-
αν και η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο......
μιας και προκειται-πρωτα ο θεος- να το παραλαβω συντομα,δεν γινεται να μην αναφερω το ix35 μου
και φυσικα το υπεροχο getz μου -
- Pro_cee'd
- Swift (3d/sport) (το S-concept ειναι ακομα καλυτερο)
- DS4
- LandRover Evoque Coupe
5...
Scirocco
Mini Cooper S
Lancer (Sportback)
Fiesta (3d)
ix35 (για καποιο περιεργο λογο μ'αρεσει)
Lexus CT 200h
Polo (3d)
-
Μini Cooper s
Vw Scirocco
Αudi coupe
Bmw Z4Περα απο ομορφα ειναι και πολυ καλα!
-
Ποιό είναι το Audi coupe? R8? A5? TT?
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
και φυσικα το υπεροχο getz μου
Εσύ είσαι ο χαμένος αδερφός του cosneo, δεν παίζει...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
και φυσικα το υπεροχο getz μου
Εσύ είσαι ο χαμένος αδερφός του cosneo, δεν παίζει...
Ελα ρε!!!
(Και δώσε και μια εξηγηση στο θέμα με την νέα BMW 1. Εχω γούστο για την παλιά 1 ή για την καινούρια γιατί ... με αυτοδίχασες!!!)
-
Χάλια είναι και η παλιά και νέα 1. Μόνο η 3θυρη με Μ-Pack βλέπονταν...
-
Έτσι! Μια από τα ίδια για την 1! Γενικά, αυτό το 'καημένο' μπροστινό μέρος της δεν την κολακεύει επ'ουδενί!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την καινούρια σειρά 1, το Tiida, suzuki liana sedan, το golf (αν και το liana μ΄αρεσει λίγο περισσότερο), το mini countryman και όλα τα ssangyong.Στο ίδιο πνεύμα, να προσθέσω στα παραπάνω: Audi A7, BMW 1 Coupe, X6 & 5GT, Citroen C4, Honda Civic 5Θ, Mitsubishi Lancer Sportback, Nissan Micra & Juke (θεικό!), Seat Altea, Skoda Fabia & Superb, Toyota Auris, VW Fox, χωρίς να πιάσουμε μοντέλα που έχουν σταματήσει να παράγονται ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
(Και δώσε και μια εξηγηση στο θέμα με την νέα BMW 1. Εχω γούστο για την παλιά 1 ή για την καινούρια γιατί ... με αυτοδίχασες!!!)
Για την παλιά, η νέα από τις φωτογραφίες δεν μου κάθεται καλά, αλλά περιμένω να τη δω από κοντά...
Η παλιά όμως... Κυρίως η 5θ...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για την παλιά, η νέα από τις φωτογραφίες δεν μου κάθεται καλά, αλλά περιμένω να τη δω από κοντά...
Η παλιά όμως... Κυρίως η 5θ...
η παλια 1 όμορφη ε?
Μ' αρέσει που λέτε για τον Κώστα και την 5Gt που στην τελική χθες είδα μία στον σταθμό Λαρίσης και δεν θα την χαρακτήριζα και τέρας.Μια χαρά αμάξι είναι.Όχι πανέμορφο αλλα όχι και χάλια -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Η παλιά όμως... Κυρίως η 5θ...η παλια 1 όμορφη ε?
Μ' αρέσει που λέτε για τον Κώστα και την 5Gt που στην τελική χθες είδα μία στον σταθμό Λαρίσης και δεν θα την χαρακτήριζα και τέρας.Μια χαρά αμάξι είναι.Όχι πανέμορφο αλλα όχι και χάλιαΟρέστη πέρσι τον Οκτώβρη ... την 5θυρη 116 απέρριψα στο τέλος και πήρα το QQ. ... και θα ήταν λευκή!
-
Με μια γρήγορη σκέψη:
Μικρά: Mini
Super-mini: Alfa Mito
Μικρομεσαία: Seat Leon, VW Scirocco
Μεσαία: Alfa 159, Mercedes C-class
Coupe: Audi TT, Mazda RX-8
Roadster: Mazda MX-5, Mercedes SLKΔεν θεωρώ όλα τα παραπάνω μοντέλα οπωσδήποτε όμορφα, απλώς τα πιο όμορφα στην κατηγορία τους.
Κατά τη γνώμη μου, τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι συνήθως πιο άσχημα από τα αντίστοιχα παλαιότερα.
Το αποδίδω κυρίως στο γεγονός ότι ψηλώνουν όλο και περισσότερο. -
Η C-Class είναι σίγουρα κομψή, αλλά για μένα οι στρογγυλοφάναρες ήταν πιο όμορφες.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Η C-Class είναι σίγουρα κομψή, αλλά για μένα οι στρογγυλοφάναρες ήταν πιο όμορφες.Για μένα πάλι, η στρογγυλοφάναρη C-class είναι από τα ασχημότερα μοντέλα που έχει βγάλει η Mercedes.
Ψηλή, στενή, με υπερβολικές καμπύλες, σαν κορεάτικο μοντέλο μοιάζει σήμερα.
Όπως λένε όμως -και σωστά- 'περί ορέξεως...' -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
159-brera-giulietta,laguna coupe,ds3-ds4-c5,a5 coupe-a7,508-rcz,crz,scirocco,mercedes cl..καλο και το s60.Οι νεες bmw ολες τους μου αφηνουν μια αισθηση αδιαφορη αν και καποιες ειναι καλαισθητες αλλα οχι ομορφες οπως αυτα που εγραψα..Ιδιως η νεα 1 ειναι απαραδεκτη.
Το Α1 συνεχιζω να το θεωρω ενα αμαξι καρικατουρα του A3 ,και τελειως γελοιο να σχεδιαστει αλλα και μετριοτατο σαν αποτελεσμα.
Με τις ρετρο αναγεννησεις δε τα παω πολυ καλα.
Απο supercars η aston martin one 77 ειναι κολλημα..
To s2000 εχει σταματησει το '09 να παραγεται αν θυμαμαι καλα ,το νεο passat cc ειναι πολυ λιγο σε σχεση με το πανεμορφο μκ1 οπως και η νεα merc cls σε σχεση με την απιστευτη προκατοχο. Εχω την εντυπωση απ αυτα που εχουμε δει οτι το νεο astra gtc θα ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο.
+1 bmw z4, τσουβαλιασα ολες τις 'μπεμπες' μαζι και μου ξεφυγε η κουκλα..
-
Μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλοι βρίσκετε την Brera όμορφη.
Εντυπωσιακή ίσως ναι, αλλά όμορφη ?
Το μόνο όμορφο πάνω της είναι η μούρη της, αλλά την ίδια βρίσκεις και στην 159 που τουλάχιστον είναι όμορφη και στις υπόλοιπες όψεις.
Θα ήθελα να σας θυμίσω πώς δείχνει η Brera από το πλάι:
http://pamungcars.com/alfa-romeo/2005-a ... side-view/
Δώστε προσοχή στους τεράστιους προβόλους (και μάλιστα ο μπροστινός, ανεπίτρεπτο για coupe), την κολοβή -σαν από κοινό hatchback- ουρά, την τεράστια πίσω κολόνα, γενικά τη δυσαρμονία των όγκων της.
Εξακολουθείτε να τη βρίσκετε όμορφη ?
Αν ναι, νομίζω ότι έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου περί της περίφημης αισθητικής τελειότητας και φινέτσας όλων των Alfa.
Η προηγούμενη GTV ήταν πολύ πιο κομψή.
Το παρήγορο είναι ότι, όπως διάβασα, τερματίζεται η παραγωγή της.
Επιτέλους, θα πάρει τη θέση που της αξίζει στο χρονοντούλαπο της αυτοκινητικής ιστορίας. -
Θα μας πεις και που είναι ο γκρεμός να πέσουμε (να πάρουμε και καμιά μαζί μας για να λιγοστέψουν αν είναι) ... να μην τον ψάχνουμε με GPS?
'Ανεπίτρεπτο' να κυκλοφορύμε αναμεσα σας!!! -
Cosneo ειμαι εδω με γνωστο εγκαθετο συμφορουμιτη (γαλλακιας αν σας βοηθαει ) και σου εχουμε φωτο σπεσιαλ..
Ποια θεωρείτε όμορφα σήμερα ::::::