-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηγές Αωού 2013 - Κατάντι του κυρίως Φράγματος.... (24/6/2013)
Αυχένας Κατάρας 2013 - Θερμοκρασία ~20 C (24/6/2013) λίγο πριν το κατέβασμα.....
insight δεν ειχες εσυ?
To punto evo απ ολα τα χρωματα γιατι ,μα γιατι λευκο? Εκεινο το πετρολ ειναι απιθανο στο punto evo..
Insight οδηγώ στην Αθήνα μήπως τα μπέρδεψες που τα λέμε στο αντίστοιχο τοπικ με τον ΧΔ?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πηγές Αωού 2013 - Κατάντι του κυρίως Φράγματος.... (24/6/2013)
Αυχένας Κατάρας 2013 - Θερμοκρασία ~20 C (24/6/2013) λίγο πριν το κατέβασμα.....
insight δεν ειχες εσυ?
To punto evo απ ολα τα χρωματα γιατι ,μα γιατι λευκο? Εκεινο το πετρολ ειναι απιθανο στο punto evo..
Insight οδηγώ στην Αθήνα μήπως τα μπέρδεψες που τα λέμε στο αντίστοιχο τοπικ με τον ΧΔ?
Και ο Εχτελαίος έχει insight. Εγώ με το Civic είμαι.... πιστός από τον 5ο του 2007 (που δεν υπήρχε το Insight).
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Είχε καθόλου κίνηση στην Κατάρα; ή τοπίο ερήμωσης και ολοκληρωτικής καταστροφής;Πέτυχα ένα αυτοκίνητο! Και ποδηλάτες. Και βέβαια περί των πηγών Αωού πολύ κόσμο (σχετικά όλα αυτά) που ασχολείτο με το ψάρεμα και το υπαίθριο κάμπινγκ (έστω και αν απαγορεύεται ..... γιατί μπορεί να σκάσει ένα με δύο μέτρα η συγκεκριμένη λίμνη σε λιγότερο από μία ημέρα.... )
Ο δρόμος βέβαια και δυστυχώς όλο και χειροτερεύει. Πέρυσι ήταν καλύτερος. Φέτος .... Τα φαγώματα έχουν μεγαλώσει και όπως πάμε σε 3 με 4 χρόνια θα έχουμε ένα δρόμο επιπέδου 3Α.
-
Οκ λαθος μου..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οκ λαθος μου..σιγά δεν έγινε και τίποτα...
-
ΟΧΙ ειμαι ΛΑΘΟΣ.-
-
-
Τσα.....
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τσα.....
ρε ασε το αυτοκινητο και δειξε λιγο κηπο ρεεεε
να δει το ματακι μας πρασινο -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
.....ρε ασε το αυτοκινητο και δειξε λιγο κηπο ρεεεε
να δει το ματακι μας πρασινο -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
το puntακι μου!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
δεν ειναι το evo, ειναι το 2012... στο evo δεν μου αρεσαν τα μαυρα πλαστικα στους προφυλαχτηρες, για αυτο και επιλεχθηκε το 2012!
του παει το λευκο, γιατι τοσο χαλια ειναι??
σε λευκο, μαυρο και κοκκινο μου αρεσε... και θα το προτιμουσα 3θυρο, αλλα ειναι το μονο αμαξι στην οικογενεια μεχρι στιγμης, οποτε δεν γινοταν αλλιως! -
Maυρο!!!!!
-
.....ρε ασε το αυτοκινητο και δειξε λιγο κηπο ρεεεε
να δει το ματακι μας πρασινοζηλευω!!
-
Maυρο!!!!!ωραιο το μαυρο, δεν λεω... αλλα με τον ηλιο χαλαει ευκολα, οι ατελειες επανω του (γρατζουνιες, αραχνες κλπ) φαινονται απο χιλιομετρα, ενω με τον ηλιο που εχουμε στην Ελλαδα, ειδικα το καλοκαιρι, μεσα το αυτοκινητο θα βραζει.
το ζησαμε στην delta... και δεν ειχε και a/c... κολαση κυριολεκτικα! -
Μαζι με ομορφη παρεα!
-
Πούντηνα;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πούντηνα;Δε σ'αρεσει το 307cc?
Την ιδιοκτητρια του την κρατω για μενα. -
Ευελπιστώ να είναι εκείνη η όμορφη παρέα.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
...........Χρειάζεται να σας θυμίσω ότι εδώ δεν είναι το γκρουπάκι του facebook ; [mod]
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!