-
Πλάκα-πλάκα, η RedBull τις κάνει τις... 'δοκιμές' της!.....
-
Τι εννοείς; Αυτό το μονοθέσιο δεν έχει καμία σχέση με την RB7 και φυσικά η πίστα καμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα λόγω χώματος.
-
δεν ειναι ολες οι μετρησεις αποκλειστικα για το μονοθεσιο..
-
Όταν θα γίνει χωμάτινο GP, πάλι πλάκα θα τους κάνει όλους η Red Bull.
-
Από όσο ξέρω συνήθως είναι περσινά μονοθέσια και με τελείως διαφορετικά λάστιχα.
Είδα και αυτό
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 101591.aspΜακάρι να γίνει έτσι γιατί αν πήγαινε η Mclaren κατά Renault μεριά .... καλά είχε γράψει κάποιος ότι γίνεται ενιαίο σιγά σιγά. Έχουν που έχουν ίδια ηλεκτρονική διαχείριση.
-
Πάντως όπως γράφει και το άρθρο είχε ακουστεί ότι ίσως η McLaren βγάλει δικό της turbo κινητήρα, κρίμα που δεν θα βγάλει. Θα ήταν ωραία να είχαμε +1 κατασκευαστή κινητήρα.
-
Michael Schumacher crossed the line and should have been punished by the race officials following his defence from Lewis Hamilton at Monza.
That is the view of Sir Jackie Stewart, who says the German seven-time champion clearly over-did his defence but escaped sanction because of his reputation.
'He over-did it,' Stewart declared. 'Had it not been Michael Schumacher I think he would have been either very heavily reprimanded or certainly given a drive-through at minimum.
'That's about a 20, 25-second penalty - it justified more than that in my opinion.'
Stewart said Mercedes team boss Ross Brawn's radio message to Schumacher proved the German was lucky not be penalised, but said that the damage to Hamilton's race hopes had already been done.
'I was disappointed by the governing body because there is a rule: you can't do that [move twice] again and again. As we now know Ross told Michael he was likely to be penalised.
'I thought he drove a very good race, a hard race, but that doesn't mean to say it was a fair race. You could say that Lewis Hamilton lost all chances of winning the race by that, and I think that's wrong.'
Asked about Schumacher's form in general, Stewart said he believed the German had retired from Formula 1 too early - leaving him unsatisfied and prompting his return with Mercedes last year.
'I strongly believe that the real problem is that he retired too early, he wasn't ready for retirement. Had he stayed on two more years then he would have retired satisfied I think, even if he hadn't won another championship – it wouldn't have mattered, I think he would have had enough of Formula 1.
'I can only judge from my own experience. When I decided in April 1973 that I was going to retire I went to every grand prix knowing it was the last time I would ever be there driving a car in anger, and I so much more enjoyed it because of that.
'He [Schumacher] seemed to not have anything in his life commercially or in the business sense that would consume him sufficiently to satisfy what he was missing.'
http://www.autosport.com/news/report.php/id/94742
ολη η δηθεν βρετανια τα εχει βαλει με τον σουμαχερ! -
ok μπορεί και να το παράκανε λίγο ο MS αλλά έχει κάνει και χειρότερα, θυμάστε το 2010 (Βραζιλία;) που έκλεισε τον Bariccelo στον τοίχο όταν πήγε να τον περάσει και εκεί ήταν όντως επικίνδυνο. Εννοώ δηλαδή ότι όλοι οι οδηγοί πληρώνονται για να τερματίζουν όσο το δυνατόν ψηλότερα και αν οι κανονισμοί δεν αφήνουν τον αφήνουν να το κάνει δεν είναι άδικο; Του λένε κάτσε και κοίτα πως θα σε περνάει ο άλλος μ κάποιο τρόπο. Στο κάτω κάτω δεν έκανε και κάτι επικίνδυνο στην προκειμένη περίπτωση σε αντίθεση με τον Lewis που στο Μονακό έμοιαζε να είχε μπρερδέψει το μονοθέσιο με τα συγκρουόμενα. Ο Sir μάλλον παρεξηγήθηκε από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Lauda ότι ο Lewis είναι επικίνδυνος και ότι κάποιος θα σκοτωθεί. Αλήθεια όταν τρέχανε και οι δύο υπήρχανε τέτοιοι βλακώδεις κανονισμοί ή πάλευαν με νύχια και με δόντια .
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Από όσο ξέρω συνήθως είναι περσινά μονοθέσια και με τελείως διαφορετικά λάστιχα.
...Περσινό; Με το όνομα του Coulthard πάνω; Δε νομίζω
btw καταπληκτικό το videάκι
και τα ντόνατ στο χώμα -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όταν θα γίνει χωμάτινο GP, πάλι πλάκα θα τους κάνει όλους η Red Bull.Όπως και νά 'χει, θα τα πάνε καλύτερα απ' τους άλλους, στα ξεχαρβαλωμένα κέρμπς και τα σαμαράκια στη Σιγκαπούρη...
...και πέρα απ' την πλάκα, δεν είμαι τόσο αφελής να πιστεύω ότι δεν προκύπτουν, γενικότερα, κάποια 'στοιχεία' σίγουρα χρήσιμα... -
Τίποτα δεν προκύπτει φίλε μου. Το μονοθέσιο είναι διαφορετικό, τα ελαστικά είναι διαφορετικά, το οδόστρωμα είναι διαφορετικό, τα πάντα!
-
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Τίποτα δεν προκύπτει φίλε μου. Το μονοθέσιο είναι διαφορετικό, τα ελαστικά είναι διαφορετικά, το οδόστρωμα είναι διαφορετικό, τα πάντα!...συγγνώμη, δεν ήξερα ότι πριν απ' την εκδήλωση (ίσως και κατά τη διάρκεια), περνούν τεχνικό έλεγχο από τη FIA...
-
Ανακοινώθηκε ο Κίμης στη Williams ή κάνουν πλάκα στο Μπι μπι τσι;
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Τίποτα δεν προκύπτει φίλε μου. Το μονοθέσιο είναι διαφορετικό, τα ελαστικά είναι διαφορετικά, το οδόστρωμα είναι διαφορετικό, τα πάντα!
...συγγνώμη, δεν ήξερα ότι πριν απ' την εκδήλωση (ίσως και κατά τη διάρκεια), περνούν τεχνικό έλεγχο από τη FIA...
Ωραίες οι ειρωνείες αλλά τα επιχειρήματα είναι ακόμα πιο ωραία.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ανακοινώθηκε ο Κίμης στη Williams ή κάνουν πλάκα στο Μπι μπι τσι;Τίποτα δεν ανακοινώθηκε επισήμως.
-
Ο James Allen πάντως έγραψε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία οπότε τουλάχιστον υπάρχει φωτιά, όχι μόνο καπνός
-
Τεράστιο ρίσκο για τον Kimi η επιστροφή, που δεν φημιζόταν για την μεθοδικότητα κι εργατικότητά του. Ομολογώ ότι έχω μεγάλη περιέργεια και θα ήθελα να το δω.
-
Γιατί τεράστιο ρίσκο; Αν πέσουν τα πετροδόλαρα μια χαρά θα του κάτσει. Ανέκαθεν φιλοχρήματος ήταν.
-
ανεκαθεν στα @@ του ηταν θες να πεις αμα ηταν για τα λεφτα δεν θα πηγαινε περα δωθε ολη την ωρα (οχι οτι δεν ειναι βασικο αλλα οχι το βασικοτερο)
Διαφορα Νεα - Σεπτεμβριος 2011