-
Διαβάστε και προβληματιστείτε για την αγορά μεταχειρισμένου
-
-
-
Στην Ελλάδα δεν είναι έγκλημα, είναι παράδοση. Πάντα μπροστά
-
Ο χρήστης solonts έγραψε:
http://economicsnewspaper.com/policy/german/fraud-one-in-three-used-cars-speedometer-is-manipulated-11633.htmlΔιαβάστε και προβληματιστήτε για την αγορά μεταχειρισμένου
Ναι εε,τι μου λες?
Πείτε μου ο ελληνας που είναι ενημερωμένος,σε ποιό καταναλωτικό προιον και σε τι επίπεδο γενικότερα.
Εδώ τα βλήματα πλήρωναν τη σουπερ ντουπερ βενζίνη 800 οκτανίων της shell χρυσάφι κι όταν βγήκε το σκάνδαλο έμειναν μαλάκες
Τέτοια ζώα είμαστε.
Γιατί?
Γιατί πολύ απλά δεν λειτουργεί η απλή λογική,όχι τπτ παραπάνω,η απλή λογική,ε ούτε αυτό το στοιχειώδες είναι ικανός ο έλληνας να λειτουργήσει με το κάψιμο του εγκεφάλου που του κάνουν οι κυβερνήσεις και τα κανάλια.
Στη θεωρία όμως και την ξερολιά γίγαντας και μετά μας δουλεύουν.
Ε αφού είσαι βλάκας δε θα σε δουλεύει ο άλλος,κι εκτός από βλάκας θες αυτό ακριβώς που αγοράζεις για να μην πιάνεσαι κορόιδο
Ε όρσε μια μούντζα εμότικον. -
1 στα 3 είναι άπιαστο όνειρο για να μην πώ μύθος. 2,5 στα 3 είναι το σωστό και απορώ που τώρα το ανακάλυψαν τα περιοδικά.
εδιτ να συμφωνήσω και με το σχόλιο ότι είιμαστε 'πάντα μπροστά' σε τέτοια θέματα!!!
-
Το θέμα μιλάει για Γερμανία, φαντάζομαι ότι τα ποσοστά είναι εντελώς από εκτίμηση. Πάντως στην Ελλάδα μόνο μαντράδες συμφέρει να το κάνουν αυτό, ένας ιδιώτης γιατί να μπλέξει στη διαδικασία (λέω εγώ τώρα). Επίσης θεωρείτε ότι οι αντιπροσωπείες και γενικά τα επώνυμα μεγάλα μαγαζιά είναι πιο αξιόπιστα; Και εγώ στην απορία είμαι καθώς ψάχνομαι για μεταχειρισμένο στη Γερμανία που θεωρείται καλή αγορά και διαβάζοντας αυτό το άρθρο άρχισα να σκέφτομαι το καινούργιο, που πέρα από το οδόμετρο θα είμαι βέβαιος και για την μεταχείριση του.
-
Ο ιδιώτης που κάνει όλα τα σερβις στην αντιπροσωπεία για ποιο λόγο να το πειράξει; Ίσα ίσα που αυτό αποτελεί παράγοντα καλύτερης μεταπώλησης! Ο μαντράς, ακόμα και οι αντιπροσωπείες σε αυτοκίνητα με ανταλλαγή μάλλον το κάνουν! Οπότε προτιμάμε ιδιώτες με βιβλίο σέρβις και δικαίωμα για οποιοδήποτε λογικό έλεγχο!
Εμένα για παράδειγμα το αυτοκίνητο μου έχει μόλις 36000χλμ σε 4,5 χρόνια! Αν δεν το πήγαινα στην αντιπροσωπεία άντε να με πίστευε ο μελλοντικός αγοραστής ότι είναι πραγματικά! -
Ούτε εμένα με τα 60.000χλμ σε 13 χρόνια (αν και θεωρητικά τα πραγματικά χλμ προκύπτουν - στο περίπου φυσικά - κι από άλλα στοιχεία --> συμπλέκτης, φθορά καθισμάτων, φθορά ταπετσαρίας από την πλευρά του οδηγού, κα)
-
Είμαστε πρώτοι!!
Οι Έλληνες μαντράδες συνήθως πουλάνε από γιατρούς, δικηγόρους, δάσκαλους και δασκάλες, φοιτήτριες, αξιωματικούς που γράφουν μόνο 10Κ το χρόνο στο οδόμετρο.
Όσες φορές ρώτησα σε μάντρα για μεταχειρισμένο πάντα αυτό άκουγα.
Το υπόλοιπο εργατικό δυναμικό τα αποσύρει νόμιμα από την κυκλοφορία. -
Και φυσικα 99% ατρακαριστα!
-
Αυτό μου κάνει πιο αληθοφανές:
Εξωτερικό:
1 στα 3 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με πειραγμένο οδόμετρο.
Εσωτερικό:
3 στα 3 μεταχειρισμένα και 1 στα 3 καινούρια αυτοκίνητα με πειραγμένο οδόμετρο.
-
Παντου τα ίδια σκατά υπάρχουν...
Ειτε ελλάδα είτε εξωτερικό...
λετε και εξω δεν υπαρχουν λαλάκες; μόνο εδω; ή εξω η θιτσα ξερει να καταλαβει αν το αμαξι εχει τα σωστα χιλιόμετρα ; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ούτε εμένα με τα 60.000χλμ σε 13 χρόνια ...Φίλος έδωσε Γκολφ 16ετίας σε μάντρα με μόνο 75.000 χλμ.
Δεν πείραξε κοντέρ, το οδόμετρο είχε μηδενίσει μόνο του στις 299.999.Δεν πρέπει να είπαν ψέματα για τα χιλιόμετρα στον αγοραστή, ότι γράφει είναι σωστό - κανένας δεν πείραξε κοντέρ.
-
Μόνο Ελλάδα ακόμα και τα καινούρια έχουν πειραγμενο κοντέρ.Γνωστός αντιπρόσωπος στην Ηπειρο που άλλαξε αντιπροσώπευση έπαιρνε τα αυτοκίνητα απο Γιάννενα που ξεφορτωνε το φορτηγό και τα κατεβάζει οδηγόντας με βγαλμενο το κοντέρ για να μην γράφουν χιλιόμετρα.Και όλα αυτά αργά το βράδυ για να μην δει κανείς τίποτα
-
Εντάξει αν κατεβάσουν τα 100.000 ΚΜ στα 70.000, αλλά το να κατεβάσουν τα 100.000 ΚΜ στα 20.000 ΚΜ και να το χάψεις αν έχεις την σχετική εμπειρία είτε σαν όδηγός που ασχολείσαι με την συντήρηση των αυτοκινήτων σου, είτε ο μηχανικός σου είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατον, οι εικόνες του μηχανοστασίου (ή γενική εικόνα του μπλοκ και των περιφεριακών του,σωληνάκια, ντίζες,δοχείο διαστολής ψυκτικού,δοχείο υγρών φρένων,τσιμούχες, φυσσούνες ημιαξονίων κρεμαριέρας κά) της ανάρτησης, της στεφάνης του τιμονιού του πόμολου του λεβιέ ταχυτήτων , των λαστίχων των πεντάλ, ακόμη και η φθορά των ανεξηλίων δείχνουν τα πραγματικά ΚΜ, γιαυτό ποτέ αγορά χωρίς πραγματικό έλενχο από άνθρωπο με εμπειρία.
-
εμενα η μητερα μο οδηγουσε ενα Σουμπαρου Τζαστι '90 που το 96 ειχε 28.000 χλμ Σημερα ειναι ακομα σε κυκλοφορια αλλα το οδηγω και γω ποτε ποτε κι εχει φτασει αισιως τα 135. (Κι απ οτι βλεπω θα φτασει τα 235)
-
Το δικό μου όταν το πήρα είχε 21.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα σε 4μιση χρόνια. Από παιδικό μου φίλο, ο οποίος έχει μαγαζί στο κέντρο και το δούλευε μόνο σ/κ (και αν) για καμια βόλτα. Είχε κάνει 2-3 ταξίδια όλα κι όλα.
-
Το κακκο ειναι οτι τσουβαλοποιουντε και αυτοκινητα τα οποια για χψω λογο εχουν χαμηλα χιλιομετρα.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το δικό μου όταν το πήρα είχε 21.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα σε 4μιση χρόνια. Από παιδικό μου φίλο, ο οποίος έχει μαγαζί στο κέντρο και το δούλευε μόνο σ/κ (και αν) για καμιά βόλτα. Είχε κάνει 2-3 ταξίδια όλα κι όλα.Αν όμως στο πωλούσε κάποιος άγνωστος, σιγά μην τον πίστευες ότι είναι αληθινά τα χιλιόμετρα του οδομέτρου!
Εκεί είναι το θέμα!
1 στα 3 αυτοκίνητα με πειραγμένο οδόμετρο.