-
Μετά από πολύ σκέψη θα το μοιραστώ με το φόρουμ , σε μια κουβέντα που είχα με ένα γνωστό για αυτοκίνητα και του είπα για τον καημό μου μου πρότεινε να βρω χαρτιά από ενα ελληνικό τρακαρισμένο και να παω στη γερμανια και να πάρω ενα μεταχειρισμένο για ανταλλακτικά και να το κυκλοφορώ με τα χαρτιά και την άδεια από το ελληνικό , το ξερώ ειναι παράτυπο , ατιμία όπως θέλετε πείτε το αλλά μπήκε ο μέσα μου με το κ@λοκράτος .
-
Μετά από πολύ σκέψη θα το μοιραστώ με το φόρουμ , σε μια κουβέντα που είχα με ένα γνωστό για αυτοκίνητα και του είπα για τον καημό μου μου πρότεινε να βρω χαρτιά από ενα ελληνικό τρακαρισμένο και να παω στη γερμανια και να πάρω ενα μεταχειρισμένο για ανταλλακτικά και να το κυκλοφορώ με τα χαρτιά και την άδεια από το ελληνικό , το ξερώ ειναι παράτυπο , ατιμία όπως θέλετε πείτε το αλλά μπήκε ο μέσα μου με το κ@λοκράτος .
-
-
Αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς γράφεις σε δημόσιο φόρουμ...?
sent from a universe far far away
-
Δεν είπα ότι το έκανα ή ότι θα το κάνω .
-
to mono provlima einai oti ta Ellhnika TTS einai mallon pio fthina apo ta Germanika metaxeirismena
-
Και στο ΚΤΕΟ τι θα κανεις???Επισης αυτο της Γερμανιας θα πρεπει να ρθει σαν LEGO και δεν μιλαμε να του βγαλεις μονο τις ροδες αλλα να φαινεται σα να πηγαινει για ανταλλακτικα οχι επανασυναρμολογηση.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Μετά από πολύ σκέψη θα το μοιραστώ με το φόρουμ , σε μια κουβέντα που είχα με ένα γνωστό για αυτοκίνητα και του είπα για τον καημό μου μου πρότεινε να βρω χαρτιά από ενα ελληνικό τρακαρισμένο και να παω στη γερμανια και να πάρω ενα μεταχειρισμένο για ανταλλακτικά και να το κυκλοφορώ με τα χαρτιά και την άδεια από το ελληνικό , το ξερώ ειναι παράτυπο , ατιμία όπως θέλετε πείτε το αλλά μπήκε ο μέσα μου με το κ@λοκράτος .Nα πεις του γνωστου οτι αυτα που εισάγονται για ανταλλακτικα ειναι κομμενα στην μεση ,τα επονομαζομενα και τροπετα,και αν δεν ειναι δεν μπορουν να εισαχθουν.Μπορει να ειναι θερινη η νυκτα αλλα μην κανεις ονειρα .
Αυτο που λεει ο γνωστος σου ειναι η γνωστη φουστια που κανουν με τα κλεμμενα.Αγοραζουν τρακαρισμενα που δεν εχουν καταθεσει πινακιδες ,χτυπανε τα νουμερα τους σε ιδια μοντελα κλεμμενα και τα πουλανε.Μολις τους πιασουν πανε ολοι μαζι μεσα καθως ειναι αδικημα η κατοχη κλεμμενου αντικειμενου,κλεπταποδοχή .
-
Παρε μεταχειρα ρε audipassion , πλεον τα παντα ξεφτιλιζονται
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nα πεις του γνωστου οτι αυτα που εισάγονται για ανταλλακτικα ειναι κομμενα στην μεση ,τα επονομαζομενα και τροπετα,και αν δεν ειναι δεν μπορουν να εισαχθουν.Μπορει να ειναι θερινη η νυκτα αλλα μην κανεις ονειρα .Αυτο που λεει ο γνωστος σου ειναι η γνωστη φουστια που κανουν με τα κλεμμενα.Αγοραζουν τρακαρισμενα που δεν εχουν καταθεσει πινακιδες ,χτυπανε τα νουμερα τους σε ιδια μοντελα κλεμμενα και τα πουλανε.Μολις τους πιασουν πανε ολοι μαζι μεσα καθως ειναι αδικημα η κατοχη κλεμμενου αντικειμενου,κλεπταποδοχή .
Ακριβώς, άλλωστε ο όρος 'μαϊμού' ξεκίνησε απο ακριβώς τέτοιες δουλειές σε αυτοκίνητα...Μετά ονομάστηκαν έτσι τα λακόστ...
Αλλά χωρίς αστεία, αυτό συσσωρεύει πολλές κατηγορίες . Πριν 20 χρόνια ήταν 6 μήνες φυλακή άνευ εξαγοράς (η μικρότερη ποινή) και κατάσχεση αυτοκινήτου, τώρα μπορεί να έχουν αυξηθεί οι ποινές, δεν ξέρω,,,
Καλύτερα να πάει μετανάστης στην Γερμανία και να οδηγεί ό,τι θέλει -
-
Μια ειναι η λυση που ελεγε ενας ξάδερφος μου προχθές: Χτυπάς κανένα 2 λιτρο κ βάλε απο εδώ τωρα που τα σφάζουν όλοι κ πας Γερμανία (Βουλγαρία) κ το δηλώνεις εκει χωρις εκτελωνισμό κ με λίγα τέλη!
Βεβαια προϋποθέτει οτι έχεις κονε στο εξωτερικό!
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Μετά από πολύ σκέψη θα το μοιραστώ με το φόρουμ , σε μια κουβέντα που είχα με ένα γνωστό για αυτοκίνητα και του είπα για τον καημό μου μου πρότεινε να βρω χαρτιά από ενα ελληνικό τρακαρισμένο και να παω στη γερμανια και να πάρω ενα μεταχειρισμένο για ανταλλακτικά και να το κυκλοφορώ με τα χαρτιά και την άδεια από το ελληνικό , το ξερώ ειναι παράτυπο , ατιμία όπως θέλετε πείτε το αλλά μπήκε ο μέσα μου με το κ@λοκράτος .μαντράς ο γνωστός σου?
ελλάδαρα το μεγαλείο σου... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και στο ΚΤΕΟ τι θα κανεις???Επισης αυτο της Γερμανιας θα πρεπει να ρθει σαν LEGO και δεν μιλαμε να του βγαλεις μονο τις ροδες αλλα να φαινεται σα να πηγαινει για ανταλλακτικα οχι επανασυναρμολογηση.Nα πεις του γνωστου οτι αυτα που εισάγονται για ανταλλακτικα ειναι κομμενα στην μεση ,τα επονομαζομενα και τροπετα,και αν δεν ειναι δεν μπορουν να εισαχθουν.Μπορει να ειναι θερινη η νυκτα αλλα μην κανεις ονειρα .
Ειστε σιγουροι για αυτα που γραφετε?
-
Οι καρότσες ολόκληρες έχουν απαγορευτεί να έρχονται σαν ανταλλακτικά απο το 1980 περίπου. Όλοι οι παλιατζήδες εκ Γερμανίας τα έφερναν μισά μισά και όχι τα δύο μισά του ίδιου αυτοκινήτου στο ίδιο φορτίο. Τώρα αν πέρναγε και κάτι που και που, με λίγο λαδάκι είναι άλλο θέμα...
Και ναι...είμαι σίγουρος... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και στο ΚΤΕΟ τι θα κανεις???Επισης αυτο της Γερμανιας θα πρεπει να ρθει σαν LEGO και δεν μιλαμε να του βγαλεις μονο τις ροδες αλλα να φαινεται σα να πηγαινει για ανταλλακτικα οχι επανασυναρμολογηση.
Nα πεις του γνωστου οτι αυτα που εισάγονται για ανταλλακτικα ειναι κομμενα στην μεση ,τα επονομαζομενα και τροπετα,και αν δεν ειναι δεν μπορουν να εισαχθουν.Μπορει να ειναι θερινη η νυκτα αλλα μην κανεις ονειρα .
Για να τα γραφουμε μαλλον ναι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Nα πεις του γνωστου οτι αυτα που εισάγονται για ανταλλακτικα ειναι κομμενα στην μεση ,τα επονομαζομενα και τροπετα,και αν δεν ειναι δεν μπορουν να εισαχθουν.Μπορει να ειναι θερινη η νυκτα αλλα μην κανεις ονειρα .
Ναι.Ακομα και απο την ανακυκλωση να πας να παρεις αμαξι ειναι υποχρεωμενοι να το κοψουν στην μεση πριν στο δωσουν.
Ξερεις κατι διαφορετικο; -
Εγω ξερω οτι ειχα διαβασει τον τελωνειακο κωδικα κ πουθενα δεν ανεφερε υποχρεωση να κοψεις ενα αμαξι στην μεση. Αυτο πριν περιπου 5 χρονια. ΠΟΛΛΑ αμαξια ξερω οτι εχουν ερθει ολοκληρα για ανταλλακτικα, πραγμα που δηλωνεις κατα την εισοδο του αυτοκινητου στην χωρα (δηλωση αφιξης η καπως ετσι). Απαξ κ δηλωσεις οτι το οχημα ερχεται για ανταλλακτικα, μετα δεν μπορεις να το εκτελωνισεις - αν πχ 'αλλαξες γνωμη'.
Αν μπορει καποιος να μου βρει που γραφει οτι ο εισαγωγεας υποχρεουται να κοψει αμαξι στην μεση για να το εισαγει ως ανταλλακτικα, ας το δειξει. Αλλα παρακαλω οχι απαντησεις του τυπου 'ε μα εννοειται γιατι αλλιως ολοι θα εφερναν', ως γνωστον στον νομο δεν εννοειται τιποτα που δεν οριζεται ρητα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω ξερω οτι ειχα διαβασει τον τελωνειακο κωδικα κ πουθενα δεν ανεφερε υποχρεωση να κοψεις ενα αμαξι στην μεση. Αυτο πριν περιπου 5 χρονια. ΠΟΛΛΑ αμαξια ξερω οτι εχουν ερθει ολοκληρα για ανταλλακτικα, πραγμα που δηλωνεις κατα την εισοδο του αυτοκινητου στην χωρα (δηλωση αφιξης η καπως ετσι). Απαξ κ δηλωσεις οτι το οχημα ερχεται για ανταλλακτικα, μετα δεν μπορεις να το εκτελωνισεις - αν πχ 'αλλαξες γνωμη'.Αν μπορει καποιος να μου βρει που γραφει οτι ο εισαγωγεας υποχρεουται να κοψει αμαξι στην μεση για να το εισαγει ως ανταλλακτικα, ας το δειξει. Αλλα παρακαλω οχι απαντησεις του τυπου 'ε μα εννοειται γιατι αλλιως ολοι θα εφερναν', ως γνωστον στον νομο δεν εννοειται τιποτα που δεν οριζεται ρητα.
Ακομα και αν ισχυει αυτο που λες παλι θα ειναι παρανομο αυτο που ειπε ο φιλος του audipassion.Εγω παντως το εχω ακουσει απο εισαγωγεις αυτοκινητων απο Γερμανια,για την ανακυκλωση που πανε τα αποσυρμενα εχει γραφτει στο φορουμ με τα κλασσικα μοντελα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με τις υγείες σου...
Παναθεμά 'σε μας έφτιαξες βραδιάτικα ,
. . . μου κώλυσε και τραγουδάω .
Παραεισαγωγή audi tts