-
υπαρχει καπου το ατυχημα του περεζ?..
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μπραβο στον μαλακα τον Μασσα που δεν εκανε στην ακρη....Εντάξει, δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις από καθυστέρες...
-
**@ speedy gio ** Τον χαρακτήρισες μία , Τον χαρακτήρισες δύο .
Φτάνει μας τα @@ , Δεν το κόβεις τώρα να ηρεμήσεις λιγάκι .Μαγκιά τους , Ας το κάνουν και οι άλλοι αν μπορούν .
-
Νομίζω ο Massa δύσκολα τη γλιτώνει από ποινή για αύριο. Ερωτηματικό τί θα έκανε ο Hamilton σε αυτό τον γύρο, αλλά θεωρώ αρκετά δύσκολο να έριχνε το μισό δευτερόλεπτο από το Button που ήθελε για pole.
-
Η κοκκινη βγηκε πριν ολοκληρωσει ο Χαμιλτον το γυρο, άρα ο Μασσα δε θα παρει τιποτα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
άρα ο Μασσα δε θα παρει τιποταΘα πάρει..............
Ξέρει αυτός...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
άρα ο Μασσα δε θα παρει τιποτα
Θα πάρει..............
Ξέρει αυτός...
ασε αυτα τα εχει παρει ηδη....
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Νομίζω ο Massa δύσκολα τη γλιτώνει από ποινή για αύριο. Ερωτηματικό τί θα έκανε ο Hamilton σε αυτό τον γύρο, αλλά θεωρώ αρκετά δύσκολο να έριχνε το μισό δευτερόλεπτο από το Button που ήθελε για pole.... εγώ θα συμφωνήσω με αυτό που - νομίζω ότι - είπαν στο BBC .... Πιο πολύ του απέσπασε την προσοχή παρά τον παρεμπόδισε ....
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
άρα ο Μασσα δε θα παρει τιποτα
Θα πάρει..............
Ξέρει αυτός...
θα δουμε αυριο ποινη παλι περι του πνευματως του αθληματος?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Νομίζω ο Massa δύσκολα τη γλιτώνει από ποινή για αύριο. Ερωτηματικό τί θα έκανε ο Hamilton σε αυτό τον γύρο, αλλά θεωρώ αρκετά δύσκολο να έριχνε το μισό δευτερόλεπτο από το Button που ήθελε για pole.
... εγώ θα συμφωνήσω με αυτό που - νομίζω ότι - είπαν στο BBC .... Ποιο πολύ του απέσπασε την προσοχή παρά τον παρεμπόδισε ....
Δε γίνεται να βγαίνεις από τα pits γνωρίζοντας ότι έρχεται κάποιος ακριβώς πίσω και να ανεβαίνεις σαν κύριος την ανηφόρα, περιμένοντας να αφήσεις χώρο λίγο πριν τη Mirabeau.
-
Κανονικά την ποινή πρέπει να την πάρει ο LH για την βλακεία που έκανε να μείνει 1/2 ώρα να περιμένει στην αφετηρία τον πιτ με αποτέλεσμα τα λάστιχα να παγώσουν .
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
μ ξενερωνει απιστευτα ο τροπος που το κανουν στην rb ναι δεν λεω να την παρει την pole αφου ειναι ταχυτεροι αλλα οχι και ετσι να παλευουν ολοι στα δεκατα και το τσ@γλ@νι παταει το μαγικο κουμπακι και ξαφνικα πεταει και ειδα ξανα τον γυρο του δεν ηταν και καθαρος δηλαδη που θα το εφτανε? αντε γιατι εχει παραγινει...Χαλάρωσε. Έχει κορυφαίο μονοθέσιο και του πίνει το αίμα.
-
-
χ2!
-
απλά έκανε edit τον τίτλο και την περιγραφή σήμερα. σοβαρά, το φάγατε;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
απλά έκανε edit τον τίτλο και την περιγραφή σήμερα. σοβαρά, το φάγατε;δες στο καναλι του εχει να μπει 2 μερες
-
Πολύ έξυπνοι εκεί στην McLaren. Κράτησαν τον Hamilton για την τελευταία στιγμή στο μοναδικό GP που αν κάποιος χτενιστεί στραβά θα βγεί κόκκινη σημαία και τα δοκιμαστικά είναι υψίστης σημασίας.
Φάε έναν Massaκα τώρα να βάλεις μυαλό.
Από τουλάχιστον 2ος, 7ος.
Ετοιμάσου να φας τον Massaκα και στον αγώνα τώρα. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δες στο καναλι του εχει να μπει 2 μερες
και στο δικό μου λέει 'last visit day: 6 days ago' και ήδη σήμερα μπήκα 3-4 φόρες και πόσες χθες, προχθές κλπ.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
δες στο καναλι του εχει να μπει 2 μερες
και στο δικό μου λέει 'last visit day: 6 days ago' και ήδη σήμερα μπήκα 3-4 φόρες και πόσες χθες, προχθές κλπ.
εμενα μου λεει κανονικα
-
Η πίστα δεν ήταν σε κατάσταση για γρήγορο γύρο μετά το ατύχημα. Άλλαξαν οι θερμοκρασίες, σκονίστηκε από τα οχήματα ασφαλείας, δεν υπήρχε φρεσκοστρωμένη γόμα κτλ κτλ. Δεν έχει σημασία τί έκαναν στη McLaren. Ενδεχομένως αν έμενε π.χ. 2:40 να προλάβαιναν οι πρώτοι στην ουρά να κάνουν 2 γύρους και κάπως να σωνόταν η κατάσταση, αλλά και πάλι δύσκολα.
Monaco Grand Prix 2011