-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ!!!!
@Euripides... ποιος άλλος πήγε απο Γαλλικό σε BMW πέρα απο τον Χρήστο και εμένα;
Καλά ρε ΑΘΛΙΕ!...
Τα Ρενό δεν λογίζονται για γαλλικά.
-
Γηράσκω αεί διδασκόμενος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ!!!!
@Euripides... ποιος άλλος πήγε απο Γαλλικό σε BMW πέρα απο τον Χρήστο και εμένα;
Καλά ρε ΑΘΛΙΕ!...
Αλλα γιατί πιάνονται?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ!!!!
Καλά ρε ΑΘΛΙΕ!...
Αλλα γιατί πιάνονται?
post panamax?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ!!!!
Καλά ρε ΑΘΛΙΕ!...
Αλλα γιατί πιάνονται?
Ιαπωνικά.
-
-
πω ρε φούστη μου πλάκα κάνω στον Μάνο που τον ξέρω.
μην γίνεσαι τόσο οπαδός πια, ΕΛΕΟΣ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πω ρε φούστη μου πλάκα κάνω στον Μάνο που τον ξέρω.μην γίνεσαι τόσο οπαδός πια, ΕΛΕΟΣ!
Μην τσιμπάς ρε Σάββα
Το κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα στο Μάνο -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ!!!!
Καλά ρε ΑΘΛΙΕ!...
Θα του απαντούσα εγώ του Ευριπίδη, αλλά θα έβγαινε τρελή τρολιά και θα ξανάγραφα μετά από κανά μήνα.Εσένα δεν σε πιάνουμε!
Έχεις πάρει το ultimate car machine! Με φυσική λογική εξέλιξη, να ξεχνάμε όλα τα προηγούμενα!
είναι κάτι σαν την κυτταρική μνήμη!Δες εμένα πχ... Ποιος θυμάται ότι είχα και αλλα χρώματα πέρα απο λευκό;!
-
To αχβαχ πλακα πλακα τι χρωμα ηντανε?
-
To Αχάκι ηταν μαύρο και το Suzukάκι ασημί.
-
Μαυρο, ασημι,λευκο..
Τα** ΧΡΩΜΑΤΑ** τα κρατας για τις φωτογραφιες που τραβας ετσι?
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σωστά!Οχι οχι κοιτα τι έγινε.
Το ασημί και το μαύρο τα βρήκα, δεν τα αγόρασα εγώ.
Το 207 του είχα αλλάξει 3 χρώματα στις παραγγελίες. Κόκκινο-Μπλέ-Λευκό, στο τέλος διάλεξα το λευκό γιατί έκανε ωραία αντίθεση με την ¨μαύρη¨ πανοραμική.
Το Berlingo ήταν λευκό απο τον προηγούμενο, εγώ κοίταγα καλό αμάξι, οχι χρώμα. Είχα δει διάφορα, απλά αυτό το χρώμα έκατσε μιας και ήταν το καλύτερο σαν αμάξι, απο όσα είχα δει.
Την 320 την ήθελα είτε μπλέ, είτε μαύρη, είτε λευκή. Αλλά οταν το budget είναι περιορισμένο, δεν κοιτάς χρώμα, αλλά τι καλύτερο μπορείς να πάρεις στα λεφτά που έχεις. Οι περισσότερες που είχα δει ήταν μαύρες (πάνω απο το 70% απο τις πάρα πολλές που είχα δει), αυτή ηταν η μοναδική λευκή που είχα βρει. Οι υπόλοιπες λευκές θα ήταν είτε 316, είτε Μ3... τα δυο άκρα δηλαδη, γιατί οι μεν πρώτοι πήραν αυτό το χρώμα για οικονομία, οι δε δευτεροί για γούστο. -
Καλοτάξιδο Θάνο, κάλες και απολαυστικές βόλτες!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Καλοτάξιδο Θάνο, κάλες και απολαυστικές βόλτες!Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
-
Καλοταξιδη, με ευχαριστα και ασφαλη χιλιομετρα Θανο!
Mπηκες 'σωστα' στο club των premiumαδων, με το 'εξασφαιρο' Bmw... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σωστά!
.....Σωστα! Στο μεταχειρισμενο κοιτας για σωστο αμαξι πρωτα απ ολα.. Παντως αυτες οι συμπτωσεις... Σε συνολο 9 citroen, οι 6 ηταν μπλε και 3 πρασινες.. ,οι 7 μεταχειρισμενες..
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ!!!καλοταξιδο θανο
-
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
-
Τώρα το είδα καλοτάξιδο και καλόστριφτο !!!!
Τι με κάνεις τώρα ... Θα παίρνω το ε36 το σκ ...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!