-
Γιατί στην αρχή του βίντεο πηγαίνεις αριστερά/δεξιά?
-
Τίποτα. Έτσι, να πάρω λίγο την αίσθηση στο βρεγμένο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σου λενε για ποιο λογο, εξασκηση...
Κι αυτό που δε καταλαβαίνω είναι εξάσκηση για τι? Για ποιό λόγο?
Τέσπα...άστο. Δε θέλω να μπω σε μια ατέλειωτη διαφωνία...
ειναι το αντιστοιχο του παιρνω αμαξι 200ιππων και κανω το 99% των χλμ εντος πολης, με 1-2 ταξιδια το χρονο
περα απο την πλακα, η γρηγορη οδηγηση με πισωκινητο (κυριως) θελει μυτη τακουνι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σου λενε για ποιο λογο, εξασκηση...
Κι αυτό που δε καταλαβαίνω είναι εξάσκηση για τι? Για ποιό λόγο?
Τέσπα...άστο. Δε θέλω να μπω σε μια ατέλειωτη διαφωνία...
ειναι το αντιστοιχο του παιρνω αμαξι 200ιππων και κανω το 99% των χλμ εντος πολης, με 1-2 ταξιδια το χρονο
Άσχετο εντελώς!
Υπάρχει κανόνας που λέει ότι όποιος παίρνει αμάξι 200 ίππων πρέπει να μπαίνει πχ κατά 50% στα Μέγαρα?
Ή μήπως να μην κάνει βόλτες στη πόλη?
Και σιγά τα Μέγαρα! Σιγά τη πίστα!
Πέρα από το γεγονός ότι βρίσκω ανούσιο να βάζεις το αμάξι που πας στη δουλειά σου στη πίστα...τέσπα. Περί ορέξεως.
Το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί για να σε μεταφέρει από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Βου. Αυτό μπορεί να είναι πόλη, ταξίδια κλπ...
Μπορεί κάποιος να θέλει 400 άλογα για να κάνει γαμάτες προσπεράσεις μια στο τόσο. Ποιός λέει ότι δε γίνεται και πως συμπέρανες ότι είναι αντίστοιχο με αυτό που είπα?
περα απο την πλακα, η γρηγορη οδηγηση με πισωκινητο (κυριως) θελει μυτη τακουνι.
Μια χαρά γρήγορη οδήγηση κάνω ΧΩΡΙΣ μύτη-τακούνι
Προφανώς καλό είναι το blip, αλλά δε θα πάθουμε και τίποτα χωρίς μύτη-τακούνι στους δρόμους. Κυνηγάμε δέκατα και δε το ξέρω?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υπάρχει κανόνας που λέει ότι όποιος παίρνει αμάξι 200 ίππων πρέπει να μπαίνει πχ κατά 50% στα Μέγαρα?
Υπάρχει κανόνας που λέει ότι το blip πρέπει να γίνεται πχ κατά 50% στα Μέγαρα?
-
Ελπιζω να καταλαβες νικο τωρα
Αλλα περαν αυτου, θες οταν μπεις στα μεγαρα να εχεις κανει κτημα σου αυτες τις τεχνικες και να κανεις focus σε αλλα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αλλα περαν αυτου, θες οταν μπεις στα μεγαρα να εχεις κανει κτημα σου αυτες τις τεχνικες και να κανεις focus σε αλλαΕξακολουθώ να μη καταλαβαίνω, αλλά δε πειράζει.
Η άποψή μου είναι ότι πρώτα λύνεις όλα τα υπόλοιπα και μετά πας στο μύτη-τακούνι.
Άρα ανάποδα το λες.
Για μένα, έτσι?
Ποτέ δεν είχα ανάγκη στα Μέγαρα (δυο φορές έχω μπει με την 120i, με το si ποτέ κι ούτε πρόκειται) να κάνω μύτη τακούνι. Κατέβασμα εκεί που πρέπει, στη σχέση που πρέπει και είσαι μέσα στη ροπή του μοτέρ, ξεκολλάς...και πάμε παρακάτω.
Ποτέ βεβαίως δεν κυνηγούσα χρόνο. Σκοπός ήταν να μάθω το αυτοκίνητο, τις γραμμές και κατά συνέπεια τη πίστα.
Τέσπα, δε θέλω να το συνεχίσω...δε θα μας βγάλει πουθενά.
-
και αν εκει που κανεις κατεβασμα (σε γρηγορη οδηγηση παντα ) σου μπλοκαρει ο πισω αξονας (αφηνοντας αποτομα το συμπλεκτη πραγμα που συχνα γινεται) και το χασεις τι κανεις? λεω εγω τωρα...
περα απ τα δεκατα γινεται και για να μην διαταρασεις την ισορροπια του αυτοκινητου, ιδιαιτερα κρισιμο σε πισωκινητο -
Aπό παλιότερο Μέγαρο... Ακόμα δεν είχα μάθει καλά τη ρύθμιση της παπαρομετρίας και η βελόνα του ταχύμετρου δείχνει ό,τι να 'ναι. Η ηλεκτρονική ένδειξη κάτω δεξιά όμως, είναι σωστή. Σωστό και το επιταχυνσιόμετρο.
Πειραματιζόμουν ακόμα με το κιβώτιο στο R και κατέβαζα σε Κ1, Κ4, Κ6, Κ9 2ες, πράμα που δεν κάνω πλέον.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αλλα περαν αυτου, θες οταν μπεις στα μεγαρα να εχεις κανει κτημα σου αυτες τις τεχνικες και να κανεις focus σε αλλαΕξακολουθώ να μη καταλαβαίνω, αλλά δε πειράζει.
Η άποψή μου είναι ότι πρώτα λύνεις όλα τα υπόλοιπα και μετά πας στο μύτη-τακούνι.
Άρα ανάποδα το λες.
Για μένα, έτσι?
Ποτέ δεν είχα ανάγκη στα Μέγαρα (δυο φορές έχω μπει με την 120i, με το si ποτέ κι ούτε πρόκειται) να κάνω μύτη τακούνι. Κατέβασμα εκεί που πρέπει, στη σχέση που πρέπει και είσαι μέσα στη ροπή του μοτέρ, ξεκολλάς...και πάμε παρακάτω.
Ποτέ βεβαίως δεν κυνηγούσα χρόνο. Σκοπός ήταν να μάθω το αυτοκίνητο, τις γραμμές και κατά συνέπεια τη πίστα.
Τέσπα, δε θέλω να το συνεχίσω...δε θα μας βγάλει πουθενά.
1:10 δεν εγραψες στα μεγαρα μαλλον
Ο στριφτερ ειναι εμφανες οτι μπαινει για να πιεσει και να γραψει χρονο, και εντοιαυτη περιπτωσει ειναι κατι που δινει καλυτερο αποτελεσμα, δεν καταλαβαινω το σκαλωμα σου. -
...δεν καταλαβαινω το σκαλωμα σου.Ποιά η χρησιμότητα του μύτη-τακούνι πχ στο σούπερ-μάρκετ που γράφτηκε πιο πριν ή κατά την ακινητοποίηση σε φανάρι?
Τέσπα, άστο, γ@μ@ το...υγεία...
-
Έλα παραδέξου το, ζηλεύεις που δεν ξέρεις να το κάνεις.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...δεν καταλαβαινω το σκαλωμα σου.
Ποιά η χρησιμότητα του μύτη-τακούνι πχ στο σούπερ-μάρκετ που γράφτηκε πιο πριν ή κατά την ακινητοποίηση σε φανάρι?
καλά ρε Νίκο, δλδ ΠΟΣΕΣ φορές θέλεις να στο γράψουν για να το καταλάβεις?
ΕΞΑΣΚΗΣΗ, στα μέγαρα δεν μπαίνεις κάθε μέρα, δε θα περιμένεις ΠΟΤΕ θα μπεις εκεί για να μάθεις νβα κάνεις μύτη τακούνιπροσωπικά πάντα όταν κάνω κατέβασμα συγχρονίζω, μου βγαίνει εντελώς μηχανικά πλέον, ουτε που το σκέφτομαι
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έλα παραδέξου το, ζηλεύεις που δεν ξέρεις να το κάνεις.Ναι, ναι...τι να σου πω. Κλαίω απ'τη ζήλια μου που δε ξέρω να κάνω κάτι που το βρίσκω άχρηστο σε καθημερινές καταστάσεις
Μέγαρα πάω σχεδόν κάθε Σάββατο αλλά όχι με το αυτοκίνητό μου.
...δεν καταλαβαινω το σκαλωμα σου.
Ποιά η χρησιμότητα του μύτη-τακούνι πχ στο σούπερ-μάρκετ που γράφτηκε πιο πριν ή κατά την ακινητοποίηση σε φανάρι?
καλά ρε Νίκο, δλδ ΠΟΣΕΣ φορές θέλεις να στο γράψουν για να το καταλάβεις?
ΕΞΑΣΚΗΣΗ, στα μέγαρα δεν μπαίνεις κάθε μέρα, δε θα περιμένεις ΠΟΤΕ θα μπεις εκεί για να μάθεις νβα κάνεις μύτη τακούνιπροσωπικά πάντα όταν κάνω κατέβασμα συγχρονίζω, μου βγαίνει εντελώς μηχανικά πλέον, ουτε που το σκέφτομαι
Ρε Παναγιώτη εξάσκηση στο σούπερ-μάρκετ για να γραφτούν οι σούπερ-ντούπερ χρόνοι, που? Στα Μέγαρα?
Εξάσκηση δηλαδή σε δημόσιους δρόμους?
Μιλάμε σοβαρά τώρα?
Ε, εντάξει...τότε αν είναι να βάλουμε και σλικ και να πηγαίνουμε με γραμμές για ψώνια στο mall...
Εξάσκηση για τα Μέγαρα λέμε
Ώρες, ώρες πραγματικά δηλαδή -->
Πραγματικά εγώ φταίω που το συνεχίζω...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έλα παραδέξου το, ζηλεύεις που δεν ξέρεις να το κάνεις.
Ναι, ναι...τι να σου πω. Κλαίω απ'τη ζήλια μου που δε ξέρω να κάνω κάτι που το βρίσκω άχρηστο σε καθημερινές καταστάσεις
Μέγαρα πάω σχεδόν κάθε Σάββατο αλλά όχι με το αυτοκίνητό μου.
ΚΤΕΛ;
Στην αρχή και εμένα μου φάνηκε άχρηστο αλλά όταν κατάλαβα τη χρησιμότητά του φαίνεται να έχει κάποια λογική. Φυσικά δεν έχω σκοπό να το μάθω τώρα στα γεράματα, άλλωστε προτιμώ off balance καταστάσεις.
-
Δεν εκανε χειροφρενα στη Συγγρου, δεν καταλαβαινω την εκπληξη σου.
Ουτε βρισκουν χαρα με το να σβουριζουν ενα καρτ γυρω γυρω μεχρι να ζαλιστουνΕφοσον δεν θετει σε κινδυνο τους γυρω του, καλα κανει, ασε που καποιοι δε στριβουν μονο στα μεγαρα
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
...ΚΤΕΛ;Κοντά έπεσες.
Φορτηγό.
Ουτε βρισκουν χαρα με το να σβουριζουν ενα καρτ γυρω γυρω μεχρι να ζαλιστουν
Προφανώς, περί ορέξεως, δεν αντιλέγω...αλλά αν είναι να πεις κάτι, να το πεις σωστά.
Αν σβουρίζαμε θα είχαμε πάρει το συμπλέκτη στο χέρι
Που να δεις πάντως τα 2,5G κι οι αλλαγές πως ζαλίζουν. Σοβαρά τώρα. Κουνιέται ο εγκέφαλός σου
Εντελώς άσχετο με τη συζήτησή μας πάντως αυτό που ξεκινάς... (το οποίο αν θες το συνεχίζουμε με ΡΜ)
-
Το σβουριζουν πηγαινε στο κανω την τεραστια πιστα 30 γυρους γυρω γυρω.
Δεν εχω κατι αλλο να πω -
Το σβουριζουν πηγαινε στο κανω την τεραστια πιστα 30 γυρους γυρω γυρω.
Δεν εχω κατι αλλο να πωΣοβαρά...εντελώς φιλικά λες ο,τι να'ναι
Σου απαντώ όμως με PM
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Νίκο, γιατί έχεις 320Si και πηγαίνεις με αυτήν καθημερινά στην δουλειά σου η οποία απέχει 1 χλμ από το σπίτι σου;
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!