-
, Ηγουμενίτσα Θεσσαλονίκη, έχει ΣΕΑ στη Βέροια όπως αναφέρθηκε, ένα άλλο ημισεα (απαράδεκτο για εμένα) κοντά στα Γρεβενά, βγαίνεις και ξαναμπαινεις Εγνατία, και τουαλέτες ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ εκεί στα Γρεβενά.
Έχει ένα καλό όμως, δε ξέρω για πόσο ακόμα, αν σε πιάσει πολύ ανάγκη, βγαίνεις σε μια έξοδο, και η φύση είναι δίπλα σου και καθώς δεν έχει πλευρικά διόδια, επανέρχεσαι τζάμπα.
Περίφραξη έχει σε όλο το μήκος της πάντως.
-
@civil357 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
, Ηγουμενίτσα Θεσσαλονίκη, έχει ΣΕΑ στη Βέροια όπως αναφέρθηκε, ένα άλλο ημισεα (απαράδεκτο για εμένα) κοντά στα Γρεβενά, βγαίνεις και ξαναμπαινεις Εγνατία, και τουαλέτες ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ εκεί στα Γρεβενά.
Έχει ένα καλό όμως, δε ξέρω για πόσο ακόμα, αν σε πιάσει πολύ ανάγκη, βγαίνεις σε μια έξοδο, και η φύση είναι δίπλα σου και καθώς δεν έχει πλευρικά διόδια, επανέρχεσαι τζάμπα.
Καλα αυτο με τις τουαλετες δε παιζεται Γιαννενα Θεσσαλονικη 1 στα Γρεβενα και ιόνια Αρτα Γιαννενα 68χλμ 2 τουαλετες και 1 Σεα
-
Κρατάτε τα άδεια μπουκαλάκια απ τα νερά, να μη ψάχνετε τουαλέτα, στην Ellada 2.0
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@civil357 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλα αυτο με τις τουαλετες δε παιζεται Γιαννενα Θεσσαλονικη 1 στα Γρεβενα και ιόνια Αρτα Γιαννενα 68χλμ 2 τουαλετες και 1 Σεα
Βροχή , υγρασία και κρύο , συνταγή για συχνοουρία , κάτι ήξερε ο μελετητής του έργου και προνόησε...
-
Πότε έγιναν αυτά τα έργα;
-
Το βάζω εδώ αφού δεν ξέρω που
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!