-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Στην ίδια με παλιότερα;;;
Ναι, στο ίδιο πόστο εδώ και 8 χρόνια αφού κανείς δε ζηλεύει το πόστο μου , ούτε τα χρήματα που παίρνω, quality control . Σε αυτά τα 8 χρόνια έχω αλλάξει 5 προϊσταμένους , δεν αντέχουν τη γκρίνια και τους καυγάδες με τους ελληνάρες του τμήματος παραγωγής .
Τώρα τελευταία ούτε και εγώΚαλά, εσύ είσαι μαθουσάλας... Έχω μιλήσει με υψηλόβαθμο στέλεχος πωλήσεων από την Αθήνα και μου είπε ότι εκείνος με 4 χρόνια ήταν μακράν ο παλιότερος και δεν ήταν σίγουρος πόσο θα άντεχε... Πρέπει ο ιδιοκτήτης να είναι τελείως μ@λ@κ@ς... Ακόμα και με τη σημερινή κατάσταση μου είπε ότι μάλλον προτιμάει τη μακροχρόνια ανεργία...
-
H αδερφή μου έπιασε δουλειά(και καλά) σε λογιστικό γραφείο. Κανόνες: Απαγορεύονται μπλου τζην, καθώς και τα σπορ παπούτσια. Επιτρέπονται μόνο γόβες. Μιλάς, μόνο όταν σου απευθύνεται ο λόγος. Απαγορευεται να υψώνεις το τόνο της φωνής σου( μου είπε ότι φτερνίστηκε και της έκαναν παρατήρηση) Κάθε πρωί σύσσωμο το προσωπικό παρατάσεται σε σειρά όταν έρχεται το αφεντικό για να τον καλημερίσει. Δεν μιλάς ευθέως στο αφεντικό παρά μόνο μέσω τρίτου Ενοείτε ότι ο πρώτος μήνας δοκιμαστικός(όχι πρόσληψη). Είχε περάσει(όπως κι εγώ) κι από άλλα γραφεία, αλλά όπως μου λέει αυτό μοιάζει με φάρσα του φερεντίνου.
-
Μόνιμος εκπαιδευτικός ΔΕ, οπότε ψήφισα 'Σταθερή εργασία στην Ελλάδα'.
Εκπαιδευτικός τεχνολόγος ηλεκτρονικός μηχανικός, με μεταπτυχιακό στις νέες τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνιών από το ΕΚΠΑ. Έχω ένα ακόμα πτυχίο στις γραφικές τέχνες/πολυμέσα.
Εργασιακή εμπειρία 13 ετών στον ιδιωτικό τομέα & 6 στο δημόσιο. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
H αδερφή μου έπιασε δουλειά(και καλά) σε λογιστικό γραφείο. Κανόνες: Απαγορεύονται μπλου τζην, καθώς και τα σπορ παπούτσια. Επιτρέπονται μόνο γόβες. Μιλάς, μόνο όταν σου απευθύνεται ο λόγος. Απαγορευεται να υψώνεις το τόνο της φωνής σου( μου είπε ότι φτερνίστηκε και της έκαναν παρατήρηση) Κάθε πρωί σύσσωμο το προσωπικό παρατάσεται σε σειρά όταν έρχεται το αφεντικό για να τον καλημερίσει. Δεν μιλάς ευθέως στο αφεντικό παρά μόνο μέσω τρίτου Ενοείτε ότι ο πρώτος μήνας δοκιμαστικός(όχι πρόσληψη). Είχε περάσει(όπως κι εγώ) κι από άλλα γραφεία, αλλά όπως μου λέει αυτό μοιάζει με φάρσα του φερεντίνου.δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο....
γόβες και ταγεράκια; που νομίζει ότι είναι ο αφεντικός; σε ουρανοξύστη στο αμέρρρρικκα ;
-
Έκανε μια φαντασίωσή του πραγματικότητα ο λεχρίτης.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
H αδερφή μου έπιασε δουλειά(και καλά) σε λογιστικό γραφείο. Κανόνες: Απαγορεύονται μπλου τζην, καθώς και τα σπορ παπούτσια. Επιτρέπονται μόνο γόβες. Μιλάς, μόνο όταν σου απευθύνεται ο λόγος. Απαγορευεται να υψώνεις το τόνο της φωνής σου( μου είπε ότι φτερνίστηκε και της έκαναν παρατήρηση) Κάθε πρωί σύσσωμο το προσωπικό παρατάσεται σε σειρά όταν έρχεται το αφεντικό για να τον καλημερίσει. Δεν μιλάς ευθέως στο αφεντικό παρά μόνο μέσω τρίτου Ενοείτε ότι ο πρώτος μήνας δοκιμαστικός(όχι πρόσληψη). Είχε περάσει(όπως κι εγώ) κι από άλλα γραφεία, αλλά όπως μου λέει αυτό μοιάζει με φάρσα του φερεντίνου.με τα δύο χέρια από το πρωί ως το βράδυ ο αρχιμαλάκας!!!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
H αδερφή μου έπιασε δουλειά(και καλά) σε λογιστικό γραφείο. Κανόνες: Απαγορεύονται μπλου τζην, καθώς και τα σπορ παπούτσια. Επιτρέπονται μόνο γόβες. Μιλάς, μόνο όταν σου απευθύνεται ο λόγος. Απαγορευεται να υψώνεις το τόνο της φωνής σου( μου είπε ότι φτερνίστηκε και της έκαναν παρατήρηση) Κάθε πρωί σύσσωμο το προσωπικό παρατάσεται σε σειρά όταν έρχεται το αφεντικό για να τον καλημερίσει. Δεν μιλάς ευθέως στο αφεντικό παρά μόνο μέσω τρίτου Ενοείτε ότι ο πρώτος μήνας δοκιμαστικός(όχι πρόσληψη). Είχε περάσει(όπως κι εγώ) κι από άλλα γραφεία, αλλά όπως μου λέει αυτό μοιάζει με φάρσα του φερεντίνου.Και δεν έχει σηκωθεί να φύγει ακόμα?
-
Δεν ξέρω για το γραφείο της αδελφής του famas, αλλά λέω:
Αν ο ιδιοκτήτης είναι απόφοιτος ΤΕΙ με πελάτες περίπτερα κ δίνει 400 Ε μισθό, κ εγώ μαζί σας.
Αν είναι οικονομολόγος (ειδικά αν είναι μιας κάποιας ηλικίας), με πελάτες μεγάλες επιχειρήσεις με βιβλία 3ης κατηγορίας και πληρώνει καλά, δεν βλέπω ουσιαστικό θέμα. -
Σε λογιστικό γραφείο, δεν είναι φυσιολογικό ο ιδιοκτήτης να 'ναι λογιστής από ΤΕΙ ; Ο οικονομολόγος, τι σχέση έχει με τα λογιστικά;
Δεν δίνει 400, θα δίνει 593. Για δεκάωρο. Ή δωδεκάωρο. Αυτό εννοείς 'πληρώνει καλά';
'Κάθε πρωί σύσσωμο το προσωπικό παρατάσεται σε σειρά όταν έρχεται το αφεντικό για να τον καλημερίσει'.
Σου φαίνεται νορμάλ; -
Δε βλέπεις ουσιαστικά θέμα - ας δίνει και 10.000 € το μήνα - το προσωπικό να παρατάσσεται για να καλημερίσει το αφεντικό ; Μας δουλεύεις ;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν ξέρω για το γραφείο της αδελφής του famas, αλλά λέω:
Αν ο ιδιοκτήτης είναι απόφοιτος ΤΕΙ με πελάτες περίπτερα κ δίνει 400 Ε μισθό, κ εγώ μαζί σας.
Αν είναι οικονομολόγος (ειδικά αν είναι μιας κάποιας ηλικίας), με πελάτες μεγάλες επιχειρήσεις με βιβλία 3ης κατηγορίας και πληρώνει καλά, δεν βλέπω ουσιαστικό θέμα.Όσα και να δίνει, είναι προσβολή να παρατάσσεσαι κάθε πρωϊ για να χαιρετήσεις το αφεντικό ( ), σαν να είσαι το υπηρετικό προσωπικό κάποιας έπαυλης του 19ου αιώνα!!!
Άλλωστε, με τέτοια λογική και αντιμετόπιση, τι δυνατότητες προαγωγής και εξέλιξης θα περίμενε κάποιος εκεί μέσα? -
Πρωινή γυμναστική έχει το πρόγραμμα ή του διέφυγε?
-
Ο λογιστής έχει κάποιους καλούς πελάτες από τα ονόματα που άκουσα, αλλά αυτό είναι παντελώς άσχετο για αυτόν από οτι κατάλαβα για τους μισθούς που δεν δίνει. Κι ενοείτε ότι σε τέτοια γραφεία το ωράριο είναι κάτι σχετικό, αλλά άλλο να έχει δουλειά και να κάθεσαι κι άλλο να περιμένεις απλά πότε θα ευκαιρίσει το αφνετικό για να τον ρωτήσεις, δια εκπροσώπου, αν μπορείς να φύγεις. Κι όπως προείπα, ανευ πρόσληψης.
-
Η αδερφή σου είναι ακόμα εκεί δηλ;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πρωινή γυμναστική έχει το πρόγραμμα ή του διέφυγε?- οπλασκήσεις
-
κάπου ακούω τον Tiger να μαζεύει ιδέες
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δε βλέπεις ουσιαστικά θέμα - ας δίνει και 10.000 € το μήνα - το προσωπικό να παρατάσσεται για να καλημερίσει το αφεντικό ; Μας δουλεύεις ;έλα ρε γιάννη τώρα, υπερβολές, είναι προφανές ότι ο άνθρωπος έχει γιαπωνέζικες καταβολές
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η αδερφή σου είναι ακόμα εκεί δηλ;Δύο βδομάδες δουλεύει εκεί κι όπως είπα για δοκιμή ενός μηνός.
-
Τι τραβάει ο κοσμάκης.....
-
Flap your wings, carry hope on your shoulders... hand-in-hand, Ito Yokada people will make a rainbow across the world,
sing some 770 new recruits at a special ceremony.
famas, πές στην αδερφή σου ότι υπάρχει και εταιρία που γράφει shaka κατά παραγγελία,
Τρέχουσα εργασιακή κατάσταση