-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Επικινδυνες ουσιες???Και αυτος που το ξερει χημικος ειναι?Όχι ρε συ, είχε ακουστεί σε μία φάση κάτι τέτοιο... Οπότε για να είναι ''μέσα'' ας το ψάξει λίγο... >Για μένα ο καλύτερος είναι ο black devil, εφόσον δεν ξεπερνάω τα 8-10 τσιγάρα την ημέρα για να με πονοκεφαλιάζει, τον ευχαριστιέμαι κιόλας!
Μαύρος Διάολος FTW!
-
Εγώ ως παραδοσιακός, κιμπάρης και μερακλής άντρας κάνω χρυσή κασετίνα καρέλια.
-
δεν ειναι κακα, εκανε ο πατερας μου σε καποια φαση, αλλα ξαναπηγε σε marlboro
δε μπορω να καταλαβω τι σκεφτεται
-
Χθες με ένα παιδί είπαμε να πάρουμε πουράκια (άφιλτρα γιατί είμαστε και πολύ άντρες ναούμ... )
Πολύ καλά, αλλά έκανα την βλακεία και το τραβούσα μέσα... Ε μετά είχα πονοκέφαλο... -
τοσο πολυ σε πειραξε?
-
Είμαι καπνιστής εδώ και 8 χρόνια δυστυχώς. Ξεκίνησα με lucky strike, προσπάθησα Davidoff και μαλμπουρα και εδώ και 6 χρόνια ενισχύω την οικονομία της χώρας μου κάνοντας GR μπλε 25άρι. Στην αρχή μου μύριζε λίγο περίεργα πλέον δεν μπορώ να καπνίσω άλλο πακετίσιο τσιγάρο.
sent from a galaxy far far away
-
-
οταν οδηγεις μετραει και σε αντιθεση με τα κινητα δε νομιζω οτι ειναι παρανομο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τοσο πολυ σε πειραξε?Αν σκεφτείς ότι έκανα τσιγάρα με 4 πίσσα επί 6 μήνες και μόλις ξανάρχισα τα 7άρια..
Λευτέρη ο καπνός που χρησιμοποιούν τα GR είναι εισαγωγής ή Ελληνικός;
-
οταν οδηγεις μετραει και σε αντιθεση με τα κινητα δε νομιζω οτι ειναι παρανομοΩ ναι! Τώρα κάνω το τελευταίο πούρο...
-
Εγω ρε παιδια μπορει να μου καποιος γιατι δε μπορω να εθιστω με τιποτα..?
Κανω π.χ. απο μισο μεχρι 1 πακετο την ημερα ιδιας μαρκας για 3 βδομαδες και μετα απλα δε ξανακαπνιζω για 1,5 μηνα.. Δε θελω ουτε να το μυριζω.. μετα ξανα το ιδιο.. Οταν καπνιζω το γουσταρω και οταν δε καπνιζω παλι το γουσταρω.. 3 χρονια αυτη η ιστορια..
Περιττο να πω οτι εχω δοκιμασει απειρες μαρκες απο πολυ βαρια μεχρι πολυ ελαφρια.. Καποιες δε τις αντεχα με τιποτα π.χ. winston κοκκινο,καρελια χρυση κασετινα.. και καποια μ αρεσαν π.χ. stuyvensant μπλε-κοκκινο,davidoff χρυσο,silk cut κιτρινο για πολυ καιρο, καπνοι drum κιτρινο, old κιτρινο..
Πουρακια monte cristo μονον..Ζηση 'χαρτακια του παππου' να τα ζητας αυτα απο τους καπνοπαραγωγους.. Αποψη μου μιας και εισαι μολις 6 μηνες καπνιστης απλα πιεσου να το σταματησεις τωρα που ειναι αρχη.
-
Χρήστο αυτό ισχύει μόνο για τα φίλτρα νομίζω... Τα χαρτάκια τα λένε κάπως αλλιώς, δεν θυμάμαι τώρα...
Κι εσύ τσιγάρο τέκνον βρούτε;;; Να πω την αλήθεια; Δεν θέλω ακόμη... -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Καπνά Ξάνθης κύριος.
sent from a galaxy far far away -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω ρε παιδια μπορει να μου καποιος γιατι δε μπορω να εθιστω με τιποτα..?
Κανω π.χ. απο μισο μεχρι 1 πακετο την ημερα ιδιας μαρκας για 3 βδομαδες και μετα απλα δε ξανακαπνιζω για 1,5 μηνα.. Δε θελω ουτε να το μυριζω.. μετα ξανα το ιδιο.. Οταν καπνιζω το γουσταρω και οταν δε καπνιζω παλι το γουσταρω.. 3 χρονια αυτη η ιστορια..
Περιττο να πω οτι εχω δοκιμασει απειρες μαρκες απο πολυ βαρια μεχρι πολυ ελαφρια.. Καποιες δε τις αντεχα με τιποτα π.χ. winston κοκκινο,καρελια χρυση κασετινα.. και καποια μ αρεσαν π.χ. stuyvensant μπλε-κοκκινο,davidoff χρυσο,silk cut κιτρινο για πολυ καιρο, καπνοι drum κιτρινο, old κιτρινο..
Πουρακια monte cristo μονον..Ζηση 'χαρτακια του παππου' να τα ζητας αυτα απο τους καπνοπαραγωγους.. Αποψη μου μιας και εισαι μολις 6 μηνες καπνιστης απλα πιεσου να το σταματησεις τωρα που ειναι αρχη.
εγω εχω καταληξει οτι ειναι γονιδιακο το θεμα του εθισμου (και δεν το σκεφτηκα μονος μου βεβαια , το διαβασα )
καποια ατομα εθιζονται πολυ πιο ευκολα απο αλλα
στην οικογενεια μου πχ ολοι εθιζομαστε πολυ ευκολα
ενω αλλα ατομα το κοβουν αμα γουσταρουν ευκολα και γενικα το 'κουμανταρουν'
πχ η γυναικα μεχρι το μεσημεριανο δεν καπνιζει ποτε των ποτων και γενικα καπνιζει λιγο, ενω καπνιζει απο τα 15
εγω απο την αλλη (που καπνιζω απο τα 21) το πρωι αν δε καπνισω και δε πιω καφε (γιατι ειμαι εθισμενος και στη καφεινη ) δεν εχω μυαλο να κανω το οτιδηποτε
ειναι ολα κλειστα, θυμαμαι πολυ βασικα πραγματα και το να κανω βασικα πραγματα (οπως το να οδηγησω) αποδεικνυεται αθλος χωρις τις ουσιες μουσε αναλογη φαση κινειται και η αδερφη μου , η οποια το ξεκινησε ακομα πιο αργα (στα 23 αν δε κανω λαθος )
στο μονο που διατηρω μια εγκρατεια (γιατι αμα το παρακανεις τη γ@μησες) ειναι το ποτο, απο την αλλη οποτε καθομαι να πιω εκει που λεω οτι θα πιω λιγο το γ@μαω το θεμα (αν υπαρχουν οι διαθεσιμοι ποροι) και πιο παλια που εβγαινα κιολας ημουν δεξαμενη
γενικα καποια ατομα δεν μπορουν να ελεγξουν τον εαυτο τους (ή τελοσπαντων το κανουν δυσκολα) κι εγω ειμαι ενα απο αυτα
αυτοι ομως που το κανουν ευκολα ή πιο ευκολα , νομιζω οτι εχουν ευνοηθει απο τη φυση
-
αυτοι ομως που το κανουν ευκολα ή πιο ευκολα , νομιζω οτι εχουν ευνοηθει απο τη φυση
Μη μας ζηλεύεις που είμαστε καλύτεροι...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Καπνά Ξάνθης κύριος.
sent from a galaxy far far awayΤότε καλώς! Αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Χρήστο αυτό ισχύει μόνο για τα φίλτρα νομίζω... Τα χαρτάκια τα λένε κάπως αλλιώς, δεν θυμάμαι τώρα...Εγω ετσι τα ζηταω και μου τα δινουν παντως χωρις δευτερη σκεψη.
Ενδιαφερον το ποστ σου Κιουση.. -
Μετά από καιρό έπεσα στην ανάγκη και έκανα Marlboro lights.. Τώρα πια αφού και τα δικά μου είναι στα ίδια, μου φαίνονται μια χαρα!
-
Καπνίζω 9 χρόνια, από τα 15 και πάντα βαριά τσιγάρα. Αρχικά Καρέλια origin, τα μόνα 10ρια τότε, μετά west,
guloises, στη συνέχεια lucky strike ώσπου άρχισαν να ανεβαίνουν οι τιμές και έφυγα από την πόλη μου για σπουδές.
Από τότε pall mall, τα τελευταία 4 χρόνια κάπνιζα ένα πακέτο τη μέρα και γύρω στα 25 τα βράδυα που έπινα. Εδώ
και ένα χρόνο γύρισα σε pall mall μπλέ (0.6 και 7) και ελάττωσα την ημερήσια κατανάλωση διότι έπινα πολύ πιο
συχνά και θα το ξεφτίλιζα (πάλι ). Πλέον καπνίζω γύρω στα 13 όταν δεν πίνω και 16-17 όταν πίνω οπότε
15 γενικό μέσο όρο. Ποτέ δεν με τράβηξε η μόδα των στριφτών, βαριέμαι την διαδικασία, δεν με καλύπτουν σε
γεύση-αίσθηση, δεν στέκονται καλά ανάμεσα στα δάκτυλα και καίγομαι όταν φτάνω στο τέλος. -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Καπνίζω 9 χρόνια, από τα 15 και πάντα βαριά τσιγάρα. Αρχικά Καρέλια origin, τα μόνα 10ρια τότε, μετά west,
guloises, στη συνέχεια lucky strike ώσπου άρχισαν να ανεβαίνουν οι τιμές και έφυγα από την πόλη μου για σπουδές.
Από τότε pall mall, τα τελευταία 4 χρόνια κάπνιζα ένα πακέτο τη μέρα και γύρω στα 25 τα βράδυα που έπινα. Εδώ
και ένα χρόνο γύρισα σε pall mall μπλέ (0.6 και 7) και ελάττωσα την ημερήσια κατανάλωση διότι έπινα πολύ πιο
συχνά και θα το ξεφτίλιζα (πάλι ). Πλέον καπνίζω γύρω στα 13 όταν δεν πίνω και 16-17 όταν πίνω οπότε
15 γενικό μέσο όρο. Ποτέ δεν με τράβηξε η μόδα των στριφτών, βαριέμαι την διαδικασία, δεν με καλύπτουν σε
γεύση-αίσθηση, δεν στέκονται καλά ανάμεσα στα δάκτυλα και καίγομαι όταν φτάνω στο τέλος.Ε γιαυτο δε πρεπει να το κανεις μεχρι το τελος. Αμα το κανεις μεχρι το τελος τελος πριν τη γοπα δηλαδη καινε δαχτυλα και μετα απο καιρο κιτρινιζουν.Εγω ας πουμε τα εκανα ετσι οπως τα λες και οι τελευταιες τζουρες εβγαιναν πολυ καρκινιαρικες .Αφου το γυρισα στο πακετο και μετα παλι στο στριφτο αλλα οχι οπως παλια τωρα ειμαι κομπλε.Δε καινε τα δαχτυλα ουτε κιτρινιζουν.
Επισης δε μ'αρεσει που εκανα 50 τσιγαρα σε δυο μερες.
.: Περί τσιγάρων, καπνού και τα συναφή... :.