-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ορεστης-power!!
πολλα χρονια θα ζησεις φιλε μου!
σε μνημονευσα προ ολιγου σε ενα τοπικ για κοντρες rallye-1.8tεγω? σε τετοιο τοπικ???
-
-
-
Μηπως ειναι καλυτερα να μην ειναι ορατες οι πινακιδες;
-
-
ειλικρινα μπορεί κάποιος να μου το δικαιολογησει αυτό σχετικά με τις πινακίδες??
-
To moro. Ta alla duo 8a bro pics.
-
εντιτ
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
ειλικρινα μπορεί κάποιος να μου το δικαιολογησει αυτό σχετικά με τις πινακίδες??Την ιδια απορια εχω και εγω.Τι προβλημα υπαρχει;Στους δρομους,σε κοινη θεα δεν ειναι;
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
ειλικρινα μπορεί κάποιος να μου το δικαιολογησει αυτό σχετικά με τις πινακίδες??
Την ιδια απορια εχω και εγω.Τι προβλημα υπαρχει;Στους δρομους,σε κοινη θεα δεν ειναι;
Stin agglia to kanoun giati oi pinakides einai plastikes kai kapios mporei na klepsei ena amaxi idio me to diko sou kai na balei pano ta dika sou noumera(pou tha exei ftiaxei sto magazaki tis geitonias).
Sta autokinita pou mpenoun pista tis kryboun oste otan to poulisei o idioktitis tou na min fenete pouthena oti exei kanei pistes(ilithio).
H an tyxon kanei atyxima mesa stin pista na prospathisei na perasei to atyxima stin asfaleia san na egine ston dromo.(pali anoito giati auta mathenonte sto internet kai tha pas mesa gia apati).Opote den exei noima, ektos an fobase min erthei kanas trelos apo to forum kai sto vandalisi
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Την ιδια απορια εχω και εγω.Τι προβλημα υπαρχει;Στους δρομους,σε κοινη θεα δεν ειναι;
Δεν το εγραψα για κακο .Απλα οτι φωτο βαζουμε στο ιντερνετ εχω δει να σβυνουν τον αριθμο.Με τον αριθμο μπορουν να βρουν το ονομα σου , κατοικια κλπ.Μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα ποτε δεν ξερεις...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν το εγραψα για κακο .Απλα οτι φωτο βαζουμε στο ιντερνετ εχω δει να σβυνουν τον αριθμο.Με τον αριθμο μπορουν να βρουν το ονομα σου , κατοικια κλπ.Μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα ποτε δεν ξερεις...
Καθόλου υπερβολικό θα έλεγα. Σε ένα πρόγραμμα κάποτε είχα βάλει τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου της οικογένειας και μου έβγαλε στην οθόνη όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση Μέχρι και συγγενείς βρήκα.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Καθόλου υπερβολικό θα έλεγα. Σε ένα πρόγραμμα κάποτε είχα βάλει τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου της οικογένειας και μου έβγαλε στην οθόνη όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση Μέχρι και συγγενείς βρήκα.το θυμαμαι το προγραμμα αυτο (χωρις να θυμαμαι το ονομα του). στην ανανεωμενη βεβαια του εκδοση (νομιζω 99-00, παλι δεν ειμαι σιγουρος) εχοντας δεχτει καταγγελια για την προστασια προσωπικων δεδομενων τα αφαιρεσαν. οποτε αν το αυτοκινητο εχει αγοραστει - αλλαξει ιδιοκτητη μετα απο τοτε δεν υπαρχει (νομιμος-ευκολα προσβασιμος) τροπος να βρει κανεις τα στοιχεια του ιδιοκτητη.
αλλα και παλι, ειτε με βλεπεις στο δρομο, ειτε σε forum, το ιδιο δεν ειναι?
-
Νομίζω Hellas Navigator το έλεγαν
-
η αλφουλα μου
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
η αλφουλα μουFANTASTIKI foto enos poly omorfou autokinitou
Mono to Golf na eleipe apo tin foto, oste na eitan mono H alfa me ta skafi
Exeis paixei katholou photoshop? -
οπως ειπε και ο νικος , στα δικα μου τουλαχιστον ματια , η φωτο ειναι απιστευτη........
-
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
αλλα και παλι, ειτε με βλεπεις στο δρομο, ειτε σε forum, το ιδιο δεν ειναι?Στην (απιθανη) περιπτωση ωστοσο που μαλωσεις με καποιον ανισορροπο στο φορουμ (ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε ), γιατι να εχεις δωσει την ευκαιρια να μπορει να εντοπισει εσενα ή το τουτου; (το εγραψε παραπανω και ο lotusnick).
Οχι οτι αυτα γινονται καθε μερα, αλλα λεμε τωρα... -
Ορίστε δυό φωτό της δικιάς μου, από εκδρομή που την πήγα στη Σαουδική Αραβία:
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!