-
Λοιπον παιδια ο καλυτερος συνδυασμος στριφτου marlboro καπνος ριζλα μπλε χαρτακια και φιλτρακια ολντ χολμπορν.Αυτον κανω απο το πρωι κι εχω βρει τον καπνο μου.Ψαχνω και ενα εργοστασιακο τσιγαρο για οταν βαριρμαι να στριβω.
-
Καρέλια πορτοκαλί μαλακό ή Καρέλια χρυσή κασετίνα ή Marlboro κόκκινο ή Philip Morris Navy. (τα τέσσερα αγαπημένα μου τσιγάρα.)
-
36 ώρες ΧΩΡΙΣ τσιγάρο. Τα νεύρα κροσια και μόνιμη πείνα και δίψα. Αντε να δούμε ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
36 ώρες ΧΩΡΙΣ τσιγάρο. Τα νεύρα κροσια και μόνιμη πείνα και δίψα. Αντε να δούμε ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Καλό κουράγιο φίλε και εύχομαι να το κόψεις μαχαίρι και να μην σου λείπει καθόλου. Αλί σε μας που δεν καταφέρνουμε ακόμα να το κάνουμε
-
Ένας χρόνος και ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από τότε που το έκοψα.(2 πακέτα camel την ημέρα και μετά 2 πακέτα 25άρια στήβενσαντ κόκκινο την τελευταία 10ετία).
Τώρα να δώ πώς θα κόψω το ηλεκτρονικό... -
Μεγαλύτερη η συνήθεια από τον εθισμό τελικά. Μετά από τρία 24ωρα με επιμονή αλλά και συμπαράσταση μια χαρά συνεχίζω. Δεν το έχω με τον καφέ μου, δεν το έχω με την μπύρα μου, δεν το έχω στην βόλτα ή στην δουλειά μου ... και σαν να μη το θέλω κιόλας. Και μετά από 20 χρόνια περίπου ... ακόμα και αυτό το πρώτο 3ήμερο είναι επιτυχία για μένα.
Θέμα βέβαια η υπερκατανάλωση νερού και μια μόνιμη σχεδόν λιγούρα για σνακ... Κλειδιά, κινητό ή στυλό απασχολούν σχεδόν μόνιμα τα χέρια. -
Νερό κάνει καλό ρε! μπράβο, καλά το πας
-
@cosneo αν δεν το ζητας με τον καφε, με το ποτο και μετα το φαγητο το εχεις κοψει ηδη. δοκιμασε
να μασας τσιχλες γιατι μπορει να παρεις πολλα κιλα τρωγοντας που δυσκολα θα φυγουν.
κλεινω 2.5 χρονια 'καθαρος'. περιπου στο χρονο ειδα διαφορα στον οργανισμο μου. πολυυυ ελαφρυτερος
υπνος, οχι φλεγματα το πρωι και καθολου κουραση στο τρεξιμο η στις καθημερινες δουλειες.
κακη συνηθεια το καπνισμα χωρις κανενα θετικο.ps: βλεπω σε πακετα φιλων, εχει το γκρι χαρτακι κολλημενο αλλα δεν αναγραφει τιμη. ειναι παρανομα
αυτα τα πακετα η οχι? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ps: βλεπω σε πακετα φιλων, εχει το γκρι χαρτακι κολλημενο αλλα δεν αναγραφει τιμη. ειναι παρανομα
αυτα τα πακετα η οχι?οχι,πολλά πακέτα γράφουν την τιμή στην κάτω πλευρά πχ Stuyvesant
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
δοκιμασε
να μασας τσιχλες γιατι μπορει να παρεις πολλα κιλα τρωγοντας που δυσκολα θα φυγουν.Να'σαι καλά!
Τσίχλες χωρίς ζάχαρη απαραίτητα. Δεν είμαι για τέτοια ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ps: βλεπω σε πακετα φιλων, εχει το γκρι χαρτακι κολλημενο αλλα δεν αναγραφει τιμη. ειναι παρανομα
αυτα τα πακετα η οχι?οχι,πολλά πακέτα γράφουν την τιμή στην κάτω πλευρά πχ Stuyvesant
Οτι ειπε. Ειδικα στα Stuyvesant πρεπει να βαλεις μικροσκοπιο για να βρεις τη τιμη.
-
Σήμερα κλείνω ενάμιση μήνα χωρίς τσιγάρο....τις πρώτες 3 εβδομάδες έπαιρνα Champix μετά από επίσκεψη μου σε πνευμονολόγο με ιατρείο διακοπής καπνίσματος. Ξεκίνησα να δοκιμάσω ένα ΣΚ χωρίς χάπι και τελικά δεν το χρειάζομαι ούτε αυτό, και πολύ περισσότερο το τσιγάρο....και όλα αυτά σε μια από τις πιο αγχωτικές περιόδους της ζωής μου σε εργασιακό επίπεδο.
Τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητα μου με μόνο μείον τα 2-3 κιλά που πήρα, αλλά ακόμα και αυτά είναι 'καλά' κιλά γιατί χωρίς τσιγάρο μπορώ και γυμνάζομαι καθημερινά και με μεγαλύτερη ένταση + ότι έχω πολύ μεγαλύτερη ενεργητικότητα σε σχέση με πριν, δεν με κρατάει ο τόπος
-
http://www.protothema.gr/economy/articl ... ina-kedra/
-
Δυστυχως εχω χασει καθε ελπιδα για την ισχυ του νομου αυτου.
-
Υπέρμαχος του νόμου δεν θέλω να είμαι ... ακόμα, αλλά τώρα βλέπω (μάλλον νιώθω) την ορθότητα του.
Προς το παρόν δεν μου φταίνε οι καπνιστές αλλά οι μαγαζάτορες που δεν φροντίζουν για τον σωστό αερισμό των χώρων.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπέρμαχος του νόμου δεν θέλω να είμαι ... ακόμα, αλλά τώρα βλέπω (μάλλον νιώθω) την ορθότητα του.
Προς το παρόν δεν μου φταίνε οι καπνιστές αλλά οι μαγαζάτορες που δεν φροντίζουν για τον σωστό αερισμό των χώρων.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
+1...
Το βλεπω εδω που 'στους πολιτισμενους' που δε μπορω να απολαυσω τον καφε μου αν δε με φαει το κρυο.
-
Εκει ειναι πολιτισμενοι ισως γιατι τηρουν τον νομο..Εδω τον γραφουν στα παπακια τους και εμας μας τρωει η καπνα και τα ντουμανια..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εκει ειναι πολιτισμενοι ισως γιατι τηρουν τον νομο..Εδω τον γραφουν στα παπακια τους και εμας μας τρωει η καπνα και τα ντουμανια..Συγγνωμη Γιωργο σε σεβομαι που δε καπνιζεις. Αλλα και εγω ανθρωπος δεν ειμαι? Στην ουσια στην ιδια τιμη δε θα πληρωσω τον ιδιο καφε που θα παρεις και εσυ? Τι φταιω δηλαδη που εχω κανει μια επιλογη και γουσταρω να πινω τον καφε μου με το τσιγαρο μου? Πρεπει να με τρωει το κρυο? Αν το παμε ετσι να καθονται οι μη καπνιστες εξω και οι καπνιστες μεσα στα μαγαζια!
Φυσικα αυτα που γραφω ειναι παρανοϊκα, απλα θελω να πω πως τα μαγαζια πρεπει να φτιαχτους καπως να ειναι και οι μεν και οι δε στο ιδιο μαγαζι, να απολαμβανουν τον καφε τους!
-
Βρε πουλακι μου ο νομος το λεει. Οχι οι μη καπνιστες.
Τουλαχιστον ας ισχυε το 50/50 εστω!!!
Τωρα εχουν μεινει τα ταμπελακια απαγορευσης και τα τασακια σε ολα τα τραπεζια. Δεν ειναι αδικο αυτο? -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Βρε πουλακι μου ο νομος το λεει. Οχι οι μη καπνιστες.
Τουλαχιστον ας ισχυε το 50/50 εστω!!!
Τωρα εχουν μεινει τα ταμπελακια απαγορευσης και τα τασακια σε ολα τα τραπεζια. Δεν ειναι αδικο αυτο?Αδικο ειναι δε λεω... Αλλα οταν θα δουν οι μαγαζατορες πως πλεον δε παταει κανεις στα μαγαζια τους τοτε θα ξεχαστει ο νομος ομως!
.: Περί τσιγάρων, καπνού και τα συναφή... :.