-
Ferrari βλεπω, Cayenne βλεπω... Αυτα ειναι!!!! Συλλογη ολοκληρη εχεις βρε sv2!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ferrari βλεπω, Cayenne βλεπω... Αυτα ειναι!!!! Συλλογη ολοκληρη εχεις βρε sv2!!!Μια Ferrari, μια Porsche, μια Rolls Royce, μια Mercedes και ένα Toyota έχει απλά...
-
Tη CL στο Carspotting?
-
Όχι, αυτή είναι άλλου γνωστού μου...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Πανεπιστημιουπολη οπου και τραβηχτηκε δεν κυκλοφορει κανενας το βραδυ !!
Χωρίς πλάκα τώρα... αν ερχόταν κάποιος πατημένος τι θα κάνατε; Εγκληματικό!!!
Αν κρινω απο τη δικη μου πανεπιστημιουπολη δεν υπηρξε κινδυνος..
Δεκτό... αλλά φοβήθηκα μόνο που το είδα...
Μέχρι να διαβάσω που τραβήχτηκε η φωτογραφία ακριβώς το ίδιο αισθάνθηκα κι εγώ
Αν δω πάντως ασπρο Fiesta με καγκουροxenon στα ομίχλης στην Αθήνα θα αρχίσω να παίζω φώτα.Άρα Focusman91 αν δεις κανένα τρελό με Fluence να σου παίζει φώτα μέρα μεσημέρι ή βράδυ χωρίς λόγο εγώ θα είμαι. -
Ferrari βλεπω, Cayenne βλεπω... Αυτα ειναι!!!! Συλλογη ολοκληρη εχεις βρε sv2!!!
Μια Ferrari, μια Porsche, μια Rolls Royce, μια Mercedes και ένα Toyota έχει απλά...
To Seat Terra ξέχασες!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μια Ferrari, μια Porsche, μια Rolls Royce, μια Mercedes και ένα Toyota έχει απλά...
To Seat Terra ξέχασες!
και ενα αξεντ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To Seat Terra ξέχασες!
και ενα αξεντ;
Μα πόσα έχει
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αν δω πάντως ασπρο Fiesta με καγκουροxenon στα ομίχλης στην Αθήνα θα αρχίσω να παίζω φώτα.Άρα Focusman91 αν δεις κανένα τρελό με Fluence να σου παίζει φώτα μέρα μεσημέρι ή βράδυ χωρίς λόγο εγώ θα είμαι.Τα παιχνιδια της φωτογραφικης Ορεστη.... Τα φωτα ομιχλης μου ειναι κανονικα και οχι καγκουροxenon , απλως ετσι βγηκαν στη φωτογραφια!!! Νομιζω οτι παρομοιο φαινομενο ειχε σχολιαστει και οταν ειχε βαλει ο νονος μια φωτο που ετσι φαινονταν και τα δικα του φωτα. Τουλαχιστον χθες φανηκαν χρησιμα οπως φαινεται στη φωτο
Αν συχναζεις Περιστερι και Κηφισια, τοτε τα Χριστουγεννα μπορει να με πετυχεις καπου εκει!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To Seat Terra ξέχασες!
και ενα αξεντ;
και ενα iq?..
-
Το είπαμε το Iq Γιάννη (Toyota). Τα επαγγελματικά δεν τα έβαλα καν.
-
Αν δω πάντως ασπρο Fiesta με καγκουροxenon στα ομίχλης στην Αθήνα θα αρχίσω να παίζω φώτα.Άρα Focusman91 αν δεις κανένα τρελό με Fluence να σου παίζει φώτα μέρα μεσημέρι ή βράδυ χωρίς λόγο εγώ θα είμαι.Τα παιχνιδια της φωτογραφικης Ορεστη.... Τα φωτα ομιχλης μου ειναι κανονικα και οχι καγκουροxenon , απλως ετσι βγηκαν στη φωτογραφια!!! Νομιζω οτι παρομοιο φαινομενο ειχε σχολιαστει και οταν ειχε βαλει ο νονος μια φωτο που ετσι φαινονταν και τα δικα του φωτα. Τουλαχιστον χθες φανηκαν χρησιμα οπως φαινεται στη φωτο
Αν συχναζεις Περιστερι και Κηφισια, τοτε τα Χριστουγεννα μπορει να με πετυχεις καπου εκει!!
Κηφισιά ναι.
Sorry για τον χαρακτηρισμό αλλά μου φάνηκαν πολύ δυνατά για αλογόνου
Απλά xenon στα ομίχλης επειδή έχω δει σε αρκετά αυτοκίνητα τα θεωρώ μέγιστη καγκουριά.Βεβαίως στα πορείας δεν θα έλεγα όχι σε ένα aftermarket ειδικά αν ρυθμιστεί και σωστά η δέσμη φωτός από αυτόn που τα βάλει. -
Το είπαμε το Iq Γιάννη (Toyota). Τα επαγγελματικά δεν τα έβαλα καν.Με το pardon αλλά που παρκάρει αυτός ο ουλαμός αυτοκινήτων
-
Στον όρχο φυσικά!
-
Tη CL στο Carspotting?CLK....
-
Aπό τη σημερινή βόλτα στα ορεινά
-
Ισχυει..
Αυτη πρεπει να ειναι και η φωτο, πετρα του σκανδαλου..
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Aπό τη σημερινή βόλτα στα ορεινά
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Aπό τη σημερινή βόλτα στα ορεινάΓκρόπα (ή κάπου εκεί κοντά);
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!