-
Ο χρήστης Λεωνίδας041076 έγραψε:
Govus στα 20000 Km η 155ΤΗΡ δίνει κατανάλωση μικτή 6,4 και εκτός 5,1 ενώ η 110ΗDi 4,6 kai 3,9 αντίστοιχα
Ούτε με την ευχή της Παναγίας της Οικονομοκατούσας δεν θα βρεις 6,4 και 5,1 .
Εκτός αν είναι επίπεδο το μέρος που ζεις , χωρίς κίνηση , χωρίς φανάρια , και σταθερή ταχύτητα , χωρίς προσπεράσεις και με αυγό στο δεξί πεντάλ , και ευνοϊκό αέρα όπου και αν στρίβεις .
Έχουν αρχίσει και μου την δίνουν οι εταιρίες με αυτά τα νούμερα . ( δεν ξέρω ,μπορεί να έχω άδικο αλλά σε ότι έχω οδηγήσει δεν τα έχω δει ποτέ ).Βάλε κάνα 8άρι + για το πρώτο και 5,5 - 6 για το 2ο και κάνε υπολογισμούς .
Ίσως σε βοηθήσει και αυτό / .
-
από Λεωνίδας041076 » 24/08/11 14:09
Αυτό που ψάχνω είναι κάποιον που να ξέρει πόσο είναι η διαφορά της κατανάλωσης μεταξύ των 2 διαφορετικών εκδόσεων του κινητήρα.
Σύμφωνα με το SPRITMONITOR, οι μέσες καταναλώσεις του 90 και του 110 πρακτικά ταυτίζονται. Μην ψάχνεις άλλο.
-
Καταλήξαμε C4 1.6 Hdi 110 Attraction!
Δωσαμε την προκαταβολή και περιμένουμε.... (Ελπιζω να μην μας φορολογήσουν μεχρί θανάτου ώσπου να έρθει!)
Vive la France!!!!!! (τέλος πάντων)
-
Ο χρήστης Λεωνίδας041076 έγραψε:
Καταλήξαμε C4 1.6 Hdi 110 Attraction!Δωσαμε την προκαταβολή και περιμένουμε.... (Ελπιζω να μην μας φορολογήσουν μεχρί θανάτου ώσπου να έρθει!)
Vive la France!!!!!! (τέλος πάντων)
Ωραίος!καλορίζικό και καλοτάξιδο
-
Με το καλο να ερθει!!
-
Καλορίζικο και περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό κάνεις κάποια χλμ. Το συγκεκριμένο μοτέρ μου έχει τραβήξει την προσοχή από καιρό!
Αν επιτρέπεται, ποιά η τελική τιμή και ποιός ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης;
-
Εκτιμώμενη τιμή 18.500,00 € περίπου (με απόσυρση). Καθορίζεται επακριβώς τη μέρα που θα εκτελωνιστει το αυτοκίνητο
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μέσα Δεκεμβρίου (λογικά θα το παραλάβω αρχές Ιανουαρίου)
Χρώμα Gris Thorium.
C4 HDi 90 Trend+ ή HDi 110 Attraction;