-
-
-
περιττό να πω οτι αν κατέβεις με τον γαλατά θα σε πατήσει ο γαλλοϊσπανός σαρδελιάρης
τα βάλουμε ρινγκ;
-
Πότε;
Sent from Corsair's brick
-
επόμενο σουκού βολεύει;
-
Ε βεβαια. Εστειλες στον κουπεα;
-
ντρίφτερ λες να στήσουμε ένα ενιαίο avensis mk1 στο ρινγκ;;
-
Δεν ξέρω θα δω το πρόγραμμα μου
-
Εγω θα ερθω με το δερματινο
-
Φιμεδουμπα on.
Send from my 4.4.2 Note 3
-
An aubergine with tinted windows
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Φιμεδουμπα on.
Άστα αυτά, πότε θα το κάνεις δράκο μπας και πάρει τα πόδια του και δεν σέρνεται?
-
Δε μπιστ -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Φιμεδουμπα on.
Άστα αυτά, πότε θα το κάνεις δράκο μπας και πάρει τα πόδια του και δεν σέρνεται?
Θα πληρωνεις εσυ την διατροφη μετα κυριος!!
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Φιμεδουμπα on.
ασχετο με το θεμα, χθες που πηγα να περασω ΚΤΕΟ μου ζητησαν βεβαιωση για τα 'φιμε'
Εχει αλλαξει η νομοθεσια και δεν κανει η παλια δηλωση του εγκαταστατη (παροτι περασα την πρωτη φορα μ'εκεινη).
Θελουν καινουρια βεβαιωση και κατι μου ειπαν για 'αυτοκολητακια που βαζουν στη γωνια απο το τζαμι'.
Καθως ημουν ετοιμος να παρω το αυτοκινητο και να παω σε αλλο ΚΤΕΟ, τελικα με περασαν χωρις ομως να γραψουν κατι για τα φιμε, αρα θα εχω μαλλον το ιδιο προβλημα την επομενη φορα.
Εντωμεταξυ οταν εβαλα φιμε, εβαλα σχεδον διαφανο μπροστα και ενα νουμερο πιο σκουρο πισω. Ισα που φαινονταιIMG_20140627_195108 by power_bebes, on Flickr
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Φιμεδουμπα on.
ασχετο με το θεμα, χθες που πηγα να περασω ΚΤΕΟ μου ζητησαν βεβαιωση για τα 'φιμε'
Εχει αλλαξει η νομοθεσια και δεν κανει η παλια δηλωση του εγκαταστατη (παροτι περασα την πρωτη φορα μ'εκεινη).
Θελουν καινουρια βεβαιωση και κατι μου ειπαν για 'αυτοκολητακια που βαζουν στη γωνια απο το τζαμι'.
Καθως ημουν ετοιμος να παρω το αυτοκινητο και να παω σε αλλο ΚΤΕΟ, τελικα με περασαν χωρις ομως να γραψουν κατι για τα φιμε, αρα θα εχω μαλλον το ιδιο προβλημα την επομενη φορα.
Εντωμεταξυ οταν εβαλα φιμε, εβαλα σχεδον διαφανο μπροστα και ενα νουμερο πιο σκουρο πισω. Ισα που φαινονταιIMG_20140627_195108 by power_bebes, on Flickr
Έπεσες σε 'ψείρα'......
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δε μπιστΓ@μω τις φωτο..
-
Μια κρυα φωτογραφια να δροσιστουμε λιγο.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δε μπιστστην άκρη το βλέπω, πολ/τες μυρίζομαι...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!