-
Όλα εντάξει ρε γμτ με το σμαρτάκι, ωραίο, καίει ελάχιστα κτλ, κανα καλυτερο σε σχεδιασμό τιμόνι δε μπορουσαν να φτιάξουν?
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Όλα εντάξει ρε γμτ με το σμαρτάκι, ωραίο, καίει ελάχιστα κτλ, κανα καλυτερο σε σχεδιασμό τιμόνι δε μπορουσαν να φτιάξουν?Βγαινει και τριακτινο με 'αυτια' για τις ταχυτητες.
Εγω με τετοιο θα παρω:) -
-
Κρίμα είναι να την πλένεις στο πλυντήριο.. μόνο στο χέρι για να τρίβεις τις καμπύλες
-
Βρε παιδιά, εγώ πάντα νόμιζα ότι τα αμάξια αυτά πλένονται αποκλειστικά από μπικινάτες γυμνόστηθες υπάρξεις...
Τζάμπα τα λεφτά πάντως φίλε sv2 που έδωσες για το πλύσιμο...
Εδώ το μισό φόρουμ σίγουρα θα προθυμοποιούνταν ευχαρίστως να έρθει με τα κουβαδάκια του και να την πλύνει 'δια χειρός'...άσε που θα έκανες αρκετά άτομα ευτυχισμένα (εκτός ίσως από εμένα που θα με απέκλειες λόγω του προηγούμενου βίου μου με τα διάφορα σφουγγάρια, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... ). -
Αχχχ...έρωτας...
-
-
-
Ω ρε μάνα μου... Πολύ ωραίο φίλε!!
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Κρίμα είναι να την πλένεις στο πλυντήριο.. μόνο στο χέρι για να τρίβεις τις καμπύλεςΝομίζω πως έχει ξανά αναφερθεί πως στο πλυντήριο μπαίνει μόνο για νερό και σαπουνάδα και αποκλειστικά στο χέρι το τρίψιμο των καμπυλών! Αχ..!
-
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
-
Παρακαλείται ο κύριος μπέμπες να μην πετάει έτσι φώτο γιατί θα πάθουμε τίποτα...
Είναι όντως ντίζελ? Μπόξερ ντίζελ? Πόσα κ.εκ. πόσα άλογα?
Καλά η φερράρι είναι πάντα στην καρδιά μας απλά πλέον τη βλέπουμε ολόενα και συχνότερα και έχουμε συνηθίσει στα μικρά εγκεφαλικά επισόδεια που μας προκαλεί η άτιμη...
-
Bebe σουπερ το σουμπαρου
Καλοταξιδο
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Το νεο μου καμάρι...
...Από τα πιο αγαπημένα μου αυτοκίνητα.
Καλοτάξιδο. -
bebes, συγχαρητήρια για τη γενναία επιλογή! Πραγματικά εξαιρετική! Καλά χιλιόμετρα!
-
Ευχαριστω
Το ντίζελ είναι και παει υπέροχα. Επιταχύνει δυνατα ακόμη και στα πολλά, και αν δεν είχε τη μπούκα μπροστα να πονηρεύονται μερικοί, θα έσπαγα πολύ πλάκα με τις εκφράσεις μερικων οταν 'η νεκροφόρα' τους ταΐζει σκόνη.
Στις στροφές απλά απολαυστικό, στο χωματόδρομο Κατερπίλαρ
Δεν εχει τις πολυμορφικές δυνατότητες άλλων Suv, αλλά δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα...
Ακόμη και η γυναίκα μου το παρατήρησε 'πολυ χαμογελαστός οδηγας', το αυτοκίνητο αυτό μου φτιάχνει τη διάθεση -
Εξαιρετικό και ξεχωριστό αυτοκίνητο. Καλοτάξιδο.
-
bebes καλορίζικο και καλοτάξιδο το καμάρι σου
-
Πολύ καλή επιλογή. Πολά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!