-
Καλοτάξιδο Νίκο!! Κουκλί το 500κι και ωραίο χρώμα!!
-
Με γειά της!
-
-
-
Μπορεί, αλλά δεν είναι stock.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το gloss black κομμάτι της μάσκας, που είναι βέβαια καλύτερο από το εργοστασιακό χρώμιο (που εκτός των σημάτων δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο αυτοκίνητο) αλλά και πάλι είναι gloss και όχι matt.
Γκρινιάζω πολύ τελικά ε?
-
Ε λιγο παραπανω γκρινιαζεις απο το νορμαλ
Καγκουρας δεν εισαι ομως -
πωω το καγκουρι...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Όσο για το Ceed θα κάνω κάποια στιγμή μια αναλυτική αναφορά μια και έχει ενδιαφέρον.
Για κανε γιατι 'ψηνομαι'... :
Και μετά μου λες ότι το συμπάθησες επειδή το πείρα εγώ!!!
Μονο το δικο σου συμπαθησα βρε..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τελικά δεν τα κατάφερα να αντισταθώ... Εγινα κι εγώ κάγκουρας.Αν και σκέφτομαι να τη βγάλω ξανά και να βάλω την εργοστασιακή...
Καταρχάς καλοτάξιδο.Εύχομαι άπειρα απροβλημάτιστα και χαρούμενα χιλιόμετρα!
Όσο για τη γρίλια μπροστά:
Μην ανησυχείς.Δε φαίνεται καγκούρικη καθόλου.
Προσωπικά προτιμώ την εργοστασιακή γρίλια (με το νίκελ), μιας και του δίνει λίγο χάρη το νίκελ που έχει γύρω-γύρω από το σήμα.Συν του ότι η άλλη (aftermarket) γρίλια που έβαλες (όπως επισήμανες κι εσύ) έχει γυαλιστερό μαύρο γύρω-γύρω...Αν ήταν ματ ίσως ήταν πολύ καλύτερα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά.Να πω καλορίζικο και για το 500σαράκι!!!Προσωπικά ίσως από τα πιο όμορφα αμάξια πόλης
Αν δεχόταν ο 'πεθερός' τη μάρκα Fiat (μιας και είναι κολλημένος ανατολήτης -Suzuki, Toyota κτλ rulez και δεν υπάρχουν άλλες μάρκες ), ίσως να ήταν η πρώτη επιλογή στην αγορά αυτοκινήτου τώρα που ψάχνει αμάξι και η κοπέλα μου.
Φτου-φτου μην το ματιάσω -
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Το χρώμα του πάει πολύ. Καλορίζικο!
-
-
-
Καγκούρικο δεν είναι φυσικά, αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ την εργοστασιακή μάσκα.
-
-
γαμάτο το αυτοκολλητάκι by Θέμης....που πουλάνε τέτοια να γίνουμε κι εμείς κάγκουρες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γαμάτο το αυτοκολλητάκι by Θέμης....που πουλάνε τέτοια να γίνουμε κι εμείς κάγκουρες;Στο Nurburgring μόνο (ή στο ebay). Έχω ένα τέτοιο ρε γμτ...και έχω σκεφτεί να το κολλήσω, αλλά πάντα αλλάζω γνώμη στο τέλος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γαμάτο το αυτοκολλητάκι by Θέμης....που πουλάνε τέτοια να γίνουμε κι εμείς κάγκουρες;Γιατί by Θέμης; Αυτός τα φτιάχνει;
Στο Νίρμπου τα πουλάνε, φυσικά. 6 ευρώ το ένα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατί by Θέμης; Αυτός τα φτιάχνει;
Αυτός τα έκανε μόδα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γαμάτο το αυτοκολλητάκι by Θέμης....που πουλάνε τέτοια να γίνουμε κι εμείς κάγκουρες;
Στο Νίρμπου τα πουλάνε, φυσικά. 6 ευρώ το έναστον Θέμη το πρωτοείδα εδω μέσα ...εδώ και πολυυυυυυυ καιρό...δεν λέω ότι τα φτιάχνει αυτός.
edit με πρόλαβε ο ΙΚΕ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στο Νίρμπου τα πουλάνε, φυσικά. 6 ευρώ το έναΚαι εγώ που νόμιζα ότι στο έδωσε ο Walter.....
O ( ) Βάλτερ μου έδωσε πιο... πολύτιμα πράγματα, ευτυχώς
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!