-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν από όσα έχω γράψει μόνο αυτό σου έκανε εντύπωση τότε καλά είναι.Λοιπόν, κάθισα και ξαναδιάβασα με μεγάλη προσοχή αυτά που έγραψες ( ), και πρέπει να πω ότι οντως σε αδίκησα έγραψες σοβαρότερα πράγματά, άπλα ήταν αργά χτες, είχα πιει και κάτι κρασάκια( Πιπίνος) και ήταν δύσκολο να τα αντιληφθώ.
ΥΓ. Στις εκλογές ψηφίζεις βουλευτές άμμεσα και παράταξη έμμεσα..
[/quote]
Με αυτές τις δηλώσεις ας πούμε, θεωρείς εαυτόν σε καλyτερη μοίρα απ τους τραλαλά που κατεβαίνουν στο σyνταγμα
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οι υποδομες που ολοκληρωθηκαν λογω των Ολυμπιακων Αγωνων, ειναι ανεκτημιτο κεφαλαιο.... δειτε μετα, ακομα και απο μετρο ποσα χλμ εχουν προστεθει ...ναι εχουν προστεθει, αλλα λογω siemens δεν παραλαμβανουν
εδω στο ελληνικο ειναι ετοιμος ο σταθμος τοσο καιρο , αλλα @@ δεν τον ανοιγουν
και φυσικα μην ξεχναμε ανουσια εργα οπως το τραμ πιο γρηγορα πας με λεωφορειο
-
Λυπάμαι ειλικρινά που βλέπω μετά από όλα αυτά νέους ανθρώπους να εκτελούν χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Μα πως μπορείς να λες ότι 'εντάξει, υπερκοστολογηθήκανε, αλλά φτιαχτήκανε στην ώρα τους'???
Δηλαδή αν είχαν κοστολογηθεί σε νορμάλ επίπεδα, δεν θα υπήρχε η απαίτηση να φτιαχτούν στην ώρα τους?για τους εργολαβους/κολητους των κυβερνησεων ειναι κατορθωμα να παραδωσουν κατι στην ωρα τους και μην το εχουμε πληρωσει χρυσο.
και μονο που μας κανουν τη χαρη και αποδεχονται να τα κατασκευασουν, θα πρεπει να τους θεωρησουμε κατι ως εθνικους ευεργετες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μα πως μπορείς να λες ότι 'εντάξει, υπερκοστολογηθήκανε, αλλά φτιαχτήκανε στην ώρα τους'???
Δηλαδή αν είχαν κοστολογηθεί σε νορμάλ επίπεδα, δεν θα υπήρχε η απαίτηση να φτιαχτούν στην ώρα τους?για τους εργολαβους/κολητους των κυβερνησεων ειναι κατορθωμα να παραδωσουν κατι στην ωρα τους και μην το εχουμε πληρωσει χρυσο.
και μονο που μας κανουν τη χαρη και αποδεχονται να τα κατασκευασουν, θα πρεπει να τους θεωρησουμε κατι ως εθνικους ευεργετες
Για ρωτα μερικους που δεν ηταν στο παρεακι.... αν κοιμουνται ησυχοι το βραδυ αυτο το καιρο και αν μετανοιωσαν για την επαγγελματικη τους πορεια.... ξεκολλατε δεν ειναι ολοι οι εργολαβοι οι τρεις που αναμασατε εδω μεσα..... οι αλλοι που τα τρωγανε με τους δημαρχους.... παρεα... αυτες τις εποχες τρεχουν να γλυτωσουν σπιτια.... απο τις τραπεζες... ισως οχι και αδικα βεβαια..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο εργολάβος κοστολογεί παραπάνω, γιατί πρέπει να συνυπολογίσει στο κόστος τις μίζες των Ελ ΔΥ (από ψηλά μέχρι χαμηλά), τους παραπάνω 'υπαλλήλους' που 'πρέπει' να προσλάβει, τις καθυστερήσεις στις αδειοδοτήσεις, τις άλλες στην αποπληρωμή, ....
Εργολάβοι (πλην ελαχίστων κ πασίγνωστων εξαιρέσεων) που έχουν γίνει πλούσιοι (όχι να έχουν καταφέρει να πάρουν ένα αμάξι κ να φτιάξουν ένα σπίτι πριν πεθάνουν, αληθινά πλούσιοι λέω, σαν κάτι υπαλλήλους πολεοδομιών, ΔΟΥ κλπ ή κάτι μεγαλόσχημους πολιτικούς) υπάρχουν, άραγες? Προσωπικά, δεν γνωρίζω κανέναν... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ πάλι, χωρίς να θυμάμαι ποιος βγήκε πότε με βεβαιότητα, χωρίς να θυμάμαι ποιον ψήφισα πότε με βεβαιότητα, και χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρω οτιδήποτε, είμαι απολύτως βέβαιος ότι η ψήφος μου δεν έχει καταλήξει να γίνει κυβέρνηση ποτέ.
Γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε;
Συμβαίνει επειδή αν είναι όπως τα λες ψηφίζεις πάντα κάποιον που δεν έχει βγει ποτέ στη κυβέρνηση. Θες κάποιου είδους παράσημο?
@rx8_drifter είσαι πολύ έξυπνος για εμένα και δεν μπορώ να ακολουθήσω τους συλλογισμούς σου, θα πρέπει να ρίξεις το επίπεδό σου ή αγνόησέ με και μίλα με ανάλογης ευφυίας άτομα
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο εργολάβος κοστολογεί παραπάνω, γιατί πρέπει να συνυπολογίσει στο κόστος τις μίζες των Ελ ΔΥ (από ψηλά μέχρι χαμηλά), τους παραπάνω 'υπαλλήλους' που 'πρέπει' να προσλάβει, τις καθυστερήσεις στις αδειοδοτήσεις, τις άλλες στην αποπληρωμή, ....
Εργολάβοι (πλην ελαχίστων κ πασίγνωστων εξαιρέσεων) που έχουν γίνει πλούσιοι (όχι να έχουν καταφέρει να πάρουν ένα αμάξι κ να φτιάξουν ένα σπίτι πριν πεθάνουν, αληθινά πλούσιοι λέω, σαν κάτι υπαλλήλους πολεοδομιών, ΔΟΥ κλπ ή κάτι μεγαλόσχημους πολιτικούς) υπάρχουν, άραγες? Προσωπικά, δεν γνωρίζω κανέναν...κριμα, γιατι εγω μονο, ξερω καμια 10αρια, σε πολη 100.000 κατοικων
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για ρωτα μερικους που δεν ηταν στο παρεακι.... αν κοιμουνται ησυχοι το βραδυ αυτο το καιρο και αν μετανοιωσαν για την επαγγελματικη τους πορεια.... ξεκολλατε δεν ειναι ολοι οι εργολαβοι οι τρεις που αναμασατε εδω μεσα..... οι αλλοι που τα τρωγανε με τους δημαρχους.... παρεα... αυτες τις εποχες τρεχουν να γλυτωσουν σπιτια.... απο τις τραπεζες... ισως οχι και αδικα βεβαια..
λες να φταινε κατι χαπια που παιρνω για τη μεση μου αυτες τις μερες και να μην μπορω να βγαλω νοημα απο αυτα που λες?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ πάλι, χωρίς να θυμάμαι ποιος βγήκε πότε με βεβαιότητα, χωρίς να θυμάμαι ποιον ψήφισα πότε με βεβαιότητα, και χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρω οτιδήποτε, είμαι απολύτως βέβαιος ότι η ψήφος μου δεν έχει καταλήξει να γίνει κυβέρνηση ποτέ.
Συμβαίνει επειδή αν είναι όπως τα λες ψηφίζεις πάντα κάποιον που δεν έχει βγει ποτέ στη κυβέρνηση. Θες κάποιου είδους παράσημο?
Το ζήτημα είναι περί βεβαιότητας-αμφιβολίας και τι αυτό σημαίνει στο συγκεκριμένο σετ επιλογών.
Τέσπα, δεν θες να πιάσεις το νόημα οπότε χέστο καλύτερα. Παμ' παρακάτω. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
@rx8_drifter είσαι πολύ έξυπνος για εμένα και δεν μπορώ να ακολουθήσω τους συλλογισμούς σου, θα πρέπει να ρίξεις το επίπεδό σου ή αγνόησέ με και μίλα με ανάλογης ευφυίας άτομα
μην το παίρνεις κατάκαρδα, δυστυχώς σε αυτή τη ζωή κάποια πράγματα είναι πιο περίπλοκα απ την brera
-
Μια παρατήρηση - προβληματισμός.
Η οργή του κόσμου είναι πλέον πολύ μεγάλη. Σίγουρα κάπου πρέπει να διοχετευτεί. Πιθανολογώ πως πλέον ο κόσμος φωνάζει κάποιος να ξεπεταχτεί να μετουσιώσει όλη αυτή την αγανάκτηση.Ενόψει της ενδεχόμενης παραίτησης βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος πιστεύετε πως αν κάνουν πράξη την απειλή θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας νέας παράταξης έχοντας έμπρακτα εκφράσει την αντίθεσή τους?
-
Κάποιοι ρωτάνε τι θα γίνει στις εκλογές. Μέτρημα να ξέρεις αρκεί. Έχουμε και λέμε:
Στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα υπάρχουν περίπου 1.2 εκατομμύρια. Επί τέσσερα που είναι ο μ.ο. μιας οικογένειας (παιδιά ενήλικα+πεθερικά+γονείς) μας κάνουν πες 4 εκατομμύρια. Διά δύο (πασοκ+νδ) δύο εκατομμύρια. Βάλε συν πλην 200,000 νάτη η εκλογική βάση εφ' όρου ζωής. Αυτή ακριβώς που βγαίνει σαν βάση σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Απλά πράγματα... -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μια παρατήρηση - προβληματισμός.
Η οργή του κόσμου είναι πλέον πολύ μεγάλη. Σίγουρα κάπου πρέπει να διοχετευτεί. Πιθανολογώ πως πλέον ο κόσμος φωνάζει κάποιος να ξεπεταχτεί να μετουσιώσει όλη αυτή την αγανάκτηση.Λάθος. Ο κόσμος για την ώρα ρίχνει απλώς φαπίτσες στον τρελό του χωριού που αυτή την εποχή τον υποδύεται άψογα βουλή και κυβέρνηση.
-
εγώ δεν πιστεύω οτι πρόκειται κάποιος να κάνει πράξη την απειλή
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Κάποιοι ρωτάνε τι θα γίνει στις εκλογές. Μέτρημα να ξέρεις αρκεί. Έχουμε και λέμε:
Στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα υπάρχουν περίπου 1.2 εκατομμύρια. Επί τέσσερα που είναι ο μ.ο. μιας οικογένειας (παιδιά ενήλικα+πεθερικά+γονείς) μας κάνουν πες 4 εκατομμύρια. Διά δύο (πασοκ+νδ) δύο εκατομμύρια. Βάλε συν πλην 200,000 νάτη η εκλογική βάση εφ' όρου ζωής. Αυτή ακριβώς που βγαίνει σαν βάση σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Απλά πράγματα...Οι απεχοντες??? ποσοι θα ειναι..... πλεον... Στην Πορτογαλια ηταν παλι πανω απο 45%
-
Εκείνο που πρέπει να γίνει είναι ΚΑΝΕΙΣ να μην υποστηρίξει τις γνωστές οικογένειες, τα τζάκια, τους άεργους και ανεπάγγελτους που έχουν κάνει την πολιτική κύριο και μοναδικό επαγγελμά τους.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λες να φταινε κατι χαπια που παιρνω για τη μεση μου αυτες τις μερες και να μην μπορω να βγαλω νοημα απο αυτα που λες?
Σιγουρα αυτο που λες θα φταιει ,εγω μαλιστα για να μην το παθαινω απο τα χαπια βαζω και μου κανουν μασαζ... αν χρειαστει....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα υπάρχουν περίπου 1.2 εκατομμύρια. Επί τέσσερα που είναι ο μ.ο. μιας οικογένειας (παιδιά ενήλικα+πεθερικά+γονείς) μας κάνουν πες 4 εκατομμύρια. Διά δύο (πασοκ+νδ) δύο εκατομμύρια. Βάλε συν πλην 200,000 νάτη η εκλογική βάση εφ' όρου ζωής. Αυτή ακριβώς που βγαίνει σαν βάση σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Απλά πράγματα...Οι απεχοντες??? ποσοι θα ειναι..... πλεον... Στην Πορτογαλια ηταν παλι πανω απο 45%
το μόνο χειροπιαστό αποτέλεσμα που μπορεί να ισχυριστεί οτι έχει ως τώρα το αγανακτισμένο κίνημα είναι οτι έδωσε μια παράσταση και μια ποσοτική έννοια στους 'απολίτικους'
οπότε μάλλον θα αποφύγουμε την αποχή, αν και πολύ θα το ήθελαν τα παραδοσιακά κόμματα να κάτσουμε σπίτι μας. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οι απεχοντες??? ποσοι θα ειναι..... πλεον... Στην Πορτογαλια ηταν παλι πανω απο 45%Παρόλο που ο καθένας στην Ελλάδα ερμηνεύει την αποχή κατα πως τον βολεύει εγώ εκτιμώ πως αν η ψήφος είναι προαιρετική τότε η αποχή είναι μεγάλη, παντού αυτό συμβαίνει. Στην Ελλάδα ενώ τυπικά είναι υποχρεωτική στην πράξη είναι προαιρετική και ο κόσμος το συνειδητοποίησε στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, γι'αυτό η αποχή αυξήθηκε τόσο και εκτιμώ πως και πάλι θα παραμείνει εκεί.
@wannabeν απ'όσο είδα η μερίδα των 'αγανακτησμένων' που δεν είναι απολιτικοί σίγουρα ΔΕΝ είναι μικρή.
@mjacob ας έχεις το θάρρος της γνώμης να πεις ξεκάθαρα, αλλιώς --->
@rx8_drifter (τίποτα, απλώς ήθελα να έχω την τελευταία απάντηση, καταλαβαίνεις)
Αγανακτισμένοι Έλληνες