-
ενα με 120κ χλμ,ενα με 100κ χλμ,ενα με 50κ χλμ,ενα με 35κ χλμ κ ενα με 20κ χλμ.
καποια βενζινοκινητα ιδιας η κ μεταγενεστερης χρονολογιας,ακομα κ με τα χλμ των 2 τελευταιων,εμφανιζουν προβληματα ..που να φτασουν στα χλμ των πρωτων 2 δικων μας..
συνονοματε,μην ανησυχεις.τπτ δεν θα ειναι.αλλα του παπαρακου,τραβα του μια καταγγελια,να στρωσει.κριμα να σε στενοχωρει με καινουργιο αυτοκινητο..δε νομιζεις? -
μιας κ εισαι κ εσυ οπως κ εγω κατοχος φολξβαγκεν,ψαξε λιγο να δεις προβληματακια(μικρα η μεγαλα) που βγαζουν καποια σε χλμ λιγοτερα απο τα 60κ χλμ,του μεσου ορου..κατι αλλαγες κινητηρων,κατι αλλαγες κιβωτιων,κατι αντλιες βενζινης,κατι λαδακια που εξαφανιζονται(ενω καποιοι ονομαζουν ''λαδιερες'' τα πετρελαιοκινητα.. ),κατι πολλαπλασιαστες κτλ κτλ
υ.γ.
αυτο με τα 120 ειναι το ιδιο με αυτο με τα 35.το αλλο με τα 50κ χλμ,δεν ξερω καν αν ο πατερας μου του εχει το πρωτο σερβις ,αλλα ακομα λειτουργει οπως οταν το πρωτοπηραμε.. -
τι εννοεις?
καταλαβα κατι λαθος? -
στα ποσα χλμ?γιατι αν εχεις λιγοτερα απο 60κ χλμ,δεν μπορεις να το θεωρησεις αναξιοπιστο!
-
Εννοείται ότι δεν ξέρω τι πετρέλαιο δίνει ο συγκεκριμένος, εγώ έχω βενζίνα. Ως τώρα με έχει πάει καλά. Για τα φορτηγά εννοούσα μικρά ρε παιδιά, μάλλον βανάκια ήθελα να πω, κάτι transit εταιρικά βλέπω συνέχεια. Πολύ θα ήθελα πάντως να μάθω τι σοβαρά βενζινάδικα παίζουν στην ευρύτερη περιοχή. Τώρα.... πως να καταλάβεις αν ένα είναι της shell ή franchise;
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Τώρα.... πως να καταλάβεις αν ένα είναι της shell ή franshise;Από την επωνυμία στην απόδειξη.
-
Ήλπιζα να υπήρχε τρόπος πριν βάλεις καύσιμο
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τώρα.... πως να καταλάβεις αν ένα είναι της shell ή franshise;
Από την επωνυμία στην απόδειξη.
Ερμης ή Μυρτεα απο οτι εχω δει .
-
Η πλάκα είναι ότι εχθές το βράδυ που οδηγούσα το παρθένο (είχε δεν είχε 500κμ στο οδομετρο) γιαρις ντίζελ φίλου είχε και αυτό λαμπακι μηχανής αναμενο...
Οι βενζιναδες μας αγαπανε
-
(για τους πρατηριούχους)
-
Κωστα μην στεναχωριεσαι. Τωρα για καλο πετρελαιο στο Γαλατσι θα σε γελασω γιατι οι γειτονες ταριφες δεν πλυεμπιστευοντουσαν την περιοχη . Μονο στα Shel στην Γαλατσιου και στην Πρωτοπαπαδακη που ειναι Ερμης νομιζω εισαι καπως ποιο ηρεμος. Τα πρατηρια Aegean στην Αγ.Γλυκεριας για τον πουστο στην κυριολεξια. Στην καθοδο για Κυψελη τα ειχε παιξει η BMW οταν την ειχα και στην ανοδο κλεβει καργα ο πουστης μην πω τιποτα αλλο . Η Revoil στην ανοδο της Γαλατσιο ειναι πολυ καλη και η ΒΡ λιγα μετρα παραπανω . Η ΒΡ στην Κυμης για τον φουτσο μου αναβε τσεκ εντζιν στην μπεμπα και σε ενα Φιατ Πουντο. Το καλο ειναι οτι εδω δεν πολυκλεβουν καθως ιεναι ποιο κλειστη η κοινωνια και ειδικα στο χωριο που ειναι ενας εκεινος ειναι καραεγγυημενος αν και λιγο τσιμπημενος, αλλα νταξ.
-
Θωμά ακόμα δεν έχω φτάσει σε σημείο να στεναχώρηθω και για τον ζουμπα, μάλλον ξενερα...
Όπως και να είχε η επιλογή πετρελαίου ήταν μονόδρομος μιας και γλυτωνουμε πάνω απο 600€ μηνιαίως ...Τα πρατήρια βπ στην Καβάλας τη λένε ; Απο ΕΚΕΙ βάζω στην ιταλίδα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θωμά ακόμα δεν έχω φτάσει σε σημείο να στεναχώρηθω και για τον ζουμπα, μάλλον ξενερα...
Όπως και να είχε η επιλογή πετρελαίου ήταν μονόδρομος μιας και γλυτωνουμε πάνω απο 600€ μηνιαίως ...Τα πρατήρια βπ στην Καβάλας τη λένε ; Απο ΕΚΕΙ βάζω στην ιταλίδα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
ΠΟΤΕ βενζίνη από τη πρώτη bp που θα δεις μόλις βγεις από τη Θηβών στην Καβάλας... Έβαλα από κει και ο κινητήρας του φιέστα, μετά είχε αρρυθμίες!!
-
Εγω παλι ξενερωνω που η βενζινη ακριβυνε και κανω πολλα χλμ αλλα χρηματα για ντιζελ δεν υπαρχουν . Και θελω μια 220 CDI και δεν υπαρχουν σαν μτχ καθως το πετρελαιο ηταν ανυπαρκτο στο Ελλαδισταν.
-
Αυτή που είναι δίπλα σε ένα καθαρ αυτοκινήτων που το πλενεις μόνος σου λες ;;
Έχω βάλει άπειρες φορές στην μικρή και πήγαινε μια ΧΑΡΑ -
Αν και ειμαι απο Γαλατσι, επειδη δε μενω εκει, δε βαζω τακτικα απο καποιο πρατηριο.. Η αισθηση μου ειναι οτι ολα ειναι χαλια.. Καποια που μου αφησανε καλη εντυπωση, 1.στο δρομο για Κυψελη το πρατηριο στα δεξια που ειναι και υπογειο παρκινγκ 2.το πρατηριο στην Ηρακλειου πριν τη Ριζουπολη, ρευμα προς Αθηνα 3.ΕΛΙΝ στην προεκταση της Σ.Λουη προς Ηρακλειο, στο ρευμα προς Ο.Σταδιο (αν και ακριβη)
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Αν και ειμαι απο Γαλατσι, επειδη δε μενω εκει, δε βαζω τακτικα απο καποιο πρατηριο.. Η αισθηση μου ειναι οτι ολα ειναι χαλια.. Καποια που μου αφησανε καλη εντυπωση, 1.στο δρομο για Κυψελη το πρατηριο στα δεξια που ειναι και υπογειο παρκινγκ 2.το πρατηριο στην Ηρακλειου πριν τη Ριζουπολη, ρευμα προς Αθηνα 3.ΕΛΙΝ στην προεκταση της Σ.Λουη προς Ηρακλειο, στο ρευμα προς Ο.Σταδιο (αν και ακριβη)Αν λες εκεινο στην Δαφνιδος (καθοδος για Πλ.Κυψελης) που ειναι παμφθηνο φολα δινει και αυτος...... . Ολα τα αυτοκινητα της παρεας και το ταξι ενος φιλου τα φτυσαν , οποτε μαυρο εριξα και σε εκεινον....
-
Ναι, εκεινο λεω.. Μαλλον εχεις δικαιο, εχω να βαλω στο clio απο εκει τουλαχιστον απο τα χριστουγεννα, αλλα και σε τιμες εχει ανεβει καπως..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ναι, εκεινο λεω.. Μαλλον εχεις δικαιο, εχω να βαλω στο clio απο εκει τουλαχιστον απο τα χριστουγεννα, αλλα και σε τιμες εχει ανεβει καπως..ΣΤο Γαλατσι σε ενα ημουν ο καλυτερος πελατης. Στην Revoil στην ανοδο της Γαλατσιου και λιγοτερο στην Shell στην ανοδο και καθοδο της Γαλατσιου . Εδω στο Αγρινιο παλι πηγαινω σε μια Shell που ανηκει στον Μυρτεα.
-
Εγω στην dieselia C4 εχω κανει 3500 χιλιομετρα ολα απο το Μυρτεα-Ερμης Shell στην λεωφορο Δημοκρατιας στο Ιλιον ακριβως στην ανοδο μετα τα Carrefour , δυο βηματα απο Μεταμορφωση απο εθνικη. Καθε εβδομαδα εχουν και την προσφορα το V-Power diesel στην τιμη του Fuelsave οπως σημερα ας πουμε. Κανενα προβλημα και ειναι εξυπηρετικοτατοι και δεν αφριζειιιιιι!!!!
Renault Twingo 2012