-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κοψε το ρε γμτ όπως μπορείς να τελειώνουμε !!!
Αλλιώς θα έρθω με τον ΚΠ να το κόψουμε με τα δόντια !!!Mitico Marino.
-
καλημερα χθες εβγαλα με την ηλεκτρικη σκουπα οτι υπηρχε μεσα στα μαρσπιε και εβαλα σταθεροποιητη σκουριας μετα!
επισης καθαρισα λιγο τις τρυπες στους θολους και απο δευτερα θα παω στο παιδι που φτιαχνει καγγελα ο οποιος εχει τρελα με τα αυτοκινητα και θα μου κανει ΟΛΕΣ τις τρυπες με 50ευρο!Α ετρεχα και στο νοσοκομειο για ορο για τετανο!!!
By gabyyiii at 2011-08-07
By gabyyiii at 2011-08-07
με ειχε παρει βραδυ και εριξα τα φωτα απο αλλο αυτοκινητο! -
Δεν την παλεύεις...
Καλά γιατί έτρεχες για ορό?
Προσωπικά έχω κοπεί άπειρες φορές με σάπια μέταλλα και δεν έχω πάθει κάτι. Πρέπει να ρέει σαπίλα στο αίμα μου... -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Δεν την παλεύεις...Καλά γιατί έτρεχες για ορό?
Προσωπικά έχω κοπεί άπειρες φορές με σάπια μέταλλα και δεν έχω πάθει κάτι. Πρέπει να ρέει σαπίλα στο αίμα μου...και εγω εχω κοπει χιλιαδες φορες αλλα τωρα τρελαθηκε η μανα μου και λεω αντε αφου θα κοπω πολλες φορες ακομη να μην εχω και το αχγος απο εδω και περα!
Ετσι προδρομε πρεπει να ρεει σκουρια στο αιμα μας αλλιως τι ιστορικα θελουμε???
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
τσιμεντολιθος
να παρεις τριποδα
-
Eγω παλι θα ελεγα να σκαψει λακκο,οπως αυτους που ειχαν τα παλια συνεργεια..θα χρειαστει σε ενα σωρο περιπτωσεις
Μια χαρα ειναι οι τσιμεντολιθοι..
-
δεν παίζουμε με την ασφάλεια μας.
ο τσιμεντόλιθος ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαλυθεί. και τότε...............
Γιάννη μη ξαναδώ τέτοια .............. -
Μα δεν εμπαινα απο κατω απλα ηθελα να σηκωθει για να καθαρισω το θολο γυρω απο το σαπιο και να ριξω σταθεροποιητη στα μαρσπιε και να φτασει μεχρι μπροστα!
δεν κανω τετοια αστεια με τιποτα! εχω και ενα 304 να φτιαξω δεν ειμαστε για τετοια!
-
Οσο περιμενα ατομο για να μου πει το οκ για τα πατωματα δεν σταματησα τις εργασιες!
εκλεισα τις τρυπες πανω απο το γκαραζ
By gabyyiii at 2011-08-12
By gabyyiii at 2011-08-12εξησα ολο το πορτμπαγαζ και το περασα σταθεροποιητη και καινουρια αρμοκολλα! (οχι σε ολο δεν μου εφτασε )
επισης περασα και σταθεροποιητη κατω απο τις πορτες
απο κατω δεν εκανα κατι ακομη
καποιες εργασιες που γινοταν με λαμπα λογω νυχτας και βροχης!παλι το πορτμπαγαζ
και εδω ειχα στερεωσει με το γρυλο ενα ξυλο για να κολησει καλα το λαστιχο της πορτας απο κατω!
By gabyyiii at 2011-08-12 -
-
ΟΧΙ ΡΕ, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΓΑΖΕΙΣ
μην πετας τιποτα -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ΟΧΙ ΡΕ, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΓΑΖΕΙΣ
μην πετας τιποτα+1
-
Πραγματικα σε ζηλευω.
Παντος στο θεμα με την οροφη του γκαραζ ειναι σαν να λεμε ειπαμε στον μουρλο να χεσει και αυτος καθισε και ξεκολιαστηκε.
-
Ρε Βαγγέλη, οκ να τα κρατήσει μέχρι να βρει, αλλά αν έχει ήδη βρει σωστά, τι να τα κάνει?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ρε Βαγγέλη, οκ να τα κρατήσει μέχρι να βρει, αλλά αν έχει ήδη βρει σωστά, τι να τα κάνει?Ποτε δεν πετας!!!!!!ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!! σκεψου μετα απο 10 χρονια να μην βρισκεις καινουργια , δεν θα αναγκαστεις αν ειναι καλυτερα να βαλεις τα παλια??????μεχρι και σπασμενα πλαστικα,ραγισμενα φαναρια κτλ εχω κρατησει
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Ρε Βαγγέλη, οκ να τα κρατήσει μέχρι να βρει, αλλά αν έχει ήδη βρει σωστά, τι να τα κάνει?
Ποτε δεν πετας!!!!!!ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!! σκεψου μετα απο 10 χρονια να μην βρισκεις καινουργια , δεν θα αναγκαστεις αν ειναι καλυτερα να βαλεις τα παλια??????μεχρι και σπασμενα πλαστικα,ραγισμενα φαναρια κτλ εχω κρατησει
Ουφ , δεν είμαι ο μόνος τελικά.... Μπράβο ρε Στελιο και νόμιζα οτι μονο εγω το σκέφτομαι ετσι και ντρεπόμουν!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Ποτε δεν πετας!!!!!!ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!! σκεψου μετα απο 10 χρονια να μην βρισκεις καινουργια , δεν θα αναγκαστεις αν ειναι καλυτερα να βαλεις τα παλια??????μεχρι και σπασμενα πλαστικα,ραγισμενα φαναρια κτλ εχω κρατησει
Ουφ , δεν είμαι ο μόνος τελικά.... Μπράβο ρε Στελιο και νόμιζα οτι μονο εγω το σκέφτομαι ετσι και ντρεπόμουν!
έκανα μια τέτοια εξήγηση στη μάνα μου (και μετά από 14 χρόνια!! στη γυναίκα μου) για μια κούτα κομματιασμένα λάστιχα και πλαστικά και αγνώστου προέλευσης αντικείμενα από την πρώτη ανακατασκευή!
Εννοείται δεν πετάς ποτέ και τίποτε... -
Δεν είμαι παλαβός δηλαδή που κράτησα καμιά δεκαριά σπασμένα φανάρια που βρήκα στο πορτμπαγκαζ ενός Audi που διέλυσα;
-
Παρακαλώ τον κύριο Μοδεράτορα να μετακινήσει τα τελευταία μηνύματα σε νέο θέμα με τίτλο : 'Ομαδική Ψυχοθεραπεία Κλασικών' !!!
-
Εγώ οτιδήποτε δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο (δηλαδή προσωπικές πινελιές και μόντες) τα διώχνω απευθείας. Οι τσιμούχες του Triumph μου απλά δεν υπήρχαν και απλά τις έχω κρατήσει για να βρω τις σωστές. Τώρα σπασμένα φανάρια και πλαστικά ήδη πρέπει να έχω διώξει. Παίδες με τι λογική αυτή (που πρέπει να λάβουμε υπόψην μας και την κανονική κάβα των χρήσιμων ανταλλακτικών μας) θα πρέπει να έχουμε μία αποθήκη για τα ανταλλακτικά του κάθε αυτοκινήτου μας.
Λυπάμαι δεν το αντέχω οικονομικά.
Αναπαλαίωση peugeot 304