-
Aστόχησε ο παπαρας
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aστόχησε ο παπαρας -
Και κλασσικά τώρα που γαμήθηκε ο αγώνας του Massa του φυγε το άγχος και πετάει...
-
Ρε πλάκα μας κάνουν οι RB! Τον πέρασε από την εξωτερική στην Lesmo!
On another note, τα τωρινά μονοθέσια είναι 30 ολόκληρα χιλιόμετρα πιο αργά στην ευθεία από αυτά του 2004!!!
-
Ρε τον παππουλη!
-
Τι έκανε ο Σούμι! Ωραίος αγώνας!
-
-
πωπω μάχη!!!
ρε τον Μπάτον...?!!! Εντυ είδες ο Μπάτον?
-
Και κλασσικά ο ξενερωτούλης Button καθάρισε τη φάση με τη μια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρε τον Μπάτον...?!!! Εντυ είδες ο Μπάτον?Press the Button!
Ωραία και η νυφίτσα Σουμάχερ
-
Ωραίος ο Μπάτον, αλλά ο Σουμάχερ δείχνει να μην έχει μπει σωστά στο σικέιν. Δεν ξέρω αν ακούμπησαν με τον Χαμιλτον και υπήρξε θέμα.
Ο Αλονσο πολύ μοναχικό αγώνα
-
Η McLaren έχει έναν πιλότο...
Οπότε προς το παρόν την τρώει από τη Μερκεντέ. Όταν περάσει και η αυτού εξοχότης ξαναμιλάμε.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ωραίος ο Μπάτον, αλλά ο Σουμάχερ δείχνει να μην έχει μπει σωστά στο σικέιν. Δεν ξέρω αν ακούμπησαν με τον Χαμιλτον και υπήρξε θέμα.Ο Αλονσο πολύ μοναχικό αγώνα
Oxι δεν νομιζω να υπηρχε ακουμπημα. Ειχε ηδη παραπονεθει για τα πισω λαστιχα.....
-
ΠΟΛΛΕΣ οι διαφημίσεις ΕΛΕΟΣ!
-
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ωραίος ο Μπάτον, αλλά ο Σουμάχερ δείχνει να μην έχει μπει σωστά στο σικέιν. Δεν ξέρω αν ακούμπησαν με τον Χαμιλτον και υπήρξε θέμα.
Ο Αλονσο πολύ μοναχικό αγώνα
Oxι δεν νομιζω να υπηρχε ακουμπημα. Ειχε ηδη παραπονεθει για τα πισω λαστιχα.....
Ναι το παρατήρησα, απλά έχω την εντύπωση οτι πήγε πάρα πολύ συντηρητικά στο σικέιν.
ΠΟΛΛΕΣ οι διαφημίσεις ΕΛΕΟΣ!
Απ τον Αλφα το βλέπεις;
κλασικά bbc. Πολυλογάδες, αλλά ούτε μια διαφήμιση
-
Παντως ειναι σαν να βλεπουμε αλλον οδηγο να τρεχει αντι του Χαμιλτουν... Πολυ υπομονετικος και προσεκτικος για να μην γινουνε τροπετο με τον Σουμι οπου κλεινει ολες τις πορτες οπου και οπως μπορει.....
-
Δε τον βλέπω τον Χαμιλτον να τερματίζει
Ο Μπάτον έφτασε τον Αλονσο...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Δε τον βλέπω τον Χαμιλτον να τερματίζειΜπα. Μπηκε στην μεση ο Brawn και ειπε του Σουμι να μην το παρατραβαει με το μπλοκαρισμα. Εννοοντας οτι η κινδυνευει απο ποινη για blocking η απο τκανα κοπανημα του Χαμι....
Ο Μπάτον έφτασε τον Αλονσο...
Ελα ντε. Και εγω αυτο παρατηρησα με μια αεροτομη αλλα δεν καταλαβα....
2011 Gran Premio Santander d'Italia