-
Ναι, ορθά όλα αυτά.
Οι 12.000 που την ψήφισαν από ποιο μέρος του σύμπαντος έστειλαν την επιστολική τους ψήφο; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, ορθά όλα αυτά.
Οι 12.000 που την ψήφισαν από ποιο μέρος του σύμπαντος έστειλαν την επιστολική τους ψήφο;Δυσκολευόμαστε να δούμε τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω από ένα μανιτάρι;
_
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Mε συγχωρείς, αλλά όλοι αυτοί οι νόμοι και τα διατάγματα περί μνημονίου, παραγραφής αδικημάτων, βουλευτικού ασύλου κτλ δεν υπερψηφίστηκαν και από αυτή?
Δεν το γνωρίζω, η ουσία είναι πως δεν το γνωρίζουν όσοι θα της την έπεφταν, δεν θα το έκαναν για τον Χ/Ψ λόγο αλλά ακριβώς επειδή είναι βουλευτής.
Ακόμα και αν τα ψήφησε όσα λες είναι το κράξιμο και οι τραμπουκισμοί μέθοδος αντίδρασης? Αυτό θα κάνουμε με όποιον διαφωνούμε δίκαια ή άδικα? Θα τον πλακώνουμε στις μάπες?
Αν οι πράξεις κάποιου ισοδυναμούν με εθνική προδοσία (μη μου πεις οτι δεν έγινε κάτι τέτοιο), τότε οι μάπες είναι το λιγότερο που του αξίζει. Και φαντάσου, δεν πολυγουστάρω τη βία.
-
Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, όσον αφορά τον προπηλακισμό βουλευτών το βράδυ της Τρίτης (31/5) ωστόσο τόνισε πως οι συγκεντρώσεις αποτελούν μήνυμα που πρέπει να αξιολογήσει η Τρόϊκα.
..........................
Είναι ανάγκη, να συνειδητοποιήσουν οι πάντες, ότι η κυβέρνηση καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την σωτηρία της χώρας από τα απίστευτα αδιέξοδα που άλλοι δημιούργησαν.Ποιοί είναι αυτοί οι 'άλλοι' που τα δημιούργησαν; Τόσα χρόνια ποιος χειριζόταν τα θέματα; Ακόμα κι αν εννοεί το τελευταίο διάστημα πάλι άλλοι φταίνε; Τόσο πολύ υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας;
-
Μου αρέσει που ρωτάς.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, όσον αφορά τον προπηλακισμό βουλευτών το βράδυ της Τρίτης (31/5) ωστόσο τόνισε πως οι συγκεντρώσεις αποτελούν μήνυμα που πρέπει να αξιολογήσει η Τρόϊκα.
..........................
Είναι ανάγκη, να συνειδητοποιήσουν οι πάντες, ότι η κυβέρνηση καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την σωτηρία της χώρας από τα απίστευτα αδιέξοδα που άλλοι δημιούργησαν.Ποιοί είναι αυτοί οι 'άλλοι' που τα δημιούργησαν; Τόσα χρόνια ποιος χειριζόταν τα θέματα; Ακόμα κι αν εννοεί το τελευταίο διάστημα πάλι άλλοι φταίνε; Τόσο πολύ υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας;
αλλοι:
ελ
νεφελιμ
μασωνοι
γερμανοι
αμερικανοι(well μπορει)
o καλ ελ
ο ελληνας βουλευτης πολιτικος ποτε δεν φταιει -
Ο έλληνας πολίτης φταίει?
-
παιδια ετοιμαζουν εκλογες οι πασοκοι?
με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα κι εμενα και την αδερφη μου (που υπηρξε βρωμοκομματοσκυλο και με φακελωσε κι εμενα ) για να παω σε συγκεντρωσεις
την τελευταια φορα που πηραν μιλουσα στο κινητο για σοβαρα πραγματα και πεταξα κατι παναγιες , ελπιζω να πηραν το μηνυμα
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο έλληνας πολίτης φταίει?ναι φταιει, ας μας γ@μησουν επειδη φταιμε λοιπον και να λεμε κι ευχαριστω
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο έλληνας πολίτης φταίει?Φυσικά!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αλλοι:
ελ
νεφελιμ
μασωνοι
γερμανοι
αμερικανοι(well μπορει)
o καλ ελ σε συνεργασία με Τζορ Ελ, general Zod, Ursa, Non.
ο ελληνας βουλευτης πολιτικος ποτε δεν φταιειπαιδια ετοιμαζουν εκλογες οι πασοκοι?
με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα κι εμενα και την αδερφη μου (που υπηρξε βρωμοκομματοσκυλο και με φακελωσε κι εμενα ) για να παω σε συγκεντρωσεις
την τελευταια φορα που πηραν μιλουσα στο κινητο για σοβαρα πραγματα και πεταξα κατι παναγιες , ελπιζω να πηραν το μηνυμα
Μετράνε κουκιά και μπεεεε;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
_
εχουν γινει επιμονοι , κατι ετοιμαζουν
και απο αλλα κομματοσκυλα που ξερω, ακουσα οτι καποιοι εχουν ηδη αρχισει βολτες στις περιφερειες τους
βεβαια δε καταλαβαινω τι εχουν να μας προσφερουν οι εκλογες (σε μας τιποτα βασικα ) ή τι εχουν να προσφερουν και στους ιδιους και τους εχει πιασει πρεμουρα ..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
_
και απο αλλα κομματοσκυλα που ξερω, ακουσα οτι καποιοι εχουν ηδη αρχισει βολτες στις περιφερειες τους
βεβαια δε καταλαβαινω τι εχουν να μας προσφερουν οι εκλογες ή τι εχουν να προσφερουν και στους ιδιους και τους εχει πιασει πρεμουρα ..
πολιτικο κοστος..
τωρα ειναι μια καυτη πατατα κανεις δεν την θελει βεβαια απο το να ανεβει ο σαμαρας η η παπαρηγα προτιμω να μεινει οσο μεινι ο γαπ γιατι ποιος μας σωζει μετα με τα ψεμματα που θα ακουσουμε.. -
κι εγω το ιδιο πιστευα μεχρι που ειδα οτι 'λεφτα δεν υπαρχουν' και πλεον αδιαφορω
ας βγουν και οι χιπηδες οικολογοι πρασινοι να πινουν μπαφους με τους σκοπιανουν (εε συγγνωμη μακεδονες ) , δεν προκειται να αλλαξει κατι ουσιαστικο στις ζωες μας με κανεναν απο δαυτους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
_
και απο** αλλα κομματοσκυλα που ξερω**, ακουσα οτι καποιοι εχουν ηδη αρχισει βολτες στις περιφερειες τους
βεβαια δε καταλαβαινω τι εχουν να μας προσφερουν οι εκλογες (σε μας τιποτα βασικα ) ή τι εχουν να προσφερουν και στους ιδιους και τους εχει πιασει πρεμουρα ..
Εγώ αποφεύγω τα κομματόσκυλα όπως ο διάολος το λιβάνι, μου φέρνουν μια αναγούλα, οπότε αναγκαστικά θα ρωτήσω τον οχτάρια. Οχτάρια, ετοιμάζουν εκλογές;
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
_
και απο** αλλα κομματοσκυλα που ξερω**, ακουσα οτι καποιοι εχουν ηδη αρχισει βολτες στις περιφερειες τους
Εγώ αποφεύγω τα κομματόσκυλα όπως ο διάολος το λιβάνι, μου φέρνουν μια αναγούλα, οπότε αναγκαστικά θα ρωτήσω τον οχτάρια. Οχτάρια, ετοιμάζουν εκλογές;
δεν νομιζω οτι μπορει προετοιμαζει το εδαφος
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
και γω προσπαθω , αλλα τα χω μες στα ποδια μου
αν και μου κρατανε μουτρακια που εχω να ψηφισω για οποιοδηποτε πραγμα εδω και χρονια
(θυμαμαι παλιοτερα στις φοιτητικες στη σχολη που εσκαγε η αδερφη μου και μου ζητουσε τα ρεστα που δεν πηγα να ψηφισω
απο θαυμα γλιτωσε το τηλεκοντρολ στη μουρη ) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
_
δεν νομιζω οτι μπορει προετοιμαζει το εδαφος
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mε συγχωρείς, αλλά όλοι αυτοί οι νόμοι και τα διατάγματα περί μνημονίου, παραγραφής αδικημάτων, βουλευτικού ασύλου κτλ δεν υπερψηφίστηκαν και από αυτή?
Δεν το γνωρίζω, η ουσία είναι πως δεν το γνωρίζουν όσοι θα της την έπεφταν, δεν θα το έκαναν για τον Χ/Ψ λόγο αλλά ακριβώς επειδή είναι βουλευτής.
Ακόμα και αν τα ψήφησε όσα λες είναι το κράξιμο και οι τραμπουκισμοί μέθοδος αντίδρασης? Αυτό θα κάνουμε με όποιον διαφωνούμε δίκαια ή άδικα? Θα τον πλακώνουμε στις μάπες?
Αν οι πράξεις κάποιου ισοδυναμούν με εθνική προδοσία (μη μου πεις οτι δεν έγινε κάτι τέτοιο), τότε οι μάπες είναι το λιγότερο που του αξίζει. Και φαντάσου, δεν πολυγουστάρω τη βία.
Η καραμελίτσα περί εθνικής προδοσίας πιπιλιέται στο ελληνικό κράτος από το 1830 και εκτοξεύεται κατά οιουδήποτε δεν μας γουστάρει η φάτσα του και τα πολιτικά του φρονήματα. Το 22 ο 'λαός' έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα 6 πολιτικούς και στρατιωτικούς για εσχάτη προδοσία ενώ ήταν εμφανώς αθώοι (αυτό το γνώριζαν ΟΛΟΙ), η δεξιά για 30 χρόνια κατηγορούσε ως εθνικούς προδότες όλους του κομμουνιστές και συνοδοιπόρους και κατέστρεψε τη ζωή του μισού ελληνικού πληθυσμού με αυτήν την καραμέλα. Είσαι περήφανος για όλα αυτά ; Δε σου φτάνουν και θες κι άλλα ;
Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθεις ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν αποτελεί 'εθνική προδοσία' και απλά κραυγάζεις κυριευμένος από ένθεη μανία κατά οιουδήποτε δε σου γουστάρει η φάτσα του κατηγορώντας τον για προδότη επειδή ψήφισε το μνημόνιο ή τη μη άρση της ασυλίας κάποιου βουλευτή. Άμα θες και μπορείς κάψε και τη Βουλή αλλά πες μας ότι το κάνεις επειδή 'έτσι σου γουστάρει' ή 'επειδή μπορείς' αλλά αηδίες περί 'εθνικής προδοσίας' δεν μπορώ να ακούω, έχω αλλεργία.
-
νομιζω οτι απο την στιγμη που εγινε δεκτη η μυνηση περι εθνικης προδοσιας καθοτι αν ολα αυτα που λεει ο κυριος εχουν βαση μιλαμε οτι δεν κοιταξε κανεις το συνταγμα..
-
με τι ποσό θα συμβιβαζόσουν να μην ξαναποστάρεις ;
Αγανακτισμένοι Έλληνες