-
Το detuned Yamaha που λέτε είναι το XJ6, σωστά;
-
Οχι το xj6 ειναι αλλο. Υπαρχει fazer και fz6. Το ενα ειναι πιο αδυναμο. Γενικα στην κατηγορια η Yamaha τα εχει μπερδεψει τα πραγματα.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Υπαρχει fazer και fz6. Το ενα ειναι πιο αδυναμο.Όχι, ο χαρακτηρισμός 'fazer' πάει για το ντυμένο.
Yamaha FZ6 = Γυμνό
Yamaha FZ6 Fazer = ΝτυμένοΜερικες λεπτομερειες για τη φιμωμενη εκδοση fazer θα βρειτε εδω:
http://www.mybike.gr/topic/48165-fazer-600-ιπποδυναμη/
http://www.mybike.gr/topic/13820-fazer-600-απλό-vs-s2/btw έχω ένα fazer του '05 και το λατρεύω
-
Mea culpa....
Ξεχναω... -
Κ ΤΟ xj6 είναι τελείως διαφορτικό μοντέλο με άλλο κινητήρα?
με 4.500 παίρνεις πάντως xj6 abs του 2011 -
hornet ξανα
προτιμουμε το μοντελο με το ανεστραμμενο πηρουνι σε σχεση με το παλιο?
ειναι το μονο νομιζω απο τα 600αρια που εχει ανεστρμμενο πηρουνι...τι μεγαλο service κ σε ποια χλμ θα αντιμετωπισω στο hornet? πχ, θα χρειαστει ρυθμισμα βαλβιδων προληπτικα σε καποια χλμ?
κατα τ αλλα ποια ειναι τα μεσο διαστηματα των βασικων σερβις λαδια, φιλτρα ξυδια....
παω για του '05 κ μετα... αναλογως τα λεφτα....
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
με 4.500 παίρνεις πάντως xj6 abs του 2011που την είδες αυτή τη τιμή?
μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή και ευκαιρία αν δεν παίζει κάποιο πρόβλημα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
με 4.500 παίρνεις πάντως xj6 abs του 2011που την είδες αυτή τη τιμή?
μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή και ευκαιρία αν δεν παίζει κάποιο πρόβλημα.κοιταγα μοντέλα χωρίς abs
πχ
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1818590/ -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
τι μεγαλο service κ σε ποια χλμ θα αντιμετωπισω στο hornet? πχ, θα χρειαστει ρυθμισμα βαλβιδων προληπτικα σε καποια χλμ?
Nαι, θα χρειαστείς κάποια στιγμή.
Κάπου στα 100.000 χλμ.
-
να ρωτησω κ κατι αλλο, μιας και ο dimik κατι ειπε για θερμοκρασιες
που ειναι το optimum για το hornet?
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
να ρωτησω κ κατι αλλο, μιας και ο dimik κατι ειπε για θερμοκρασιεςπου ειναι το optimum για το hornet?
Τελικά οι θερμοκρασίες λειτουργίας ήταν ο φόβος του άπειρου καβαλάρη....η νορμάλ λειτουργία εν κινήσει είναι 76-80 βαθμούς ενώ αν μείνεις σε στάση 5 λεπτά φτάνει τους 100 και ανάβει βεντιλαντέρ...
μετά από 1 μήνα επιτέλους έχουμε λιακάδες εδώ και το εκμεταλλεύτηκα για να γράψω χλμ και να την συνηθίσω λίγο....πλέον στρίβω χωρίς (πολύ) φόβο, κατανόησα το understeering και συνήθισα την λειτουργία των μανετών με γάντια, σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί για να την πάω βόλτα, όπως το ίδιο έκανα και χθες αργά το βράδυ για να ξεσκάσω λίγο και τελικά η επίδραση της μοτοσυκλέτας στην διάθεση είναι πολύ θετική
και κάτι τελευταίο....η ηδονή αρχίζει μετά τις 9000 στροφές
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
κατανόησα το understeeringΕλπίζω να εννοείς countersteering, γιατί αν κάνεις understeer σε μοτοσυκλέτα κατά βούληση έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
και κάτι τελευταίο....η ηδονή αρχίζει μετά τις 9000 στροφές
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
κατανόησα το understeering
Ελπίζω να εννοείς countersteering, γιατί αν κάνεις understeer σε μοτοσυκλέτα κατά βούληση έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο
έχεις δίκιο....η παρόρμηση της στιγμής, έγραφα ακριβώς μετά την βόλτα
-
Χθες το βράδυ μου έκανε το εξής....πάτησα μίζα πήρε μπρος και έσβησε το φανάρι και έμειναν αναμμένα μόνο τα μικρά φώτα (ψείρες), έσβησα και ξανα άναψα και άναψε το μεγάλο. Ξεκίνησα και στην πορεία ξαναέσβησε το φανάρι, σταμάτησα να δω τι γίνεται και παρατήρησα ότι αν άγγιζα(χωρίς να το πατάω) το κουμπί της μίζας άναβε ή έσβηνε το φως.
Επειδή τον τελευταίο καιρό λόγω βροχής είχα να το κουνήσω καμιά 15αρια μέρες λέτε να έγινε κάτι με την μπαταρία ή κάτι δεν κάνει καλά επαφή στο σύστημα μίζα-φανάρι κλπ Εμένα μου φάνηκε ότι σαν να κολάει το κουμπί της μίζας, όταν το σπρώξω προς τα έξω ανάβει το φανάρι.
-
Ρίξε λίγο λαδάκι αντισκωριακό ή το σπρέι που ρίχνουν στα βρεγμένα μπουζοκαλώδια και δες τι θα γίνει. Μπορεί να μην ειναι κάτι το σοβαρό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρίξε λίγο λαδάκι αντισκωριακό ή το σπρέι που ρίχνουν στα βρεγμένα μπουζοκαλώδια και δες τι θα γίνει. Μπορεί να μην ειναι κάτι το σοβαρό.WD40? στο κουμπί της μίζας?
-
Ναι. Αυτό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ναι. Αυτό.thanks
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ναι. Αυτό.
thanks
καλυτερα spray επαφων
-
Φιλαρακι εχω το hornet του '07 εδω κι εναμισι χρονο, πρωτο μου μηχανακι κι εμενα, ολοι μ' εκραζαν αλλα αυτο μονο μου αρεσε τοσο, δεν εχω κανενα προβλημα. Στο ταξιδι για μενα προσωπικα ειναι λιγο θεμα μετα τα 120km/h επειδη ειναι θεογυμνο, αλλα μες στην πολη (Θεσ/νικη) που το εχω καθε μερα, ειναι σαν ποδηλατο. Σημαντικο το οτι δεν δινει τα αλογα στα χαμηλα, γιατι δεν σπινιαρει ποτε στο ξεκινημα. Εγω θα σου ελεγα οτι ειναι ο,τι πρεπει και δεν θα σε φοβισει, μετα απο τα πρωτα λεπτα θα το συνηθισεις, ειναι πολυ φιλικο!
Hornet άλλα παρεμφερή