-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Δεν το αλλάζω τώρα, κατέληξα, η μόνη μ@λακία που έκανα ήταν ότι από τα νεύρα μου **πέταξα **το Power Commander από το προηγούμενο, φίλος μου ήθελε να το αγοράσει
:πόσο κάνει το power commander?
καλά, γιατί δεν το έδωσες στον άνθρωπο που πήρε το μηχανάκι?Γύρω στα 200 πρέπει να κάνει....το πέταξα την ημέρα που το έβγαλα γιατί μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να το βγάλω.
Ρε συ, πούλα το σήμερα, πάρε το monster και τον άλλο μήνα πουλάς το monster και ξαναψάχνεις για hornet!
Εϊπαμε, τέρμα η εμπορία μοτοσυκλέτας
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Α, με την μαμά εξάτμιση πολύ πολιτισμένο πλεόν, εκεί στις 4-5000 στροφές που το δουλεύω δεν ακούγεται σχεδόν τίποταΈχεις Χόρνετ και το δουλεύεις στις 4-5000 σ.α.λ.;;; Άνοιξε το γκάζι άνθρωπέ μου!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α, με την μαμά εξάτμιση πολύ πολιτισμένο πλεόν, εκεί στις 4-5000 στροφές που το δουλεύω δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα
Έχεις Χόρνετ και το δουλεύεις στις 4-5000 σ.α.λ.;;; Άνοιξε το γκάζι άνθρωπέ μου!!!
Noob driver.....και μέσα στην πόλη καλά είναι, άντε μέχρι 7-8000 το πολύ....παραπάνω μετά από μερικές χιλιάδες χλμ
-
Μερικές εκατοντάδες αρκούν.
Κρούση, ειναι περισσότερο απόλαυση το cruising με δαύτο απ' οτι φαντάζεσαι.
Βέβαια όταν περάσεις τις 7-8 και κάνει σαν γάτα που πάτησες στην ουρά, το πράγμα αλλάζει. Η απόλαυση γίνεται καύλα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μερικές εκατοντάδες αρκούν.Κρούση, ειναι περισσότερο απόλαυση το cruising με δαύτο απ' οτι φαντάζεσαι.
Βέβαια όταν περάσεις τις 7-8 και κάνει σαν γάτα που πάτησες στην ουρά, το πράγμα αλλάζει. Η απόλαυση γίνεται καύλα!
Tρελό ουρλιαχτό!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μερικές εκατοντάδες αρκούν.Κρούση, ειναι περισσότερο απόλαυση το cruising με δαύτο απ' οτι φαντάζεσαι.
Tρελό ουρλιαχτό!
Ηρεμααααααααααααααααά
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μερικές εκατοντάδες αρκούν.
Κρούση, ειναι περισσότερο απόλαυση το cruising με δαύτο απ' οτι φαντάζεσαι.
Tρελό ουρλιαχτό!
Ηρεμααααααααααααααααά
λυσσαει ψηλα εεεε?
γιαυτο κ γυρισα την πλατη στο ER-6, με ξενερωνει ο ηχος του...
-
Σταματήστε να με μπριζώνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........
Από την ημέρα που την πήρα δεν σταμάτησε να βρέχει....μόνο μια μικρή βόλτα πρόλαβα να χαρώ
Κανόνισα και ένα service για την Παρασκευή...λάστιχα Metzeler M5 μπρος πίσω + λάδια Motul + συντήρηση αλυσίδας = 360€, καλή τιμή IMHO
-
Noρμαλ ειναι για λάστιχα και λάδια.
Τι πάει να πει 'συντήρηση αλυσίδας'? Η αλυσίδα ένα λάδωμα θέλει και κάπου-κάπου ένα τέντωμα. Σου το χρέωσε αυτό? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Noρμαλ ειναι για λάστιχα και λάδια.
Τι πάει να πει 'συντήρηση αλυσίδας'? Η αλυσίδα ένα λάδωμα θέλει και κάπου-κάπου ένα τέντωμα. Σου το χρέωσε αυτό?Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια, αν και δεν νομίζω, η τιμή είναι 320 για τα λάστιχα, 35 τα λάδια και 7 το φίλτρο
-
Αν σκεφτείς οτι ζεις στην Κύπρο που υποτίθεται οτι είναι πιο ακριβή, μια χαρά τα πλήρωσες. Αυτές ειναι οι τιμές και εδώ.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σταματήστε να με μπριζώνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........ -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν άντεξα, μόλις γύρισα από την δουλειά βγήκα βόλτα για να βάλω βενζίνη (€5 περίπου μισό ρεζερβουαρ )......
χρειάζομαι επειγόντως γάντια....το δάγκωσα και δεν πήγα πάνω από 70χλμ/ω με 2α
-
Έχει άλλα τόσα η δευτέρα.
5 Ε βενζίνη, μισό ρεζερβουάρ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχει άλλα τόσα η δευτέρα.5 Ε βενζίνη, μισό ρεζερβουάρ?
H ένδειξη από μια γραμμή που αναβόσβηνε πήγε στις 3 γραμμές....
Άσχετο...ποια είναι η φυσιολογική θερμοκρασία λειτουργίας της μηχανής?
-
Καλά, πόσο πάει η βενζίνη εκεί? Αν και μην πολυεμπιστεύεσαι τους μετρητές βενζίνης στα μηχανάκια, με την κινηση που κάνει η βενζίνη στο ρεζερβουάρ δείχνουν μερικές φορές ό,τι να 'ναι.
Όσο για τη θερμοκρασία, θα σε γελάσω. Εγώ έχω το παλιό, αναλογικό όργανο. Εκεί λίγο πριν τη μέση μπορείς να ανοίξεις το γκάζι άφοβα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλά, πόσο πάει η βενζίνη εκεί? Αν και μην πολυεμπιστεύεσαι τους μετρητές βενζίνης στα μηχανάκια, με την κινηση που κάνει η βενζίνη στο ρεζερβουάρ δείχνουν μερικές φορές ό,τι να 'ναι.Όσο για τη θερμοκρασία, θα σε γελάσω. Εγώ έχω το παλιό, αναλογικό όργανο. Εκεί λίγο πριν τη μέση μπορείς να ανοίξεις το γκάζι άφοβα.
1,20 έχει....είδα 101-102 βαθμούς και με παραξένεψε....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλά, πόσο πάει η βενζίνη εκεί? Αν και μην πολυεμπιστεύεσαι τους μετρητές βενζίνης στα μηχανάκια, με την κινηση που κάνει η βενζίνη στο ρεζερβουάρ δείχνουν μερικές φορές ό,τι να 'ναι.
Όσο για τη θερμοκρασία, θα σε γελάσω. Εγώ έχω το παλιό, αναλογικό όργανο. Εκεί λίγο πριν τη μέση μπορείς να ανοίξεις το γκάζι άφοβα.
1,20 έχει....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δεν άντεξα, μόλις γύρισα από την δουλειά βγήκα βόλτα για να βάλω βενζίνη (€5 περίπου μισό ρεζερβουαρ )......
χρειάζομαι επειγόντως γάντια....το δάγκωσα και δεν πήγα πάνω από 70χλμ/ω με 2α
μην πάρεις γάντια της πλάκας... σχίζονται πανεύκολα... δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι επώνυμο με προστασία...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
1,20 έχει....είδα 101-102 βαθμούς και με παραξένεψε....
Normal θερμοκρασία είναι από 75 (χειμώνα) - 83. Το καλοκαίρι μόνο φτάνει στους 101 που ανοίγει το βεντιλατέρ.
Hornet άλλα παρεμφερή