-
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα κάτι που αναφέρθηκε...το νέο φόκους με τα νέα μοτερ εκομπουστ είναι χειρότερο από τα παλαιότερα αναιμικά ατμοσφαιρικά; Δεν το νομίζω...τουλάχιστον σε θέμα κινητήρα
Να δεχτώ ότι ΙΣΩΣ έχασε μέρος της ευχάριστης οδικής συμπεριφοράς προς όφελος μιας περισσότερο άνετης ανάρτησης όμως αυτό δεν φτάνει για να κάνει χειρότερο το μκ3 από το μκ2. Αν θυμάστε καλά πάντως και το μκ2 είχε κατηγορηθεί τότε ότι έχασε σε design σε σχέση με το 1. Φτάνουν όμως αυτά για να τα χαρακτηρίσουμε χειρότερα των προκατόχων τους; -
Το Υιαρις
- Ακριβο (για αυτα που προσφερει)
- Κακογουστο, ελλεινο σχεδιο
- Κινητηρας γτπ
- Ακριβα σερβις/αλλαγες λαδιου
- Σβηνει στις ανηφορες
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα κάτι που αναφέρθηκε...το νέο φόκους με τα νέα μοτερ εκομπουστ είναι χειρότερο από τα παλαιότερα αναιμικά ατμοσφαιρικά; Δεν το νομίζω...τουλάχιστον σε θέμα κινητήρα
Να δεχτώ ότι ΙΣΩΣ έχασε μέρος της ευχάριστης οδικής συμπεριφοράς προς όφελος μιας περισσότερο άνετης ανάρτησης όμως αυτό δεν φτάνει για να κάνει χειρότερο το μκ3 από το μκ2. Αν θυμάστε καλά πάντως και το μκ2 είχε κατηγορηθεί τότε ότι έχασε σε design σε σχέση με το 1. Φτάνουν όμως αυτά για να τα χαρακτηρίσουμε χειρότερα των προκατόχων τους;Όχι φυσικά. Πρέπει να έχεις και μέτρια ποιότητα κατασκευής, κακή ανάρτηση που πλέει, ένα ESP που σου σπάει τα νεύρα, κακή εργονομία, μέτριους χώρους, μέτρια άνεση και κανα-δυο άλλα πραγματάκια...
-
Αυτόματο ΣΒΤ για Μίκρα
Σε σχέση με το αρχαίο, αν και απόλυτα αξιόπιστο κλασσικό 4άρι του προηγούμενου μοντέλου, είναι πρόοδος. Το ΣΒΤ του νέου Μίκρα είναι επαναστατικό για την κλάση του, αφού εκτός από το ΣΒΤ έχει και δύο πρόσθετες σχέσεις, μια κοντή 1η και μια πολύ μακρυά (0,55:1) για έξω. Επίσης είναι αρκετά οικονομικό (για αυτόματο). -
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Βλέπωντας το νέο Nissan Micra θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το θρεντ για να ρωτήσω κάτι παρεμφερές, δηλαδή ποιές άλλες περιπτώσεις υπάρχουν που το μοντέλο υποτίθεται αντικαταστάτης είναι εμφανώς χειρότερο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς από το προηγούμενο μοντέλο;Δεν μιλάω για τις γνωστές περιπτώσεις 'η επένδυση πλαστικού από μέσα στο χερούλι της πίσω δεξιάς πόρτας είναι ελαφρώς χειρότερη ποιοτικά' και άλλα τέτοια φιλοσοφικά αλλά για περιπτώσεις που ΟΛΟ το αμάξι εμφανίζει μια αισθητή πτώση της ποιότητας, δηλαδή βλέπωντάς τα πλαι - πλαι λες αγοράζω το παλιό, στεγνά, όπως π.χ. στο νέο Micra.
Μα ούτε το παλιό ήταν ποιοτικό.
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=36.336609,28.174241
-
Να δεχτώ ότι ΙΣΩΣ έχασε μέρος της ευχάριστης οδικής συμπεριφοράς προς όφελος μιας περισσότερο άνετης ανάρτησης όμως αυτό δεν φτάνει για να κάνει χειρότερο το μκ3 από το μκ2. Αν θυμάστε καλά πάντως και το μκ2 είχε κατηγορηθεί τότε ότι έχασε σε design σε σχέση με το 1. Φτάνουν όμως αυτά για να τα χαρακτηρίσουμε χειρότερα των προκατόχων τους;Απάντησε ο Μάρκος. Απλά θέλω να σημειώσω ότι το Ti-VCT ήταν αρκετά ψυχωμένο μοτεράκι αν και φυσικά δεν είχε τη δύναμη του Εcoboost (ο οποίος φυσικά έχει 200 κυβικά παραπάνω από τον ανταγωνισμό για να καταφέρει να έχει ίδιες επιδόσεις... αθάνατη Ford!).
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Να δεχτώ ότι ΙΣΩΣ έχασε μέρος της ευχάριστης οδικής συμπεριφοράς προς όφελος μιας περισσότερο άνετης ανάρτησης όμως αυτό δεν φτάνει για να κάνει χειρότερο το μκ3 από το μκ2. Αν θυμάστε καλά πάντως και το μκ2 είχε κατηγορηθεί τότε ότι έχασε σε design σε σχέση με το 1. Φτάνουν όμως αυτά για να τα χαρακτηρίσουμε χειρότερα των προκατόχων τους;Όχι φυσικά. Πρέπει να έχεις και μέτρια ποιότητα κατασκευής, κακή ανάρτηση που πλέει, ένα ESP που σου σπάει τα νεύρα, κακή εργονομία, μέτριους χώρους, μέτρια άνεση και κανα-δυο άλλα πραγματάκια...
τι λες τώρα...τόσο πολύ;
εγώ άλλα διάβασα και το θεωρούσα ευκαιρία στην κατηγορία...θα το δω και από κοντά για να έχω και δική μου άποψη!
Η μόνη μου αντίρρηση περιορίζονταν στα μόλις 316 λίτρα του χώρου αποσκευών. -
τι λες τώρα...τόσο πολύ;
εγώ άλλα διάβασα και το θεωρούσα ευκαιρία στην κατηγορία...θα το δω και από κοντά για να έχω και δική μου άποψη!
Η μόνη μου αντίρρηση περιορίζονταν στα μόλις 316 λίτρα του χώρου αποσκευών.Κι εγώ άλλα διάβασα και θεωρούσα ότι κάτι σχόλια που είχα διαβάσει εδώ μέσα ήταν υπερβολές, αλλά τελικά ήταν απολύτως σωστά...
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Το Υιαρις- Ακριβο (για αυτα που προσφερει)
- Κακογουστο, ελλεινο σχεδιο
- Κινητηρας γτπ
- Ακριβα σερβις/αλλαγες λαδιου
- Σβηνει στις ανηφορες
E?
-
Επεξηγηση αποκατω, σβηνει στις ανηφορες. Αδυναμος κινητηρας, σχεδιασμενος αποκλειστικα για χαμηλη καταναλωση, τοσο πολυ που ξεχασανε τα βασικα
-
Εγώ πάλι το Γιάρις το βρίσκω μια χαρά αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εγώ πάλι το Γιάρις το βρίσκω μια χαρά αυτοκίνητο.Στο 'μια χαρά' συμφωνώ. Στο 'αυτοκίνητο' διαφωνώ...
-
Επεξηγηση αποκατω, σβηνει στις ανηφορες. Αδυναμος κινητηρας, σχεδιασμενος αποκλειστικα για χαμηλη καταναλωση, τοσο πολυ που ξεχασανε τα βασικαEίσαι σίγουρος οτι το έχεις οδηγήσει? Ξέρεις πολλά πιο δυνατά χιλιάρια? Δε θα μιλήσω για το 1300...
-
@REALZEUS: Ε, εντάξει, δεν παίρνεις Γιάρις για να στρίβεις Χολομώντα..
Που ακόμα και σ' αυτό, δλδ, τουλάχιστον το παλιό, μια χαρά ήταν, με εξαίρεση περίεργη θέση οδήγησης και ελκτική πρόσφυση.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επεξηγηση αποκατω, σβηνει στις ανηφορες. Αδυναμος κινητηρας, σχεδιασμενος αποκλειστικα για χαμηλη καταναλωση, τοσο πολυ που ξεχασανε τα βασικα
Eίσαι σίγουρος οτι το έχεις οδηγήσει? Ξέρεις πολλά πιο δυνατά χιλιάρια? Δε θα μιλήσω για το 1300...
Το 1.33 'εχω'
17000 κμ. Αξιζει να αναφερθει οτι ειμαι κατοικος ορεινων περιοχων Για τη πολη μπορει να ειναι μια χαρα (που για μενα δεν ειναι, παραμενει γτπ σε ολες τις περιοχες)
-
Τότε γιατί το 'έχεις'?
Ο 1.3 του yaris είναι από τους δυνατότερους ατμοσφαιρικούς στα κυβικά του.. -
Πάντως όταν είχα οδηγήσει ένα γιάρις 2 1300 μου φάνηκε σβέλτο.
-
Δεν ειναι δικο μου, απλα το χρησιμοποιω (καποτε).
Ρε παιδια γιατι δικαιολογειτε κακοσχεδιασμενα αυτοκινητα που δεν μπορουν να κανουν βασικα πραγματα. Οδηγαω επισης ενα Μitsubishi Colt 1.4 (2004) καμια σχεση με το μπαζοκινητηρα του γιαρις (το οποιο ειναι του 2009 παρεπιμπτοντως).
Σε ψηλες στροφες (και ψηλες ταχυτητες) ειναι ενταξει, σε χαμηλες ταχυτητες σε ανηφορικους δρομους ειναι γτπ. Ακομα χειροτερα η εκκινηση σε ανηφορικο δρομο ειναι αδυνατη
-
Eίσαι σίγουρος οτι το έχεις οδηγήσει? Ξέρεις πολλά πιο δυνατά χιλιάρια? Δε θα μιλήσω για το 1300...
Το 1.33 'εχω'
17000 κμ. Αξιζει να αναφερθει οτι ειμαι κατοικος ορεινων περιοχων Για τη πολη μπορει να ειναι μια χαρα (που για μενα δεν ειναι, παραμενει γτπ σε ολες τις περιοχες)
Aν έχεις στο μυαλό σου οτι οδηγάς ΜR2, λογικό να απογοητεύτηκες...
-
Μήπως είναι θέμα ηλεκτρόγκαζου και όχι κινητήρα;
Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .