-
Το εκχιονιστικο .17 χρονων 315.000 χιλ -
Το χε ο γιος των κουμπαρων των γονιων μου..! Στις 314.000km χτυπησε μπιελα.. εισαι οκ ,ξεπερασες το οριο..
Αντε ετσι βαλτε και οι υπολοιποι!
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Το μωρό μου. 2010 Mercedes Benz ML 550 V8 5.5LKoυκλι!!!
αυτό τωρα στην Ελλαδα 12 χιλιάρικα πιάνει?
-
Με βάση τα χιλιόμετρα και χρονολογία και μοντέλο 5.5L που δεν κυκλοφόρησε (μονο μέχρι 5.0Lήρθε Ελλάδα/Ευρώπη) και αλλα extra όπως AMG 20' κτλ θα έλεγα γύρο στα 30.000 Euro.
-
Οι φωτογραφίες είναι από το εξωτερικό?
Πολλά μου φαίνονται τα 30.000 για Ελλάδα πάντα. Για έξω ναι εδώ δύσκολα....
-
παρεμπιπτόντως, σε 5,5 πρέπει να κυκλοφόρησε σαν ML500 σε Ευρώπη-Ελλάδα στην f/l έκδοση.
-
Μπερδεύετε την τιμή μεταπώλησης με την ζήτηση μάλλον που σε κάποια ειδικα αυτοκίνητα δεν συνδέονται.
Κάποιος που θα ζητάει το συγκεκριμένο ή κάτι σαν αυτό θα δώσει τα 30 χιλιάρικα. Μπορεί και παραπάνω.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Μεση τιμη ML500 παντως στο ,συνηθως αισιοδοξο, car.gr περι τις 18,000e...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μπερδεύετε την τιμή μεταπώλησης με την ζήτηση μάλλον που σε κάποια ειδικα αυτοκίνητα δεν συνδέονται.
Κάποιος που θα ζητάει το συγκεκριμένο ή κάτι σαν αυτό θα δώσει τα 30 χιλιάρικα. Μπορεί και παραπάνω.From my SMO72HD via Tapatalk
ναι αλλα και καποιος που θελει να το ξεφορτωθεί για τους γνωστούς φορολογικους λογους και δε βλεπει ζητηση θα το κατεβασει πολυ απλα κατω από τα 30.000 και μαλλον αρκετα.
Ενας κατοχος που βιαζεται να το πουλησει αν το κατεβασει τελειωσε!!! μονο καποιος ανενημερωτος μετα αγοραστης θα σκασει το 'Αισιοδοξο' ποσο.Αν μιλαμε στο car.gr για 18 τοτε πεφτουμε στα 13-14 χιλιαρικα πραγματικες τιμες που κλεινουν οι συναλλαγες...
-
-
Μπροστα ο 'τίγρης', πισω το 'Σουμπ'
-
Μπροστά το 'sporthach' και πίσω το 'roadster' ... [emoji38]
-
Πριν ένα μήνα, δύο τετράδες νέα παπούτσια για τα ... βατράχια! Φρέσκα βατραχοποδαρα δηλαδή! [emoji38]
-
-
K O Y K Λ Α.....!!!!
-
Καψουρα το εχεις Νονε. Σε νιωθω!! Ομορφο. Εχει ωραιο χρωμα και ειναι ομορφο σε 3θυρο. Εμενα παντως αν με αφηνες εκει που εβγαλες την photo και ερχοσουν να με παρεις την αλλη μερα δεν θα με πειραζε Ωραιο μερος. Σε ταξιδευει.
-
Να στε καλα κυριοι.. Το χω πιπιλα το μικρο οχι οτι και το μεγαλο παει πισω
Με το καλο το νεο Γιωργο! Ετσι να θυμασαι τα μεχρι προσφατα παλια!
Steve αν εισαι απο Αθηνα ειναι στη κορυφη της Πεντελης στη παλια βαση του νατο.. σχετικα ευκολα προσβασιμο σημειο απο βα αττικη. Μη πολυ πλακωνεσαι μονο γιατι εχει πολλες στενες,τυφλες φουρκετες αν και εχει πολλα καλα σημεια για ξεκ@βλωμα και απιστευτη θεα οσο ανεβαινεις. Προσοχη και στους 'κρατηρες' κατα περιοχες επισης...Η διαδρομη παντως Παρνηθα δεν ειναι,οπως παραπανω με τη xantia -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να στε καλα κυριοι.. Το χω πιπιλα το μικρο οχι οτι και το μεγαλο παει πισω
Με το καλο το νεο Γιωργο! Ετσι να θυμασαι τα μεχρι προσφατα παλια!Σ ευχαριστω πολυ Χρηστο μου. Να εισαι καλα. Οταν κατεβω αθηνα θα κερασεις μια βολτα με την ΖΧ. Πεντελη ή Παρνηθα δεν εχω θεμα. Οπου εχει πιο πολλες στροφες.....Ξερεις εσυ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μπροστά το 'sporthach' και πίσω το 'roadster' ... [emoji38]Αυτο το micra το παω γιατι και στα 1.2 και στα 1.4 εχει καλες επιδοσεις και καταναλωση (και αξιοπιστια). Και οταν το πουλουσε η Nissan μου φαινεται καποια στιγμη το εδινε σε ανταγωνιστηκοτατη τιμη και με καλα προγραμματα χρηματοδοτησης. Πες μου πως το κοκκινο ειναι το αγαπημενο μου Mazda 2.
-
Αααα! Το Mazda 2 1,3 είναι. Το 'οικογενειακό' μας! Κυκλοφορεί γιορτές, αργίες και τα καλοκαίρια λόγω a/c και σε εξόδους της ολομέλειας!!! [emoji38]
Ταλαιπωρημένο πολύ από τον προηγούμενο κάτοχο του, ζει τώρα την ζωή που θα' θελε να ζει!Βασικά και τα δύο ειναι τα μτχ 'φαντάσματα' της οικογένειας. 'Μνημονιακά', αφού είναι το downsizing και downgrading των προηγούμενων μεγάλων αυτοκινήτων που υπήρχαν. 11 μηνών το Micra CC και δυόμιση ετών το 2αρι. Μέχρι στιγμής αξιόπιστα και οικονομικά. Και αν θέλουν και μπορούν, έτσι να συνεχίσουν να είναι ...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!