-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά φαντάζομαι ότι οι ζημιές και αναξιοπιστία για την οποία μιλάμε δεν έχει σχέση με φτιαγμένα αυτοκίνητα. Τα φτιαγμένα όπως και να χει είναι μια μικρή μειοψηφία σε σχέση με τις πωλήσεις του κάθε οχήματος και η πιθανή αναξιοπιστία τους δεν κάνει διαφορά στη συνολική εικόνα ενός μοντέλου.oι 8 στους 10 φοράνε τουλάχιστο πρόγραμμα +30 άλογα χαλαρά.
-
Γιώργο ειδικά για τα VAG ου πουλάνε με το κιλό και σε άπειρα μοντέλα παίζουν τα ίδια μηχανικά μέρη, τα φτιαγμένα δεν κάνουν καμία μα καμία διαφορά. Δεν πρέπει να είναι ούτε το 1% επί του συνόλου...
@elteo
εε ντάξει είσαι παραπάνω από υπερβολικός εκτός κι αν βγάζεις τις στατιστικές σου από τα διάφορα seat club κτλ... -
Γιώργο ειδικά για τα VAG ου πουλάνε με το κιλό και σε άπειρα μοντέλα παίζουν τα ίδια μηχανικά μέρη, τα φτιαγμένα δεν κάνουν καμία μα καμία διαφορά. Δεν πρέπει να είναι ούτε το 1% επί του συνόλου...Ναι αλλα ποσο τοις 100 ειναι οταν μιλαμε για φορουμ?
Τα ιδια μηχανικα μερη ειναι λιγο σχετικο , παρε παραδειγμα τις αμετρητες εκδοχες του 2λιτρου
Επισης αλλο το δικο σου dsg, αλλο αυτο για το οποιο μιλαμε εδω μεσα, η μερα με τη νυχτα ειδικα σε αντοχες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
@elteo
εε ντάξει είσαι παραπάνω από υπερβολικός εκτός κι αν βγάζεις τις στατιστικές σου από τα διάφορα seat club κτλ...Ναι αλλα απο κει θα παρεις εσυ την ιντερνετικη σου ενημερωση, οχι απο τον μπαρμπα μητσο που ειναι 60 χρονων και δε χρησιμοποιει καν υπολογιστη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@elteo
εε ντάξει είσαι παραπάνω από υπερβολικός εκτός κι αν βγάζεις τις στατιστικές σου από τα διάφορα seat club κτλ...Ναι αλλα απο κει θα παρεις εσυ την ιντερνετικη σου ενημερωση, οχι απο τον μπαρμπα μητσο που ειναι 60 χρονων και δε χρησιμοποιει καν υπολογιστη
υπερβολικός ; από που να βγάλω άκρη; από το πόσα παιρνάνε μπροστά μου στον δρόμο; παίζει να είμαστε 2-3 λεόν στο κλαμπ που είμαστε μαμά. ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι φουλ βελτιωμένοι.
από 1400 έως 1800 και κούπρα. θα ήταν και οι 1200 αλλά τώρα βγήκε το μοτέρ. -
Εφόσον μιλάμε αποκλειστικά για φόρα, ναι, πιθανότατα το ποσοστό να είναι αυξημένο. Αλλά τα προβλήματα δεν περιορίζονται εκεί. Για όλα τα αυτοκίνητα φυσικά ισχύει αυτό και όχι μόνο για τα VAG ή το προβληματικό DSG κτλ..
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι αλλα απο κει θα παρεις εσυ την ιντερνετικη σου ενημερωση, οχι απο τον μπαρμπα μητσο που ειναι 60 χρονων και δε χρησιμοποιει καν υπολογιστη
Άνα γεία σου. Σκέψου όμως πόσοι μπαρμπα-Μήτσοι που πάνε με 40χαω έχουν τα ίδια προβλήματα. Αυτά δεν τα μαθαίνεις ιντερνετικά. Αυτά τα βλέπεις στο συνεργείο όταν πας, τα μαθαίνεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου κτλ.
-
YΓ. υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ένα Scirocco turbo compressor με dsg δεν θα αστοχήσει σε κάτι;
Δυστυχώς πάαααρα πάαααρα πολλοί. Γιατί? Μα γιατί είναι Γερμανικό φυσικά!!
Made in Portugal ειναι...Απλα αρκετοι δεν το ξερουν, μενουν στο 'badging' της Εταιριας Αν και το Golf VI που φτιαχνεται στην Γερμανια, ειχε και αυτο παρουσιασει καποια θεματακια το πρωτο διαστημα της παραγωγης του...
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
θα του κανει τηλεδιαγνωση ο μηχανικος που αναφερεις η μηπως ειναι θεσ/νικη;
η γνωριζεις ακριβως τα συμπτωματα η εχεις οδηγησει καποιο scirocco με αυτο το συμπτωμα.
εγω ως ασχετος προτεινα μια (σχεδον) ανεξοδη λυση. εσυ ως σχετικος που εχεις διαβασει τοσα φορα, τι εχεις να προτεινεις ως λυση; να το κατεβασει αθηνα; να παει σε αλλο συνεργειο; (με την kosmocar μιλησε, οποτε αυτο δεν ειναι λυση)
Δεν γνωριζω που εργαζεται ο συγκεκριμενος μηχανικος. Αν δεν κανω λαθος, ισως και εκτος χωρας.
Ο λογος της αναφορας μου, στηριζεται κυριως στις 'inside' χρησιμοτατες πληροφοριες για κατοχους vag, οι οποιες παρεχονται σε συνεχη βαση, και αφορουν οποιαδηποτε ανανεωση/αναβαθμιση λογισμικου, εμφανιση καποιου προβληματος/αντιμετωπιση του, πληροφοριες ανακλησεων κτλ, κυριως σε κινητηρες twincharger και κιβωτια DSG, τουλαχιστον στο συγκεκριμενο forum, στο οποιο εχω αναφερθει.
Ο ιδιος ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ πραγματικα για τυχον προβληματα/ερωτησεις κατοχων, και με την εμπειρια που διαθετει,
μπορει και μεσω ανταλλαγης π.μ με τον κατοχο, στο συγκεκριμενο forum, να τον συμβουλεψει καλυτερα, πως να αντιμετωπισει
καλυτερα το προβλημα του, το οποιο ξαναλεω, δεν ειναι πρωτογνωρο, ουτε στους μηχανικους της VAG, και ουτε φυσικα στους
εκαστοτε αντιπ/σωπους.
Οποτε, οπως καταλαβαινεις, αυτος ως εξουσιοδοτημενος μηχανικος, θα μπορεσει να τον κατευθυνει λιγο καλυτερα, απ' οτι
οποιοσδηποτε αλλος, ειτε κατοχος, ειτε φιλος, ειτε χρηστης, που απλα προτεινει κατι οπως εσυ, χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι αυτο που προτεινεις ειναι λαθος, απλα με την καταλληλη καθοδηγηση, θα καταφερει, και θα αναγκασει ουσιαστικα, τον αντιπ/σωπο της περιοχης του, ή τον εναλλακτικο, ή στην χειροτερη, καποιον μακρια απο την περιοχη του, να λυσει το συγκεκριμενο προβλημα. Εφοσον ηδη, υπαρχει αρνητικη απαντηση, απο πλευρας Τεχνικου συμβουλου, το να παει σε καποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο, και να ζητησει ο κατοχος απλα 'αλλαγη πολλ/σιαστων, γιατι ετσι εχει κανει αλλος κατοχος πχ και το εχει λυσει το προβλημα' δεν ειναι ιδιαιτερα πιθανο, να γινει αποδεκτη μια τετοια κινηση, και γενικοτερα οταν ο εκαστοτε κατοχος μπλεκεται με πιο συνθετες αναζητησεις σε τεχνικα θεματα, εαν δεν τα γνωριζει πραγματικα σε καποια βαση, ειναι πιθανοτερο να υποβιβαστει ακομα περισσοτερο το επιπεδο της συζητησης , και το ουσιαστικο προβλημα που υπαρχει, απο την πλευρα του εκαστοτε υπευθυνου τεχνικου τμηματος...
Το τι τελικα θα κανει ο φιλος που εχει το προβλημα, για εμενα συνδεεται σε μεγαλο βαθμο, με την αναλυτικη επεξηγηση
αυτου, προς τον μηχανικο/χρηστη , ο οποιος και θα τον συμβουλεψει αναλογα.
Το που, σε ποιο συνεργειο, και με τι προφασεις θα παει, για εμενα, εχει να κανει αποκλειστικα με την συμβουλη που θα του δωσει ο συγκεκριμενος μηχανικος. -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
+linksτι προσπαθείς να αποδείξεις ρε γμτ...
καλά κάνουν και κράζουν τους αλφίστι... μερικοί είναι κολλημένοι όσο δεν πάει...
Σα 5χρονο...Σου θιξανε τη μαρκα και κατι τους ειπες τωρα...
Αυτο το πραγμα με τα λινκ....
Κυρ αδέκαστε (εσύ και ο Χίος ένα πράμα) υπερασπιστή των Citroen κατάλαβες τώρα ποιος κάνει σαν 5χρονο και ποιος του απαντάει στο ίδιο στυλ μπας και καταλάβει;
Άντε σε κανά άλλο θέμα τώρα, να προτείνεις σε κάποιον που ρωτάει για άλλα μοντέλα την αγορά C4 ή C5
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
θα του κανει τηλεδιαγνωση ο μηχανικος που αναφερεις η μηπως ειναι θεσ/νικη;
η γνωριζεις ακριβως τα συμπτωματα η εχεις οδηγησει καποιο scirocco με αυτο το συμπτωμα.
εγω ως ασχετος προτεινα μια (σχεδον) ανεξοδη λυση. εσυ ως σχετικος που εχεις διαβασει τοσα φορα, τι εχεις να προτεινεις ως λυση; να το κατεβασει αθηνα; να παει σε αλλο συνεργειο; (με την kosmocar μιλησε, οποτε αυτο δεν ειναι λυση)
Δεν γνωριζω που εργαζεται ο συγκεκριμενος μηχανικος. Αν δεν κανω λαθος, ισως και εκτος χωρας.
Ο λογος της αναφορας μου, στηριζεται κυριως στις 'inside' χρησιμοτατες πληροφοριες για κατοχους vag, οι οποιες παρεχονται σε συνεχη βαση, και αφορουν οποιαδηποτε ανανεωση/αναβαθμιση λογισμικου, εμφανιση καποιου προβληματος/αντιμετωπιση του, πληροφοριες ανακλησεων κτλ, κυριως σε κινητηρες twincharger και κιβωτια DSG, τουλαχιστον στο συγκεκριμενο forum, στο οποιο εχω αναφερθει.
Ο ιδιος ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ πραγματικα για τυχον προβληματα/ερωτησεις κατοχων, και με την εμπειρια που διαθετει,
μπορει και μεσω ανταλλαγης π.μ με τον κατοχο, στο συγκεκριμενο forum, να τον συμβουλεψει καλυτερα, πως να αντιμετωπισει
καλυτερα το προβλημα του, το οποιο ξαναλεω, δεν ειναι πρωτογνωρο, ουτε στους μηχανικους της VAG, και ουτε φυσικα στους
εκαστοτε αντιπ/σωπους.
Οποτε, οπως καταλαβαινεις, αυτος ως εξουσιοδοτημενος μηχανικος, θα μπορεσει να τον κατευθυνει λιγο καλυτερα, απ' οτι
οποιοσδηποτε αλλος, ειτε κατοχος, ειτε φιλος, ειτε χρηστης, που απλα προτεινει κατι οπως εσυ, χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι αυτο που προτεινεις ειναι λαθος, απλα με την καταλληλη καθοδηγηση, θα καταφερει, και θα αναγκασει ουσιαστικα, τον αντιπ/σωπο της περιοχης του, ή τον εναλλακτικο, ή στην χειροτερη, καποιον μακρια απο την περιοχη του, να λυσει το συγκεκριμενο προβλημα. Εφοσον ηδη, υπαρχει αρνητικη απαντηση, απο πλευρας Τεχνικου συμβουλου, το να παει σε καποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο, και να ζητησει ο κατοχος απλα 'αλλαγη πολλ/σιαστων, γιατι ετσι εχει κανει αλλος κατοχος πχ και το εχει λυσει το προβλημα' δεν ειναι ιδιαιτερα πιθανο, να γινει αποδεκτη μια τετοια κινηση, και γενικοτερα οταν ο εκαστοτε κατοχος μπλεκεται με πιο συνθετες αναζητησεις σε τεχνικα θεματα, εαν δεν τα γνωριζει πραγματικα σε καποια βαση, ειναι πιθανοτερο να υποβιβαστει ακομα περισσοτερο το επιπεδο της συζητησης , και το ουσιαστικο προβλημα που υπαρχει, απο την πλευρα του εκαστοτε υπευθυνου τεχνικου τμηματος...
Το τι τελικα θα κανει ο φιλος που εχει το προβλημα, για εμενα συνδεεται σε μεγαλο βαθμο, με την αναλυτικη επεξηγηση
αυτου, προς τον μηχανικο/χρηστη , ο οποιος και θα τον συμβουλεψει αναλογα.
Το που, σε ποιο συνεργειο, και με τι προφασεις θα παει, για εμενα, εχει να κανει αποκλειστικα με την συμβουλη που θα του δωσει ο συγκεκριμενος μηχανικος.Γρηγόρη εξακολουθείς να επιμένεις και να είσαι απόλυτος για θέματα που δεν κατέχεις, αλλά έχεις 'ακούσει' ή έχεις την εντύπωση πως έτσι είναι.
Πως είσαι τόσο σίγουρος πως ο παπάτζας γράφει ότι γράφει ως ιδιοκτήτης(?) και όχι ως άτομο μέσα από το δίκτυο; Γιατί βιάζεσαι και απορρίπτεις αυτό που σου γράφει ο συνομιλητής σου και θεωρείς πως εσύ είσαι ο σωστός και αυτό που προτείνεις είναι το ιδανικό;
Σε σύνθετα προβλήματα, θα συμφωνήσω μόνο στο ότι ο μηχανικός όντως έχει σημασία πόσο 'γάτα' είναι, τι ικανότητα έχει να εντοπίζει το πρόβλημα και να υποψιάζεται τι φταίει (ή να το συγκρίνει με παρόμοια περιστατικά βάσει εμπειρίας), όπως και να ενδιαφέρεται πραγματικά για την επίλυσή του και όχι απλά να ρίξει μια ματιά και να το διώξει για να φύγει ένα ακόμα αυτοκίνητο από πάνω του.
Από εκεί και πέρα, ο κάθε τεχνικός σύμβουλος δεν ενεργεί αυθαίρετα. Σε προβλήματα που δεν είναι σίγουρο τι φταίει, για το πρόβλημα (απ' όσο γνωρίζω) επικοινωνούν με Kosmocar (ή ακόμα και με Γερμανία για πιο ειδικές περιπτώσεις) δίνουν περιγραφή και εκτίμηση, και περιμένουν οδηγίες πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επομένως, αυτό που λες να σου πει ο άλλος εξ' αποστάσεως αν δεν το έχουν δει το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Να σου πει στο περίπου τι 'μπορεί' να φταίει να έχεις μια εικόνα, ίσως. Αλλά, να λυθεί έτσι το πρόβλημα δεν γίνεται.
-
Εφόσον μιλάμε αποκλειστικά για φόρα, ναι, πιθανότατα το ποσοστό να είναι αυξημένο. Αλλά τα προβλήματα δεν περιορίζονται εκεί. Για όλα τα αυτοκίνητα φυσικά ισχύει αυτό και όχι μόνο για τα VAG ή το προβληματικό DSG κτλ..Ναι αλλα απο κει θα παρεις εσυ την ιντερνετικη σου ενημερωση, οχι απο τον μπαρμπα μητσο που ειναι 60 χρονων και δε χρησιμοποιει καν υπολογιστη
Άνα γεία σου. Σκέψου όμως πόσοι μπαρμπα-Μήτσοι που πάνε με 40χαω έχουν τα ίδια προβλήματα. Αυτά δεν τα μαθαίνεις ιντερνετικά. Αυτά τα βλέπεις στο συνεργείο όταν πας, τα μαθαίνεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου κτλ.
και παλι απο τον τυπο που θα βρεις στο συνεργειο (και μαλλον θα ειναι εκει για καποιο προβλημα) θα μαθεις ενα μερος της αληθειας οπως και απο τους γνωστους σου, δε μπορεις να εχεις πληρη επιγνωση τι παιζει με ολους τους κατοχους
η αληθεια ειναι παντως οτι η ποιοτητα των προιοντων του group vag , θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη εγω δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μαζι της και αυτο φυσικα οφειλω να το ομολογησω
και δεν πιστευω οτι δε μπορουν να επιτυχουν κατι καλυτερο , απλα θελουν να μειωσουν τα κοστη τους και να μας αρμεγουν στα service
παρε το θεμα με τους πολλαπλασιαστες για παραδειγμα.. τοσα χρονια, τοσα διαφορετικα μοντελα και μοτερ και ακομα τα ιδιατο θεμα ειναι ποιος δεν κανει κατι τετοιο ? ειδικα στις μερες μας..
γιατι ειμαι σιγουρος οτι μπορει να κατασκευαστει ενα αυτοκινητο που για 10 χρονια να μη σου ζητησει τιποτα, αλλα που διαολο να το βρεις? ολοι μα ολοι ριχνουν τη ποιοτητα τους
μπαινεις σε ενα audi 100 πχ και το βλεπεις οτι μετα απο τοσα χρονια ειναι κουκλα
οταν το δικο μου αυτοκινητο πιασει αυτη την ηλικια θα ειναι ενα μπουρδελο και μισο με ξεθωριασμενο χρωμα , σκασμενα πλαστικα και κατεσταμμενα δερματα οσο και αν το προσεχωτωρα αν σε καποιες εταιρειες η ποιοτητα εχει ανεβει σε σχεση με το παρελθον εμενα αυτο δε μου λεει κατι.. ουτε ειναι επιχειρημα που μπορει να σταθει πουθενα..
το μονο που με ενδιαφερει εμενα ειναι να παρω κατι που να δουλευει ρολοι για πολλα χρονια και αυτο δυστυχως δεν γινεται
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γρηγόρη εξακολουθείς να επιμένεις και να είσαι απόλυτος για θέματα που δεν κατέχεις, αλλά έχεις 'ακούσει' ή έχεις την εντύπωση πως έτσι είναι.
Bασιλη, μιλαω συγκεκριμενα, απλα και ξεκαθαρα. Παρεχω επισης και την πηγη, οπου αντλω σημαντικο μερος πληροφοριας.
Αν αυτο, εκλαμβανεται απο εσενα/αλλους ως 'απολυτος', δεν μπορω να κανω εγω κατι αλλο για αυτο.Πως είσαι τόσο σίγουρος πως ο παπάτζας γράφει ότι γράφει ως ιδιοκτήτης(?) και όχι ως άτομο μέσα από το δίκτυο; Γιατί βιάζεσαι και απορρίπτεις αυτό που σου γράφει ο συνομιλητής σου και θεωρείς πως εσύ είσαι ο σωστός και αυτό που προτείνεις είναι το ιδανικό;
Δεν εχω πει οτι ειμαι σιγουρος ως προς ποια ιδιοτητα γραφει ο papantzas. Ουτε παρουσιασα καποια λεγομενα του, οντας σιγουρος οτι τα αναφερει με καποια συγκεκριμενη ιδιοτητα. Ανεφερα ως παραδειγμα, ειπα 'πχ ως χρηστης σε Forum'. Ουτε απορριπτω τιποτα, αντιθετως αναφερω στην τελευταια μου τοποθετηση, oτι ΔΕΝ αμφισβητω το γεγονος οτι οντως μπορει η συγκεκριμενη προταση του, να λυνει το ζητημα. Ο ΤΡΟΠΟΣ αναζητησης του προβληματος, ειναι που για εμενα κανει την διαφορα, και αυτο εξηγησα στο προηγουμενο post μου.
Σε σύνθετα προβλήματα, θα συμφωνήσω μόνο στο ότι ο μηχανικός όντως έχει σημασία πόσο 'γάτα' είναι, τι ικανότητα έχει να εντοπίζει το πρόβλημα και να υποψιάζεται τι φταίει (ή να το συγκρίνει με παρόμοια περιστατικά βάσει εμπειρίας), όπως και να ενδιαφέρεται πραγματικά για την επίλυσή του και όχι απλά να ρίξει μια ματιά και να το διώξει για να φύγει ένα ακόμα αυτοκίνητο από πάνω του.
Στην περιπτωση του χρηστη tommy89, το προβλημα ειναι συνθετο, απο την στιγμη που ο Τεχνικος προισταμενος,
αποφευγει εντεχνως να λυσει το προβλημα του κατοχου.
Ακριβως για αυτο το λογο επιπροσθετα, και για να μην ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΕΙ, ο συγκεκριμενος χρηστης, προτεινα, την επικοινωνια του με τον εν λογω μηχανικο, ο οποιος ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, γνωριζει πολυ καλα ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, τετοιου ειδους προβληματα, και μεσω της εμπειριας του με αναλογα περιστατικα, ΞΕΡΕΙ, ΠΩΣ μπορουν να αντιμετωπιστουν.Από εκεί και πέρα, ο κάθε τεχνικός σύμβουλος δεν ενεργεί αυθαίρετα. Σε προβλήματα που δεν είναι σίγουρο τι φταίει, για το πρόβλημα (απ' όσο γνωρίζω) επικοινωνούν με Kosmocar (ή ακόμα και με Γερμανία για πιο ειδικές περιπτώσεις) δίνουν περιγραφή και εκτίμηση, και περιμένουν οδηγίες πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επομένως, αυτό που λες να σου πει ο άλλος εξ' αποστάσεως αν δεν το έχουν δει το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Να σου πει στο περίπου τι 'μπορεί' να φταίει να έχεις μια εικόνα, ίσως. Αλλά, να λυθεί έτσι το πρόβλημα δεν γίνεται.
Σαφως και δεν ενεργει αυθαιρετα, εφοσον ομως ΗΔΗ μεσω της Kosmocar, ΔΕΝ υπαρχει μια ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ/ΑΠΟΔΕΚΤΗ
απαντηση, και κατα συνεπεια, επιλυση του προβληματος, δεν μπορει ο Tommy89, να κατσει με σταυρωμενα τα χερια...
Δεν μιλαω για απλη εκτιμηση εξ' αποστασεως και μονο, μιλαω για ουσιαστικη καθοδηγηση, απο την πλευρα του, ειτε ειναι η αναγκαστικη επισκεψη σε συνεργειο αρκετα μακρινο, απο τον τοπο διαμονης του, ειτε οποιεσδηποτε αλλες λεπτομερειες.
Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι ειναι ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, και πρεπει συνηθως να βρισκομαι σε αμυντικη κατασταση, με σεντονια επεξηγησης, να ξαναεξηγω καποια πραγματα αυτονοητα. Εχει δηλαδη μεγαλυτερη βαρυτητα η αποψη ενος χρηστη (papatza, δικη σου, δικη μου),
απο την αποψη ενος εξουσιοδοτημενου μηχανικου VAG, που παρεχει πληροφοριες/λυσεις για τετοια θεματα, με συνεπεια και σοβαροτητα? Γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ, να υπαρχει αυτη η προσωπικη κοντρα/δυσφορια, και να νομιζεις εσυ ή οποιος αλλος οτι εγω θελω να βγω 'υπερανω', και οτι η δικη μου δημοσιευση εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο του αλλου?
Ειναι ο papantzas, μηχανικος της VAG? Αν ειναι, ας το ανεφερε, αν ξερει σιγουρα 100% οτι λυνεται ΠΑΝΤΑ με αυτο τον τροπο, το προβλημα που θετει ο χρηστης Tommy89, ας μας το τονισει, ομως δεν μπορεις να ερχεσαι εσυ και να μου λες περι 'απολυτου', εντυπωσεων 'δεν κατεχεις' κτλ, σε ξεκαθαρες τοποθετησεις, και αναφορα σε ανθρωπο που επαγγελεται στον χωρο, και μαλιστα εχει αποδεδειγμενα βοηθησει αρκετους χρηστες!
Αν καποιος αλλος, οποιοσδηποτε χρηστης, πιστευει και ξερει ΚΑΛΥΤΕΡΑ, απο καποιον εξουσιοδοτημενο, και πληρως ενημερωμενο, μηχανικο, -οπως αυτον που προτεινω- για το προβλημα του χρηστη Tommy89 στο DSG κιβωτιο του, ας μας το πει, αν οχι, απο γενικες ιδεες, αποψεις, προτασεις, και ενδεχομενες λυσεις, εχουμε ΟΛΟΙ, απειρες να πουμε.
Το θεμα ειναι να εχει μια πιο επαγγελματικη προσεγγιση το ζητημα. Τυχαινει και γνωριζω μεσω αλλου ιστοτοπου, καποιον
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, που μπορει να αντιμετωπισει αυτο το θεμα. Ειναι τοσο δι@λο κακο αυτο, και ειμαι και απο πανω απολυτος? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Από εκεί και πέρα, ο κάθε τεχνικός σύμβουλος δεν ενεργεί αυθαίρετα. Σε προβλήματα που δεν είναι σίγουρο τι φταίει, για το πρόβλημα (απ' όσο γνωρίζω) επικοινωνούν με Kosmocar (ή ακόμα και με Γερμανία για πιο ειδικές περιπτώσεις) δίνουν περιγραφή και εκτίμηση, και περιμένουν οδηγίες πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επομένως, αυτό που λες να σου πει ο άλλος εξ' αποστάσεως αν δεν το έχουν δει το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Να σου πει στο περίπου τι 'μπορεί' να φταίει να έχεις μια εικόνα, ίσως. Αλλά, να λυθεί έτσι το πρόβλημα δεν γίνεται.
Σαφως και δεν ενεργει αυθαιρετα, εφοσον ομως ΗΔΗ μεσω της Kosmocar, ΔΕΝ υπαρχει μια ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ/ΑΠΟΔΕΚΤΗ
απαντηση, και κατα συνεπεια, επιλυση του προβληματος, δεν μπορει ο Tommy89, να κατσει με σταυρωμενα τα χερια...
Δεν μιλαω για απλη εκτιμηση εξ' αποστασεως και μονο, μιλαω για ουσιαστικη καθοδηγηση, απο την πλευρα του, ειτε ειναι η αναγκαστικη επισκεψη σε συνεργειο αρκετα μακρινο, απο τον τοπο διαμονης του, ειτε οποιεσδηποτε αλλες λεπτομερειες.
Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι ειναι ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, και πρεπει συνηθως να βρισκομαι σε αμυντικη κατασταση, με σεντονια επεξηγησης, να ξαναεξηγω καποια πραγματα αυτονοητα. Εχει δηλαδη μεγαλυτερη βαρυτητα η αποψη ενος χρηστη (papatza, δικη σου, δικη μου),
απο την αποψη ενος εξουσιοδοτημενου μηχανικου VAG, που παρεχει πληροφοριες/λυσεις για τετοια θεματα, με συνεπεια και σοβαροτητα? Γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ, να υπαρχει αυτη η προσωπικη κοντρα/δυσφορια, και να νομιζεις εσυ ή οποιος αλλος οτι εγω θελω να βγω 'υπερανω', και οτι η δικη μου δημοσιευση εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο του αλλου?
Ειναι ο papantzas, μηχανικος της VAG? Αν ειναι, ας το ανεφερε, αν ξερει σιγουρα 100% οτι λυνεται ΠΑΝΤΑ με αυτο τον τροπο, το προβλημα που θετει ο χρηστης Tommy89, ας μας το τονισει, ομως δεν μπορεις να ερχεσαι εσυ και να μου λες περι 'απολυτου', εντυπωσεων 'δεν κατεχεις' κτλ, σε ξεκαθαρες τοποθετησεις, και αναφορα σε ανθρωπο που επαγγελεται στον χωρο, και μαλιστα εχει αποδεδειγμενα βοηθησει αρκετους χρηστες!
Αν καποιος αλλος, οποιοσδηποτε χρηστης, πιστευει και ξερει ΚΑΛΥΤΕΡΑ, απο καποιον εξουσιοδοτημενο, και πληρως ενημερωμενο, μηχανικο, -οπως αυτον που προτεινω- για το προβλημα του χρηστη Tommy89 στο DSG κιβωτιο του, ας μας το πει, αν οχι, απο γενικες ιδεες, αποψεις, προτασεις, και ενδεχομενες λυσεις, εχουμε ΟΛΟΙ, απειρες να πουμε.
Το θεμα ειναι να εχει μια πιο επαγγελματικη προσεγγιση το ζητημα. Τυχαινει και γνωριζω μεσω αλλου ιστοτοπου, καποιον
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, που μπορει να αντιμετωπισει αυτο το θεμα. Ειναι τοσο δι@λο κακο αυτο, και ειμαι και απο πανω απολυτος?Γρηγόρη πάλι γράφεις σεντόνια άνευ ουσίας.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπεραναλύεις απλά πράγματα. ΝΑΙ έτυχε αυτό σε γνωστό μου άτομο. Πήγε σε κάποιο συνεργείο και του λέγαν άρες μάρες (παρόλη την επικοινωνία με Kosmocar και Γερμανία) χωρίς να λυθεί το πρόβλημα. Πήγε σε άλλο συνεργείο με τον τεχνικό σύμβουλο να δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον και να δηλώνει πως θα το λύσει το πρόβλημα. Και όντως κατάφερε και το έλυσε.
Απλά είναι τα πράγματα. Και στις 2 περιπτώσεις υπήρχε επικοινωνία με τα κεντρικά, απλά στην 2η προφανώς κάποιες διαδικασίες έγιναν πιο σωστά (πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρος πως έπαιξε ρόλο το άτομο που το χειρίστηκε).
Μην τα περιπλέκεις χωρίς λόγο. Για τον παπάτζα το έγραψα γιατί σε κάποια ποστ που έχει κατά διαστήματα κάνει, δείχνει να γνωρίζει.
Επίσης, αυτό που γράφεις παραπάνω (και έχω υπογραμμίσει) ασφαλώς και θα αστειεύεσαι. Ποιός σοβαρός μηχανικός θα έδινε εκτίμηση 100% για το τι φταίει (ειδικά σε ένα τέτοιο θέμα) από μια συζήτηση στο φορουμ; Το κάνει το άτομο που γνωρίζεις; Μην γράφουμε ό,τι νά 'ναι.
-
Μηχανικός-μέντιουμ!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
+links
τι προσπαθείς να αποδείξεις ρε γμτ...
καλά κάνουν και κράζουν τους αλφίστι... μερικοί είναι κολλημένοι όσο δεν πάει...
Σα 5χρονο...Σου θιξανε τη μαρκα και κατι τους ειπες τωρα...
Αυτο το πραγμα με τα λινκ....
Κυρ αδέκαστε (εσύ και ο Χίος ένα πράμα) υπερασπιστή των Citroen κατάλαβες τώρα ποιος κάνει σαν 5χρονο και ποιος του απαντάει στο ίδιο στυλ μπας και καταλάβει;
Άντε σε κανά άλλο θέμα τώρα, να προτείνεις σε κάποιον που ρωτάει για άλλα μοντέλα την αγορά C4 ή C5
Τοσες δημοσιευσεις μου εδω μεσα ακομα να καταλαβεις 1 πραγμα για εμενα.. Περαστικα....
Διαβαζε καλυτερα και κυριως ΔΙΑΒΑΣΕ οτι 'την ειπα' ΚΑΙ στον johncharles.... -
Όπως την είπες και στον Θωμά για πράγματα που κάνεις και ο ίδιος. Περαστικά
Στο θέμα έχεις να προσφέρεις κάτι;
-
Σου εγραψα οτι αναφερθηκα και στους 2 σας..Βρισκω απλα παιδιαστικο και ηλιθιο αυτο που και οι 2 κανετε... Απλα αυτο..
Παρακατω..Οσο και αν κανεις οτι δε καταλαβαινεις υπαρχει μια διαφορα κυριως στο υφος και στο τροπο που καθε φορα γραφω κατι... Και αρχισε να με παρακολουθεις καλυτερα αν θες να εχεις αποψη...
Κατα τ αλλα δε με απασχολει αν σου χαλαω τη μοστρα στο παρων θεμα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σου εγραψα οτι αναφερθηκα και στους 2 σας..Βρισκω απλα παιδιαστικο και ηλιθιο αυτο που και οι 2 κανετε... Απλα αυτο..Παρακατω..Οσο και αν κανεις οτι δε καταλαβαινεις υπαρχει μια διαφορα κυριως στο υφος και στο τροπο που καθε φορα γραφω κατι... Και αρχισε να με παρακολουθεις καλυτερα αν θες να εχεις αποψη...
Κατα τ αλλα δε με απασχολει αν σου χαλαω τη μοστρα στο παρων θεμα...
Οκ. Είσαι ο κριτής των πάντων. Όπως με τον πιπίνο και τόσους ακόμα τσακωμούς. Πάντα οι άλλοι φταίνε
Και δεν υπάρχει καμία μόστρα. Το θέμα έχει ένα τίτλο. Αν θες συμμετέχεις στην συζήτηση όπως πρέπει και όχι για να 'την πεις' στους άλλους. Γι αυτό υπάρχουν οι διαχειριστές του φορουμ. Τέλος το οφφ τοπικ και συγγνώμη από τους υπολοιπους.
-
Πες μου τωρα οτι συμφωνεις και με τον Πιπινο, να τα χω διαβασει ολα εδω μεσα..
-
Για το ύφος και τον τρόπο γραφής σου λέω
Προφανώς όταν αυτό που θες να πεις οι υπόλοιποι το λαμβάνουν διαφορετικά, μάλλον το διατυπώνεις με λάθος τρόπο.
Προς υποψήφιους αγοραστές VW γενικά και DSG ειδικότερα