-
ti ekane o VEttel στο Ascari
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ti ekane o VEttel στο AscariD1 championship
-
Κανένα ενδιαφέρον ....κανένα όμως!
-
....its Christmas !!!
( μας κάνουν πλακίτσα ή μου φαίνεται ... )
-
Ε άι σιχτίρ με το downforce της Red Bull!!! Στο Sector 3 όλοι οι άλλοι έκαναν 27.5-27.7 και το γερμανάκι 27.3 καθώς πατούσε στην Parabolica σαν διαολεμένος και ας ήταν πιο αργός στην ευθεία!
-
Τσόντα και στην Monza οεοεοε
τσόντα και στην Monza οεοεοε.
Προτείνω να γίνονται τα δοκιμαστικά χωρίς τον Vettel πλέον. -
ΠΑΜΕ ΡΕ VETTELΑΡΑΑΑΑΑ!!!! redbull + vettel = δεν υπάρχει αντίπαλος. Αν χάνεται αρκετά το νόημα λόγο μη συναγωνισμού, γουστάρω απίστευτα να βλέπω την ferrari να τρώει ήττα στο σπίτι της... GO GO GO!!!!
-
Μια άλλη παρατήρηση... τα τωρινά μονοθέσια σε αυτή την πίστα είναι πολύ αργά σε σχέση με τα τέρατα των 1000 ίππων του 2004. Η Ferrari F2004 με τον Barrichello στα κουμάντα, ήταν 2.3 δεύτερα ταχύτερη της σημερινής Pole Position!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τσόντα και στην Monza οεοεοε
τσόντα και στην Monza οεοεοε.
Προτείνω να γίνονται τα δοκιμαστικά χωρίς τον Vettel πλέον.οντως τσοντα 0.450 μπροστα και με drift
-
Ελπιζω αυριο να γινει τιποτα αλλα δεν το βλεπω....
Αξιοι Φεττελ και Ρεντ Μπουλ αλλα μας εχουν κουρασει...
Βολτα μας βγαζουν ολους....
Sent from my iPhone 5
-
Ενδιαφέρουσα επιλογή στρατηγικής στην Mercedes με τον NR και στη Renault του BS. Στην μετριότητα η ferrari, καιρός να ετοιμάζουν το μονοθέσιο του 2012.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα μπορέσουν στην mclaren να πιέσουν τον SV και να του κλέψουν την νίκη, πράγμα που το βλέπω απο λίγο ως πολύ δύσκολο να συμβεί. -
...νομίζω ότι αύριο θα έχουμε εκπλήξεις στον αγώνα...
Θα τολμήσω να το παίξω μάντης λοιπόν, γιατί έχω την εντύπωση ότι ο διαστημικός και σήμερα Vettel, είχε ένα DRS πολύ αποδοτικότερο από τους άλλους. Και αύριο δεν θα το έχει Επίσης δεν ξέρω πώς θα τα πάει το μοτόρι της Renault για έναν ολόκληρο αγώνα.
Κατάλαβε κανείς τι έγινε με τον Button στον τελευταίο γύρο, στο τελευταίο sector του; Έβλεπα από ένα Βραζιλιάνικο stream και δεν ήταν πολύ καθαρό, αλλά νομίζω ότι στο δεύτερο sector ήταν πράσινος σε σχέση με το Vettel και μάλιστα 1,5 δέκατο αν είδα καλά, τη στιγμή που ο Hamilton είχε κάνει λάθος στον τελευταίο του γύρο. Ο Vettel φυσικά ερχόταν πιο γρήγορα από όλους πιο πίσω. Και μετά περιμένω χρόνο και βλέπω ότι και οι δυο McLaren μπαίνουν στα pit.. Έχει γούστο να του είπανε 'δε χτυπάς pole άρα έμπαινε μέσα' και να τον κρατήσανε πίσω κι απ' τον Hamilton...
-
Κατα τη γνωμη μου ο Φετελ θα ειναι αυριο στον αυτοματο για τον τιτλο. Μακρυα απο ρισκα και τρακες, μακρυα απο τον Λιουις στην εκκινηση, με σκοπο να ειναι στο βαθρο και αν του κατσει η πρωτια, εχει καλως.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κατα τη γνωμη μου ο Φετελ θα ειναι αυριο στον αυτοματο για τον τιτλο. Μακρυα απο ρισκα και τρακες, μακρυα απο τον Λιουις στην εκκινηση, με σκοπο να ειναι στο βαθρο και αν του κατσει η πρωτια, εχει καλως.ο φετελ ισως τον λιουις τον ρωτας αν θελει να μεινει μακρυα του?
-
...Μάααααααγος είσαι?... (όλη νύχτα θα μελετάει το... σκονάκι!).
-
Lewis Hamilton είπε 'If there's an opportunity to win i'll go for it'
άρα περιμένουμε μεγάαααλο crash!
-
Μόλις ρώτησε ο MB τον Button: 'will you work together with Lewis to fight Vettel' (ή καπως ετσι)
και η απάντηση: 'NO'
και συμπληρώνει: 'every man for himself'
-
καλο αγωνα και καλη τρακα στον χαμιλτον
-
Κόκκινη σημαία;
-
κριμα 2-3 δευτερα πιο μπροστα και θα επερνε τον χαμιλτον μαζι του
2011 Gran Premio Santander d'Italia