-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πλάκα μας κάνεις? Όλα τα βιντεάκια του Μάλαμα στο youtube δικά σου είναι και σ' αυτό πάλι Μάλαμα έβαλες??
ΒΤW ήταν εξαιρετικός την προηγούμενη Δευτέρα. Απ' τις καλύτερες βραδιές που τον έχω πετύχει.
-
-
προσπαθησε λιγο παραπανω να τραβας το τιμονι και οχι να το σπρωχνεις...
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Bayern, βλέπω τα χαημαλί σε περίοπτη θέση!Σε τσιγκλάω απλά. Τι αυτοκίνητο είναι; Έλα σε καμία συνάντηση να σε γνωρίσουμε!
C3 1.4 της μάνας μου. Βέβαια και στο δικό μου έχω μια εικονίτσα, ποτέ δεν ξέρεις...
Ανοιχτή πρόσκληση;Εκνευριστικά βαρετή διαδρομή πλέον. Και ένα Πανόραμα που με τις στοιβαγμένες μεζονέτες και τα όπου να'ναι παρκαρισμένα έχασε την αξία του!
Ναι ρε γμτ... Και ειδικά εκεί στο μασούτη γίνεται κάθε μέρα της ανωμαλίας...
πολύ ωραία μουσική φίλε... πραγματικά... δική σου ή σταθμός?
Επιλογές από το 4πλο live cd του Μάλαμα.
3.50 Στρίψε δεξιά πάρκαρε στα 100 μέτρα και έλα για καφέ ρε!
JimClark γράφει το κουδούνι;
Πλάκα μας κάνεις? Όλα τα βιντεάκια του Μάλαμα στο youtube δικά σου είναι και σ' αυτό πάλι Μάλαμα έβαλες??
ΒΤW ήταν εξαιρετικός την προηγούμενη Δευτέρα. Απ' τις καλύτερες βραδιές που τον έχω πετύχει.
Αφού είναι θρησκεία ο άνθρωπος μωρέ. Μου φαίνεται αντί για την εικονίτσα στον καθρέπτη, θα κρεμάσω φωτογραφία του Σωκράτη.
Και η συνέχεια.....
Και πάλι πίσω
Πάντα υπό τους ήχους του Σωκράτη.
-
-
Τι λε ρε ήρωα?
-
Πανε τα χιονια τωρα βεβαια, αλλα καλλιο αργα
-
-
ΩΠΑ!
Τι ωραια φυση!! -
Θέλω το Ρεσίφη μου, και θέλω και Σωκράταρο! Ααααα!
-
Και κάποια δάτα από το παραπάνω βίδεο:
Ταχύτητα ως προς χρόνο, με 166 τηλεμετρίσια στη μεγάλη ευθεία. Κάπου 174-175 κοντερίσια.
Ταχύτητα ως προς απόσταση.
Εμφανείς και στο βίντεο και στην τηλεμετρία οι αργές αλλαγές σχέσεων... Ας όψεται το υπέρβαρο στο πεντάλ δισκοπλατοβόλανο της Sachs Racing, αλλά και τα θεόσφιχτα short shifters της Forge...
Διαμήκεις και πλευρικές επιτάχες ως προς χρόνο...
Μέγιστες πλευρικιές 1,14 g στην έξοδο της Κ1, 1,07 g στο άπεξ της Κ6, 1 g καβαλημένος στο άπεξ της Κ8, 1,04 g καβαλημένος στο άπεξ της Κ9 και 1,11 g στην έξοδο της Κ4. Μέγιστη διαμήκης -0,94 g στα φρένα της Κ1.Ξανά διαμήκεις κι εγκάρσιες επιτάχες ως προς απόσταση.
Γραμμές πιστός, σπλίτουλων συμπεριλαμβανομένων.
Σύμφωνα με τη VBox Lite 'έκοψα' από τα χωράφια. Οκ, αν θέλουμε, την πιστεύουμε... -
ντάξει, δικός μας είσαι... μυτοτάκουνο 4 ever...
-
Ωραίο το Λεόν, το έχω πετύχει, αν δεν κάνω λάθος, σε παλαιότερο τρακντέι.
Ε, μυτοτάκουνο είναι εκ των ων ουκ άνευ για 'τέτοια' χρήση, δεν είναι κάτι φοβερό. Δεν το λέω για να μειώσω την τεχνική, απλά το θεωρώ αυτονόητο.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ωραίο το Λεόν, το έχω πετύχει, αν δεν κάνω λάθος, σε παλαιότερο τρακντέι.Ε, μυτοτάκουνο είναι εκ των ων ουκ άνευ για 'τέτοια' χρήση, δεν είναι κάτι φοβερό. Δεν το λέω για να μειώσω την τεχνική, απλά το θεωρώ αυτονόητο.
Δοκίμασε να το κάνεις σε αυτοκίνητο με λάθος τοποθετημένα πενταλ όμως... Για αυτό αγαπάμε 'γκάζι-παντόφλα'!
Strifter, σωραίος!
-
ωραιο βιντεο και στοιχεια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δοκίμασε να το κάνεις σε αυτοκίνητο με λάθος τοποθετημένα πενταλ όμως... Για αυτό αγαπάμε 'γκάζι-παντόφλα'!
εγώ θα έλεγα δοκίμασε να κάνεις μυτοτάκουνο ή αριστερόποδο φρενάρισμα με παντόφλα... άλλη φάση
-
Όταν είχα πρωτοπάρει την τηλεμετρία μου... Δεν κρατήθηκα και, όπως-όπως, την πέταξα πάνω στ' αυτ/το με τη βοήθεια του Σουμάκου, χωρίς καμία ρύθμιση πουθενά, ούτε καν στο φορμά (ntsc αντί pal, γι' αυτό και δείχνει κάπως γρήγορη η βόλτα, ενώ μόνο αυτό δεν είναι) και κάναμε ένα χουζουρλίδικο πέρασμα από λιμανάκια προς Αθήνα. Οκ, δημόσιος δρόμος κιόλα, οπότε... τα γνωστά...
-
Το τελευταίο κομματάκι της βουνίσιας διαδρομής που έκανα το σ/κ. Το κομμάτι είναι από Ρεντίνα (απο το ξωκκλήσι του Αη Φανούρη) ως τη Λουτροπηγή. Καρδίτσας όλα αυτά. Εκεί στο 05.00 δεν υπάρχει περίπτωση να δεις τι απλώνεται κ να μη ξεσαλώσεις
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Όταν είχα πρωτοπάρει την τηλεμετρία μου... Δεν κρατήθηκα και, όπως-όπως, την πέταξα πάνω στ' αυτ/το με τη βοήθεια του Σουμάκου, χωρίς καμία ρύθμιση πουθενά, ούτε καν στο φορμά (ntsc αντί pal, γι' αυτό και δείχνει κάπως γρήγορη η βόλτα, ενώ μόνο αυτό δεν είναι) και κάναμε ένα χουζουρλίδικο πέρασμα από λιμανάκια προς Αθήνα. Οκ, δημόσιος δρόμος κιόλα, οπότε... τα γνωστά...
Για ποιόν λόγο πατάς γκάζι όταν φρενάρεις;
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!