομίζω να μας είπαν όχι.
Όσον αφορά το δεύτερο, γούστα είναι αυτά. Ο γερμανικός 'δάκτυλος' μπορεί να κάνει θαύματα σε κάποιους.
-
To χαράτσι το επιβάλλει η ανικανότητα της κυβέρνησης να συμμαζέψει το κράτος και να πατάξει τη φοροδιαφυγή._
-
Πάρ'τε το χαμπάρι μάγκες.... δέν είναι θέμα και ελλείματος. Οι τύποι θέλουν να δημιουργήσουν φθηνά εργατηκά ελεγχόμενα χέρια και... δε θα μας αφήσουν να αναπνεύσουμε όσα μέτρα και να πάρουμε. Το πραγματικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή παίζεται στα σύνορά μας και στις ΑΟΖ, και τελικά αυτοί που πριν 20 χρόνια τα και οι διάφοροι 'προοδευτικοί' δήθεν τους έκραζαν ως μυθομανείς, τώρα επιβεβαιώνονται.
χαρατσι μεσω εφοριας και τέλος ακινητων