-
citrovag ευχαριστω, αλλα δεν μ αρεσει ιδιαιτερα αυτο το στυλ αυτοκινητων.
fiestare γι αυτο ειπα 2000 ευρω οριο, διοτι λογικα θα χρειαστει να αλλαξω καποια πραγματα (λαστιχα κλπ). Αν ειναι σχετικα ολα οκ στο αμαξι, τοτε μεχρι 2500 ειναι καλα. Το λανσερ και γενικα ολα τα γιαπωνεζικα απο λαμαρινα δεν ειναι και τοσο καλα?? Αν τρακαρεις δηλαδη, δεν διορθωνεται ευκολα? Γιατι ετσι μ ειπε ενας λαμαρινας, οτι δεν εγκρινει τοσο τα ιαπωνεζικα αυτοκινητα...Να ρωτησω και κατι αλλο; Ετσι τυχαια βρηκα πολλα hyundai coupe στα 2 χιλιαρικα! Ειναι 16αρια, αλλα οσο να ναι τα hyundai ειναι σχετικα οικονομικα. Ποσο λετε να καινε αυτα? Δεν ξερω, αλλα ειναι πολυ εμφανισιακα!!!
Λετε να μην επιλεξω κατι τετοιο ε?
Για δειγμα δειτε πχ εδω (εχει πολλα): http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1619166/Ακουω γνωμες...
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Να ρωτησω και κατι αλλο; Ετσι τυχαια βρηκα πολλα hyundai coupe στα 2 χιλιαρικα! Ειναι 16αρια, αλλα οσο να ναι τα hyundai ειναι σχετικα οικονομικα. Ποσο λετε να καινε αυτα? Δεν ξερω, αλλα ειναι πολυ εμφανισιακα!!!
Για δειγμα δειτε πχ εδω (εχει πολλα): http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1619166/Ακουω γνωμες...
Μια χαρα αμαξακια ειναι.Κανουν πολυ καλο και ξεκουραστο ταξιδι αλλα αυτο το μοντελο νομιζω οτι βγαζει 110 αλογα.Φτηνα ανταλλακτικα,οχι και πολυ βενζινοφαγα αν δεν το πατας τερμα.
-
Μαλιστα. Ψηνομαι πολυ για hyundai coupe! Και παρότι 16αρι, από την 146 καίει λιγότερο!! Καλή επιλογή πιστεύω. Μονο δεν ξερω αν εχω προβλημα με την εφορια...
Επισης τσεκαρα και αυτο το rover: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1567792/
Φαινεται σε καλη κατασταση, δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σας για αυτη τη μαρκα... -
Καλυτερα το κουπε. Αξιοπιστο, φθηνη συντηρηση, οπως στα ειπε ο Βασιλης, και εφετζιδικο συμπληρωνω εγω. Για οδικη συμπεριφορα δεν ξερω αλλα ποσο χειροτερο να ειναι απο ενα λανος??
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1599313/ καλοταξιδο!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να ρωτησω και κατι αλλο; Ετσι τυχαια βρηκα πολλα hyundai coupe στα 2 χιλιαρικα! Ειναι 16αρια, αλλα οσο να ναι τα hyundai ειναι σχετικα οικονομικα. Ποσο λετε να καινε αυτα? Δεν ξερω, αλλα ειναι πολυ εμφανισιακα!!!
Μια χαρα αμαξακια ειναι.Κανουν πολυ καλο και ξεκουραστο ταξιδι αλλα αυτο το μοντελο νομιζω οτι βγαζει 110 αλογα.Φτηνα ανταλλακτικα,οχι και πολυ βενζινοφαγα αν δεν το πατας τερμα.
116 αλογάκια... το batcar ... (2000-2003)
Το προηγούμενο ο καρχαρίας 114 άλογα. (1997-2000)
105 άλογα το μοντέλο 2003...2006.Κατά τα άλλα εγώ δεν έχω να πω κάτι... Κουπεδιές...
-
για 1400 101 fabia-polo-ibiza γιατι δεν κοιτας?
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
για 1400 101 fabia-polo-ibiza γιατι δεν κοιτας?Δύσκολά να βρεις με 2000-2500€.Μόνο 1000άρια από δαύτα βρίσκεις.Πάντως και το χ. κουπέ καταναλώνει αρκετά(δες από autotriti-test μεταχειρισμένων,επέλεξε hyundai έχει συγκριτικό με το xsara 1.6 vts).Αλήθεια φίλε vasil γιατι δεν κοιτάς το megane 1.4 16v f/l coupe ή και το πεντάθυρο του 2000-1(βρίσκεις με 2500€)?Πιστεύω είναι πολύ καλή περίπτωση Δεν σου αρέσει?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
για 1400 101 fabia-polo-ibiza γιατι δεν κοιτας?
Δύσκολά να βρεις με 2000-2500€.Μόνο 1000άρια από δαύτα βρίσκεις.Πάντως και το χ. κουπέ καταναλώνει αρκετά(δες από autotriti-test μεταχειρισμένων,επέλεξε hyundai έχει συγκριτικό με το xsara 1.6 vts).Αλήθεια φίλε vasil γιατι δεν κοιτάς το megane 1.4 16v f/l coupe ή και το πεντάθυρο του 2000-1(βρίσκεις με 2500€)?Πιστεύω είναι πολύ καλή περίπτωση Δεν σου αρέσει?
Εχω βρει και ibiza και polo κοντα στα 2000 απο ιδιωτες. Το πρωτο το ειδα απο κοντα και ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Το δευτερο εχω ακουσει απο γνωστο οτι το ειδε και φαινεται πολυ καλο, μενει να το δω αυριο-μεθαυριο και εγω.
Φιλε fiestare οπως σου ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα τα renault δεν τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση και δεν εχω ακουσει καλα λογια. Σαν εμφανιση τα megane καλα ειναι. Απλα φοβαμαι λιγο μην εχω προβληματα. Οσο για τα lancer και γενικα για τα ιαπωνικα, αληθευει οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα απο θεμα λαμαρινας αν τρακαρεις;
Το hyundai το coupe μ αρεσε πολυ σαν εμφανιση, αλλα οσους ρωτησα κανεις δεν το εγκρινει γιατι ειναι μεγαλο σε μεγεθος και 1600αρι και λενε θα με δυσκολεψει σαν 1ο αμαξι (προς πληροφορηση,αν παιζει ρολο: εχω μαθει σε 800αρι!! ). Και να παρω κανα μικρο για αρχη να εξοικειωθώ λίγο. Ποια η αποψη σας?
Καλα δεν ξερω και εγω εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να παρω... Μικρο ή μεγαλο??
Θα ηθελα να μου πειτε και κατι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
**Ποια αμαξια εχουν ΦΘΗΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ? **
Γιατι παιζει μεγαλο ρολο αυτο...Και απο ibiza, polo, lancer και megane, ποιο λετε ειναι καλυτερο?
-
Χτύπα κανένα απο τα τελευταία Fiat Uno και είσαι άρχοντας!
-
Για polo-ibiza 1.4 να κοιτάς μοντέλα από β'εξάμηνο του 2000 και μετά που έχουν γίνει εκτεταμένες αλλαγές σε ασφάλεια,εξοπλισμό,βελτίωση σε ποιότητα και σχεδίαση (μοντέλα facelift δηλαδή όχι τα παλιότερα δεν αξίζουν) αλλά από ότι βλέπω τα περισσότερα κάνουν 2700-3000€(είναι οριακά εκτός μπάτζετ ενώ σχεδόν όλα έχουν αρκετούτσικα χλμ).Τα 1000άρια μην τα κοιτάς καν είναι ανεπαρκή εκτός πόλης.Για τα μιτσουμπίσι όντως έχουν ένα θέμα με τα ανταλλακτικά τους που είναι ακριβά,αλλά είναι σίγουρα πολύ αξιόπιστα.Το hyundai coupe 1.6 δε νομίζω ότι είναι μια σοφή επιλογή(καλύτερα μια xsara f/l 1.6 vts του 2001-2 αν ανέβαινες στα 1.6) με τα κριτήρια που θέτεις(είναι μεγάλο σε διαστάσεις και σε κυβισμό,καίει,πάσχει σε εξοπλισμό ασφάλειας).Οπότε για μένα πρέπει να κοιτάς την τριπλέτα με τα λιγότερα κουσούρια και είναι punto 2ης γενιάς 1.25 16v με 80 ίππους,megane f/l(ξέρω 2-3 περιπτώσεις ανθρώπων που είναι αρκετά ικανοποιημένοι με το συγκεκριμένο,μην πιστέυεις της ανόητες φήμες) 1ης γενιάς 1.4 16v με 95 ίππους,accent 1.3 gls 85 ίππους 2ης γενιάς όλα τους και τα 3 μοντέλα από 2000 και μετά(βρίσκεις μέχρι και 2003).Απλά να έχουν όλα abs και 2 αερόσακους.Δύσκολα να βρεις κάποια καλύτερη επιλογή από την τριπλέτα αυτή Δεν αξίζει να κοιτάς πιο παλιά αυτοκίνητα,αυτά τα 3 που σου πρότεινα καλύπτουν όλες σχεδόν τις προυποθέσεις σου και βρίσκεις εύκολα κάποιο μετά του 2000 μοντέλο μεταξύ 2000-2500€.
-
Από γιαπωνέζικο μπορείς να δεις nissan almera 1.4 f/l από μοντέλο 1998-2000(μόνο να έχει αερόσακκο καν αν βρεις abs).Καλό αμαξάκι(τα τρίθυρα και πεντάθυρα είναι και πιο εμφανίσιμα από τα σεντάν),αξιόπιστο,καλές επιδόσεις και κατανάλωση,καλό κράτημα σχετικά και με φτηνά ανταλλακτικά Οπότε η τριπλέτα των punto-megane-accent έγινε κουαρτέτο με το almera
-
α ρε κακομοιρα 46 ... σε βαλαν σε θεμα μαζι με το λανος και το αξιντεντ
-
Αυτό συμβάινει ΄πάντα... Βλέπει ο υποψήφιος μια αλφα γιατί του αρέσει και όλοι πέφτουν να το φάνε γιατι λέει έχει ζημιες επειδη το είχε ο τριτοξάδελφος του μπατζανακι του καφετζή της γειτονιας.....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αυτό συμβάινει ΄πάντα... Βλέπει ο υποψήφιος μια αλφα γιατί του αρέσει και όλοι πέφτουν να το φάνε γιατι λέει έχει ζημιες επειδη το είχε ο τριτοξάδελφος του μπατζανακι του καφετζή της γειτονιας.....Άραξε δεν είπαμε και ότι στα 45k θα χει βαρέσει διάλυση.
-
Μιας που τελικα ολα παιζουν απ οτι διαβαζω....
Αψογη, δισκοφρενατη ,με χαρακτηρα πανω στο δρομο και Κρατηματαρες.. Με κατω απο 2,5 πιστευω, δικη σου.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1627143/ -
Με την ασημένια και πλαστικά τάσια ανετα περνάει και για ασφαλιτικό....
Εξαιρτετικές επιλογές και οι δυο παρεπιμπτόντως...
-
Bρίσκει και xsara από το 2000 και μετά με 2500€
-
xsara coupe 1.4 f/l ή megane coupe 1.4 16v?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Bρίσκει και xsara από το 2000 και μετά με 2500€Οτι θες βρισκεις......Αν θελεις αμαξι που να μοιαζει αψογο απλα κοιτας αυτα που εβαλα και παρομοια.
Σημαντικο + στις xsara fl ειναι το ενισχυμενο σασσι ,εμφανισιακα προτιμω τη πρωτη φαση του μοντελου. -
2500€ εδωσα το xsara f/l 1.6 110 αλογα πριν απο 10 μηνες περιπου. Μην πας στο προ-f/l. Οπωσδηποτε 1.6 μετα το 2001, δεν καιει ιδιαιτερα(μονο αν εισαι συνεχεια πανω απο 4000rpm). Η διαφορα στα τελη και τις ασφαλειες σε σχεση με τα 1400, ειναι αμελητεα, ουτε ενα γεμισμα. Πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο στα σχεδον 10 χρονια που το ειχα.
146 vs Lanos vs Accent