-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Προσεγγίζοντας παραλία
Ωραιος!Τι λαστιχο φορας?Βγαινεις γενικα εκτος δρομου?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εμένα δεν με βλέπω να το καταλαβαίνω ποτέ πάντως.Γιατι σκοπευεις να μείνεις στο ράφι?
Sent from a mobile device
-
Τα 'παν κι άλλοι αυτά Δία... και μετά σκέφτεσαι τι μ@λ@κίες έκανες τόσον καιρό
Το ζήτημα στη φωτογραφία είναι πού βάζεις όλα τα υπόλοιπα... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το ζήτημα στη φωτογραφία είναι πού βάζεις όλα τα υπόλοιπα...Έχουμε μετακομίσει το μισό σπίτι με δύο παιδιά 11 μηνών όπως καταλαβαίνεις, οπότε σωστή ερώτηση. .
Το καλό είναι ότι είμαστε στο εξοχικό μου το οποίο είναι κοντά στην Αθήνα οπότε ήρθαμε και με το golf το οποίο εκτελούσε χρέη μπαγαζιερας
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το ζήτημα στη φωτογραφία είναι πού βάζεις όλα τα υπόλοιπα...Έχουμε μετακομίσει το μισό σπίτι με δύο παιδιά 11 μηνών όπως καταλαβαίνεις, οπότε σωστή ερώτηση. .
Το καλό είναι ότι είμαστε στο εξοχικό μου το οποίο είναι κοντά στην Αθήνα οπότε ήρθαμε και με το golf το οποίο εκτελούσε χρέη μπαγαζιερας
Δεν παίρνεις καμια προσφορά απο μεταφορική;Πιο φτηνό θα σας έρχεται!!
Άλλη λύση τα διπλά πράγματα,άλλα για το σπίτι και άλλα για το εξοχικό. -
Ε κάποια βασικα έχουμε στο εξοχικό (παρκοκρεββατα, μπανακια,καρεκλακια κλπ), απλα κάποια παιχνίδια των παιδιών δε μπορείς να τα εχεις εις διπλούν γιατι του χρόνου θα έχουν αλλα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ε κάποια βασικα έχουμε στο εξοχικό (παρκοκρεββατα, μπανακια,καρεκλακια κλπ), απλα κάποια παιχνίδια των παιδιών δε μπορείς να τα εχεις εις διπλούν γιατι του χρόνου θα έχουν αλλα.Sent from a mobile device
Και πάτε στο εξοχικό για να παίξουν με τα ιδια παιχνίδια που παίζουν και στο σπίτι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ε κάποια βασικα έχουμε στο εξοχικό (παρκοκρεββατα, μπανακια,καρεκλακια κλπ), απλα κάποια παιχνίδια των παιδιών δε μπορείς να τα εχεις εις διπλούν γιατι του χρόνου θα έχουν αλλα.
Και πάτε στο εξοχικό για να παίξουν με τα ιδια παιχνίδια που παίζουν και στο σπίτι;
Βασικα πάμε στο εξοχικό για να κάνουμε κι εμείς λίγο διακοπες και τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια, οπότε έχουν κι αλλα παιχνίδια.
Σου μιλάω για τη στράτα και κατι αλλα παιχνιδακια τα οποία του χρόνου θα είναι άχρηστα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατι σκοπευεις να μείνεις στο ράφι?Μέσα έπεσες. Ορκισμένος εργένης. Αφού δεν τα έκανα στα νιάτα μου, τώρα είναι αργά πιστεύω.
Το θέμα είναι να τα τηρήσεις Σκώτε μου.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τώρα θα με σκυλοβρίσετε όλοι οι χαζομπαμπάδες, αλλά πως ξενερώνω όταν βλέπω τίγκα το αμάξι με καροτσάκια,ρουχαλάκια,παιχνιδάκια...κτλΕγώ γουστάρω, και μάλιστα τρελλά!!
Άλλωστε, είναι οι μόνες στιγμές που δικαιώνομαι για την επιλογή να αγοράσω Volvara V50 και όχι RX8 που με καύλωνε και ήμουν έτοιμος κατά καιρούς να πάρω...Γι'αυτό λοιπόν, τιγκα φόρτωμα και μπαγκαζιέρα...ο οικογενειάρχης τώρα δικαιώνεται!!!
-
Ολα ειναι θεμα οργανωσης κυριοι...
Αυτα τα πραγματα για 15νθημερες διακοπες...
χωρανε σε 410l...
..συν κατι ψιλολογια στα πισω καθισματα..
-
Σιγά τα πολλά, ευκολακι ...για να σε δω με δύο παιδιά δηλαδή καθόλου χώρος στα πίσω καθίσματα και στο πορτ μπαγκαζ μόνο το καρότσι
-
Μα και τωρα δυο παιδια εχω! Αν εννοεις χωρις παιδικα καθισματακια, τοτε δεν θα υπαρχει το παρκοκρεβατο, το στρωμα του και το καροτσι...ειδικα το τελευταιο ειναι το μονο πραγμα που με δυσκολευει παντα...ελπιζω ο μικρος να ειναι οπως η κορη μου, και του χρονου να μην το χρειαζομαστε..
Κατα τα αλλα, δεν ειπα οτι ειναι πολλα, αλλα ειναι οσα ακριβως χρειαζομαστε, εχοντας κανει και επιλογες που μειωνουν τον χωρο (καροτσι, καθισμα φαγητου κα) με δυο παιδια διαφορετικης ηλικιας βεβαια..
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σιγά τα πολλά, ευκολακι ...για να σε δω με δύο παιδιά δηλαδή καθόλου χώρος στα πίσω καθίσματα και στο πορτ μπαγκαζ μόνο το καρότσιΕχμ... Με δυο παιδια ειναι
Το μακαρονι, τι ακριβώς ειναι;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το μακαρονι, τι ακριβώς ειναι;Για κολυμπι Θανο..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μα και τωρα δυο παιδια εχω! Αν εννοεις χωρις παιδικα καθισματακια, τοτε δεν θα υπαρχει το παρκοκρεβατο, το στρωμα του και το καροτσι...ειδικα το τελευταιο ειναι το μονο πραγμα που με δυσκολευει παντα...ελπιζω ο μικρος να ειναι οπως η κορη μου, και του χρονου να μην το χρειαζομαστε..Κατα τα αλλα, δεν ειπα οτι ειναι πολλα, αλλα ειναι οσα ακριβως χρειαζομαστε, εχοντας κανει και επιλογες που μειωνουν τον χωρο (καροτσι, καθισμα φαγητου κα) με δυο παιδια διαφορετικης ηλικιας βεβαια..
Με δυο μικρά παιδιά ίδιας ηλικίας εννοώ
Του χρόνου θα χρειαζόμαστε τα μισά πράγματα, οπότε θα είναι πιο εύκολες οι μετακινήσεις γιατι μόνο το καροτσι των δίδυμων πιάνει όλο το πορτ μπαγκαζ. Σκέψου 11 μηνών τι χρειαζοσασταν...επι δυο με ενα καροτσι όλο το πορτ μπαγκαζ
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το μακαρονι, τι ακριβώς ειναι;
Για κολυμπι Θανο..
Αχα!
Πάντως μικρός πρεπει να ήσουν άσσος στο Tetris
-
πάει..... δεν είναι αυτό το 4tf που ήξερα και αγάπησα...
στα μισά θέματα μαλώνουν για την κατανάλωση και στα αλλα μισά για τα παιδιά
θέλουμε περισσότερο vegas,coupeas...mirage
-
Τώρα αυτό πως να το πάρω ;;;;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τώρα αυτό πως να το πάρω ;;;;Sent from Corsair's brick
με το καλό...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!