Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ας πουν λοιπον οι εχοντες παει εκει πως βλεπουν να κινουνται τα πραγματα εκει??? Θα επικρατησουν οι προσγειωμενοι σε ιδεες εφαρμοσιμες... η μια απο τα ιδια με τους ηδη υπαρχοντες... δλδ λαμογια και εξουσια...
Εγώ προσωπικά που πήγα την 1η και 2η μέρα αυτό που συγκράτησα ήταν ακριβώς το παρακάτω:
Μια μερίδα ανθρώπων που προσπαθούσαν να 'εξιλεωθούν' για τα τόσα χρόνια απραξίας. Δεν ήξεραν ακριβώς ποιος ήταν ο ρόλος τους εκεί απλά ήθελαν να συμμετάσχουν σ αυτό για να χουν την συνείδησή τους ήσυχη. Οτι προσπάθησαν δηλαδή.
Μια μερίδα ανθρώπων που ήταν και καλά πιο 'μπροστά' απ τους άλλους. Που χαιρόντουσαν που επιτέλους ο λαουτζίκος ξύπνησε και βαδίζει στα ένδοξα χνάρια τους. Που το μόνο που κάναν ήταν να περιφέρονται να καμαρώνουν και να δίνουν συμβουλές.@@ συμβουλές δηλαδή, λες και μιλάνε σε παιδάκια.
Μια μερίδα υπερκινητικών ανθρώπων που το βρήκαν τόοοσο μα τόοοσο ριζοσπαστικό όλο αυτό που δεν έβλεπαν την ώρα να κάνουν κι άλλα, κι άλλα!! Ήθελαν να ναι μέσα σ όλα και δεν μπορούσαν να βλέπουν τα πράγματα να κυλάνε τόσο αργά.
Μια μερίδα ανθρώπων που πουλούσαν ξυροκάρπια.
Και τέλος οι ξέμπαρκοι, οι περαστικοί, οι παρατηρητές και οι αλληλέγγυοι.
Γενικά μου φάνηκε να επικρατεί τέτοια άπνοια και απραξία (της πλειοψηφίας ) που ούτε ο πιο ρεφορμιστής σιριζέος δεν θα ονειρευόταν. Δεν ξέρω πως εξελίσσονται πλέον τα πράγματα άλλα διαβάζοντας διάσπαρτα δεξιά κι αριστερά δεν βλέπω να χει προχωρήσει και πολύ το θέμα.