-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να σαι καλα ρε Θωμακο!!
Εχω τρελαθει με το czt, κοβω βολτες ολη μερα.. το βαλα λιγο να ξεχωριζει και λογο nickname! το sirina ειναι λιγο υπερβολικο παντως.. μου πηραν και τη zx 1700e οποτε δε το σκεφτηκα πολυ.. δακρυσα οταν αφηνα τα κλειδια..Τελικά είσαι πολύ μεγάλος ψεύτης.........
Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ,που πήγαν να σε πιάσουν τα κλάματα,μόλις έδινες τα κλειδιά της κυπαρισούλας.....
Ρε δεν ντρέπεσαι λέω γω.
-
Ω θεοί αντάλλαξε την σιτροεναρα με όχημα που θα αγόραζε ο γιαννησ39
Αν όντως δεν ειναι πρωταπριλια μεγιες...
-
-
-
Πάντως ρε φούστη νονέ με το άσπρο πασούμι δεν πας πουθενά...
-
-
-
Scotch καλορίζικη είναι πανέμορφη
-
Λευκό. Αύριο το πρωί όμως οι υπόλοιπες, με το φως της ημέρας
Ευχαριστώ vespas -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Να σαι καλα ρε Θωμακο!!
Εχω τρελαθει με το czt, κοβω βολτες ολη μερα.. το βαλα λιγο να ξεχωριζει και λογο nickname! το sirina ειναι λιγο υπερβολικο παντως.. μου πηραν και τη zx 1700e οποτε δε το σκεφτηκα πολυ.. δακρυσα οταν αφηνα τα κλειδια..Τελικά είσαι πολύ μεγάλος ψεύτης.........
Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ,που πήγαν να σε πιάσουν τα κλάματα,μόλις έδινες τα κλειδιά της κυπαρισούλας.....
Ρε δεν ντρέπεσαι λέω γω.
Μιλας σκληρα.. Επειδη θα σε παταω τωρα? Αλλωστε οτι εζησα με την κυπαρισσουλα δε διαγραφεται..δε νομιζω να κοιμηθω το βραδυ..
Ευχαριστω και τους υπολοιπους για τα καλοριζικα..
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Λευκό. Αύριο το πρωί όμως οι υπόλοιπες, με το φως της ημέρας
Ευχαριστώ vespasΑν ήμουν στη θέση σου, άνετα το άλλαζα χθες το ΤΤ για αυτή την ομορφιά
-
-
-
Ένα Vag ΠΟΤΕ δεν λέιπει απο κανέναν . Μια Μέρκ όμως αφήνει τέτοιο κενό που στεναχωριέται ποιό πολύ ο ιδιοκτήτης.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ένα Vag ΠΟΤΕ δεν λέιπει απο κανέναν . Μια Μέρκ όμως αφήνει τέτοιο κενό που στεναχωριέται πιο πολύ ο ιδιοκτήτης.Eχε χαρη που δεν θελω να βγω οφφ τοπικ
-
Είστε κι οι δύο σουργελα
-
-
Καλοτάξιδη Scotch!
Αν και το σχήμα εκείνου του πρώτου TT ήταν μοναδικό.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3464522/
Μην μου πεις οτι εδωσες τοσα λεφτα???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3464522/Μην μου πεις οτι εδωσες τοσα λεφτα???
χαχαχα, που το βρηκες βρε θηριο;
καλα τι εκανε αυτος;
ουτε 3000 χιλιομετρα το χρονο;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!