-
'Μεγάλο βήμα' στην εμφάνιση έχει γίνει στα SW τα τελευταία χρόνια.
Πρόσφατα συναντησα Insignia, Mondeo, Avensis, Megane, 159 σε τετοιες εκδόσεις και ιδίως τα 2 τελευταία μου άρεσαν πολύ. Περισσότερο και απο τις συμβατικές οικογενειακές εκδόσεις τους. -
εγώ θα πρότεινα το θέμα: ποιά ασιατικά (περιλαμβάνει τα ιαπωνικά) αυτοκίνητα θεωρείτε όμορφα και ποιά ευρωπαικά θεωρείτε άσχημα
όμορφο ιαπωνικό: accord
άσχημο ευρωπαικό: τα renault & citroen έχουν περίεργη αισθητική, το παλίο c5 θα έλεγα και την laguna -
Έχει πολλά όμορφα Ιαπωνικά (Accord, Civic, 6, MX5, RX8, 370Z) και πολλά άσχημα Ευρωπαϊκά (Golf VI, 5 GT, Logan, A Class, Fusion, Countryman, Agila, Meriva, 3008, 5008, Twingo f/l, Altea, Fabia, Superb, Touran). Δεν καταλαβαίνω προς τι η 'εθνικοποίηση' της ομορφιάς...
-
Όταν λες το προηγούμενο C5 ελπίζω να μην εννοείς αυτό με τα τριγωνικά φανάρια μπροστά?
Για την Laguna κανένα σχόλιο -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχει πολλά όμορφα Ιαπωνικά (Accord, Civic, 6, MX5, RX8, 370Z) και πολλά άσχημα Ευρωπαϊκά (Golf VI, 5 GT, Logan, A Class, Fusion, Countryman, Agila, Meriva, 3008, 5008, Twingo f/l, Altea, Fabia, Superb, Touran). Δεν καταλαβαίνω προς τι η 'εθνικοποίηση' της ομορφιάς...Συγνώμη αλλά τί το εξαιρετικά όμορφο έχει ένα Accord ας πούμε? (όχι οτι είναι άσχημο, αλλά τίποτα ξεχωριστό). Το Golf μπροστά στο Civic είναι ΚΟΥΚΛΑ. Το Mazda 6 ναί, απο τα λίγα Ιαπωνικά οικογενειακά που έχει ενδιαφέρον σχεδιαστικά.
-
Το Golf κούκλα μπροστά στο Civic? Ούτε μέτοχος του VAG δεν τα λέει αυτά...
-
Το Golf κούκλα μπροστά στο Civic? Ούτε μέτοχος της VAG δεν τα λέει αυτά...Το Golf είναι κούκλα μπροστά στο civic!
-
-
-
Το Golf κούκλα μπροστά στο Civic? Ούτε μέτοχος του VAG δεν τα λέει αυτά...Ίσως είμαι περίεργος, αλλά το Civic είναι μεν εντυπωσιακό (τουλάχιστον όταν είχε βγεί) αλλά λίγο....ασύμμετρο να το πώ?...μεταμοντέρνο πολυέλαιο να το πώ? Κάτι με χαλάει. Προτιμώ τη πιό κlασική γραμμή του Golf.
-
Αλέξανδρε πρόσεξε πως μιλάς για την ιδέα ονόματι Golf
Αφού τα έχουμε πει
Υπερέχει παντούάκου λέει ομορφότερο από το civic
Ποιος μέτοχος?Ούτε τυφλός δεν τα λέει αυτά -
Οχι δεν θα μιλησω για ποιο θεωρω ομορφο τωρα
Sent from my MB525 using a galaxy tab
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οχι δεν θα μιλησω για ποιο θεωρω ομορφο τωραSent from my MB525 using a galaxy tab
Το Latitude ε?
Το ξερα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όταν λες το προηγούμενο C5 ελπίζω να μην εννοείς αυτό με τα τριγωνικά φανάρια μπροστά?
Για την Laguna κανένα σχόλιοΠερι ορέξεως ...
Ούτε εμένα μου αρέσει το c5 -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για την Laguna κανένα σχόλιοΠερι ορέξεως ...
Ούτε εμένα μου αρέσει το c5Η πρώτη C5 ήταν μόνο όμορφη. Το f/l (της πρώτης γενιάς) αλλα και η τωρινή δεν μου αρέσουν καθόλου.
Στην σύγκριση πάντως απωανατολής με Ευρώπη νομίζω η απαντηση δίδεται απο το πανέμορφο Mazda 6 με το ... Passat το λένε?
-
Ναι πάντα μιλάμε για την πρώτη κι όχι την Facelift
Τώρα γι αυτό το δεύτερο δεν λέω τίποτα.Νομίζω όποιος έχει μάτια βλέπει(και ευτυχώς είμαστε αρκετοί εδω μέσα ) -
Uploaded with ImageShack.us
Τώρα ας κλειδωθεί
-
Φοβερή.. Πετυχαίνω συχνα - πυκνά μια άσπρη spider tbi και είναι απλά κούκλα
Τωρα για το ποια θεωρώ όμορφα... όταν τα σκεφτώ θα τα γράψω
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην σύγκριση πάντως απωανατολής με Ευρώπη νομίζω η απαντηση δίδεται απο το πανέμορφο Mazda 6 με το ... Passat το λένε?Το γεγονός οτι το Passat είναι αδιάφορο, δε το κάνει άσχημο. Το 6 είναι όντως όμορφο και ενδιαφέρον, σπάνιο για οικογενειακό Ιαπωνικό αμάξι. Αλλά απο αυτό το σημείο μέχρι να γενικεύουμε τη σύγκριση μεταξύ των 2 σχολών είναι υπερβολή! Είναι θέμα DNA πάντως....
70s
90s
Μazda & VW. Σύγκριση δεν υφίσταται. To 626 τότε, όχι άσχημο αλλά ΠΟΛΥ αδιάφορο και όχι και ιδιαίτερα όμορφο. Η μόνη Ιαπωνική εταιρία που ξέφυγε απο τον κανόνα μετά απο πολλά χρόνια σχεδιαστική βαρεμάρας.
-
Γιατί δεν μας βάζεις το Xedos να δούμε αν είναι πιο όμορφο από το Passat ή όχι?
Πάντως το συγκεκριμένο Passat είναι κομψό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο
Ποια θεωρείτε όμορφα σήμερα ::::::